4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#3697 Ez teljesen rendben van , se rontani se javítani nem kell rajra... -
elhefe #3696 Sziasztok!
Tudom nem vág témába és esetlegesen nem is a Ti stílusotok, de mit gondoltok erről a keverésről & masterről?
http://www.youtube.com/watch?v=bE87429rYKo
Miben, hogyan, merre irányba kéne fejlődnöm?
Köszi a hozzászólásokat!:) -
#3695 Ha létezne tört belőle, akkor küldeném... -
atesszan #3694 Sziasztok! Megvan valakinek a Varranger 2 tört változatban? -
#3693 Az op. rendszer csere önmagában nem megoldás, arra is kell majd ASIO4all driver, az asztalra kirak egy ikont az feltelepítéskor ott kell bepipálgatni hogy melyik kimeneteket hajtsa az ASIO, a Cubase-ban meg a Devices menüpont alaat a VST Audiobay allatt ki kell jelölni az ASIO4 all-t. A letencia pedig 20 ms allat kell hogy legyen... -
Mka #3692 Most átrútoltam de nem tudom sehogyse állítani a line-in erősségét ceanen a gitár úgy recseg mintha.... :D
Szerintem megy vissza a win7-.- -
Mka #3691 bocs elcsesztem itt egy link
Kép I -
Mka #3690 Na az offline settingsnél így néz ki a panelom:
-
Mka #3689 Őh ne nézz hülyének de melyik panelon?Ahol pl állítom a sample ratét..(mert aza programon belül van...)Vagy van neki külön panelja csak magának az asio4all-nak is? -
#3688 Az ASIO4All panelon nézd át a beállításokat, ott általában be lehet állítani a megfelelő routolást. -
Mka #3687 Sziasztok segítségre lenne szükségem...
Most tettem fel az xp-t eddig win 7-et használtam de az én gépemhez lassú....Úgygondoltam hamár úgyis zenekarnál van az erősítőm akkor itthon kábellel ökörködök a guitar rig 4-en egyet...meg is volt szépen feltettem az asio4all drivert és annak kiválasztottam v2-es változatát 512 sample ratén...minden stimmelt játszottam pár órát...Mondom ideje feltenni az xp-t és megírni a zenéim...Na itt akadtam el de nagyon,ugyanis asi multimedia driver alatt úgy késik a hang mint annak a rendje asio4all V2-esnél meg semmi hangot nem ad ki
Ötlet valakinek?Előre is köszönöm(De nem csak a gitár rig hanem a cubase se meg semmi :S) -
Daksli #3686 Igen én is ezt a verziót próbáltam, de nem megy.
Érdekes módon az összes többi AAS plugin tökéletesen működik.
Az oldalukról letölthető demo megszólalt.
Mindenesetre előkerestem az archívumomból egy régebbi verziót, az 1.01-est, és az végre tökéletesen működik, úgyhogy egyenlőre marad az.
Köszi! -
#3685 AAS.Ultra.Analog.VA-1.Standalone.DXi.VSTi.v1.1.4.x86-ASSiGN
Ezt a verziót próbáld megszerezni, ennek mennie kell. -
Daksli #3684 Cubase5, FL Studio.
A Studio One pedig nem is látja a vst-t. -
#3683 Cubase-ban próbálkozol vele? - vagy milyen host progiban? -
Daksli #3682 Sziasztok!
Műkodik valakinek az ASS UltraAnalog VA-1, 64 bites win7 alatt?
Nekem minden hostban megnyílik, szerkeszthető, de semmi hang nem jön belőle. -
#3681 szép munka.Finoman kidolgoztad?Cubaseben tolod a zenéket? -
#3680 Ha ráértek és tetszik a cucc nyomjatok majd rá egy VOTE -ot. Végülis ti is segítettetek itt abban, hogy ez megszülethessen :)
Ezer hála :)))) -
#3679 Valaki tud adni Gladiatorhoz élő linket ,mert csak halottakat találok:), és ha drummaxhuz lennének presetjei valakinek megköszönném.És még egy kérdés: Létezik Nexushoz fx?, ahol a cuttoffot automation clipben ki lehet forgatni pl? Más vsthez van FX is.A választ előrrre is köszi -
#3678 Egy másik verzióval próbálkozz ... ez tuti töréshiba, és idővel megint elő fog jönni.
