4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • DJ Tope
    a z3ta 2 höz tudtok adni vmi jelszót, mert nekem kér:Pköszi előre is
  • lpmaskmancick
    Nekem valami olyan vst kéne amivel a midi kontrollerem MPC padjeit tudom rendes olyan MPC-stílusú samplerként használni FL Studioban, a dobokat sikerült megoldanom simán erről, csak még olyan progit nem találtam, amivel ilye tudnék csinálni, hogy egy-egy billentyűhöz egy-egy hangmintát hozzárendelni.
  • ViniSoundz
    Hihetetlen, hogy nem találok egy normális Kontakt 4 telepítőt ááá :)
  • ViniSoundz
    Ezer köszönet. Sajna nem vagyok fent az audionews-on. Zero-G Spiritoso vagy animato linked nincs véletlenül? :)
  • pityu0718
    Jelszó?
  • Sütifutár
    Hát ezt igazán köszönöm!!!
  • stef666
    http://www.filesonic.com/file/1647889944/110811-xenos.dd4cakz2.rar
  • Sütifutár
    Stef bácsi! :-)
    Ezt kéretik megszerezni:-)

link
  • stef666
    Ultimate Vocoders pack néven keresd az audionewson fent van,
    Ezek vannak benne
    - AKAI DC Vocoder
    - Alien Solo vocoder
    - CM Vocoder
    - Cyclonix 18 channel Vocoder
    - klanglabs Vokko Stereo Vocoder
    - MDA Vocoder
    - Opcode Fusion Vocode
    - Prosoniq Orange Vocoder
    - rgcAudio Pentagon
    - Sonicism Vintage Vocoder
    - Starplugs Vocoder
    - Sugar Bytes Robotronics
    - Volcov Vocoder
    - Waldorf D-Coder

Ha nem tudod megszerezni, csak jelezd, mert akkor leszedem neked és felteszem linkesre...
  • ViniSoundz
    Stef! Tudnál ajánlani egy jó kis vocodert? Mindenképp olyan kellene, amit midibillről tudok vezérelni, ne csak annyi, hogy rárakom aztán szól mint egy effekt.

Orange vocodert ismerem, de az nem akar múködni külső midiről, előre meg kell írnom a note-ot, legalábbis abletonban.

Jah és okosított változat kellene linkkel együtt!! Ezer köszönet előre is! :))
  • stef666
    Nekem most nincs fent, de ha jól emlékszem akkor csak egy csatornán ad ki jelet, nem multis...
  • Progressive89
    Szia Stef!
    Esetleg azt nem tudod, hogy tudom hasznalni Reaktort multitimbral-ban?
  • Progressive89
    Koszonom! Mukodik! :D
  • stef666
    Mindenképp, hiszen a Razor csak abban múködik...
  • Progressive89
    Sziasztok!

Segitseget szeretnek kerni toletek a Native Instruments RAZOR plugin telepiteseben Mac-re!
    Feltelepitettem, de nem latja a gep!
    Olvasgattam forumokon, ha jol ertelmezem telepiteni kellene elotte a Reaktor-t!?!?
  • Tetsuo
    En probalom maualisan megvalositani a terben elhelyezest. Nem mindig sikerul, de ez az egyik lenyege a keveresnek.
    Panorama, EQ, reverb, delay, egyszerre tobb savot elhelyezve sok-sok lehetoseg van.

Ezzel kapcsolatos (altalam olvasott) irodalom:
    Bobby Owsinski - The Mixing Engineer's Handbook,
    Roey Izhaky - Mixing Audio: ...
    Bob Katz - Mastering Audio (nem csak maszterre, masztert otthon nem is erdemes csinalni ;)

Sok jo otlet van ezekben a konyvekben, meg persze az elmelete a dolognak, ami azert nem mindig jon ossze meg jo eszkozokkel sem. Legalabbis nekem. Sok gyakorlas kell..

A warming az mas, arrol nekem a velemenyem az, hogy a hangot at kell engedni egy analog cuccon ahhoz, hogy élobb, melegebb legyen. Pl. egy osszegzon, egy channel stripen vagy egy egyszerubb analog kompresszoron, akarmin, amit a zene megkivan.
    Durvabb analogizalas pedig kb egy Mutronics Mutatorral lehetseges es qrva jo is, csak ja, ezek profi eszkozok, nem keves penzert.
    Ezeknek vannak VST megfelelojuk is.

• ViniSoundz
    Köszi, már próbáltam régebben, akkor nem jött be annyira, de megnézem még egyszer, hátha sikerül jobban beállítanom.
  • stef666
    A PSP Audio Vintage Warmer softját próbáld ki, nekem erre egészen bejött...
  • ViniSoundz
    Nekem olyan vst kéne amivel szépen előrébb tudom hozni térben a hangokat, hogy olyan közvetlenül és melegen szóljon, meg olyan, amivel ki is tudom szépen szélesíteni.

