4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • queensryche
    Fasza! Ami a DAW-ot illeti, lustaságból is nehezen váltanék kjubézről, pedig biztos vannak előnyei, ki tudja. Megszoktam, hogy tudom mikor hová kell nyúlni, idegesítene, ha nem így lenne. Próbálgattam az S1-et, meg a Reapert is, de projektet eddig csak kjubézzel csináltam.
  • stef666
    Ez Logic-al készült... StefLiON - Broken at The Moment
  • DaemoonHunter
    Hát igen én is úgy látom hogy ez csak egyéni nálad előforduló dolog lehet. Leteszteltük komolyabb rendszeren is, semmi különbség.
  • stef666
    A Presonus S1 tapasztalataim szerint is nagyon jól meg van írva, nagyon logikus , egyszerű, így gyorsan megtanulható - nekem a renderelésével van egy kis problémám, - sokkal gyengébben szól a kirenderelt végső mix, mint hogy az a szerkesztőben szól. - na meg a gui is hagy maga után kívánni valókat még, de ez csak egyéni szoc. probléma...
  • IMYke2.0.0.0
    Értelek.
    A vokál sáv megtévesztő volt.
  • DaemoonHunter
    Ebben csak a vokál nem saját, minden más teljes mértékben az! Nem hivatalos feldolgozás.
  • IMYke2.0.0.0
    Az előttem szólóhoz csatlakozva: ez most mi?
    Nem hiszem, hogy saját kompozíció.
    De, akkor mit keres a topikban? :)
  • DaemoonHunter
    Bootleg, nem hivatalos remix.
    Studio One 2.5 ben készült, 4db sylenth, 1 nexus, pár szétvágott loop, meg 1-2 óra hangolgatás eredménye :)
    Régebben Fruttyval, majd Cubase5-el dolgoztunk, de sokkal praktikusabb, gyorsabb szerintem a S1, és szépen is szól az eredmény, persze erre Cubase-ben sem volt panasz.
  • stef666
    Valami leírást írhatsz ide, hogy hogyan készült az alkotás....vagy mi ez egyáltalán ? - mix. remix, saját kompozíció ?
  • DaemoonHunter
    Kicsit jobban pörög ez a topic, már ha pörgésnek lehet nevezni, szóval ha nem gond egy kis "önreklám":
    Nyári :)
  • stef666
    Logic 9 Skin letöltése
  • stef666
    [URL=<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=A40C2B28212638DC&resid=A40C2B28212638DC%21409&authkey=AB1id9qNaGPdcTk" width="98" height="120" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>]Letöltés[/URL]
  • IMYke2.0.0.0
    A limitert köszönöm! Kipróbálom.
  • lpmaskmancick
    Nem hangszerek, hanem effektek, kompresszor és limiter.
    Nagyon jó minőségű, meleg hangzású a kompresszor, és ingyenes, ajánlom próbáljátok ki.
    kompresszor
    limiter
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen az elismerő szavakat, jól estek :)
    Bőven van mit tanulnom (botfülem van) és gyakorolnom, de, remélem, jó úton indultam el :)
  • Chris 2000
    Nagyon ügyes vagy!!! A számaid - többet is hallottam már - igényesen el vannak készítve. Gratula hozzá! Nekem nagyon tetszenek, pedig én sem vagyok annyira híve a trance-nek.
  • queensryche
    Vini, ha nem oldódik meg, írd meg, mi kell.
  • queensryche
    Guglihoz: a megfelelő keresőszavakkal azért sok mindent meg lehet találni. Ettől függetlenül kell az a specifikus torrent, könnyebb lesz az élet :)

• pityu0718
    Ezt nem is tudtam, ki is próbáltam rögtön és beírtam "vsti torrent" és valóban csak a ThePiratebay torrent oldalt dobta ki.
    Persze ha specifikusan egy bizonyos vsti-t keresel és azt írod be a keresőbe pld "Synapse Audio DUNE torrent", akkor már jön sorba a többi torrent oldal is.
  • DaemoonHunter
    Van ott minden igazi ruszki turkáló.
  • Tetsuo
    Na ja, a rutrackeren sok jo zene van. ;)
  • ViniSoundz
    Hú a szemét :)
  • stef666
    A google pár hónapja úgy van átállítva hogy ne keressen torrentes oldalakat...
  • ViniSoundz
    Köszi! Bepróbálom ezt a gúgli dolgot :)
  • DaemoonHunter
    Rutracker elég jó, ráadásul ingyé' van, a chrome meg egész érthetőre fordítja az oroszt :D
  • pityu0718
    Pontosabban 0,8 ráta alatt nem lehetséges küldeni.
  • pityu0718
    Ez igaz viszont. Én is jobban kedvelem a torrenteket

Audionews-ra nem mindig és nem mindenkinek van invit lehetőség. Nekem jelenleg biztos nincs.
  • DaemoonHunter
    Gondolom a torrent miatt kéne, egybe lejön minden nem kell a darabokkal baszakodni.
  • pityu0718
    Hát ja, alig van... :)

Itt sincs

Meg itt sincs

Meg még egy rahedli hely van, google jó barát
  • ViniSoundz
    Audionews-ra nem tud valaki egy invájt kódot? :) OSX-re nem nagyon találni máshol vst-ket. Dánke! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen a biztató szavakat - nagyon kezdő vagyok én ebben a témában, de igyekszem :)
  • stef666
    Jól összeszedted, csak így tovább - a műfaj nem áll hozzám közel, de amint hallom jön vissza a 80-as évek dallamvilága és stílusa, - ez a trances világ lassan kihaló félben van a Clubokban, de ha ez szórakoztat akkor csak hajrá, van benne munka és fantázia, gratula hozzá.
  • IMYke2.0.0.0
    OFF.
    Most a Nexus mellé bevetettem még néhány VSTi-t.
    Hallgassatok egy kis nyári zenét, tőlem:i2k'013...Cool Breeze in Hot Summer (Afternoon Sunshine mix) 07:40
  • IMYke2.0.0.0
    OFF - Remix, tőlem:
    i2k'013..Fly To Me (HighLife Uplifting Project Remix) - 08:10 / 140 BPM
    This is a REMIX from/basic on this project: Beatport
  • pityu0718
    Akkor a PT9-t hagyom mert feltételezem "visszafelé" nem lehet updatelni :)
    Jelenleg 10.6.8 van fent így marad a DP8 kipróbálás gyanánt.
  • stef666
    A PT9 csak 10.6-3-ra megy fel, de ha fent van, akkor lehet frissíteni már 10.6.8-ra.
  • pityu0718
    Köszi, továbbítom a linket és majd leszedi a kolléga!
    Én most egyenlőre kacsintgatok a DP8 felé, először megpróbálom feltenni 10.6.8 alá aztán majd látom mit tudok vele kezdeni :)
    ProTools is felmegy a 10.6.8-ra?
  • IMYke2.0.0.0
    Minden beszúrt projektre ránézek, és ha tetszik, akkor végig is hallgatom.
    Egyedül a tradícionális elektro és dubstep az, amitől sikítva menekülök.
  • stef666
    Innen szedd le, ez jo lesz win-re is meg Mac-re is, - de ehhez regizni kell majd a Steinberg.net-et ös fel kell kapcsoltatni is...
  • barnie1990
    Köszi szépen, hogy meghallgattad. :)