472
Madden NFL 2008
  • Soldiers
    ilyet csináljon vki rajtatok
  • lord nihilus
    meglehet :P :D
  • Fókameister
    az nem én voltam ?:)
  • lord nihilus
    velem ezt meccs közbe már megcsinálta az 1ik haverom Vickel, de csak 1 körrel :D
  • Dexantreal
    Nemtom, mert nekem pc-m van.
    Gyere a pankráció topikba, de asszem Smackdown 2007, vagy RAW vs Smackdown, nemtom.
  • Bucser
    Egy Kis AI az EA-től azaz hogyan fussunk Maraton-t egy 100 yardos pályán:D
  • Szobi24
    Szevasz Dexantreal!Milyen pankrácios játékrol beszéltél,mert én is rajongoja vagyok(rendszeresen nézem neten).Szoval mond már meg meik és hogy hol lehet megvenni mert eddig nem találtam sehol.
  • Dexantreal
    Jaaaaa, oké, már vágom és ezt is thanks és én is elírtam.
    Tehát swing.
  • Bucser
    swing az egy tánc. azaz nem megy előre hanemmegakad és rázza magát mintha egyhelyben topogna mert megakadt a cipője...
  • Dexantreal
    Aha, értem és thanks infot.
    A singelést, akkor se vágom :S.
    AMúgy meg lehet, hogy mégis visszarakom a cuccot :S.
  • Aguinaga
    Árulja már pls el valaki, hogy visszajátszásból hogyan tudok visszalépni ? Minden gombot végignyomkodtam scc/kb, eredmény semmi.
  • Bucser
    swingelni akart lenni csak elgépeltem:)

bocs

Unnecesarry roughness pedig azt jelenti, hogy akkor érsz valakihez mikor már vége a menetnek vagy nem veszélyforrás. Azaz a QB-t lenyomod mikor már rég nincs nála a labda vagy éppen nekirongyolsz a punternek egy sikeres fal áttörés után és ő már elrúgta a labdát (azaz nincsen nála)
  • Dexantreal
    Looooooool
    Mi az a singelés? :S
    Unnecesarry roughness = meg ez mi? :S
  • Dexantreal
    Ki mondta, hogy kihagyom? Csak elfelejtettem.
  • Fókameister
    a 2k igazán kiadhatná gépre is a cuccait hogy kapnák bé:D
  • báttyó02
    meg az összes íé fostaligát
  • Bucser
    hát jahh a gép all pro-n használja a legundorítobb taktikákat is. (a 3 kneel combo-t az utsó 1:20 percben ha vezet) sőt sokkal okosabb lett. le kell venni kicsit az interception meg a receiving értéket az AI-nál (mind CPU mind human playernél) így már eléggé elfogadható az eredmény. Nincsennek csodakezű WR-ek és QB-k csak a kemény valóság amiben igen csúnyán rontanak néha:)

Szóval jó lett. csak a collission bugok rohadtul zavarnak még mindsig...

Legyűröm a Centert az orrom előtt mennék a QB-ért bezsákolni a drágát erre a QB-t őrző HB és FB akiket támad két blitzelő safety háttal egymásnak úgy állnak, hogy elférnék símán... köztük erre a játékosom középső lábújja beleragad a HB lábába és a barom elkezd singelni..... A QB meg nyugodtan passzol....

A Másik idegesítő dolog meg miután passzolt a QB melléesek és mikor állopk fel ütközik az én játékosom meg az ellenfél játékosa erre benyom a bíró egy Unnecesarry roughness-t...

Na szép... legalább letoltam volna a labdát torkán vagy valami...
  • bodesz
    nba liveot miért hagyod ki? :o
  • lord nihilus
    hát jah, de legalább pici felfrissülést okoz a 07 után
  • Fókameister
    na játszottam vele kicsit többet mégse annyira rossz ez csak a videók jól átbasztak:)
  • Dexantreal
    Letöröltem és keresek majd melót és veszek egy xbox 360-t és megveszem arra a pankráció géjemket, meg a Madden NFL 08-t és a Fifa 08-t.
    Konzol kivételezés száksz :P.
  • Attila8805
    Tökéletesen jól írtad de amikor benne vok a felállásba/taktikába kinek hogy tetszik akkor is irányíthatok mindenkit és ezt rohadtul nem értem mért van.
    És azokat a pontokat se számolja amivel meccs folyamán lehet fejleszteni a képességeidet.
  • Br01
    Ez így van, az "edző" (gép) dönti el a taktikát, ha futás van akkor te futsz, de ha más taktikát választ és abba nincs HB akkor az egész csapatot irányítod
    Remélem jól tudom és nem írtam hülyeséget, mert még kezdő vagyok
  • Attila8805
    Igen Hb-ként is mert szoktam futni hb akármi fedőnevű felállásoban:D
    De MEg én vok a Pr meg a Kr is de tuti hogy nem csak magam irányíthatom mert nem olyan a kamera állás sem mint amilyennek kéne.
  • Bucser
    És biztos, hogy HB-ként te vagy fent a pályán?
  • Attila8805
    Ha mondjuk van egy dobás(Én HB vok)és T. Brady-vel kell dobni de eddig úgy volt hogy dobásnál oda kell futnom ahova mutatja a nyíl de csak magam irányíthatom.
  • Bucser
    Attól függ, hogy be vagy e téve az éppen fentálló formációba.

A Depth Chart variálásával berakhatod magad ha éppen lecserélne az edző.
  • robotnyk
    olvasol is, vagy csak write only? -.-
  • Djemba
  • Attila8805
    Nálam nem.
    De most jut eszeme még az előző pontszámolósdi témához kapcsolódva hogy az első meccsen hall of fame-be csak magamat tudtam irányítani ugyenár ahogy kéne most meg már mindenkit:-(
    Így nem tok fejlődni valaki segítsen pls.
  • robotnyk
    másnál is előfordul, hogy játék után a videók képe tré lesz?
  • Dexantreal
    kommentátorról, nah, elírtam.
  • Dexantreal
    Akartam írni, de Bucser kioktatott.
    WR-ként volt három elkapásom és egyik akciónál key player voltam, meg szépeket is futottam, de a TD még nem jött össze első meccsen.
    Vki meséljen má a konzolos változatról, a kommenátorról, meg mindenről.
  • Bucser
    A preseason alatt (első 4 meccs) általában az újoncokat teszik be kezdőnek. A Lényeges úgyis az lesz, hogy hogyaqn szerepelsz a regular season 12 meccsén (+4 meccs a playoff)
  • Attila8805
    Bitos én csak nyomkodtam a gombokat:D
    De egyből kezdő is letem.3 meccs alatt pedig van 5Td meg sajna egy Fumble-m is:D
    De azt még mindig nem tom hogy mérten mennek fel azok a pontok meccs közben.
  • Dexantreal
    naná, hogy leigazoltak, mert megkérdezte a draftkor, hogy érdeklődsz-e az iránt, hogy a kedvenc csapatod leigazoljon és, ha okét nyomtál, akkor leigazoltak.
    A Chiefs is ezt tette velem.
  • Dexantreal
    PC-n is? :S
  • sabodave
    valaki nem tudja annak az oldalnak a nevét, amin van minden kütyü a madden -hez?
  • Attila8805
    Én úgy tom hogy az csak ntsc-s lesz.
    De nem vok benne biztos.
  • Attila8805
    Na megvolt a második meccsem superstarba.
    Eddig van négy futott td-m.
    Hb-vel vok csak az a gáz hogy elfelejtettem nevet írni:D