4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
queensryche #4457 Fasza! Ami a DAW-ot illeti, lustaságból is nehezen váltanék kjubézről, pedig biztos vannak előnyei, ki tudja. Megszoktam, hogy tudom mikor hová kell nyúlni, idegesítene, ha nem így lenne. Próbálgattam az S1-et, meg a Reapert is, de projektet eddig csak kjubézzel csináltam. -
#4456 Ez Logic-al készült... StefLiON - Broken at The Moment -
#4455 Hát igen én is úgy látom hogy ez csak egyéni nálad előforduló dolog lehet. Leteszteltük komolyabb rendszeren is, semmi különbség. -
#4454 A Presonus S1 tapasztalataim szerint is nagyon jól meg van írva, nagyon logikus , egyszerű, így gyorsan megtanulható - nekem a renderelésével van egy kis problémám, - sokkal gyengébben szól a kirenderelt végső mix, mint hogy az a szerkesztőben szól. - na meg a gui is hagy maga után kívánni valókat még, de ez csak egyéni szoc. probléma... -
#4453 Értelek.
A vokál sáv megtévesztő volt. -
#4452 Ebben csak a vokál nem saját, minden más teljes mértékben az! Nem hivatalos feldolgozás. -
#4451 Az előttem szólóhoz csatlakozva: ez most mi?
Nem hiszem, hogy saját kompozíció.
De, akkor mit keres a topikban? :) -
#4450 Bootleg, nem hivatalos remix.
Studio One 2.5 ben készült, 4db sylenth, 1 nexus, pár szétvágott loop, meg 1-2 óra hangolgatás eredménye :)
Régebben Fruttyval, majd Cubase5-el dolgoztunk, de sokkal praktikusabb, gyorsabb szerintem a S1, és szépen is szól az eredmény, persze erre Cubase-ben sem volt panasz. -
#4449 Valami leírást írhatsz ide, hogy hogyan készült az alkotás....vagy mi ez egyáltalán ? - mix. remix, saját kompozíció ? -
#4448 Kicsit jobban pörög ez a topic, már ha pörgésnek lehet nevezni, szóval ha nem gond egy kis "önreklám":
Nyári :)
-
#4447 Logic 9 Skin letöltése -
#4446 [URL=<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=A40C2B28212638DC&resid=A40C2B28212638DC%21409&authkey=AB1id9qNaGPdcTk" width="98" height="120" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>]Letöltés[/URL]
-
#4445 A limitert köszönöm! Kipróbálom. -
#4444 Nem hangszerek, hanem effektek, kompresszor és limiter.
Nagyon jó minőségű, meleg hangzású a kompresszor, és ingyenes, ajánlom próbáljátok ki.
kompresszor
limiter -
#4443 Köszönöm szépen az elismerő szavakat, jól estek :)
Bőven van mit tanulnom (botfülem van) és gyakorolnom, de, remélem, jó úton indultam el :) -
Chris 2000 #4442 Nagyon ügyes vagy!!! A számaid - többet is hallottam már - igényesen el vannak készítve. Gratula hozzá! Nekem nagyon tetszenek, pedig én sem vagyok annyira híve a trance-nek. -
queensryche #4441 Vini, ha nem oldódik meg, írd meg, mi kell. -
queensryche #4440 Guglihoz: a megfelelő keresőszavakkal azért sok mindent meg lehet találni. Ettől függetlenül kell az a specifikus torrent, könnyebb lesz az élet :)
-
#4439 Ezt nem is tudtam, ki is próbáltam rögtön és beírtam "vsti torrent" és valóban csak a ThePiratebay torrent oldalt dobta ki.
Persze ha specifikusan egy bizonyos vsti-t keresel és azt írod be a keresőbe pld "Synapse Audio DUNE torrent", akkor már jön sorba a többi torrent oldal is. -
#4438 Van ott minden igazi ruszki turkáló. -
#4437 Na ja, a rutrackeren sok jo zene van. ;) -
#4436 Hú a szemét :) -
#4435 A google pár hónapja úgy van átállítva hogy ne keressen torrentes oldalakat... -
#4434 Köszi! Bepróbálom ezt a gúgli dolgot :) -
#4433 Rutracker elég jó, ráadásul ingyé' van, a chrome meg egész érthetőre fordítja az oroszt :D -
#4432 Pontosabban 0,8 ráta alatt nem lehetséges küldeni. -
#4431 Ez igaz viszont. Én is jobban kedvelem a torrenteket
Audionews-ra nem mindig és nem mindenkinek van invit lehetőség. Nekem jelenleg biztos nincs.
-
#4430 Gondolom a torrent miatt kéne, egybe lejön minden nem kell a darabokkal baszakodni. -
#4429 Hát ja, alig van... :)
Itt sincs
Meg itt sincs
Meg még egy rahedli hely van, google jó barát -
#4428 Audionews-ra nem tud valaki egy invájt kódot? :) OSX-re nem nagyon találni máshol vst-ket. Dánke! :) -
#4427 Köszönöm szépen a biztató szavakat - nagyon kezdő vagyok én ebben a témában, de igyekszem :) -
#4426 Jól összeszedted, csak így tovább - a műfaj nem áll hozzám közel, de amint hallom jön vissza a 80-as évek dallamvilága és stílusa, - ez a trances világ lassan kihaló félben van a Clubokban, de ha ez szórakoztat akkor csak hajrá, van benne munka és fantázia, gratula hozzá. -
#4425 OFF.
Most a Nexus mellé bevetettem még néhány VSTi-t.
Hallgassatok egy kis nyári zenét, tőlem:i2k'013...Cool Breeze in Hot Summer (Afternoon Sunshine mix) 07:40 -
#4424 OFF - Remix, tőlem:
i2k'013..Fly To Me (HighLife Uplifting Project Remix) - 08:10 / 140 BPM
This is a REMIX from/basic on this project: Beatport -
#4423 Akkor a PT9-t hagyom mert feltételezem "visszafelé" nem lehet updatelni :)
Jelenleg 10.6.8 van fent így marad a DP8 kipróbálás gyanánt. -
#4422 A PT9 csak 10.6-3-ra megy fel, de ha fent van, akkor lehet frissíteni már 10.6.8-ra. -
#4421 Köszi, továbbítom a linket és majd leszedi a kolléga!
Én most egyenlőre kacsintgatok a DP8 felé, először megpróbálom feltenni 10.6.8 alá aztán majd látom mit tudok vele kezdeni :)
ProTools is felmegy a 10.6.8-ra? -
#4420 Minden beszúrt projektre ránézek, és ha tetszik, akkor végig is hallgatom.
Egyedül a tradícionális elektro és dubstep az, amitől sikítva menekülök. -
#4419 Innen szedd le, ez jo lesz win-re is meg Mac-re is, - de ehhez regizni kell majd a Steinberg.net-et ös fel kell kapcsoltatni is... -
#4418 Köszi szépen, hogy meghallgattad. :)