4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#1137 felvettelek msnre ès skypra mert jo lenne beszèlni. mikor vagy fent? -
vizipipa19 #1136 Hát ez mondjuk lehet hogy igaz! -
#1135 Mongyuk az u96 több stílusban is nyomult pl : euro House, EuroDance, Techno, Rave, Trance. A te számod is inkább trance jellegű mint dnb.Igaz hogy az alap dobog dnbre utalnak de inkább trance fele hajlik az egész -
vizipipa19 #1134 hát igazából az u96 technot csinált ez meg dnb. -
#1133 Hát vizipipa az uj zenéd kicsit az U96 (Alex Christinsen) stílusára hasonlít. Sok sikert és remélem egyszer olyan leszel mint ők(u96).
Üdv Rimoshee. -
vizipipa19 #1132 kösz chris:D -
Chris 2000 #1131 Bocsi... Már tudom. -
Chris 2000 #1130 Én egyáltalán nem bánom...
Fain nagyon! Milyen progival zenélsz? -
vizipipa19 #1129 The pharaoh's dream
Egy újabb szerzemény tőlem. Remélem nem bánjátok hogy beraktam ide. -
Chris 2000 #1128 Vizipipa! Neked kurvajó zenéid vannak ember...
Valamikor régen, én is zeneszerkesztéssel kezdtem a "zenélősdit". A fuity-val... De régen volt már...
Már nem nagyon foglalkozok vele, mert sajna időm nem sok van, erre meg főleg. Néha néha azért bíbelődök vele.
A DJ témához meg csak annyit: Igazat adok mindnkinek, aki megaszonta, hogy Bárány meg Hamvai is csak egy fokkal több a nullánál. Nem egy nagy kalandok... Én spec. semmibe nem nézem őket, és lassan ott tartok, hogy bepöccenek amikor a kis hülyegyerekek őket istenítik.
Üdv Nektek! -
SebastienRej #1127 kosz, de remelem Niki Belucci-ra :D....haat nem en csinaltam az oldalt, majd atadom a tulajnak :D -
#1126 nem tudom ti hogy vagytok vele,de èn 2 napja szivok ezzel a gitàr hanggal. probàlok az alapra ràdolgozni ,de hogy egyszerre legyen dallamos,kovesse a stilus ,az utemet ,az anyàmat..ahoz most Szopoklèsz van.. -
#1125 Szavaztam...jó ez az oldal... -
SebastienRej #1124 Fiuk es lanyok, ha lesztek szivesek szavazzatok mar a www.griff.sk -n Niki Beluccira :) elore is kosz :) -
vizipipa19 #1123 Ja és egyébként nagyon köszi a linket!!! -
vizipipa19 #1122 Te stef mi az oldalad címe? Még az adatlapodat is megnéztem itt egyszer de sztem ott nem jelzed.:D Biztos csak én vagyok ilyen hülye de ez számomra nem nyilvánvaló....:D -
#1121 Az oldalamon is fennt van már egy ideje...,de itt a linkje .Valsier,ha így gyorsabb.. -
vizipipa19 #1120 Szia Stef!
Elsősorban hozzád irányul a kérésem/kérdésem. Te olyan sok vst ről tudod hol lehet fellelni őket nem tudod véletlen honnan tudom letölteni a valsier nevű vsti-t? Erről most tényleg fingom nincs.:D Már vagy 3 hónapja keresem, de még audionews on is csak demo verzió van fent cravk ohne.... Ha tudsz legyél szíves segíts már! -
vizipipa19 #1119 Kösz stef de ennél találtam egy jobb megoldást:D a propellerheadnak van egy recycle nevű progija, azzal minőségromlás nélkül manipulálni tudod a loop tempóját. Nem értem miért kérdezek meg itt valamit hogyha énis rájövök.... -
queensryche #1118 ...közben kiderült miért nem volt jó a fórum. (emileztem) Jellemzően a magyar mentalitás jött megint elő. Elég legyen annyi, hogy személyes adatok megadása fórumozás ( nem vásárlás!) céljából még komoly nemzetközi fórumokon sem bevett szokás... -
#1117 "vst"..-Csak fodítva tudod, tehát KRZ-t Kontaktra..
