Ogre 3d

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! Én szeretném megtanulni az Ogrét. Nagyon örülnék, ha valaki megtanítana. Aki hajlandó rá, vagy ért hozzá, vegyen fel msnre. Elõre is köszönöm, és nagyon meghálálom 😊
[email protected]
Raptor 2
msnen megbeszéljük ,mi a dialog rendszert fejlesztjük éppen, tehát BESZÉLGETÉS megvalósítása.... Amugy vanak projektek a hivatalos oldalon a Gallery menüpontban... de azoknak nincs kiadva a forrása...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

olvasom a hivatalos tutorialt, de nekem zavaros nagyon, valaki eljutott valameddig?
esetleg alap letölthetõ példák vannak valahol?

Raptor 2
Keresünk C++ programozót! Legalább középszinten tudja a cuccot, az már jó 😊
Tehát ha valakinek van sok szabadideje, és kedve játékot fejleszteni azt tárt karokkal várjuk 😊

Raptor 2
Single RPG😄

király 😊 gondolom nem mmo lesz xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Raptor 2
Hát mostmár a Cube 2T hagyom a fenébe 😊 Azt csak ajánlottam azoknak, akik semmit sem értenek a programozáshoz.... Most mint a topik is mutatja, Ogre 3D-vel fejlesztünk... és már potosabban 5 lelkes emberrel, plusz valószínûleg csatlakozni fog hozzánk egy korábban megalakult fejlesztõcsapat. Nemsokára lesz oldalunk, majd bellinkelem ide

én látom 😊 most telepítem épp a progit de használatára csak késõbb lesz idõm
amúgy fejlesztesz vele konkrétan valami játékot vagy csak ismerkedsz vele?

Raptor 2
Nemá hogy nem látod a külömbséget?😄

számomra ugyanaz csak más szemszögõl 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Raptor 2
Alap víz:

Saját víz:

...nyugodtan szarozzátok, de szerintem még mindig élethûbb mint az alap "mesebeli" víz... Persze néhol még kicsit kockás, és pixeles, de még csiszolgatom

Raptor 2
Ami alapból van benne nagyon kerkeek a hullámai, és a tükrözõés, és fényvisszaverõdis is túl erõs néhol...

Raptor 2
Akkor nézd meg jobban....

mármint a víz amit csináltátl...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

mármint a víz amit csináltátl...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ez tök ugyanugy néz ki mint ami benne van alap?!

ja közben meglett googlet nem használok 😄

ColdFire
omfg jelenesetbe oh my fucking google

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

honnan lehet szedni a cube 2tõt?

Raptor 2
és talán rosszul is fogalmaztam, mert inkább "ha teljesen kész a grafika, kezelõfelület, stb. tehát rendelkezésemre áll egy használható RPG MOTOR!"

Raptor 2
De ne feledd, az ott a Cube 2 és nem az Ogre 3d. Célom egy saját játék létrehozása, akármilyen szar is lesz. És egyébként miért is foglalkozzak elõre a törtéettel, elõször azt kell kideríteni, mit tudok kihozni a motorból, "mert ha elõre gondlokodom a történetrõl, sok része halhat meg ha kiderül, mit tdok kihozni a motorból."

Vorpal
"A történet még számomra se teljesen tiszta, de ezzel ráérek még foglalkozni, ha már teljesen kész a grafikai megvalósítás..."

itt halt meg - ütemterv és végsõkig kihegyezett tervek.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Raptor 2
kösz a bíztatást<#mf2><#action>

ColdFire
me too :C

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DjDano
Bazmeg Borg ezt nem spam szándékkal raktam be, csak egy új Faszláma játék ötleteként, amit az Ogre 3d-engine el meg lehetne valósítani 😄

zvaragabor
Aki játékot akar készíteni, az biztos szakít rá.

Chaos Anno Domini

rotator
Nagyon jónak tûnik a motor, de kinek van ennyi szabadideje...