-
#3677 valaku talalkozott mar olyan hibaval abletonban, hogy memory corruption error, majd kilep: es felmegy az ableton support oldalara?! en nem talaltam senmit, ujra kellett raknom a vindoozt.
allitolag csak a tortnel fordul elo. -
#3676 Google kereső, rengeteg helyen fent vannak az nxp bővítők, habár ha tört nexus-od van (gondolom az..)akkor nem sokra mégy velük. A tört verzióval nem mennek a 2-es expansion-jai sajnos. :( -
Sütifutár #3675 Stef! köszi a kommenet.de a jó masterhez kellett a tanácsod is...köszi -
Sütifutár #3674 Itt az új nótám,egy röviditett változata
http://soundcloud.com/rmxmusic/rmx-music-project-ezel-hammer -
#3673 Hali. nexus 2-höz kellene jonehány nxp pack ha tud valaki, mert nekem csak néhány van:)THX -
#3672 A z2TA -ból még az 1-es se létezik , nem hogy törve, de még megírva sem Mac-re. -
Progressive89 #3671 Sziasztok! z3TA 2 van mar MAC-re is torve? -
Sütifutár #3670 nah tenkjúúú...mingyá tesztelem is -
Sütifutár #3669 Igen...
Én egy Metric remixel a 4.helyig jutottam,aztán semmi nem történt.
Ekkor megfogattam,hogy soha nem csinálok remix versenyre több remixet,mert ez már a sokadik ilyen volt.Persze ezzel nem lebeszélni akartalak,remélem neked jobban siekrűl majd:-)
-
#3668 Köszi, örülök, hogy tetszett! Hogy érted amúgy az Indabamusicos dolgot? Régebben sikerült szavazással első helyre kerülni egy TCM remix-szel, de utána elég fos zenéket szedtek össze :) az ehhez hasonló történetekre gondolsz? :) -
#3667 Meg is van a keresett VST
MULTIUPLOAD -
Sütifutár #3666 Indabamusictol ne várj sokat.....
A zenéd viszont tetszett -
#3665 Nah itt a következő remixem :)
Jane's Addiction - Irresistible Force -
#3664 jaja köszi asszem megoldom csak 1 rca hiány volt a probléma:D -
#3663 Köszi szépen!!! -
Sütifutár #3662 Próbálgasssad:-DD Én úgy szoktam ha elfelejtek vmit.....
Amúgy nem elég csak dugdosni hanem be is kell állítani a külső keveréshez a dolgokat pl traktor vagy esetleg virtual dj..... -
#3661 Kontakt 4 torrent -
#3660 A Kontakt 4-ből windows-ra van olyan verzió, ami nem standalone? Én csak standalone-t találtam. Nagyon kellene egy Kontakt 4 vagy 3.Ha valakinek van , feltehetné nekem. Köszi! -
#3659 A link a z2TA v1.5-be tölthető z3TA 2 hangkönyvtárát tartalmazza. A z3TA 2 még nincs feltörve..
a pass: morz@pluginaudio -
#3658 Lenne egy nagy problémám.Keverőpult pc problémához kéne megoldás. Gondoltam hátha tud vki vmit segíteni:)2 Hangkarim van, de nem tudom megoldani a külső keverést. traktort használok.régen egy hangkariról is tudtam keverni.Hova kéne a line in kábelt dugni?Zöld, Fekete kimenet?erősitő kábelét szinten melyikbe dugjam be?Tanácstalan vagyok:P ASIO4ALL-t használok traktorhoz is csakugymint FL-hez. A Helpet előre is köszi:)