4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
rizsaki #1537 ? -
#1536 Csào mindenkinek!
Merre talalom: -Vengeance Electro Essentials vol.2
-Vengeance Producer Suite
????
Vàrom a tippeket!
Koszonom!
-
#1535 Sziasztok a következő Sonic Reality Serafine FX Tron Kontaktos hangkönyvtárat keresem amit sehol nemtalálok, netán ha valaki hallott már róla vagy tudja hol lelem fel az írjon. Megköszönném
-
Ambient #1534 itt most jó -
#1533 hát nekem most sem jön be ugyanaz a nőcis kép -
sangeorge #1532 -
Ambient #1531 most már mindenkinek jó, de tegnap tényleg nem jött be
-
sangeorge #1530 hát én nem tudom mi van,de nálam még mindig jó... -
Ambient #1529 szerintem már nálad sem jó..
itt írnak róla, hogy mi történt a fórummal, jó hír, hogy előreláthatóan pár nap múlva újra elérhető lesz! -
#1528 Ki hasznal 8as Abletont? Mukodik? -
#1527 Hát sajna nekem nem jön be nemtom ,nem értem miért talán Szlovákiában nem elérhető a szerverük....nembaj a magesy.us is kezd kiépülni majd járok oda. És remélem nemsokára elérhető lessz az oldal -
sangeorge #1526 Hál'Istennek nálam még mindig jó :) -
#1525 Hát tegnap még nekem is ment de ma ez a látvány fogadott
-
sangeorge #1524 Nálam működik..semmi gond vele -
#1523 Nemtudjátok mi van a pluginaudióval, megszünt vagy tárhelyváltás ? -
#1522 Na közben meg is oldottam a helyzetet csak egy Discovery_V2_Data mappa hiányzott azt kellett pótolnom most már hiba nélkül működik. -
#1521 Sziasztok. Van egykis bibi a discoDSP vst-vel. Nem akarja megadni magát a hostomban szal mikor betöltöm a hostba ezt dobja ki:
,majd befagy.
Ha valaki találkozott már ilyennel és tudja ,hogy hogyan lehet orvosolni a bajt annak örök hálám. -
#1520 Szerintem Stef szabin van ;) Johetne mar :) -
#1519 Steff!
A magyarításokat milyen progival csinálod? -
queensryche #1518 Thx! Megnézem. Remélem nem óriási. -
sangeorge #1517 Hali
Acoustica Pianissimo VSTi
Sztem nagyon jó.Próbáld ki,csak ajánlani tudom.Sok torrent oldalon fent van. -
queensryche #1516 Üdv Emberek!
Rég nem írtam, látom, pezseg a fórum :)
Zenélés hanyagolva volt, aminek az idegrendszerem persze örült :P
Egy gyors question hozzátok: Én eddig csak bass, meg dob vsti-kkel foglalkoztam, meg amiket hozzájuk csaptak. Viszont a közeljövőben össze kéne dobjak egy gitárszólót zongorakíséretre. A dolgot némileg bonyolítja, hogy 'hagyományos' kottám van csak basszus és violinkulcsban, de a cubase-be emlékeim szerint be lehet írni így is a témát - sőt biztos. Remélem fennakadás nélkül menni fog. Bár tudok kottát olvasni, nincs midi billentyűzetem és kottáról bemásolni csak gyorsabb, mint az edit nézetben hangonként 'bezongorázni'.
A kérdés-kérés elég triviális, legalábbis remélem, hogy gyerekjáték lesz megválaszolni: Ajánljatok nekem ZONGORA vsti-t! Azért tőletek kérem, mert billentyűs hangszerekből Dunát lehetne rekeszteni a neten! Nem kell semmi extra, viszont tényleg legyen zongorahangja, az fontos. Persze jól jön ha van még 1-2 frankó hangszín, de most a zongora a lényeg. Kösz a segítséget! -
sangeorge #1515 Hali
Nézd meg ezen az oldalon a DirectGuitar 2.0-át.Ki lehet hozni belőle egy kis eq-val és effektel hasonlót (sztem)
itt a link:
http://www.pettinhouse.com/html/download.html -
SebastienRej #1514 Hello....Gitár vst-t keresek....Valami ilyesmire gondolok: 15. mp-től, vagy itt ...Gondolom ti tudtok segiteni....Mit ajánlotok? -
#1513 8as Ableton van mar stabil?
