16
-
raingun #16 "Ki ne ismerné minden idők legnagyobb példányszámban eladott gyerekkönyveinek szerzőjét?", "Potter"
Béna megközelítés, teljesen összezavarja az olvasót.
Aki a fenti 2 dologra nem Herry Potter-re és Rowling-ra asszociál, az nem evilágba él. -
TM #15 "Babe - Kismalac a nagyvárosban"
Ez a második rész, nem Noonan rendezte, hanem George "mad max & happy feet" Miller, Oszkárt meg hírből sem ismeri. -
Dorka76 #14 Én megnéztem bizony... és nagyon jó volt.
Mondjuk 31 éves nő vagyok, aki nem veti meg az alkotó tevékenységeket, így szerintem érthető módon éreztem némi közösséget Miss Potterrel.
Természetesen Renée most is hozta a Bridget-jellemet, de ez nem zavaró. Ewan McGregor pedig szintén bizonyított már sok filmben ahhoz, hogy érdemes legyen megnézni a filmet. Na és a rendező...
Igazi női film. Olyan, amin nem tudod, mitől hatódsz meg, a bájos dialógusoktól, a szép grafikától, a romantikus, drámai történettől, vagy attól, hogy a jó végül mégis elnyeri jutalmát, ésatöbbi ésatöbbi.
Megjegyzem, minden filmben találok jót, és például a Transformerst is meg akarom nézni a 3D miatt és ha tetszeni fog, akkor elmondom azt is.
Ez most akár reflekt lehet Doctor Johnsonra is, vagy Cat-ra, akiknek szerintem fogalmuk sincs arról, hogy ez a film miről szólhat... De nem akarom őket megbántani. Bocs fiúk, :) ez a film lányoknak / nőknek való, és nekik tényleg tetszeni fog. -
#13 na ezt az a film, amit tuti kihagyok
egyrészt Rene miatt, másrészt nem nagyon vagyok kiváncsi egy rajzolt mesefigurákkal társalgó, skizfrén nő, 20- század eleji langyi történetére, rendezze akár maga az Úristen is :) -
winnie #12 nem hinném, hogy ez gyerekfilm lenne. inkább dráma. -
Cat #11 Szerintem a készítők tudták, hogy a Potter név vonzza a moziba az embereket, és jó eséllyel vakon is bemennek rá gyerekek. -
Lordboxi #10 ha elolvastad volna cikket, lehet nem a rowling ugrott volna be. -
Loverman #9 hogy te minek mondod az nemsok mindenkit érdekel;) -
athom #8 Nekem is kapásból Rowling ugrott be. -
#7 Elnézést kérek! Kevertem valamivel! Sorry! Pisztos jó film. -
winnie #6 "Uramatyám! Ezt mégis kinek csinálták?"
nem a transformers-rajongóknak, gondolom. -
interfleet #5 Nyilván nem tudhatjátok, mert általában Magyarországot a világ kultúrából csak a divathullámok érik el, de Beatrix Potternek semmi köze sincs Harry Potterhez. ahogyan Ave Maria sem testváre Ave Ceasar-nak. Miss Potter 1903 és 1930 között 24 gyeermek mese kötetet jelentetett meg, és mesefiguráinak (főleg Peter Rabbit-nek)még ma is közel akkora a népszerűsége mint mint Walt Disney figuráinak. Elég ha megnézitek, hogy az ebayen mennyiért mennek a Peter Rabbit témájú gyermek cuccok.
Akit érdekel nézze meg itt: http://en.wikipedia.org/wiki/Beatrix_Potter -
Cruzifix #4 miez? :D -
adamboro #3 Nemigazán mondanám gyerekkönyvnek Rowling irományát. -
kandeláber #2 "Ki ne ismerné minden idők legnagyobb példányszámban eladott gyerekkönyveinek szerzőjét?"
Minden idők legnagyobb példányszámban eladott gyerekkönyveinek szerzőjét J.K. Rowlingnak hívják. Szerintem. -
#1 Uramatyám! Ezt mégis kinek csinálták? A rajongóknak maximum, kb. mint a Spice Girls film, meg a hasonló "életrajzi" szemetek.