Madden NFL 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
helyesbítek, legfrissebb YASUval mûködik, nekem egy régebbi volt, kösz a tippet \o/
Vagy pedig lehet, hogy ez a két progi egy és ugyanaz?
bár nem igazán látom, úgyhogy inkább gugli...
De azért nézz ott szét, mert van kismillió progi.
a cdmediaworld.com-on elvileg fent kell lennie.
robotnyk
yasut igen, azzal sem jó (securom loaderrel kombinálva sem). antisecuromot nem ismerem, valami forrást tudnál adni hozzá?
Yasu, AntiSecurom, stb? Ezekkel is próbáltad?
robotnyk
leért, feltelepítettem, kis szépséghiba, hogy egyelõre az nfoban leírt módszerrel nem sikerült elindítani <#wilting>
Soldiers
http://insane.it.cx/browse.php innen lelehet tölteni szabada regg

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Te kuss 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

itt 14-e van kiírva, tehát hamarosan több helyrõl tölthetõ vagy már tölthetõ #60 ^.^

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Soldiers
a Pc gurun meg azt írják hogy augusztus 24-én jönn ki

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

robotnyk
Madden.NFL.08-CLONECD

már félúton van ^^
AtiRadish
HAt ha tuti az augusztus 31.-ei datum akkor 2 hetig meg kussolunk sajna :/

Én is így voltam vele. Szerintetek kijön még ma? Jó lenne mert csütörtökön megyek el 6 napra és szeretném még elõtte normálisan kiprbálni!

AtiRadish
Tegnap este ugy fekudtem le, h. ugyis kinnt lesz mire felkelek 11 fele, lehuzom es delre mar kezdem is a franchiset..... hat nem =(

Soldiers
Európába csak szerintem aug. 31-én fog kijönni
http://en.wikipedia.org/wiki/Madden_NFL_08

Soldiers
Ma jönn ki a Madden 08

Attila8805
Ja most eggyet értek veled egy darabig😄
Tuddom kussolja😛

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

#50 akart az lenni az 50# helyett, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

#49: CoD2 😛
50#: konzol kivételezés száksz<#idiota><#hehe>

Attila8805
Bakker már psp-n is kint van csak pc-n nincs:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
<#beka2>csak találkozzunk COd-ba<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#nyes><#nyes><#integet2><#integet2>

😛 maradjá csendben 😛.

Attila8805
Mindegy én a pc-st csak addig jáccom míg nem lesz meg a zsééé😄

Jöjjönmápcreeeeeee!

és? most meg csak a "hogy néz ki má vazz" effektus van, mert nem lehet magasabbra skálázni..., dejó...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Attila8805
Ja persze de mondjuk a fearnél is amikor naon lebutítottad hogy nézett má ki vazz.

Ezt láttátok már:Madden NFL 08 Launch Trailer
Azért szerintem sokat javult az elõzõhöz képest.
Jó lesz! Várom már!

látom itt még nem sokan hallottak arrol hogy esetleg skálázhatóak a grafikai beállitások, ergo jó gépen szép, rosszon nem, de futni fut midnketõn..., bár tudom ez manapság már nem divat :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A példa ember<#hehe>.
Amúgy oké, nyugodtan. Én is ezt tenném, meg vennék is xbox 360-t, de zsé nélkül nehéz.

Attila8805
Húúú vazz ez rohadt jó😄
Bárcsak benne lenne mondjuk a 09-ben😄

Attila8805
De pl itt vok én persze leszed pc-re míg nem lesz megx xboxon-de ha lesz zsém szaladok a bótba és megveszem mert azért egy fokkal jobb lesz😄

Aha, nem baj, akkor is száksz.
#36: vagy azért nem veszi meg, ha van is konzolja, mert nincs pénze rá, vagy nem akar fizetni és inkább letölti 😛.
A warez még konzol mellett is van, szal errõl ennyit.

ProGabe
de 10-bõl 9 embernek nincs olyan pc-je amin elmenne az x360/ps3-as motorral hajtott játék!

#26:ezek apróságok,sõt!az hogy gyorsan felállnak a játszhatóságot növeli,a másik dolog pedig addig lesz,amíg le nem licencelik az euphoria engine-t :\
egy kis szemléltetés
a lényeg:ez nincs elõre megírva,ill. felvéve!pontosabban a "belépõ ponttól" mindent a gép számol ki,és ez bizony már benne lesz az új GTA-ban!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Attila8805
A száksz-ra gondoltam hogy sucks,de viszont van magyarázat a kivételezésre.
Most gondolj bele mennyien veszik a sporrjátékokat.
Ha felvinnék a gépigényt az egekbe akkor csak a gazdagok jáccanának sportjátékkal és csökkenne a játék eladása ami veszteséget jelent de mivel a konzolja mindenkinek ugyanolyan erõs így nincs gond hogy x vagy y nem veszi meg mert nem fut a gépén,max azért nem veszi meg mert nem tetszik de az ígyse úgyse venné meg😄
Remélem érthetõ voltam?

Konzol kivételezés száksz (sucks, csak kiejtve írtam poénból).
Nem igazság.

Attila8805
Ja már ki is találtam hogy lesz hozzá zs-m megválok a cod3-tól😄
De még gyorsan kijáccom.😄

AtiRadish
Az ea sportos jatekok grafikaja x360-anon hihetetlenul lealazza a pc-s graffot; pl.:nhl, fifa, madden. Szal ha mar eredetibe veszed meg, mindenkepp x360-ra ja.

Attila8805
Remélem ma felhajítik netre mert má jáccanék vele most meg nem naon van fölös pénzem megvenni de ha lesz akkor is 360-ra veszem,bár drágább de jobb is azon szerintem.

AtiRadish
Holnap mar boltokba kerul, nem ertem mi van

Kijött már XBOX360, Xbox, PS2, Wii, PSP, NDS, Csak Pc-re nem.

Kijöhetne mostmár igazán PC-re.

mike0013
meg ps2-re is kinn van😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

én pc akarom már

avengir
Kijött megjelent 😄😄😄 Legalábbis x360on 😉

https://hotshu.wordpress.com/

Bucser
jahh az 1 fram alatt felálló védõk azok üverkirályak.... meg a füvön csúszó animált karakter mert a másik szalad felé...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
GameTrailers Review HD

hát ez bizony megint eszméletlen jóra sikeredett!
hit stick miatt(és persze a többi sportjáték miatt is) lehet be kéne ruháznom egy gamepadra.melyiket javasoljátok?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sexbox loál.

AtiRadish
Na seXbox 360 ra mar kinnt van, remelem estere vagy holnapra kidobjak pc-re is

Kicsit uppolnám a topicot 2 vidivel
improved hit stick

spectacular catch

Jó lesz ez nagyon <#eplus2>