4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#1097 hiba volt de nem kéne kiemelni,lényeg h nekd megért ez egy hzst...és akármenyire is értesz a dolgokoz(ahogy látom,és örülök)de kéne 1 kis tolerancia is!
ezzel vége az offnak!
köszi am akor felrakom az fm 7et :D
8 lezabálta a gépem:D -
queensryche #1096 Előre is sorry az offért, de ez az utsó ötletem:
Tudja valaki, hogy a viharba tudok hozzászólni a hangmester fórumhoz? Én még ilyet nem láttam, pedig évek óta írok a legkülönfélébb helyekre...
Még azt is vállalom, hogy beégek, de akkor se' jöttem rá és már nem vagyok nyugodt, hogy finoman fogalmazzak. Sehol egy hsz gomb, vagy szövegdoboz, 3 böngészővel néztem, de ugyanaz az eredmény. Természetesen beregisztráltam. Röhej, pedig 2 éve olvasom, de de most van egy olyan téma ( reamp), amit muszáj vagyok megkérdezni valakitől. -
#1095 Te mutattal ra az intellektusodra, az elozo, de fokent ezzel a hozzaszolassal.
Mit szoljak hozza ahhoz, h hogy kell be- v letolteni.. Stef oldalan a Napnal is vilagosabban le van irva.
Speciel a Te hsz-hez pedig: szvsz pl a progressziv house mar 10 eve nem haladt elore igy meltatlan a prog titulus.
A Deadmau5 nem rossz, vannak uj hangzasok (a digit effektek fejlodesenek es az uj hangszintezisek elterjedesenek koszonhetoen), de semmi uj.
Szvsz (bar ez telleg szubjektiv), regebben sokkal komolyabb house szamok voltak (1szerubb hangokkal is).
Varom a kompresszalasrol v egyeb effektezesekrol, keveresrol a vitakat tapasztalatokat.. remelem sor kerul arra is.
Bocs, ez nem szemelyeskedes, de ruhellem ha vki atompare modon beszel, plane ha leirja. Az "ithol" az nem szleng, nem tajnyelvi kifejezes, hanem hibas beszed. (Nem irom le, h tobbnyire kik hasznaljak, mert ez mar nagyon off ;)
-
Ambient #1094 -
#1093 Mindenképp fel kell írni cd-re, anélkül nem megy...
-
Ambient #1092 ez szép meg jó meg köszi is de előbb "ki kellene hozni" valahogy az anyagot a bin kiterjesztésből vagy nem? tehát mindenképpen ki kell előbb írni a nero-val? -
#1091 Az Extreme Sampleconverterrel át lehet konvertálni több féle fájlformátumba is...A progit itt megtalálod... -
Ambient #1090 nem lehet ezeket a mintákat valahogy "sima" wav-ba átkonvertálni? mintha ezt olvastam volna, hogy a cdxtract progi erre való. -
Ambient #1089 köszi a segítséget, mondjuk így már nem annyira tetszik a dolog, mindig ki-be helyezgetni a mintákat a meghajtóban?
így elég gáz. -
#1088 AKAI kiterjesztésü fájlok esetén, tudni kell, hogy azt a windows nem látja, tehát azért van ISO-ban hogy azt a nero segítségével egyből cd-re írhassuk. majd mikor használni kívánjuk akkor behelyezzük a CD-romunkba (a windows azt fogja látni hogy a lemezen nincs semmi), de amikor megnyitjuk a zeneszerkesztőnket, és benn pl. a KONTAKT3 Vst-t, akkor az már látni fogja a lemezt, és a rajta lévő tartalmat meg fogjuk tudni szólaltatni. -
vizipipa19 #1087 ja nem bocs iso busterrel:D kicsit szétszórt vagyok ma.... -
vizipipa19 #1086 bin fájlt ultra iso val tudod megnyitni, nekem úgy ment -
vizipipa19 #1085 Sziasztok!
Ez egy saját zene:D már megint....
