Új anime csatorna indul július 2-án
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha eltalálják a színészeket akkor a csatorna legjobb mûsora lesz.
Csak ne legyen olyan gyenge mint néhány most is futó animéjük...
Viszont nem lenne rossz, ha leadnák a teljes sorozatot, mert tök jó, hogy egyszercsak lezáratlanul kampec, és utána megnézheted három havonta az egészet elõlrõl a feléig... 😞
PSN ID.: Beegabor
Egyébként meg kezd kicsit unalmas lenni it az SG-n ez a folytonos nyafogás a szinkron miatt. Tény, hogy vannak filmek, amiket szépen félrefordítanak, de a többség élvezhetõ.
Pl ennyi ember tud itt japánul, hogy máris megjelentek a fordítást fákkolók??? Mert, ha egy site-ról szeded le az anime-t, aminek csak japó hangsávja van és feliratosan nézed, akkor valószínûsíthetõ, hogy az eredeti nyelvet fordította le vki, aki tud japánul. Ha viszont angol nyelven nézed, akkor biztos lehestsz benne, hogy az angol szinkron már félre lett fordítva. Az, hogy a magyarok ezt lecserélik magyar szinkronra miért fáj egyeseknek?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
csak engem nem érdekel egy meleg fiú énekesi karrierje?:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik