4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • vizipipa19
    http://www.youtube.com/watch?v=vNu7uu2NsH4
    Ez is saját zene:D
    Nem bánnám ha őszinte véleményeket mondanátok!!!!!
  • SebastienRej
    kosz szépen stef :) működik....már csak rá kell jönnöm, h h működik :)
  • MidiRendszer
    Ki tudja mikor lesz reg a http://audiozonetorrents.com/ ra ?

MidiRendszer
  • stef666
    FXPansion.BFD.v2.04.17.VSTi.RTAS-DYNAMiCS- asszem ez a legújabb Up-ja..
  • stef666
    Szerintem nem seriallal crakkelődik hanem egy UpDat-el...
    -Unrar, Burn or mount the image, Install
    Unrar dyn-fxpbfd2uk.rar, Install "BFD2_2-0-2-5_Update_Win/Mac"
    Enjoy!
  • SebastienRej
    Na de akkor BFD2-hez nem tud senki serialt?
  • vizipipa19
    Hajrá!!! Végülis mindíg van aki elvégzi a piszkosmunkát....:D Mi meg mossuk kezeinket.
  • SebastienRej
    Akkor csak szólj nekem, én majd leszámolok velük :DD
  • stef666
    -Lassan itt lenne az idő letaszítani ezeket a menőket a tónjukról...
  • Hackerman
    Persze aki tehetséges az inkább külföldön próbál szerencsét mivel Magyarországon a nagy alakok (akik már kifogytak az ötletekböl) nemhagyják érvényesülni a fiatalabb nemzedéket. A videoban ott volt Spiegelhalter L,Náksi Attila ezek 10-ével ezelöt kezdték az ipart és nemakarják hogy valaki letúrja öket a pozíciójukról. és igy Magyarországon ezek az öreg rókák maradnak meg és a tehetséges magyar fiatal kiviszi a zenéjét külföldre akár amerikába is pl: Andro - székesfehérvári fiatalember is külföldön aratott nagy sikereket.és ilyen hozzáállással nemlessz Magyarországnak eggyetlen világsztárja sem .
  • vizipipa19
    Szerintem alapvetően nem az országgal vannak problémák, hanem a politikai és más érdekekkel, és azzal hogy minden téren nehéz érvényesülni. Minden szakmában van egy elit, akik nem hagyják szóhoz jutni a fiatalabb nemzedéket, és ez azért baj, mert a tehetségek vándorolnak ki külföldre, és itt csak a sok birka marad.
  • fergusonpapa
    én ezt már tudtam,kicsit tuloz a videóban és ismétli magát de ahh
    szar 1 ország ez:S
  • stef666
    Ezt nézze meg mindenki, érdemes!
  • SebastienRej
    Valaki nem tudna netalán megdobni egy serial numberrel? az Fxpansion BFD2-hez kellene
  • Ambient
    "csak nem találtam , hogy hol lehet behívni a preseteket"
    nekem sem volt magyar útmutatóm..
  • fergusonpapa
    utáloma nexust mindenki azt hazsnálja és unalmas a hangja...synth1 vagy v station sokkal jobb trance vagy heennds up szinti keverésre jah meg discovery pro,és predator,aaaaaaaaa househoz meg ott vannak a native istrument cuccok vagy a ODDITY!!
    persze ki mire esküszik...:)
  • vizipipa19
    Kösz!!!
    Ambientnek mondom hogy nekem nem volt magyar útmutatóm se semmmilyen nyelvű, felpakoltam az alap hangkészletet, és be is töltöttem, sőt már packeket is szedtem le hozzá, de nekem az alap hangkészlet nem megy, de a packeket sikerült betöltenem.:D És egyébként 1.4.1 es verzió. Ja és kösz mindenkinek műkszik a dolog, csak nem találtam , hogy hol lehet behívni a preseteket.
  • Ambient
    akkor ha vizipipa szeret torrentezni: innen leszedheti!
  • stef666
    Nekem nincs fent , csak a skinek meg az 1.0.9 utáni frissítések, és egy telepítési útmutató is benne van a fájlban - természetesen magyarul...
  • Ambient
    ha nincs telepítve ez: "ReFX.Nexus.v1.0.9.VSTi.AU.HYBRiD.DVDR-DYNAMiCS"
    akkor nem igazán fog működni a dolog!
    nem tudom stef oldalán fent van-e de code79 oldalán igen!
  • Ambient
    az alap hangszínkészletet felpakoltad már??? azért kéri-keresi az fsx kiterjesztésű hangokat, anélkül nem fog megszólalni semmi, sem a hangszer sem a bővítései...
    egyébként pedig Te a 1.4.0 verzióra gondolsz.. 4.0 verzió nincs
  • stef666
    a 4.0-ás verzióról még nemis hallottam....? Nexus 2 -ről igen, de az dongle védelmes, nem nagyon töri senki...
  • DJ Tope
    Igaz én még az 1.3.8at használom de sztem ugyanugy kell beolvastatni mint az ujban.Az NXP-t simán be tudja olvasni csak a system menüpontban import exp-re kell menni.
  • vizipipa19
    Na már elindult a vst viszont még mindíg nem ismeri fel a preseteket.:D
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Megszerezttem a refx nexus vsti t a 4.0 ás verziót, de nem hajlandó elindulni. Mindíg valami fxs formátumú fájlt keres. Vannak hozzá preseteim, de azok nxp formátumban vannak, és őket nem ismeri fel.
    Szerintetek mi lehet a gebasz?
  • MidiRendszer
    Köszönöm Mindenféleképpen kipróbálom :)
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Újfent egy saját szerzeményemet publikálom itt:D
    http://www.youtube.com/watch?v=Jeg5ZzFZqto
  • erik10
    HELLO!
    Vocál ügyben a legjobb megoldás melodyne plugin.Beolvassa az egész éneksávot hangmagasságokra bontja a szótagokat ,utána ezt szinkronba futtatva az eredeti vokálsávval,elhúzogathatod akár egy(vagy több)oktávval vagy hanggal.Ha pontos az ének akkor természetes marad a hangszín.Ha nem az sem baj a vokált ugyis vastagíthatod kórus effektel és úgyis háttérben szól általában.Persze ez a módszer igényel némi türelmet,de a végeredmény kárpótol.Nekem bevált.üdv.
  • MidiRendszer
    Hali mindenkinek !