"vizipipa19...."-A Loopok tempóját a zeneszerkesztőben tudod megváltoztatni a Time Stratch funkcióval -
vst #1116 UDV STEF KONTAKT 3 FORMATUMOT SZERETNEK AT FORMATALNI KURZWEIL KRZ FRORMATRA NEM TUDOM MIVEL OLDJAM MEG EGY KIS SEGITSEK KENE KOSZONOM -
vst #1115 UDV STEF KONTAKT 3 FORMATUMOT SZERETNEK AT FORMATALNI KURZWEIL KRZ FRORMATRA NEM TUDOM MIVEL OLDJAM MEG EGY KIS SEGITSEK KENE KOSZONOM -
sangeorge #1114 Üdv! A Kontakt 3-mal kapcsolatban kérdezném,hogy vajon miért írja ki mostanában 1-2 hangszer betöltése után,hogy nincs regisztrálva,vagy vegyem meg,vagy lépjek ki?Kilépés után vissza teszem,utána megint ez van...Pedig 3v4 hónapig tökéletes volt,és annak idején meg is törtem,de most ezt csinálja...Ez a Kontakt baja,vagy a hangszereké?Vagy telepítsem újra a kontaktot? -
vizipipa19 #1113 Sziasztok!
Létezik olyan progi amivel a loop ok tempóját tudom megváltoztatni? -
#1112 Nèzem..
Koszonom! -
queensryche #1111 http://www.kvraudio.com/get.php?mode=results&st=adv&soft=i&type[]=6&f=0&fe=0&linux=1&osx=1&win=1&free=1&com=1&un=1&sf=0&sort=1&rpp=15 -
queensryche #1110 vazz :) Keresd ki:) -
queensryche #1109 Link újra
klikk -
queensryche #1108 Link újra -
queensryche #1107 ...én speciel az East West Quantum Leap Ministry of Rock-ot, bár még nem próbáltam, viszont a demója nnek a legmeggyőzőbb. Legutóbb még nem volt tört verziója, de erről Stef tudna többet mondani, én nem foglalkoztam a dologgal.
Demo: EWQL M of R
Egyéb vsti-k listája:
guitar vsti - kvr audio -
#1106 Stef,Queensryche! Melyik guitar Vst-t ajànljàtok? Stef, a 10 guitar progidbol melyiket nèzzem meg?
Koszonom! -
#1105 Hellótok tudtok valamit a Sonic Producer programról mivel sehonnan nemtudom megszerezni még az audionewson sem találni. Ha megdobtok egy linkel akkor azt nagyon megköszönném. -
#1104 Világos, nem igazán ide való a téma, meg tényleg nem nagyon konyítok a gitárhoz -
queensryche #1103 Tudom, hogy nem vagytok hülyék :) Csak ez a reamp elég gitárspecifikus téma.
Korábban írt ide egy srác erről, ő most fent van hangmesteren is - ide már egy ideje nem írt, legalábbis azon a néven, amivel a korábbi írásait olvastam itt az archívban. Meg ott eleve egy gitáros közösség van.
1-2 technikai dolgot rendbe kell rakni (pénzköltés:)) meg hangkari is kell (olcsó lesz, bár várjuk meg a szombati húzást:)) és csak aztán lehet elkezdeni belemászni a szerkesztgetésbe. Szar dolog ez a gitárfelvétel, ha igazán jót akar az ember, nagyon bele kell mászni a témába. -
#1102 Ennyi erővel, már ide is feltehetted volna a kérdésed..., lehet hogy itt se mindenki agyalágyult.. -
queensryche #1101 Én is így gondolom. De fogalmam sincs, hogy mi. Szerintem így büntet a sors, vagy nem tudom :) A zenével sem haladok már vagy 2 hete. Rohadt mód fárasztó angol fórumokról összekaparni az infót, ami ráadásul nem olyan cizellált, mint ha magyarul mondják el. Szépen lassan fogy is a lendület. -
Ambient #1100 akkor passz, nálad van a bibi ez tuti! -
queensryche #1099 Nem mondod! :) :) Gondolod, hogy nem jelentkeztem be? :)
Egyébként továbbra sem jó. Ha lesz egy kis időm, csinálok egy új reget, ha azzal sem működik, kénytelen leszek írni a "főnökségnek". Nem idegesítem magam ezen tovább. -
Ambient #1098 Hi!
Pedig nagyon egyszerű, a reklám bannerek alatt egy keskeny fekete sávban piros betűkkel látható ez a felirat: "Bejelentkezés - Regisztráció - Admin"
Ennyi! Remélem tudtam segíteni.