4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • stef666
    A Compresssor jó megoldás, de ott van a sáv-automatizáció, ahol az adott pontokon olyan hangerőt határozol meg amilyet csak akarsz.
  • Tetsuo
    kompresszor..
  • sangeorge
    Ha nincs még szerkesztőd,nagyon ajánlom a Cool Edit Pro 2-t.Csak 20 MB körül van,és nagyon sok mindent tud(többsávos szerkesztést is),ráadásul egész egyszerű.Én is ezzel effektezem (és "masterelem") a már kész számokat.
  • sangeorge
    Hi
    Nem tudom milyen szerkesztőt használsz,de nagyon valószínű,hogy van benn "Dinamikus processzor". Az erre való.
  • NEXT LP
    Mivel tudnám kiegyenlíteni egy audio fájlban a túl hangos és túl halk részeket, hogy nagyjából egyforma legyen, de tudjam szabályozni?
  • stef666
    Az Emulator X nincs kiütve.
  • Lantee
    Na, nagy döntésre határoztam el magam!
    Elmentem a haveromhoz, szép kis stúdiót rendezett be házuk alagsorában. A gép a következő -> Apple G5 - két 22" LG monitorral.
    Addig-addig ücsörögtem ott, amíg el nem határoztam, hogy beszerzek én is egy ilyen G5-t. Hopp, pont akadt is a sarokban egy alaplaphibás cucc, elhoztam, megcsináltatom...ééééés csak arról fogok zenélni! .)
  • Ambient
    Ilyen van valakinek? Emulator X3 link esetleg..???
  • DJS8
    :/ kár...

Köszi a válaszokat. És azt nem tudod, hogy miért szakadozik a zene FL Studio-ban amikor lejátszom? túl sok VST van betöltve?
  • stef666
    Ilyen progi nincs, mert amit te akarsz az elméletileg és gyakorlatilag is lehetetlen.
  • DJS8
    ja és még valami... :D

Tudtok olyan progit ami törli a zenét és csak az ének marad meg?
    bocs ha szarul fogalmaztam.
  • DJS8
    mert kell hozzá?
  • DJS8
    AISO4All?? Szóval ezért szakadozikmeg recseg a zene amit csinálok?
  • stef666
    A maya44-et nem ismerem , nekem az ESI Juli@ van már jó ideje,és nagyon szépen dolgozik Mac alatt is, meg előtte Windowssal is. (11,6 ms/256 Samples)latency-át produkált a Cubase-val, A Mac-en a Logic8-al pedig 6,3 ms-ot tud. Szerintem nyugodan megveheted, ez igazi studiókártya...
  • Chris 2000
    Sziasztok! Valakinek van közelebbi tapasztalata az EMU 1212M hangkártyákkal kapcsolatosan! Ezidáig nem nagyon foglalkoztatott, de most már nagyon jó lenne vele felvenni, és sík vagyok hozzá...

Nagyon megköszönném ha valaki segítene nekem. Egyszerűen nem akar összejönni a ki meg a bemenetek összekötése!

Üdv: Chris

"Nagyon szomorú emoticon"
  • laaj
    ESI MAYA44 ??? ez milyen???? ha összejön akkor ezt veszem!:)
  • tmisi
    Alaplapit néha sikerül kiakasztani, úgyhogy valami komolyabb cucc nem ártana (nekem sem).

DJS8: Én nézegettem az Auzentech és az Audiophile kártyáit. Igaz 30 rugó mind a kettő. A Creative XFi-jeit meg szidják mint a bokrot (drivertámogatás terén), szal az nem jó.
    Mellesleg olvastam valahol, hogy az alaplapit nem kell letiltani, csak a zeneszerkesztőben a kártyát kell beállítani hangeszköznek, más mehet az alaplapiról (ha netán összeakadna egy játékkal, mivel az pl. az Audiophile inkább zenész mint gamer kártya).
  • stef666
    Az alaplapi is megfelel erre a célra, egy ASIO4All driverrel, ...de mi az hogy nem drága??...ennél kicsit bővebben kellen körülírnod hogy segíthessünk...
  • Lantee
    Szóval az 1.29GB cucc tartalmazza a progit is? KIRÁLY!
    Este tesztelem! :)
  • Ambient
    Trilogy
  • DJS8
    Hellósztok!

Milyen hangkártyát tudtok ajánlani ami nem drága de jó zene szerkesztés-hez?
  • stef666
    Bocsi, én voltam a láma, feltettem és.. - tartalmazza a programot is, amivel együtt települ egy halom hasznos hanganyag és hangszer is, ajánlom minden Abletonosnak!
  • lpburny
    Sziasztok!

