472
Madden NFL 2008
  • Bucser
    Hát ha konzolom lenne akkor hamarab tolnám az All-Pro Football 2k8-t mint a Madden2k8-at.

Az ütközések a személyreszabhatóság feledteti, hogy nem hivatalos csapatokkal játszom. Bár mi értelme a hivatalos csapatoknak, ha szar a roster és ronda a stadion? (mert valljuk be ez az X360-as maddennél is jobban néz ki. És mily furcsa PS3-on is futja a 60 fps-t...
  • Attila8805
    Tudjátok van az nfl superstar módban olyan hogy számolgat ilyen pontokat ha futsz 10 yardot meg ha jó a passz és utána lehet fejleszteni vele az embered(ez mecs közben van csak) na az első meccsen számolt most meg má csak 0-án áll folyamatason.
    Ez mért van?
  • Br01
    Hello
    Aki akar hamachin játszani...
    Network: Madden NFL 08
    Pass: NFL08
  • Bucser
    game modes-> aztán vbálasztassz, hogy franchise season NFL Hall of fame Superstar és a többi.
  • Djemba
    carier módot a játékban hol lehet elkezdeni????mire kell menni mert életemb ez az első NFL játékom
  • Attila8805
    OK Thx!
  • ProGabe #146
    hit stick + irány
    tehát shift + jobbra
  • Soldiers
    nem kell r betűt nyomni a (tackle és ilyen zöld szarok mutatja csak azt kell csinálni neki mész annak a szarna
  • Djemba
    melyik a carier mód benne?
  • robotnyk
    ehh, ezt nem is néztem.. pedig a friss roster lenne az egyetlen értelmes dolog benne. azt nem is figyeltem, meg tudták-e oldani, hogy Roethlisberger neve kiférjen :D
  • Bucser
    Nem beszélve arról, hogy a rosterek a 2006-2007 idény végi összeállításokat használják... (Trent Green már rég nincs a Chiefsnél ahogy Culpepper sem a Dolphinsnál és egyéb apróságok...)
  • sabodave
    Nekem is elküldené vki privibe a letöltést?
  • Attila8805
    #127-revalaki?

Dexantreal enegem a Patriots igazolt 3. körben 32.-nek:P
    KEdven csapatom:D
  • robotnyk
    már bocsánat, de újráírták a l*f@szt. ami új, az a weapons ikonok, aminek őszintén szólva eddig semmi hasznát nem láttam, egy minimálisan talán folyamatosabbak az animációk közötti átmenetek, átskinezték a menürendszert, meg az eredményjelzőt. ami említésre érdemes még, hogy ki lehet jelölni def közben egy embert a támadószekcióból, akire különösen figyel a D, meg 2 percen berül van gyors menü no huddlehoz, ennyi. tudom, a grafika nem minden, de könyörgöm, ez a cucc már 2001 óta ugyanazt használja (azóta biztos, azóta játszom). majd ha elkezdődik a szezon IRL, biztos megjön a kedvem egy-két mecchez, de ez harmatos sajnos :c
  • avengir
    A grafika tényleg nem változott, viszont újra írták a fizikai motort, majd te is tapasztalod ;)

következő magyar pop sláger :)
  • Dexantreal
    Nem a semmiről és nem szófosás, hanem egy meccset írtam le. Egy félidőt, meg, hogy hogyan indult el.
    A játék nem király, csak, hogy a topik bent van/volt a 10 között :P.
  • Thanatos
    azért mert szofosásod van a semmiről még nem lessz se a topic király se a játék... :)
  • V Carter
    Hali!

Tudnátok segíteni nekem. Feltelepítettem a gamet és amikor el akarom indítani azt írja ki, hogy emmulátor programmal való ütközés. 4.06-os Daemonom van.Mit csinálok rosszul?
  • Dexantreal
    Thanks és tüntesd el azt a láma banplz táblát, mert nem bannolgatunk ezért.
    Nem gáz, ha elfelejti az ember :P.
  • Gerryson
    A tévében a szezon szeptember 7. starton ha jól tudom
  • Dexantreal
    Népszerű témák
    1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    2. World of Warcraft
    3. XBOX360
    4. A.C. Milan Fan Club
    5. SilkRoad Online
    6. BioShock
    7. Titan Quest
    8. Madden NFL 2008
    9. Humoros és aranyos képek, videók
    10. Football Manager

