4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • ViniSoundz
    ozone izotope maximizer-ét használd. vagy az ableton kompiját vagy T-Racks kompit. mással ne szarakodj, hidd el, sok órát, napot... évet spórolsz meg. :) így 10 év után már tudom, hogy én rengeteg kísérletezéssel meg szarakodással csesztem el az időt. főleg kompresszorokkal.

amúgy, ha nagyon kiegyenlíted, akkor ilyen folyékony lesz, szépen szóló, de túl egyhangú. ha gitárt veszel fel, akkor hagyd, nem nagyon kell azt kompresszálni, különben elveszik az íze :)
  • elnofx
    audio sáv, és nuendoval dolgozom:)
  • stef666
    Tudni kellene hogy milyen progival dolgozol, és hogy midi, vagy audio sávról van-e szó...?
  • elnofx
    Üdv! Egy technikai kérdésem lenne, mégpedig az, hogyha felveszek egy sávot (pl bass-sáv), akkor mit kell tenni ahhoz, hogy a felvett téma minden egyes hangja egyforma hangerővel szólaljon meg, kompresszor? ha igen akkor melyiket ajánljátok és milyen beállítással? vagy egyesevéel kell végigmenni minden hangon és úgy kiegyenlíteni hangerőszabályzással?
    a választ előre is köszi:)
  • Ambient
    vagyis inkább így lesz a jobb..
  • Ambient
    PC-re: http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=impulse%20altiverb%206&file=3995021&desc=AudioEase.Altiverb.VST.RTAS.v6.12-AiR+.rar
  • stef666
    ..vagyis csak MAC-re nincs feltörve, PC-re van.
  • stef666
    Az altiverb a softveres effect technika legjobb jelfeldolgozó szoftverje lett az Electronic Musician szerint, és most a Mac után már PC-re is kapható az Audioease konvolúciós zengetője, az Altiverb, RTAS és VST formátumokban. . Az Altiverb 6-ot még nem láttam feltörve, megvenni pedig nem olcsó, 600 dollárba kerül, de ennyi pénzért gyakorlatilag megkapjuk a világ legjobb hangversenytermeinek akusztikáját (ezek úgynevezett impulzusválaszait a helyszínen mintavételezték), és ezeken kívül még egészen extrém környezeteket is felvettek, például egy Boeing 747-es belső akusztikáját.
  • ViniSoundz
    nem használok fruitit, utálom de nagyon :) de altivrbet kipróbálom. volt belőle egy régebbi verzióm, de valami azzal sem volt jó aszem. most meglesem a 6ost
  • Hackerman
    Fruitis zengetőt próbáltál már szerintem elég jó én azt használom :D
  • stef666
    Van hozzá egy kis demo is..ITT
  • stef666
    Product: Altiverb
    Developer: Audio Ease
  • ViniSoundz
    ha tud valaki nagyonzsíír reverb-et az mondjon egyet.már évek óta keresem azt a valamilyen reverbet amit én sem tudok megfogalmazni milyen :)

reason-ös kásás, dinamiát veszít a hang
    ambience sokat eszik meg fagy
    ableton-os fasza, de már nem abletonozok :P
    cubase-es szintén szar, elvesznek a hangok
    most glaceverb-et használok, de az sem az igazi, azis kásás.

jöhetnek a tippek, nagyon várom :))
  • Hackerman
    The Mastering Engineer's Handbook - The Audio Mastering Handbook: 2nd Edition [PDF] : http://rapidshare.com/files/251825356/0407.eb6.rar
    password = morz@pluginaudio

The Art Of Sequencing - A Step By Step Approach [PDF] :
    http://rapidshare.com/files/251825419/0407.eb5.rar

Sound Synthesis Sampling [PDF]:
    http://rapidshare.com/files/251825347/0407.eb4.rar

Artist Pro Series - Sound Advice on Equalizers Reverbs & Delays [PDF]:
    http://rapidshare.com/files/251825348/0407.eb2-artpro.sao.equal.rar

MySpace for Musicians - The Comprehensive Guild to Marketing Your Music Online-PDF: http://hotfile.com/dl/7202645/ae4a943/myspace-for-musicians.rar.html

akit érdekel az ezekett itt leszedheti ezt a párat szedtem ki a pluginaudióról de még van ott jópár
  • elnofx
    üdv, nekem is kéne könyv:):) köszi
  • Tetsuo
    thx
  • Hackerman
    hát sajna oda már nemlehet regelni mivel bezárt kb 4000-en vagyunk
  • Hackerman
    Tetsuo privát ment olvasgasd
  • Tetsuo
    h lehet reggelni a plugin-ra?
  • Hackerman
    Hát angolból van elég a pluginaudión meg az audionewson is meg szerintem sok helyen
  • Tetsuo
    ha nincs magyar, angolt is szivesen fogadnek..
  • NEXT LP
    Köszi!
  • Hackerman
    Igen én is szivesen végiglapozgatnák egy elektronikus könyvet a studiózásról természetesen magyar nyelven. Hol lehet ilyenre lelni? -mert angol az van bőven
  • Ambient
    privi ment
  • Tetsuo
    E-konyveket a temaval (zeneiras, studio mixing, masztering) kapcsolatban tud vki?