Szerintetek melyik a legjobb minőségű VST ezek közül? Sokat segítene ha tudnátok írni pár dolgot mindegyikről, mert egyiket sem ismerem.
    Broomstick Bass, EWQL Hardcore Bass, Spectrasonics Trilogy, Vir2 Basis, Chris Hein

Eddig a Virtual Bassistot próbáltam, de 1 oktávval nem tudok mit kezdeni:(

köszönöm
    Köszi

• Lantee
    De, sajna erre gondoltam. Akkora volt az örömöm, hogy erre az "apróságra" nem figyeltem.
  • stef666
    Nem erre gondolsz?: Ableton.Suite.v8.0.3, mert ez nem a progi, hanem csak hangkönyvtár
  • stef666
    Hol láttad,? mert a nagyobb oldalakon még nincs fennt
  • Lantee
    Biztos tudjátok, nekem volt csak újdonság, hogy megjelent az ABLETON LIVE 8.0.3. Torrentekről szedhető.
  • lehiakos
    Helló!

Több lehetőséget szeretnék kínálni minden zeneszerető és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
    MŰFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat
    akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minőségű
    technikával és több éves tapasztalattal
    állok az érdeklődők rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklődővel e-mail-ben szívesen megosztom.
    E-mali: [email protected]
  • sangeorge
    Köszi! De feladom...Kitöröltem a regedittel a regeket(2 helyen volt),újratettem,és mégis [email protected] kikapcsolom közbe majd a netet.Talán az majd segít.. Thx
  • stef666
    A Kontaktod azért nem megy mert az előző verziókat nem törölted ki 100%-osan, és a rendszerben maradt szemét" okozza a galibát.- Nem elég egyszerüen uninstallálni, de a regedit"-ben is ki kell mindent pucolni, mert különben kommunikálni fog a gyártó oldalával, és letilt minden funkciót. -Persze mindíg az a legjobb megoldás, ha nincs interneted azon a gépen, amin zenélsz.
  • sangeorge
    Hogy ne csak kérdezzek....Mivel én segíteni nem naon tudok itt ebben a témában senkinek,mivel csak hobby szinten vst-zek,tehát mélyen nem merülök bele,szóval hogy ne csak kérdezzek,abban tudok segíteni esetleg ,hogy ha valaki szeret karaokézni,otthon,vagy máshol,cserébe tudok adni jópár eredeti(!),vagy jó minőségű zenei alapot ami midiből készült,vst-kkel.Ezek az alapok nem sok helyen találhatók meg,a midivel ellentétben,úgyhogy ha tudok,ilyenbe szívesen segítek...ÜDV és thx
  • sangeorge
    Stef! Ami linket adtál a kkontakt 3-hoz,leszedtem,be üzemeltem,és az is ugyanazt csinálja mint az előző! Valami authorized -es problémát ír ugyanúgy pár hangszer betöltése után,aztán elhallgat :(.. Nem tudom mit csinálok rosszul,pedig a te verziódhoz krekk sem volt...Van erre valami megoldás?
  • sangeorge
    Mhm értem.A Colossus fent van,használom,a kontakt libr-t pedig leszedem ahogy lesz helyem a gépen,sajna most nincs.Naon kiváncsi vok már rá... :))) THX
  • stef666
    A nagyobb torrent oldalakon fennt van a Kontakt könyvtára (audionews,proaudiotorrents,audiozonetorrent stb.), de a Colossus-t is érdemes feltenni, mert az átfogó hangszerparkot ad. A Kontakt meg a legjobb VST sampler, ami ugye nem csak a hivatalos könyvtárával megy hanem ezer más hang is rendelkezésre áll hozzá - 150-200 GB-nyi hanganyag is feltehető a mappájába....
  • sangeorge
    Aha..látom.Pont ezt néztem ma meg.Szerinted melyik jobb? a Colossus,vagy a Kontakt?Ahogy belehalgattam a kontaktba,nekem az jobbnak tűnik!Egyébként le lehet szedni a kontakt könyvtárát valahonnan?Bocs ha sokat kérdezek,de hát ugyebár ilyen dolgokkal mégsem mehetek a -mondjuk- az időjárás fórumra.Kösz az eddigieket is....
  • stef666
    A Kontakt 3 library-ja nem azonos a Colossus -éval. ne is próbálkozz vele, mert nem fog sikerülni az integráció. A Colossus az egy különálló VST saját adatbázissal. A Kontakt 3 alapkönyvtáráról ittkaphatsz pontos ismereteket.
  • sangeorge
    Jajj..azt elfelejetettem megkérdezni,hogy a kontakt3 library ugyanaz,mint a colossus library?Méretét tekintve hasonlóak,csak a colossus hangszereit a kontakt nem nyitja meg,csak a colossus vst.(azt írja rá a kontakt,hogy nincs vmi regisztrálva...)
  • DJ Tope
    köszi szépen.Most van miből válogatni:DFeltettem az fl8-t és abban a reverb 2 naon teccik.Majd csak jo lesz egyszer a hangzás végre:D
  • sangeorge
    Stef! Leszedtem,köszi,és jóllátom,hogy ezt nem kell krekkelni?(nincs a kicsomagolás után krekk)
  • sangeorge
    Köszi! És Ambientnek és Chrissnek üzenem,hogy bocs hogy nem válaszoltam a privire,de csak most vettem észre...Ambient köszi a tippet.Chris,majd beszélünk..