Super Saiyan
én is <#idiota>

>:C

guardian hero
Ennek semmi értelmes nincs, ha ilyesmiben gondolkodsz, inkább egy jól moddolható játékmotor SDK-jával próbálkozz, pl. Source SDK. Az Ogre csak egy grafikus motor, csak az tud vele bármit is kezdeni, aki viszonylag képben van programozás és real-time 3D grafika ügyében. A fizikához végképp nincs semmi köze.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

PJack
lol én meg már azthittem h shrek-kel kapcsolatos😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Raptor 2
akár, de amit akarsz, csinálsz egy új gémet, küldetéseket, amit akarsz!

mármint c++ al úghy a gémet , pl questetket meg h mit ad egy feyó 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tehát letöltök egy kész ingyenes gémet, ogre-val át tudom suerkeszteni a "graf" ot (texturaát gondolom) és c++ al meg a fizikat motorT?

zvaragabor
szintén kösz 😊

Chaos Anno Domini

Raptor 2
õõõ...izéé.. Newton? Havok?

Raptor 2
az már más kérdés, mert olyan játékot csinálsz a Cube 2-bõl, amilyet akarsz, nemkell feltétlenül "risszpcjáték"nak lennie
akr egy Crysis clone-t is csinálhatsz....ha értesz hozzá 😄😄😄😄

ColdFire
wááááá

a Cube 2 a HEAT (rosszpcjatekok.blog.hu) motorja.... 😄DD

zvaragabor
kösz kösz! 😉 és tudsz mondani fizikai motort?

Chaos Anno Domini

ColdFire
ment

Raptor 2
Dobj már meg egy msn címmel priviben, úgylátom érdekel a dolog, és a Cube 2 tényléeg oylan gyszerû mint a 1*1 (ööö.izé...az kettõ nem?<#buck>)

ColdFire
köszönöm, megnézzük

Raptor 2
Erreõl a Cube 2 engine-rõl írtam a blogomban is, érdemes elolvasni:

Blogom

Ebben még énis bizonytalan vagyok, hogy a játékomat ezzel az Ogre 3d-vel fejlesztem e majd, vagy pedig a Cube 2-vel...

Raptor 2
Hát az nem ilyen egyszerû 😄 Kell hozzá Pyton 2.5, Microsoft Visual C# 2005 Expended Edition, Én ajánlom a C++-t is, és elõször le kell fordítani a kódot, majd úgy létrehozni egy exe-t... Ne is mond, ezzel még énis szarakodok. Ha egybõl akarsz valamit, szedj le egy kész projektet, amien stílusú játékot akarsz, és azt fejleszdgesd... Én a Rastullahs Lockenpracht Dharai átékot szedtem le, megtetszett, jó kis RPG rendszere van... Szal azt fogom fejlesztgetni. Viszont ha ez túl bonyolult neekd, akkor ajánlom a Cube 2 Sauerbraten engine kipróbálását, mert abban nem kell alapból fordítani ilyen progikkal, az alapból egy játék, amineknyílt forráskódja van, stb... Szal ott még ingame (játék közben) is tudsz szerkeszteni...

ColdFire
letöltöttem...
és akkor ez most hogy indul? 😄

Raptor 2
Inkább talán van a játék motor, amiben van a grafikus motor, ami az effekteket, meg grafikus dolgokat kezeli, és van (szintén a játékmotorban) a fizikai motor, ami a fizikát kezeli...

tehát:

*Game engine
---Graphic engine
---Physics engine

Raptor 2
Én se vagyok egy húdenagy programozó, de türelemmel minden összejön <#vigyor>

ColdFire
wow

zvaragabor
Valaki rakjon helyre pls. Van a grafikus motor. És van fizikai motor is? Vagy a grafikus motor látja el a fizikát?

Chaos Anno Domini

ngcsnet
egen, amúgy tényleg jó kis motor.

pl. Rigs of Rodsot is ez hajtja, és ha megnézzük annak csak a dizájnja nem a legjobb, de fizikailag jó

tehát ebbõl magából 0 tudással nem sokra megyek ? xP

Oldal 1 / 2Következő →