/A torrentregjeimet mindig elfelejtem (nincs vissza email :S).
  • NEXT LP
    Honnan tudnám letölteni ezt a Chris Hein Guitars-t? Néztem az audionews.org-on, de ott nagyon rossz az arányom, szinte minuszba mennék vele. Le tudom tölteni máshonnét?
  • stef666
    Sajna nem készült egyforma zene,de szerintem hogy halld a különbséget ahhoz nem ez kell, hanem a hangkarim, meg egy Window-os gép, meg egy Mac-es gép.
  • Ambient
    ha van esetleg olyan projected ami win-en készült és ugyanaz mac-en dobd fel lécci, tényleg kíváncsivá tettél.
  • Ambient
    nah, lejött a Chris Hein Guitars kollekció!
    azt kell mondjam ez legalább beváltotta a hozzá fűzött reményeket mind játékmód lehetőségekben mind hangszínekben, csak ajánlani tudom azoknak, akik nem feltétlenül "zúzós" gitárhangokat keresnek!
  • stef666
    Minden softwernek meg van a hangja, de nem a Logic miatt hanem a MAC miatt szól jobban a hangkártyám, mivel teljesen más driverek hajtják,...én is nagyon meglepődtem, mivel előtte évekig windows-al használtam és nagyon megszoktam már a hangját.A Logicnak elsősorban akkor hallod az előnyeid amikor kirendereled a kész zenédet és nem bukik akkorát a hangja mint pl. a Frutiban vagy a Reasonban, de a Cubase sem a legpiccebb ezen a téren,-viszont az Ableton-ról elég jó véleményeket lehet olvasni szakértői körökben.
    - A MAC Leopard(hackintoson) egyáltalán nem támogat minden hangkártyát,(sőt), de azt hiszem hogy a Behringer BCD , mivel USB-s menni fog vele.- A BCF 2000 controlleremhez semmilyen driver nem kell egyből 100%-osan felismari a Leo, és hibátlanul működik a Logic-al.
  • Ambient
    a logic miatt szól jobban a hangkártyád??
  • Hackerman
    Nem minden hangkarit támogat a leo vagy igen ? mert nekem behringer BCD 2000es hangkarim van nemtom támogatja e driver telepítő is csak pc-s van?
  • stef666
    Nekem pl. a performer meg se nyikkan, valószínüleg hozzá illő hangkártya kell, nem megy mindennel, csak MOTU hangkarival.- Viszont a Logic8 az már az alaplapival is simán megy, Core támogatással 8 ms-os késést produkál, az ESI Juli@- val pedig lemegy 6,543 ms-ra. Azért ezt a windows nem tudta,...és nem is beszélve arról hogy a hangja is megtáltosodott, sokkal szebben szól mint win alatt.
  • Ambient
    szerintem ha nem találod a listában akkor elég egyértelmű, hogy valszeg nem támogatja.
    de ha mindenképpen váltani szeretnél akkor is inkább a logic-ra "gyúrjál" 100x jobb mint a Performer!
  • sangeorge
    Igen erre... Hát igen az LPC kicsit nagy,de hát ha nincs kisebb használható,akkor nincs mit tenni..download :)
  • Hackerman
    Hu hát 1TB-vinnyó a minimum ha ilyen kontaktos könyvtárakat használtok.
    Amugy megnéztem az Ideneb hackintosh táblázatát hogy mire ilesszkedik az én alaplapomat nem találtam ott ,de azért megkérdem hogy Asus P5VDC-MX alaplapot támogatja a Leo? Mert felraknám ezt a hackintosht és MOTU Digital Performerjét szerintem kiválló DAW alkalmazás
  • Ambient
    mondjuk akkor sem kevés az a 60 GB de ennél talán érthető is, vagy a fene sem tudja..
  • Ambient
    Az LPC mp3 demóját érdemes végig hallgatni..!!
  • Ambient
    ha erre gondolsz, akkor azt kell mondjam nem is rossz!!
  • Ambient
    az LPC amit szeretnék az "csak" 60 gb itt rá tudsz pislantani és bele is tudsz hallgatni

az M-audio Heavy Guitars-t még nem próbáltam, nem is ismerem..