4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#4417 Mindkettő érdekelne, nem nekem kell, hanem egy kollégának. Most épített egy hackintost és Cubase kellene neki.
Tudsz letöltési elérhetőséget? Audionews kilőve sajnos egyenlőre.. -
#4416 Nekem tetszik. -
#4415 Max a Cubase AI6, vagy az AI5-re van lehetőséged... -
Deep House-t szeretitek? -
#4413 Sürgősen keresek osx alá Cubase-t! Ha tud valaki, akkor dobjon meg egy libnk eléréssel, köszi előre is! -
queensryche #4412 Tegnap kellett produkálnom és végül az AiR-féle 7.0.2 verzióra esett a választás néhány pozitív komment miatt. Remélem, beválik majd. -
#4411 Anno a 7-est tettem fel utoljára, az nagyon stabil volt, - szerintem a 8-as is teljesen megbízható, de ki kell próbálni többet, és amelyik beválik az legyen a befutó. -
queensryche #4410 Ja és PC-re, természetesen. -
queensryche #4409 Olvasgattam a 9.x.x verziókkal kapcsolatban és hát ember legyen a talpán aki eligazodik. Mindegyiknél vannak panaszok szép számmal.
Mindenképp olyat írjatok majd, ami megbízható, legyen akár sok verzióval korábbi. Kösz. -
queensryche #4408 Sziasztok! Cimbora megkért, hogy szerezzem be neki az Ableton Live-ot.
Mivel én azóta sem folytam bele, nem vagyok naprakész, melyik a legutóbbi problémamentesen működő verzió. Mehet a legújabb 9-es, vagy inkább egy korábbit szedjek le? -
#4407 Nem kér az jelszót most próbáltam..
Alul ki van írva, hogy "I want download for free" na arra kell kattintani és onnantól a szokásos procedúra! -
#4406 ..bocsi newson" akart lenni....audionews.org -
gibson60 #4405 Köszi a linkeket. Az extabithoz jelszót kér, de a másik megy lassacskán.
"Best.of.Korg.KURZWEIL-EtHnO - néven van a neson", a nesot nem ismerem. -
#4404 Korg M3 Acoustic & Electric Pianos KONTAKT
http://uploaded.net/file/5seceub1/KM3.ElAcPianos.rar
or
http://extabit.com/file/2du1ez8r2giwp/KM3.ElAcPianos.rar -
#4403 Best.of.Korg.KURZWEIL-EtHnO - néven van a neson, és Kurweil formátum, a hivatalos oldala itt van.Best Of KORG -
gibson60 #4402 Én is csak fizetős oldalon láttam, pl itt:
http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=KORG+M3+samples+for+REASON+%2F+KONTAKT+%2F+LOGIC++apple+instruments+refills+triton
Esetleg ha belinkelnéd ami megvan neked, azt megköszönném. -
#4401 Még nem találkoztam M3 -as Kontakt Libraryval, csak egy Best of Korg anyag van, amiben az is benne van, de az nem tartalmazza az összes M3 hangot. -
gibson60 #4400 Sziasztok!
Valaki nem tud véletlenül egy linket Korg M3 Sample Library for Kontakt-hoz?
Nem a Pianos dolog érdekelne. -
#4399 Itt nézz körül -
#4398 Uhh, tudnál adni nékem linket? Köszi előre is! :D -
#4397 van. -Ableton.Live.Suite.v9.0.2.MAC.OS.Incl.Patch -1,31 GB -
#4396 Ableton 9 már van OSX-re? Mármint tört-e :) -
#4395 Tök átlagos Chill Out, jó hosszan felépítve, Tőlem:
i2k'013...Ocean of the Universe (Endless Space) 26:35 -
Sütifutár #4394 Ez lesz az!!!
http://www.youtube.com/watch?v=JMfO18IOIjQ -
Sütifutár #4393 hát ez pont nem az:-DD -
Sütifutár #4392 Sziasztok!
