4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • IMYke2.0.0.0
    Az Ableton gond nélküli kezeli a VST(i)-ket.
    A kedvencem a Nexus 2. Youtube-profilomon is Abletonnal készült remixek, saját számok is vannak (mindig jelzem az adott zeneszámnál, hogy mivel készült).

• pulitibi
    Ez nem MAC-alapú,síma windows alapú gép kell hozzá.Az Abletont meg én nem ismerem,nem tudom,futnak-e rajta VST-k,vagyis virtuális hangszerek.Ezek olyanok,amiket be lehet hívni az alap stúdió-szoftverbe.
  • IMYke2.0.0.0
    Az EWQL-család nem ismerős - nem vagyok profi zenész, és MAC-rendszerem sincs, a Pro Tools, és a Cubase pedig kínai nekem.
    Ableton Live-ot használok a 8-as első verzió óta.
  • pulitibi
    VST-ként megnyitható Nuendo-ban,Cubase-ben,de önállóan is működik.XP-n,windows 7-en futna elvileg,32 bites,de van update 64-re is.Gondolom az EWQL-család ismerős.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy valami nem derül ki nekem: ez milyen host programhoz készült, és milyen operációs rendszer alá?

Mert maga a vokálos dolog engem izgatna.
  • pulitibi
    Itt küldöm.http://thepiratebay.sx/torrent/8850357/EWQL_-_Voices_of_Passion
  • pulitibi
    De már "törték",a telepítés is le van írva,csak mégse jön össze.A player megjelenik,csak ha betöltök,keresi az authorizációt.Lehet,hogy azért mert nekem 64 bites windows-om van ez meg 32-re van?Van hozzá update 64-re és mégsem műkszik.Elküldjem a linket?
  • stef666
    Nincs törve, ne küszködj vele...
  • pulitibi
    EWQL voices of passion telepítéssel valaki foglalkozott már?Nekem nem megy.Segítséget kérnék.
  • queensryche
    (Stef, dobtam egy privit.)

• IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.
  • stef666
    Remek lett, gratula !
  • IMYke2.0.0.0
    Elkészültem ezzel is:
    Depeche Mode...Photographic (i2k'013's Trancey Dancey Remix 1) - 08:15, 145 BPM
  • DNDN
    javítva
  • DNDN
    [URL=http://play.beatport.com/contests/sensation-the-ocean-of-white/523a24d5753a0d0618544c72]Új remix féleségem, főleg progressive, "stadium house" kedvelőinek.[/URL]
  • Tetsuo
    Én maradnék a Win 7-nél. Tudomásom szerint a Win 8 semmivel sem nyújt jobb kornyezetet egy zeneszerkeszto programnak, mint a Win 7, vagyis lényegében nem sok változna, esetleg a kompatibilitassal lehetnek gondjaid, ez pedig eros ellenérv a váltásra.
    A Metro felulet pedig minden, csak nem ergonómikus egy asztali PC-hez.
    A Win 7 még sokáig teljes támogatást kap.
    Akkor cserélnék, ha muszáj lenne vagy tényleg sokkal jobb az új, de egyik sem áll fenn jelenleg. ;)
  • pityu0718
    Nekem nincs tapasztalatom a win8-al de ha az is 64 bites és a Studio One is támogatja, akkor miért ne?
  • Daksli
    Sziasztok!
    Fejlesztettem a számítógépemet, és most op.rendszer telepítése előtt állok. Eddig win7x64 alatt használtam főleg studio One hosttal tengernyi vst-t. Ezeket a továbbiakban is szeretném használni. A kérdésem az volna, hogy érdemes-e win8-at telepíteni, vagy maradjak inkább a jól bevált 7-es verziónal.
    Köszönöm a válaszokat!
  • pityu0718
    Értem, csak mert eddig a win-el írtam ki mindegyik hackintosh rendszert. De akkor ezek szerint itt más a leányzó fekvése.
    No, akkor egyenlőre jegelem a témát, lehet veszek inkább egy Mac Mini-t és megvan oldva a probléma.
  • stef666
    Win-el nem tudod kiírni, csak a Mac Disc Utilityvel.-és nem is szabad mással... Applications- Utilities folderben van.
  • pityu0718
    Ezt már leszedtem korábban, köszi amúgy!!
    De a kiírással gondjaim vannak. Nem tudom kiírni képfájlként mert nem iso hanem dmg. fájl.
    Jelen pillanatban nincs fent működő osx-em így win alatt kell kiírnom, d hogyan? A duplarétegű lemez megvan, elméletileg az író is de gőzöm sincs hogy kellene kiírni a dmg. fájlt, hogy aztán arról bootoljon az osx. Vagy nem is kell semmi extra dolgot csinálni csak simán kiírni a dmg. fájlt? Már nem emlékszem hogy megy ez osx alatt.
  • stef666
    Itt van az ML2 telepítője , kiírod egy DL-es (8,5 Gb-os) dvd-re aztán mehet...
  • stef666
    Simán megy minden, nem kell USB. Kiírod a telepítőt aztán CD Boot, és mehet... A 4GB Ram is elég, a Spectrasonics meg mind 64bit-es, egyedül a Nexus meg a MOTU Machfive 2 hiányzik, de két hangkarival azt is meg lehet oldani, hogy a 32 bit-es pluginok is menjenek benne...
  • pityu0718
    És nyilván usb-ről kell a bootolást megoldani ugye?
  • pityu0718
    Köszi Stef, lehet mégis "rápróbálok"
    Nem lesz kevés neki a 4 gb ram? Csak mert az Asus ennyit enged beletenni.
    Ráadásul csak ddr2 ram, ami nem valami gyors.
    Mert hiába teszem fel (már ha sikerül) és lassú lesz, munkára alkalmatlanul.
    Akkor a 32 bites pluginokat el lehet felejteni? Az elég gáz, mert jó része még 32 bites. Lásd Spectrasonics cuccok.
  • stef666
    Logic Pro X -hez ,tedd fel az iAtkos ML2-t, a Asus P5QPL-AM alaplapodra simán felmegy. Aztán uppold meg a neten keresztül 10.8.4-re és mehet rá a progi. a telepitéskor (kb. 1 óra) kérdi majd hogy milyen kiegészítőket rakjon fel hozzá a netről...- !! csak 64 bit-es plugionokat lát.
  • pityu0718
    Ment a válasz "otthon" :)
  • gibson60
    Sziasztok!
    A következőben kérnék segítséget. Letöltöttem
    a Heavyocity.AEON Rhythmic.KONTAKT-MAGNETRiXX-et
    az audionews.orgról. Az add library módszerrel
    meg is jelenik a Kontakt 5-ben, de mikor meg akarom
    nyítni, akkor ez a hibaüzenet jön:
    "This patch was generated by a never version of the
    application. Pleas upgrade your copy to load the patch."
    Mit jelent ez és mit kellene csináljak? Ha valaki tudja a megoldást,
    arra kérném, hogy egy kicsit bővebben próbálja meg elmagyarázni,
    mert elég kínai nekem ez az egész. Azért is örülnék a megoldásnak,
    mert van több ilyen könyvtáram, amire ezt a hibát hozza ki.
  • petecz
    Nincs mit, azért írtam amit írtam, hátha segít egy picit, followoltalak soundcloudon, ha van bármi további kérdésed, írj pmet nyugodtan, hátha tudok segíteni. :)
  • barnie1990
    Köszönöm, hogy meghallgattad. Nyílván vannak hibák még, de hát így fejlődik az ember. A lényeg, hogy kapjak okosabbaktól, tapasztaltabbaktól építő kritikát, ezért is linkeltem ide. :)
  • petecz
    Szia, szerintem (és ugye ezek szubjektív dolgok) az az acid teljesen korrekt ahogy a többi "hangszer is", amit én kritizálnék ha lehet az a zene felépítése, valamint a részek közötti átmenet (IMY is a fade-t szerintem erre értette).
    Ahogy írtad ez az első ilyen stílusú próbálkozásod, gondolom emiatt jöttek ezek. De nagyon sok dinamika vész el ezek hiánya miatt.
    Ha vannak kedvenc uplift zenéid hallgasd meg őket nagyon odafigyelve a szerkezetükre, hány perc volt az intro/outro, kiállás stb, az átmeneteket hogy oldották meg, milyen effekteket használd, sweepek uplifter downlifter rollok etc. Nagyon sokat számit.
  • barnie1990
    Köszönöm! :D
  • DaemoonHunter
    Valóban nem igazán uplift, olyan keverék, de pont ez benne a jó, legyen saját stílusod akár minek is nevezik. Szamitrance :) Majd alakul ez még, kezdetnek nem rossz!
  • barnie1990
    Nem kell mindenben egyetértenünk, a zene az személyes dolog, mindenki úgyis úgy csinálja, ahogy az ő szívének a legkedvesebb.
  • IMYke2.0.0.0
    A trance-nek, de nem az upliftingnek.
    Upliftingben a kiállás a szám legfontosabb része, nélküle a teljes produktum súlytalanná válik. A fontosságát meg azzal lehet kiemelni a hallgató számára, hogy mindent megteszel azért, hogy a hallgató érezze: ez a főtéma.
    Ha a zene elejétől hallható motívum szól a kiállás előtt / alatt, akkor csak onnan tudja a hallgató, hogy valami "mondanivalószerűt" hall, mert látja, hogy a szám első 1/3-át már elhagyta a számláló, és mert valami zongoraszerű szól, ami eddig nem...
    Egy hat perces szám első 1,5 vagy 2 perce megkülönböztethetően más legyen, mint a kiállás, ez az alapszabály minden zenei stílusban.
  • barnie1990
    A forrás megvan, nem vettem észre...
  • barnie1990
    Köszönöm, hogy meghallgattad és véleményezted. Jó a zenéd, csak a művészneved furcsa nekem. A footage videót honnan szedted?
  • barnie1990
    Az acid a trance-nek elég szerves része, ráadásul eléggé a háttérben van.A kiállással egyetértek, nem akartam nagyon elnyújtani, szóval elfogadom, ha nem jön be mindenkinek. Természetesen tudok példát hasonlókra profi producerektől, nem én találtam ki sem az ilyen kiállást, sem az acid hangot . Sajnos. :P
  • IMYke2.0.0.0
    méláztatni... bambultatni... merengésre bírni.
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem gyártok remekműveket, nem kell megijedni... de az tudom, hogy kiállás attól az, hogy merünk változtatni, el merjük méltáztatni a hallgatót, bevállalva azt is, hogy esetleg megunja a számot.
    Például ebben is: i2k'012...M.ost W.anted F.eelings (M.W.F.inal 2012 mix) 09:36

Úgy érzem, te nem merted ezt bevállalni.