Nem kell csillivilli-csicsa vst, csak faszán működjön :) Ha tud ilyet valaki, szóljon!!
    Köszi!
  • Sütifutár
    :-DDD
    Még még:-))
  • monzta
    visszhang f*szom ne ebbe kössél már bele. :)
  • Tetsuo
    A vízhang odab@sz. :) Buggy, buggy...
  • monzta
    üdv!
    tudnátok nekem mondani valami jóféle vocal modulátor vst-t? bármilyen érdekel. az éneket akarom módosítani, kórus, vizhang, torzítással már mindent kikisérleteztem, de nem vagyok elégedett.. :) köszi!
  • csanakszabolcs
    Sziasztok!
    Van egy olyan problémám hogy az Abletonom nemismeri fel a HDD-m egyik particióját, mert a megszokottól eltérően, nem C, D van , hanem A, C... Valakinek valami ötlet a helyrehozására?
  • vizipipa19
    Nekem az 1.1.4-es verzió van meg, ha ez segít....
  • Hackerman
    Köszi szépen a választ, most egy más fajta kérdéssel bombázlak titeket, biztos használtok sokan NI Massivot és ugye insert fx résznél akadtam le ,mert hard clippert szerettem volna belőni neki, de nincs benne, most ez verzió miatt lehet ?
  • vizipipa19
    Szerintem semmi különleges nincs ebben a vokálban. Van benne kompi a dinamika miatt, zengető, meg delay, ami valami cross delay lehet, mert két oldalon visszhangzik a vokál. Néhol meg egy levegővételt vagy egy sóhajt megfordít, (reverse) és a szövegkezdésnél benyomja. Amúgy semmi extra nincs benne.
  • Hackerman
    Hali, emberek, még mindig a régi arcok itt és hát lehet tudtok nekem segíteni :)

Vokál mixről lenne szó
    Ebben a dalban itt milyen effecteket használhatott a producer, minden ötlet érdekel, mert ilyen vokált még nem sűrűn hallottam, Desser, Reverb, vagy valami spéci effect ?

üdv
  • stef666
    Ha a kontaktba teszel könyvtárakat akkor ügyelj arra hogy az NI Service Center progit sose tedd fel, a Chris Hein cuccok csak serialt kérnek, ezt kell beírni a telepítéskor.
  • Sütifutár
    Új remixem...

ETS
  • Tetsuo
    Nem ismerem azt a szoftvert, amirol irsz, plane nem a toreset.
  • adam81
    Én is köszönöm a válaszokat:(

Üdv.
  • SebastienRej
    ilyesmirol meg nem hallottam, de ha igen, akkor mielott elkuldenem leszedem onnan.

Kiadot esetleg erdekelhetne pl. a melodiaja vegett.
    "Kimelkedik valamiben?" -Nem a világot akarom megváltani ezzel a számmal...Csak legalább, ha már annyit dolgoztam vele, ne a kukába kelljen már tennem.

Szerződés az lesz, csak lehet mondjuk nem egy Toolroom-nál...de szerencsét próbálok...Több helyre elküldöm (szinvonalas, és kevésbe szinvonalas kiadóknak is) és majd válogatok azok közül akinek tetszik.

kosz am az őszinte véleményt :)
  • Tetsuo
    Ha erdekel a velemenyem, bar en meg mindig nem tartok ott, hogy kesz szmom lenne.., ugy gondolom, hogy fel kell tenned a kerdest:
    Miert erdekelne a kiadot ez a szam? Van benne vmi kulonleges? Hasonlit mondjuk egy peldakeped szamaira vagy stilusilag beleillik egy trendbe, de jobb azoknal? Kiemelkedik valamiben?
    Csak olyan mint... mondhatni egy utanzat a milliobol. Extra nelkul.
    Igy nem lesz szerzodes. Szerintem.
  • Tetsuo
    Ugy tudom, ha valamit felraksz netre, azzal a kiadok mar nem foglalkoznak.
    Kivetelek vannak, de altalaban igy van.
  • SebastienRej
    a hangzason fogok is meg javitani, ugy kuldom csak kiadonak...ez csak olyan netes verzio :)
  • Sütifutár
    Hallgatható,bár a hangzáson lehetne állítani,de a melódiája tetszik:-)
  • SebastienRej
    Hello

elkeszult az uj szamom, itt meghallgathato

szivesen olvasom velemenyeiteket :)
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Nem ismeri véletlen valaki behatóbban az ni reaktor 5 nevű szintiösszerakós cuccát? Kellene nekem egy arpeggiator, és egy step sequencer az egyik szintimbe, de nem tudom hogyan kell ezt csinálni. Vannak kész makrók a szoftban, de egyiket se tudom bekötni, a voice mode kivételével, viszont az kussol ha arp módba rakom. Szerintem biztosan van aki ért ehhez a dologhoz, megköszönném ha segítene!
    Üdv: pipa
  • adam81
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, még csak most ismerkedem a macel.A problémám hogy letöltöttem a Chris Hein Horns 1.5 szoftvert.A kontak4 valami olyasmit ír ki hogy nincs regisztrálva a könyvtár.Ilyenkor hol tudok regisztrálni?Elvileg tört a program is meg a kontakt 4 is de nem találok a Hornsba semmi plussz fájlt.Előre is köszi a válaszokat!

Ádám