Fear horizon -
tmisi #1084 Egy frászt eszi. Celeron 633-assal elbírt 3-at is egyszzerre + hangminták + effektek (reverb, delay, eq, compressor). -
Ambient #1083 sajnos így sem megy, azt ugyan nem írtam, hogy Akai cdrom-ról van szó, ez számít valamit?
kell esetleg konvertálni valamit?
-
#1082 ne fikázzál hülye gyerek..de jó h nincs más dolgod és eszed h reagálj inkább kiemelsz egy szót amit elirtam ,gratulálok megmutattad mien intelektuállis vagy -.-
de semmi gond luzerek is kellenek h fen maradjon az egyensúly -
#1081 Ambient,proballd igy: ne huzd bele a Bin filet a Daemonba. Nyisd ki a Deamont ès keresd meg a filet vele. Ha behuzod nem megy,nekem sem szokott.. Remèlem mukodni fog. -
Ambient #1080 kontakt-hoz szeretnék használni sample anyagot.
letöltés és kitömörítés után kapok egy cue és bin fájlt de deamon tools-ba hiába akarom behúzni nem történik semmi.
pedig ezt írja az nfo. fájl:Burn or Mount with Daemon or Alcohol 120. Use CDXtract, ESC, Or your favorite Sampler to read and convert to you favorite form.
valami ötlet? -
#1079 "ithol" LOL -
#1078 Rimoshee nem akarok piszkálodni de a zene fejlödik és a housenak ezernyi alfaja van és mindig vannak uj huzások,azért 3-4 éve az electro house nem ilyen volt most meg klass féle copyk mindenhol..ami meg itt megy röhejes mert én szinte bármit meghalgatok a sum 41töl adrea bocelli töl deadma5-ig mindent de amit ithol nyomnak annak 80% bárki megcsinálja aki 1 honapja zenél és ez nem tulzás..és persze ezt keresik a tinik...
PONT:)
TMISI az fm7 is anyira eszi a gépet mint a 8??:) -
tmisi #1077 Akkor az én régi FL zenéimet (2003-2006) illene már feltennem valahova, na abba az dobokon/cineken kívül semmi olyan hangzás nincs, ami a mostani elektronikus zenében van. :D Én anno FM7-et és PRO53-at használtam sokat, főleg az FM7 volt a jó, ezerszer szebben szól mint akármelyik oszcillátorral rezgő szar. Manapság az FL8-ban szórakozgatok, a Sytrust is nagyon állat. -
#1076 ràvetettem magamat az uj hangok keresèsère... nem konnyu. Ha sikerult kiprèsellnem vmi otletes hangot( pl. Genesisbol) ,akkor màr konnyebben èpitem a megszokott elemekkel a tracket. ( persze mindenki a maga stilulàsban).Egy hozzàfuzès Sebastien: a zenènek nincsenek hatàrai. Semmien tèren!jo munkàt mindenkinek -
SebastienRej #1075 jaja persze ez igy van....csak az a gond, h mar annyira szet van terjedve mindenfele stilus, hogy mar ujat majdnemhogy ki sem lehet talalni....na de fiuk azert mindenkinek sok sikert ;) -
#1074 Szerintem meg valami újjat kell kitalálni valami új hangzással kell színezni a mostani zenéket vagy egy kicsit kisérletezgetni nem a többieket utánozni mert house-ot nyom bárány akkor már mindenki őt utánnozza. Kicsit szét kell nézni a világban külömböző zenéket kell hallgatni nemcsak egy stílust szal nyitott szemmel kell járni szerintem.
És amit ,láttál hallottál ezt egybegyűjtve kell a zenédet megírni.
