VST-hangszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apple Logic Pro 9 # PreSonus Studio One
A Creative cegnek a premiumkategoriaja az E-MU ill a profi zenesz kategoria.
A hangminosege pl az AD konvertrnek egesz jo.. a lejatszas sem olyan rossz.
Viszont a szoftvere atomszar, soxor kifagy a hardver is..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Amúgy nekem is szarakodik az emu, sokszor lefagyott, aztán rájöttem, hogy ezt csak 44.1khz-en csinálja. 48-on mûköik és nem megy el a hangja ha éppen úgy támad kedve.
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Alap, hogy elso bekacsnal minden beallitast vegigbongeszunk, kulonosen a hangakri beallitasait.. mar en is szivtam emiatt.
remeljuk igy megoldodik a probl.
Kinek a pap, stb.
Szerintem marhára meghatározó, hogy ki mit próbált ki elõször, nálam ez a Sonar volt és a Live, valszeg ez lehet az oka, hogy nem lettem cubase fan.<#wave>#wave>
Inkább nem mondok semmit.
www.cubase5.freeweb.hu
RME Hammerfall DSP9632
Letöltöttem a Cubase 5.1-et!
A kérdésem az volna, hogy mit hagyjak meg és mit dobjak ki mert ez így 6,37 gb, gondolom ez nem kell mind?<#nemtudom>#nemtudom>
Ha feljebb rakom a latency-t, akkor ez megszûnik. Valószínû a cubase kompenzálni akarja a dolgot, de rosszul, ezért kerül elõrébb. Reason-ben ha késik, akkor késik, de nem kompenzál, ráadásul a program megnyitásától ahogy telik az idõ, egyre nagyobb a pontatlanság.
Vágom a quantize-t. Hazsnálom is néha, de egy nem sablonos dallam feljátszásakor, nem használhatod, mivel átritmizálja - ez ugye a quantize-tól függ 8ad 16od 32re rakja ha véletlenül a kettõ közé ütöd be a hangot - úgyhogy nem ez a problem. A quantize jó dolog, de ennek a hibának nem ez az oka. De köszi, hogy megpróbáltál segíteni.
Üdv!
.<#nemtudom>#nemtudom>
5ös warp funkcióját még nem próbáltam, majd holnap 😊 A sávonkénti kimentegetés nagyon hasznos, az jól jött most.
Csak a midi felvétel ne lenne pontatlan, mert mindig elõrébb rakja le a note-ot minthogy én lenyomom a bellentyût a keyboardon. Max lehet a hétvégén felrakom a 64bites win7et.
KAR,GM vagy XG midi editort keresnék.
Valami ilyesmit XD Mastering Studio 1.3
:http://www.qweas.com/download/audio_mp3/midi_tools/xd_mastering_studio.htm
Torve vagy seriállal 😊
Köszi
Jannó
C5 forever! Vagyis a 6-osig. 😄
Csap egy párat említenék. 😊 Pl van benne egy komplett Malodyne funkció ami nem vst. Flatten funkcióval a realtimeba szerkesztett Time Stretch-et meg hangmagasság korrekciót átszámoltathatjuk egy szintén tovább fejlesztett MPEX4-es algoritmussal. VST Expression ez egy új felfogású szerkesztés mód.Ezzel pl sokkal jobban lehet élõ dolgokat modellezni. Steinberg oldalán lehet letölteni hozzá demó project fájlt. Van benne virtuális keyboard azoknak akiknek nincs midi kontroller. Egy Signature Track, ezzel pl lehet beszúrni, elvenni, másolni bárokat.Audió exportáló ablak kiegészült egy másik ablakkal amiben szelektálhatsz hogy melyik sávokat akarod exportálni. egy kattintással akár az össze sávot külön fájlba mentheted. Ezek csak azok amik hirtelen eszembe jutottak.. na meg csomó apróság van még. A motorjához szerintem nem nyúltak, de talán a fülem alapján egy picivel mintha szebben szólna az 5-s. De lehet azért hallom mert 5-s 😊)
RME Hammerfall DSP9632
Asszem ide is kirakom. Az uj zenémre szeretnék egy pár remixet is kíváncsi vagyok a ti ízlésetekre ,hogyan és miként milyen hangszínekkel tudjátok átírni a dalomat. Tehát aki szeret remixelni és van hozzá egykis türelme az nyugottan vágjon bele én nagyon fogok neki örülni. a stílus kötetlen sött annak még jobban örülnék ,hogyha valamien más zenei stílusban hallhatnám a trance jellegü számomat. Köszönöm az észrevételt.
Akit érdekel jelezze és küldöm priviben a remixhez szükséges fájlokat.
Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
( audionews.-Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO )
2.-Az XP-t, az SX3al együtt vágd ki a kukába!
3.-Enjoy!<#vigyor4>#vigyor4>
1, Cubase SX3 Windows 7 alatt.
Lehetséges? ( a jobb memóriakihasználtság miatt jó lenne és nem kéne 2 op.rendszer a gépre ( az xp most csak a cubase miatt van fenn))
2, Cubase SX3 vs. újabb Cubase verziók ( 4-5)
Nyár eleje óta kizárólag gitárfelvételre használtam, az 'okosság' része háttérbe szorult, amit most megint használni kéne (alapok) és a windows 7 miatt felmerült egy kézenfekvõ kérdés: Érdemes új verziót használnom és ha igen, melyiket javaslod?
Több szempontból is jó lenne váltani a win7-re...
Köszöntem!
32 bit C5-öt (az a 18GB, amire azt irták máshol, hogy ha nem veszel licencet, le se töltsd) sikerült 5.1-re frissiteni (PAtch+Aktivator).
Ha tud v.ki 5.1 64- est, vagy patc-ot hozzá, irja meg! köszi elõre is
Vestax QFO@Shure M44-7 & Vestax PDX-3000@Shure M44-G|Vestax PMC-05ProIIIVCA|Audio-Technica ATH-PRO5 MS|TraktorScratch|KorgPadKontrol|MBP5.1 C2D2.8GHz
Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
LZ forever
Megint a segítségeteket kérném.
Arra volnék kiváncsi, hogy ebben a számrészletben milyen hang az ami a szöveg alatt van, valami choirs hangra hasonlít és egy erõs reverb van rajt? Leginkább az érdekelne hol találok hasonlót, mert próbálgattam már vonósokat, "choirs"-eket, de eléggé elütöttek tõle.
És esetleg meg tudná határozni valaki, milyen dallamon és akkordon van ez a keresett hang a részletben?
Elõre is köszi!
Vestax QFO@Shure M44-7 & Vestax PDX-3000@Shure M44-G|Vestax PMC-05ProIIIVCA|Audio-Technica ATH-PRO5 MS|TraktorScratch|KorgPadKontrol|MBP5.1 C2D2.8GHz