472
Madden NFL 2008
-
#192 ilyet csináljon vki rajtatok -
lord nihilus #191 meglehet :P :D -
#190 az nem én voltam ?:) -
lord nihilus #189 velem ezt meccs közbe már megcsinálta az 1ik haverom Vickel, de csak 1 körrel :D -
Dexantreal #188 Nemtom, mert nekem pc-m van.
Gyere a pankráció topikba, de asszem Smackdown 2007, vagy RAW vs Smackdown, nemtom. -
#187 Egy Kis AI az EA-től azaz hogyan fussunk Maraton-t egy 100 yardos pályán:D -
Szobi24 #186 Szevasz Dexantreal!Milyen pankrácios játékrol beszéltél,mert én is rajongoja vagyok(rendszeresen nézem neten).Szoval mond már meg meik és hogy hol lehet megvenni mert eddig nem találtam sehol. -
Dexantreal #185 Jaaaaa, oké, már vágom és ezt is thanks és én is elírtam.
Tehát swing. -
#184 swing az egy tánc. azaz nem megy előre hanemmegakad és rázza magát mintha egyhelyben topogna mert megakadt a cipője... -
Dexantreal #183 Aha, értem és thanks infot.
A singelést, akkor se vágom :S.
AMúgy meg lehet, hogy mégis visszarakom a cuccot :S. -
#182 Árulja már pls el valaki, hogy visszajátszásból hogyan tudok visszalépni ? Minden gombot végignyomkodtam scc/kb, eredmény semmi. -
#181 swingelni akart lenni csak elgépeltem:)
bocs
Unnecesarry roughness pedig azt jelenti, hogy akkor érsz valakihez mikor már vége a menetnek vagy nem veszélyforrás. Azaz a QB-t lenyomod mikor már rég nincs nála a labda vagy éppen nekirongyolsz a punternek egy sikeres fal áttörés után és ő már elrúgta a labdát (azaz nincsen nála) -
Dexantreal #180 Looooooool
Mi az a singelés? :S
Unnecesarry roughness = meg ez mi? :S -
Dexantreal #179 Ki mondta, hogy kihagyom? Csak elfelejtettem. -
#178 a 2k igazán kiadhatná gépre is a cuccait hogy kapnák bé:D -
#177 meg az összes íé fostaligát -
#176 hát jahh a gép all pro-n használja a legundorítobb taktikákat is. (a 3 kneel combo-t az utsó 1:20 percben ha vezet) sőt sokkal okosabb lett. le kell venni kicsit az interception meg a receiving értéket az AI-nál (mind CPU mind human playernél) így már eléggé elfogadható az eredmény. Nincsennek csodakezű WR-ek és QB-k csak a kemény valóság amiben igen csúnyán rontanak néha:)
Szóval jó lett. csak a collission bugok rohadtul zavarnak még mindsig...
Legyűröm a Centert az orrom előtt mennék a QB-ért bezsákolni a drágát erre a QB-t őrző HB és FB akiket támad két blitzelő safety háttal egymásnak úgy állnak, hogy elférnék símán... köztük erre a játékosom középső lábújja beleragad a HB lábába és a barom elkezd singelni..... A QB meg nyugodtan passzol....
A Másik idegesítő dolog meg miután passzolt a QB melléesek és mikor állopk fel ütközik az én játékosom meg az ellenfél játékosa erre benyom a bíró egy Unnecesarry roughness-t...
Na szép... legalább letoltam volna a labdát torkán vagy valami... -
#175 nba liveot miért hagyod ki? :o -
lord nihilus #174 hát jah, de legalább pici felfrissülést okoz a 07 után -
#173 na játszottam vele kicsit többet mégse annyira rossz ez csak a videók jól átbasztak:) -
Dexantreal #172 Letöröltem és keresek majd melót és veszek egy xbox 360-t és megveszem arra a pankráció géjemket, meg a Madden NFL 08-t és a Fifa 08-t.
Konzol kivételezés száksz :P. -
#171 Tökéletesen jól írtad de amikor benne vok a felállásba/taktikába kinek hogy tetszik akkor is irányíthatok mindenkit és ezt rohadtul nem értem mért van.
És azokat a pontokat se számolja amivel meccs folyamán lehet fejleszteni a képességeidet. -
Br01 #170 Ez így van, az "edző" (gép) dönti el a taktikát, ha futás van akkor te futsz, de ha más taktikát választ és abba nincs HB akkor az egész csapatot irányítod
Remélem jól tudom és nem írtam hülyeséget, mert még kezdő vagyok
-
#169 Igen Hb-ként is mert szoktam futni hb akármi fedőnevű felállásoban:D
De MEg én vok a Pr meg a Kr is de tuti hogy nem csak magam irányíthatom mert nem olyan a kamera állás sem mint amilyennek kéne. -
#168 És biztos, hogy HB-ként te vagy fent a pályán? -
#167 Ha mondjuk van egy dobás(Én HB vok)és T. Brady-vel kell dobni de eddig úgy volt hogy dobásnál oda kell futnom ahova mutatja a nyíl de csak magam irányíthatom. -
#166 Attól függ, hogy be vagy e téve az éppen fentálló formációba.
A Depth Chart variálásával berakhatod magad ha éppen lecserélne az edző. -
#165 olvasol is, vagy csak write only? -.- -
Djemba #164 #145 -
#163 Nálam nem.
De most jut eszeme még az előző pontszámolósdi témához kapcsolódva hogy az első meccsen hall of fame-be csak magamat tudtam irányítani ugyenár ahogy kéne most meg már mindenkit:-(
Így nem tok fejlődni valaki segítsen pls. -
#162 másnál is előfordul, hogy játék után a videók képe tré lesz? -
Dexantreal #161 kommentátorról, nah, elírtam. -
Dexantreal #160 Akartam írni, de Bucser kioktatott.
WR-ként volt három elkapásom és egyik akciónál key player voltam, meg szépeket is futottam, de a TD még nem jött össze első meccsen.
Vki meséljen má a konzolos változatról, a kommenátorról, meg mindenről. -
#159 A preseason alatt (első 4 meccs) általában az újoncokat teszik be kezdőnek. A Lényeges úgyis az lesz, hogy hogyaqn szerepelsz a regular season 12 meccsén (+4 meccs a playoff) -
#158 Bitos én csak nyomkodtam a gombokat:D
De egyből kezdő is letem.3 meccs alatt pedig van 5Td meg sajna egy Fumble-m is:D
De azt még mindig nem tom hogy mérten mennek fel azok a pontok meccs közben. -
Dexantreal #157 naná, hogy leigazoltak, mert megkérdezte a draftkor, hogy érdeklődsz-e az iránt, hogy a kedvenc csapatod leigazoljon és, ha okét nyomtál, akkor leigazoltak.
A Chiefs is ezt tette velem. -
Dexantreal #156 PC-n is? :S -
#155 valaki nem tudja annak az oldalnak a nevét, amin van minden kütyü a madden -hez? -
#154 Én úgy tom hogy az csak ntsc-s lesz.
De nem vok benne biztos. -
#153 Na megvolt a második meccsem superstarba.
Eddig van négy futott td-m.
Hb-vel vok csak az a gáz hogy elfelejtettem nevet írni:D