Sokkal válogatottabb hangzású,hangszerelt zenék voltak mondjuk a nyolcvanas években. Szerintem ott kell keresgélni. -
SebastienRej #1073 mivel dj-zes inkabb a hallasrol szol mint a latasrol, hat meglehet :D...Magyarorszagon eleg kritikus a helyzet....Csak azokrol hallani, akiket meg 10 evvel ezelott fedeztek fel vagy meg regebben.....sajnos a fiatal tehetsegeket nem hagyjak ervenyesulni -
#1072 na ja Baranyt mondjuk nem ismerem (hal'isten) de Hamvainal csukott szemmel jobban mixelek meg az O stilusaban is (pedig nem birom azt es dj sem vok ;)
Hihetetlen h mi megy ma Mo-n es a vilagban is. 1re igenytelenebb lesz minden.. a nep meg leszarja, sot elvezi. -
SebastienRej #1071 hat barany meg nem is annyira fos....de hamvait nem birom.....de azt mondom andro mind a 2-nel jobb....csak hat sajnos nallunk senki sem ismeri, ezert mindenki baranyra szavaz :( -
#1070 barany és hamvai ténleg fos de hát na..nem 1x csalodtam az emberekben mennyire befojásolhatók... -
SebastienRej #1069 na sajnos mar az othert toroltek az oldalrol....:S tul sok szavazat ment androra, es rogton torlik .....pedig sztem jobban nyomja, mint Barany -
queensryche #1068 Látom, zajlik az élet. ( stef youtube linkje)
Sajnos máshol is zajlik az élet és akkor nem is kell többet írjak. :( -
SebastienRej #1067 Megtennetek nekem egy szivessegeget?....Legyszives mennyjetek mar ra www.griff.sk-ra es szavazzatok Dj Andro-ra...."az other melle irjatok be Dj Andro nevet".....koszi :) -
#1066 Aha kösz hogy foglalkoztál vele ,de elég különös volt nekem is hogy csak 8 MB-nyi anyag. -
#1065 Már megnéztem, de egyébként az a Kontakt könyvtár ami 500 MB alatt van azt eleve le sem érdemes szedni mert tuti hogy kamu, ezt meg valami vas meghatónak tippelem, ..ahogy olvasgattam a fórumát. -
#1064 De akkor mért pakolták fel az audionewsra 7.8 MB-os csak nki-kat tartalmazó kiszerelésben. Itt megnézheted -
#1063 Ha nincsenek benne a hangok, akkor nem hiszem hogy meg fognak szólalni a Kontaktban vagy akármi másban, de azért egy próbát mindenképp megér... -
lehiakos #1062 Helló Mindenkinek!
Egy lehetőséget szeretnék kínálni minden zeneszerető és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MŰFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minőget
megközelítő technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklődők rendelkezésére. Az árak rugalmasak, nincs óradíj... a részleteket minden komolyabb érdeklődővel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
-
#1061 Sziasztok lenne egy kérdésem. Letöltöttem az audionewsról egy sample bankot (a fairlight cmi hangjait) .nki kiterjesztésben. Nos beraktam őket az NI Intaktba és az intakt nem nyitta meg őket mivel kereste hozzájuk a wave kiterjesztést amit persze nem tartalmazott a csomag amit letöltöttem. Szal szerintetek Kontaktban fog menni ha Intaktban nem ment ? -
Sütifutár #1060 Adj Isten:-)
Meghallgattam én is.A zenei téma tetszik,nekem is inkább a dobokkal van gondom.Tényleg agyon üti a dallamot.amugy hq-ban jól szólt.
De mondom a téma az bejövős nagyon..Szívesen remixelném:-D -
vizipipa19 #1059 Na kösz stef!!!
Ez egy igazán velős vélemény. Igen sample ökkel oldottam meg a dobot, és vst ket használok. Amúgy elvileg lehet high qualityben hallgatni a youtube os zenéket, ha megnyomod a hq gombot a jobb alsó sarokban. -
#1058 Technikailag egy ilyen youtub-os kvalitás után, szinte semmilyen véleményt nem lehet mondani.Maga a zene nekem személy szerint tetszik, de hát ez nagyon ízlés kérdése, főleg addig amíg az a sablonos techno-dob be nem jön alá és nem nyomja a lényeget. Végeredményben inkább egy kicsit ambientes-rock-os dobot tudnék hozzá elképzelni , de ez megint csak egyéni szubjektum. A szintik szerintem VST-ből szólnak, viszont a dobot samplére tippelem, mondjuk a frutit nem ismerem annyira, hogy tudnám a dobkvalitását...csak megérzés.Összességében remek elképzelés, egy kis javítással mester munka lehet belőle.