Looool, egyedül bevittem a 8-diknak?
    Ennyit számít ez a pár hsz tőlem?
    Vagy azért a ti termelésetek miatt is?
    Szerintem igen.
    Lényeg: király!
  • Dexantreal
    Nyeeeeee.... geci meccs volt ez :P. Az első félidő.
    Mert elmentettem, mivel uncsi is kiléptem.
    Szal.
    Első meccs.
    Cleveland izé és Chiefs.
    Vissza kell rázódnom az NFL-be, felejtettem asszem pár dolgot :S.
    Pl csapat neveket.
    Kettő field goallal szereztük meg a 6 pontot (öt perces negyedek pron), a Cleveland két perccel a vége előtt rákapcsolt második negyedben és elrohant a touchdownig és touchdownt csinált és berúgta a field goalt így 6-7 nekik.
    Kick off asszem és az egyik clevelandi szabálytalankodott, így a Chiefs jöhetett, de nem nagyon jött össze, aztán asszem 3rd and 5 lehetett, vagy mi és nekem a WR emberemmel így átlósan kellett volna mennem (Slot Dead talán volt a figura név :S) és megindulok közepes sebességgel, mivel narancssárga a nyíl, erre a QB - nem jut eszembe a neve :S - oda dobja azonnal és a kezembe pottyant.
    E-t se nyomtam lol.
    Aztán vége lett a félidőnek nem sokkal utána és maradt a 6-7 és Kennisonnal kétszer is egymást zavartuk felugrásnál, meg hát a védők is ott voltak.
    Ez a mezei riporter meg menjen mi a picsába lol.
    Altató a beszédei, tényleg minimum legalább a kommentárokat/kommentátorokat - :S - lecserélhették volna.
    Semeddig se tart és ez nem konzol függő, rohadtul nem.
    Itt nem a grafikán, gépigényen múlik.
    Fifa 07-ben is Hajdú B és Faragó R bekerült és arattak, nagyon jók lettek szerintem.
    Meséljetek pls, hogy milyen a közvetítés a sima és franchise meccseken, meg az NFL superstarnal is, vagy minél :S.
    Amúgy grafika az icipicit javult a pc-én is, de el ne várják, hogy ezért fizessen valaki lol.
    Adjátok meg a team mailjét - hivatalos oldalon ki van írva? - és vések neki olyat, hogy jövőre összedobnak egy szépet is pc-re.
    Persze kultúrált hangnemben írom majd és használom a webfordítót, mert nem tudok jól angolul.
    Meg ez a meccs közbeni hmmmm :S, eredmény mutatás az legalább pciit változott, most faszábban néz ki, hogy ott felül/felűl van, olyan... konzolos sztájl, ott szokott így lenni, nem? :S
    Na sokat írtam, olvashattok
  • Dexantreal
    Tévében, mikor is kezdődik a szezon? :S
  • Dexantreal
    Nah ezt sikerült összehoznom és 3-dik körben nemtom hányaddiként draftolt a Chiefs:

Lefordítaná valaki? :S Nagyjából vágom, de ne mvagyok angolból mester :P.
    Előre is thanks.
    Kekszike te is nyomod a 08-t annak ellenére, hogy szar?
    Vagy nem is nézed a topikot? A 07-nél elcsevegtünk anno.

Depth chart:

Amúgy meg én örülök annak, hogy kivették azt a hmmm... kattintgatós újonc karakter készítést, mert így én állíthatom be, ami akarok lenni és kapásból WR-re tettem.
    Ha meg majd kell esetleg egy QB, akkor lesz az is és nem kell perceket kattintanom, mire eljut oda lol :P.
  • Dexantreal
    Fent van már neten a játék OST-je és, ha igen hol?
    Linket itt pls, vagy priviben.
    Én nem leltem még.
    Egyébként a pc tényleg nem változott ránézésre semmit, ergo:
    dö pécé verzsön iz száksz end konzol kivételezés iz száksz.
    :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP.
    Kellene má konzol.
  • Attila8805
    ŐŐ van olyan a game modes-nál alul hogy skill drill asszem na és ott van olyan hogy szaladni kell ilyen bábúk felé és amit kiír azt kell csinálni.
    Szóval egyszer kiírja hogy cut rigt azt csináljam r-el aztán kiírja hogy junk rigt és egy zöld jobra gomb van.
    Na ezt nem tudtam mi és fogtam megnéztem configot és a junk az lenne az r de hiába nyomom junk-nál nem csinál semmit.
    Valki tud segíteni?
  • Dave0092
    sztem jo
  • Thanatos
    amugy nekem még rondábbnak is tünik mitn a tavalyi :D bár leeht csak rég játszottam azzal :D
  • Thanatos
    sőt a superstar mdoeot még mintha vissza is fejelsztették volna, elglaábbis most nem a 2007es random szülős generálos verzsön van ahnem az előző pontozos :)
  • lord nihilus
    őszintén szólva télleg nincs túlsok újdonság, de eddig jobban bejön mint a tavalyi, teccik :)
  • ProGabe #122
    igen rossz,a pc-s :D

x360-on,ps3-on jó igazán a játék.ebben is benne van a fő újítás,vagyis a 20 különböző "kaszt",fejlesztett hit stick,és a kismillió új mozgás ;)
  • Djemba
    van crack is!!!!!!!
  • gstup
    Sziasztok!

Én is kipróbáltam!Amiket az előzetesekben láttam,abból semmi nincs benne.A kommentár a régi,pedig én olyan kommentárral láttam videót,hogy élvezet volt hallgatni.Ezt komolyan gondolták,vagy rossz verzió van meg nekem?
  • Bucser
    Dual analoggal tolom. Jó móka vele, még a 2006-hoz vettem meg a DMC3SE-hez:)
  • Bucser
    Ai változott bár még most is 50-3-ra verek bárkit alapbeállításokkal és a gép a meccs utsó negyedében szabályosan csal. Egyébként grafóban tök ugyanaz mint a 2007 még új játékmód sincsen, animációkon meg az átmeneteken javítottak kicsit, de a krakterek még mindig úgy néznek ki mintha a reanimált hullák lennének...
  • ProGabe #117
    nyomod az A-t snap előtt és mutatja
    bill-el a hit stick eléggé leegyszerűsödik,gondolom dual analogos gamepaddal nagyobb élmény lehet
  • mike0013
    én ps2-n próbáltam ki, nekem jobban bejön, mint a 07:)
    igaz, szinte semmi újítás, de valahogy még is mintha realisztikusabb lenne:)
  • Soldiers
    hát nem pl nem is lehet elkapni egykézzel a labdát..
    meg ebben a videón http://www.gametrailers.com/player/23232.html az emberek alatt van vmi jel oszt nekem semmi jel sincs
  • báttyó02
    ez neked meglepetés az EA-töl? :o)
  • Soldiers
    Hát öcsémmmmmmm ez nekem egyátalán nem tetszil olyan mint ha a 06 vagy a 07-tel játszanik semmi de semmi újjítás öcsémmmmmmmmmmmmmmmmmm