A következő lenne a gondom van egy projektem ahol vokál hang is kellene nos vokalistát nem volt tőkénk felfogadni ugyhogy felvettem még egy sávra az énekesnő hangját de sehogy sem sikerül "vokális-sá"tennem.Segítsetek mert megőrülök !!!! :(

MidiRendszer
  • fergusonpapa
    köszönöm az infot,sajnos nekm is kicsi az angol tudásom :( és am én igazából elektronikus zenét szeretem és olyan fél éve szorakozom a house zene külön ágaival,aztán majd kiderül mi sül ki belöle :)és bár nagyon jó élmény magadtól is rájöni dolgokra sokat jelent ha más valamire rájöt és megosztja mással és persze kiporbálod ezzel is bövülve a tudásod és több mindent megtudsz majd valositani,az elötem szolló elég jó példa rá :)
    ezért kéne 1 nagyobb közöséget alkotni ahol ténleg összegyülnének a zenészek(manapság minden 10. ember az)és persze magyar én ismerek hébe hóba de mindenhol mások,és nem szivesen segitenek külfödiekkel elentétben...de ez 1 másik probléma!Szóval most is ezis vst téma de másról is van szó :) nem tom vagy 1 forumot vagy egy oldalt kéne nyitni hátha..nekm ez az ötletem :)

letöltö oldal annyi van mint a nyüüüü és mondhati van annyi cumom h ne töltögesek most :)