Stef oldala nem jon be.. audiotracer nem ismeri a nevem.. sehol nincs reg.. :( -
#1512 Hat az Air Team csinálta a cracket elvileg ez egy jó csapat és a régi cuccaimal a gépben ment. Sőt nem is raktam ujra a v-stationt alapból nem ment az uj konfiggel -
#1511 szerintem nem driverhiba, hanem bena a crackje a novation programoknak.. de csak tipp. ;S
nekem is van olyan crackelt progim ami lefagyasztja a gepet,
sot az E-MU billentyuzet melle kapott Proteus szempler is lefagyasztja a gepemet (ott ez beismert gyari hiba, letolthetem a jo programot elvileg). -
#1510 és még a Novation Bass Station sem megy ennél is ugyanez a probléma lehet hogy driver hiba nemtudom ,de az tény hogy előző konfigurációmon ment mind a kettő. -
#1509 Sziasztok lecseréltem a fél gépemet szal: alaplap,proci,memória,videókártya. És minden hibátlanul műxik, vst-k is csak a V-station a kivétel.Ez azt csinálja ,hogy kéri a termékkulcsot és megadom neki rámegyek hogy unlock és onnantól egész rendszer halott.Befagy az egész seqvenszerem.Mi lehet ennek az oka? mert a régi alaplappal meg egyebekkel hibátlanul ment. Eszrevételeket és a segítséget megköszönném. Üdv. Rimoshee -
#1508 Congratulation! :) -
#1507 Már megoldottam: biztonság/tulajdonos cseréje az altárolókon és az objektumokon is. Ezt kellett bepipálni -
#1506 Hol van itt a VST-hangszer?
Ezt tedd be 1 info forumba.. ott perceken belul kapsz valaszokat.
De (majd nekik) adjal meg tobb infot, a hardwerrol, a szoftverekrol, milyen sok szemet van a gepeden, miert nem hasznaltal teljeskoru vedelmet, meg milyen faxsagokat probalgattal az utobbi 1 honapban stb.. -
#1505 Sziasztok Nem teljesen zene probléma de lehet hogy tudtok segíteni:
régebben telepítettem ujra a rendszert és a régi rendszer is benne marad méghozzá egy Rendszergazda mappa (Documents and Settings)-ben amit nemenged kitörölni a mostani rendszer és 20 Gb-foglal.Olyat ír ki hibaüzenetnek hogy Hozzáférés megtagadva és se törölni se belépni nem enged a mappa pedig 0bytos és üresnek veszi ami nem igaz mivel vírusellenőrzéskor ebben a mappában is keres és benne vannak a régi adatok minden. Szal köszönöm az észrevételeket és az odafigyelést ha valakinek van valamien ötlete szívesen várom és megköszönném.
-
#1504 Nuendot meg en sem hasznaltam, de allitolag a hangresze teljesen ua mint a Cubase.. -
sangeorge #1503 Hali
Logic 5.5 -höz ha vki ért,mondja el lécci hogy a midihez hogy tudok vst-t rendelni..thx -
#1502 jah énis a héten megyek valamerre. ilyen nyaralásféleség vagy mi :)
kár, hogy nem tudsz segíteni, akkor inkább nem baszakodom vele, marad a cubase :) -
Ambient #1501 én vok de a többség nyaral szerintem..
a problémádra nemtom a választ, sosem használtam Nuendot. -
#1500 nah mi történt itt? eltűnt mindenki? nem ír már zenét senki? :) -
#1499 egy kis segítség kéne. a téma nuendo 3.
a probléma: ha már van írva a sequencerbe és tempót váltok, akkor nem rakja a helyére a noteokat. ez cubase-nél automatikus volt, amint bpm-et átírtam, minden be is húzott a helyére viszont itt N3-ban minden marad a helyén. mit keressek? hol? milyen kapcsolót? :) -
sangeorge #1498 Leszedtem,bent volt a magyar pack is...Elindítottam,betöltöttem egy midi számot.Kérdés: Hogyan lehet úgy megjelentetni a midit,hogy minden sávot külön mutasson?És mitől van az,hogy amikor lejátszom a midit,kb5x-ös sebességgel nyomja? nem jöttem rá