Hallgassátok meg az új megjelenésemet:-)
-
Rick4U #4391 Szerintem is jó döntés volt :) Köszönöm a gyors válaszodat ;) -
#4390 A Fatar az egyik legjobb mechanikát gyártja, szerintem jól választottál. VST-ből pedig elég sok van, érdemes kipróbálni egy párat - Synthogy Ivory,NI Acoustic Piano, Kontakt-hoz van rengeteg, vagy Giga formátumban is pl. a Vintaudio-s cuccok elég szépen szólnak... -
Rick4U #4389 Hello mindenkinek :)
Mivel a régi akusztikus zongorám kora és állapota miatt eladásra került ezért digitális formában szeretném helyettesíteni a könnyebb tárolás illetve mozgatás szempontja miatt. Mivel rendelkezem egy CME U2 Midi-USB kábellel illetve megfelelő gépi háttérrel is ezért szóba jöttek a kalapácsmechanikás mesterbillentyűzetek mert a digitális zongorák esetében a kalapácsmechanikás változatok elérhetetlen árban vannak számomra. Rengeteg keresgetés, fórum olvasgatás utána a döntésem egy Fatar SL 990 Pro-ra esett. Amit persze a már előbb említett kábellal PC-hez kötném és valamilyen komolyabb zongora VST-vel hajtanám meg. Mivel ez a Fatar típus viszonylag korrekt áron kapható illetve ezen ár alatt nem találtam rendes billentyűs illetve kalapácsmechanikás eszközt ezért kíváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek ez egy jó megoldás lenne-e otthoni zongorázáshoz ? Mindezek mellett több mint 10 éves zongorás múlttal rendelkezem ezért nem kezdő zongoratanuláshoz venném igénybe. Egyenlőre anyagi okokra hivatkozva ez tűnik a legköltséghatékonyabb megoldásnak számomra. Persze a master keyboardhoz társulna egy sustain pedál is és esetleg egy jó hangmodul a későbbiekben hogy ne legyek feltétlenül a PC-hez közte.
A válaszotokat előre is köszönöm :)
Üdv.: Rick4U -
#4388 Amikor megnyitod a szerkesztőt kapcsold ki az internetet, - legjobb persze ha net nélkül studiozik az ember.- nagy valószínűséggel ez okozhatja a Tone2 pluginoknál a galibát. Mac-en nem tapasztaltam ilyesmit, de windowson sose lehet tudni, hogy a háttérben mikor kommunikál a gyártó szerverével. -
bluestar12 #4387 Így már rendben van minden :) Köszönöm szépen a segítségedet. Ha megengednéd, egy kérdést szeretnék feltenni neked a Tone2 hangszerekkel kapcsolatban. A készletből az ElectraX, a Firebird, a Gladiator2, a RayBlaster és a Saurus van meg nekem. Sajnos majdnem minden használat után , vagy ha nem, akkor a szerkesztó újboli megnyitásakor a hangszerek betöltésénél eltűnnek a t2k fájlok. Jó esetben azt írja ki, hogy másoljam be a t2k fájlt a megfelelő helyre, rosszabb esetben pedig megjelenik egy felugró ablak, hogy az adott hangszer nem legális, és vásároljam meg az eredetit, és ehhez megjelenika Tone2 weboldala. Ezt követően ráadásul még ki is kapcsolja a rendszert :( Ez után bemásolom ismét a t2k fájlokat a helyükre, megint működik egy-két alkalommal,aztán ismétlődik megint ez a ceremónia :( Kérdésem, hogy mitől lehet ez, mit lehetne tenni !
Segítségedet előre is tisztelettel megköszönöm ! -
#4386 A Kontakt mappába ez legyen
Aztán kinyitod a Kontaktot és Add Library " gomb, majd megadod a 2Voxos.Epic.Virtual.Choir" mappát ..és kész. -
bluestar12 #4385 Lehet a képfeltöltést rosszul csináltam ? Itt az üzenőpanel alatt van egy opció, hogy képfeltöltés, be is jelöltem a két pillanatfelvételt, amit a megnyitott mappákról készítettem, de nem látom itt a képeket :(
-
bluestar12 #4384 Egy teljesen külön meghajtóra átmásoltam mindkét anyagot. Csak ez az anyag van a meghajtón. Az összes kontaktot letöröltem, kivéve az 5-ös verziót. Íme a két kép -
#4383 Az tökéletes lesz a többi (2,3,4-es ) verzióktól szabadulj meg. -
bluestar12 #4382 Nekem a Kontakt 5.10.6066 verzió van fent, ha megnyitom a kontakt-ot és rákattintok bal oldalt a Kontakt feliratra, akkor megjelenik egy sárga ablak, és ott olvasható ez a verzió szám. -
#4381 Szívesen vennék egy-két Windows-os, Kontakt felhasználó segítségét is -ne hogy marhaságot mondjak - mert én már vagy 5 éve csak Mac-en láttam stúdió progit. -
bluestar12 #4380 köszönöm, máris készítem -
#4379 Legelőször is kezdd azzal hogy töröld le az összes Kontakt-ot , kivéve az 5.0.3-as verziót. Az mindent fog látni, a többi csak kalamajkát okoz. Aztán készíts egy mappát valahová a winyóra, amibe majd az összes Kontakt Libraryt tartani fogod.-(Mondjuk "KONTAKT Library"névvel.- Ide másold bele a meglévő anyagokat és küldj egy képet, hogy hogyan helyezkednek el... -
bluestar12 #4378 Kérdésem az lenne, hogy konkréten hogyan tovább, melyik anyagot melyik kontakt fogja megismerni, és hogy milyen lépésekkel lehet megismertetni az anyagot a kontakt-al..