vagy csak én vok hülye
  • queensryche
    *amped 2 = amped 4
  • queensryche
    ...gondoltam megosztom veletek a legfrisebb felfedezésem. Aki aktív olvasó, olvashatta a bass VSTi-kkel kapcsolatos agóniám. Legújabb "tesztem" a Scarbee Black Bass volt, ami egyébként egész jól szól, az egyetlen szépséghibája, hogy a 5-típusú samplegyűjteményből csak a Amped 2-hez sikerült hozzájutnom. Szóval a Chris Hein mellett ezt is ajánlom azoknak, akiket érdekel, de nem is ez a lényeg. A minap olvastam egy hsz-t egy külföldi fórumon, aminek lényege, hogy egy meglévő clean és effektmentes direkt gitárjelet egyszerűen lehangolnak egy oktávval, így tulajdonképpen basszugitár(szerű) soundot kapva. Ezt a jelet átfuttatják egy amp pluginon ( Amplitube, GR3, GTR, stb), EQ-zzák stb. és ezt használják basszusnak. Eddig csak egy gyors 5 perces próbát tettem és ez bizony hangzásban megveri az összes vsti-t, hiszen real hangszerből full élő feljátszással (ez utóbbi a lényeg, hiszen a sample máshol is élő) készült alapból dolgozik. Próbáljátok ki! ( Egyelőre cubase pitch shift process-t használom, de lehet, hogy van más-jobb módszer is erre...)
  • queensryche
    musicdivision.hu

Egy használható infó-oldal.
  • queensryche
    Jól látod a helyzetet. Az összes műfaj nevében nem nyilatkozhatok, de pl. a gitárrögzítéses (és általában a real hangszereket is bevonó) zenéknél nagyobb fórumközösséget csak angolul fogsz találni. Megtekintésre ajánlom a hangmester.hu-t, bár igazság szerint ők is az előbb említett fórumok után "kullognak". Ez van - ha nagyon érdekel a dolog, ki fogod (ki kell) szótáraznod az infót. Alapszintű angol nélkül (nekem is csak ennyi van) nem fog menni. A dolog ennél azért összetettebb, mert hasznos infókat magyar fórumokon is találni ( stef munkásságát külön kiemelve), kérdés, hogy ki mennyire akar belemászni a sűrűjébe és mik a céljai.
  • fergusonpapa
    akkor nem tom nálam mi a baj na mindegy ,a driverröl meg akkor nem tom azt mondták nagyon jó kari csak kicsit intsabil de hátna :)am másik kérdésemre kapok választ??
  • stef666
    Nem tudok ilyen progit nakad ajánlani. Ez már inkább video-s téma, abban pedig nem vagyok jártas...
  • ViniSoundz
    hát annyira azért nincsen kemény gépem, egy e4400as proci meg 2 giga ram. az Emu hangkari asio-ja miatt is elég jól dolgozik a gép.

fix-et már kerestem az emuhoz meg kipróbáltam már ezer féle drivert, most a legfrissebbel használom és viszonylag jó, ritkábban megy el a hangja.

nem szabad semmilyen másik hangkártyát a gépbe rakni, mert a 0404 nem szereti.
  • Sütifutár
    Üdv STEF master:-)
    Tudnál nekem az oldaladról olyan progit ajánlani amivel 5.1 es lemezekről pl a centerben szóló hangsávot letudnám szedni valamilyen formátumban?
    Mert jelenleg olyan eljárással csinálom ezt ,hogy a centert rákötöm a hangkarira és egyszerüen felveszem,de ez olyan sok idő:-)
    köszi előre is
  • fergusonpapa
    jaj eszembe jutott valami,rengeteg oldalal találkozok netezésem során ahol zenei dolgokkal fogalkoznak még h csak egy kis csücskével eme nagy témából de sajna angolok,amiket látam magyart mg max 20ember ha van,tudna nekm valami ilyen oldalt-forumot-blogot vagy bármit addni akár pü-ben csak szeretnénk pár dologról elcseverészni :)
  • fergusonpapa
    huh igy már értehtö :D
    Mien géped van h midenhova Ozone-t teszel ??? :O
    nekm az ableton kicsit recseg nem tom miért mikor az fl meg 30vstit is elbir nálam :D

a lefagyásrol meg olvastam valahol h instabil kicsit de nagyon megéri,de elvileg van rá valami fix driver olvastam meg nem mondom hol h ezt kijavitja sztem googlézetek:)