Madden NFL 2008

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok<#eljen><#hawaii>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Naná, hogy megpróbáljuk<#vigyor4>

vmit=vmiért lol

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hé Doom, majd ezzel is megpróbáljuk a multit hamachin? 07 vmit baszott rá az egészre és nem jött össze ehh.

Én úgy tudtam aug 14.-én jelenik meg, de ha nem, azt a 10 napot már ki lehet bírni.

úgy olvastam, hogy augusztus 26 vagy 27-én jelenik meg<#confused> messze van

Bucser
GoGo Dolphins😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát erre kiváncsi leszek ebbõl mennyi igaz, bár ea-t ismerve nem félek attól hogy igaz legyen :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Végre jön, már alig várom. Teljesen új fejlesztõgárda csinálja ezt a részt. Zsír új fizikai motort írtak alá, legalábbis ezt állítják. Lesz benne gang-tackle, levegõben el lehet kaszálni a receivert (személyes kedvencem <#eplus2>) és még sok egyéb.

Djemba: mindig változik melyik a legjobb csapat, nekem egyértelmûen a COLTS!!! meg a Falconst szeretm még, de most megorroltam rájuk Vick miatt...

Fókameister
hát nemtom hogy pcre lesz e grafikai változás mert a rugby 08 már kijött de semmi változás nem volt grafika terén

én most szerettem meg az nfl játékot és melyik a legjobb csapat(ok)?

Neked soha, elfelejtenek egy darabot adni belõle és a warezok is bezárják elõtted a kapuit 😛.

látom t eilyen ovlasásra alkalmatlan egyed lehetsz...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor pontossan mikor fog +jeleni?
Az is jó lenne, ah. Bár nekem a tavalyi is megfelelt, ami nem jelenti azt, hogy nem szeretnék látni javulást. Természetesen jó lenne jobb grafika.

avengir
Nekem csak a grafo fejlõdése tûnik fel... Remélem idén végre nem egy lehülyített pc-s grafo lesz, hanem legalább eléri a tavalyi x360 szintet.

https://hotshu.wordpress.com/

Te is? Nem is tudtam, hogy szereted.
#4: jaja, a tréningek is jók, meg a zenék, remélem ezeken nem változtatnak és csak mégjobb lesz a játék.

AtiRadish
A zenek miatt is imadom ezt a jatekot, szal varom en is nagyon. Remelem megint ilyen jofele traininget sikerul osszehozniuk benne mint a 2007-ben, igy az ujak is konnyebben belerazodnak majd a jatekba.

Atti12
várjuk

Az már nincs olyan messze és hamarabb jön, mint a Fifa és társai!<#eljen><#hawaii>

avengir
Az EA szokásához híven idén is kiadja a sorozat legújabb részét. Megjelenési dátum: 2007 augusztus 14
hivatalos honlap

https://hotshu.wordpress.com/

← ElőzőOldal 10 / 10