472
Madden NFL 2008
-
gstup #232 Jó kérdés,de inkább a kérdésemre koncenrtáljunk :)!Thx
Üdv -
#231 Brady mit keres még a 2008-as rosterbe??? Hát visszavonult.... -
gstup #230 Sziasztok!
HB-ként nem szólhatok bele az offense taktikájába igaz,vagy van rá lehetőség?Többet szeretnék futni,de ez a hülye Brady magát akarja fényezni ... .Sokszor nem jön össze neki. :(
Üdv Mindenkinek -
Dexantreal #229 Ehh, Hb-ként valahogy jobban rohangáltam géjmben a draft előtti ground attackon (3000 vmennyi pont, eszméletlen gyorsa, 91-re felnöveltem a speedet lol), mint meccs közben.
Bezavarják a HB-m az ellen védelme közepébe és ott ketten elé mennek és ott fut helyben, aztán elesik, vagy fellökik, vagy tudom is én.
Ha meg sikerül menni vele, akkor egy-két lépés, igazából balra, vagy jobbra kifutva a szélre tudok érvényesülni, de ott se mindig. -
aztarohatt!ezt nem is tudtam! -
#227 Need for Speednel 2 évente jelenik meg egy csapat egy játékkal mert 2 csapat fejleszti a sorozatot. egyik az egyikmásik a másik évben hozza ki a játékát. -
NB2 #226 Eb-vb 2 évente van szóval megoldható:)
Uefára meg elég lenne megint egy update csapatnévsorral, mezekkel.
Egyébként Afrikában van EA Afrika kupa, Amerikában meg EA Copa Amerika?:) -
#225 csinálhatnának 'A' és 'B' éveket az ea-nél!
'A' évben mondjuk csak a fifa,nba jelenne meg,'B'-ben pedig az nfl,nfs(biztos van több ilyen 0x játékuk is,a példa a lényeg)!ezeknek a fejlesztőknek már az is óriási dolog lenne ha 2 évük lenne a szokásos 1 helyett
persze a fifanal ennyi sincs,hiszen van uefa,eb,vb.uhh,milyen szánalmas már :) -
NB2 #224 Mivel toronymagasan a legnépszerűbb sport amerikában előrevetíthető, hogy NFL-t is venni fogják. Nézd meg Mo-n. Mikor kijött a Fifa beállt a net, mindenki azt töltötte. Angliában lehet, hogy jól eladható még a cricket meg a rugby is.
Igazándiból én is utálam az EA-nek ezt a pénzlehúzós mindenévbenmejelenő sorozatait. Nyugodtan megtehetnék, hogy egy adatbank frissítést csinálnak neten és elég lenne azt letölteni. Áll ez az összes EA sport játékra. 3-4 évente kijöhetne egy új, addig bőven lehetne a netes upgrade. -
Dexantreal #223 Mi van vele? -
#222 #196 -
Dexantreal #221 De letöltöm mégis, mert hiányzik, meg szeretem az NFL-t. -
Dexantreal #220 Jahh és erről is thanks infot. -
Dexantreal #219 Lol kihitte volna.
Itt meg warez rulz. -
#218 köszi!
azt hiszem veszek majd egyet :) -
#217 Az eladások nem ezt bizonyítják. A madden PC-re is az USA régióban az egyik fejőstehene az EA-nak. -
Dexantreal #216 Na ja, de nem ad ki ezért senki se lol. -
#215 Tartóssággal nincs gond még 2005-ben vettem az MAdden06-hoz és a DMC3-hoz. Amikor nyúzom akkor eléggé agresszívan teszem minden gombja tökéletesen működik és tartósnak tűnik tömörnek súlya is pont megfelelő.
kicsit kemény a műanyag (fáj a kezem 7-8 óra játék után ha erősen szorítom, mert kicsit a szarvak nyomják a tenyeremet de léggé lapát kezem van szóval lehet a kontroller a kicsi:D)
Az hogy programozni mennyire akarod rádbízom, bár én csak sportjátékoknál hazsnálnám ,meg konzolátíratoiknál. másnál nincs értelme.
Az analóg valóban hasznos jószág hasonló mozgásokat lehet vele csinálni mint a videókon, de ez szituáció függő. Az animációk programozása szar így sokmindennek összekell játszania, hogy ugyanazt a mozdulatot 2-szer megismételd. -
#214 elmondhatnád a tapasztalataidat róla!nem volt-e vele kompatibilitási gondod,mennyire időtálló(nem akarom 2 hónap nyúzás után kidobni),könnyű volt-e megszokni az irányítást,amennyiben persze bill-ről tértél át rá.és persze hogy tényleg olyan fasza mozgásokat lehet csinálni az analóggal,mint azt az íéj reklámozza
vezeték nélküli nekem azért lenne jó,mert a tv-re van kötve a gép,és baromi jó lehet úgy játszani,ráadásul minden más progit is(pl lejátszók) tudnék vele irányítani tudtommal -
#213 Nem tudom mert én is dual action-t használok. nem hiszem, hogy túl távol mennék a Géptől játék közben:) -
#212 hát az!azt sem értem hogy erre miért nem figyel a liga,pontosabban a játékosok jogaiért felelős 3 betűs szervezet :)
de legalább megoldhatnák úgy a frissítést mint pl PES-ben,hogy csak bemásolsz egy 50 kbyte-os fájlt és már kész is!nem is kéne vele törődniük,a fanok megcsinálnák helyettük
amúgy milyen gamepadod van Bucser?gondolkodom egy logitech dual action-ön.a legjobb egy cordless rumblepad 2 lenne,de arra nem adok ki 10k-t :\ egyáltalán mi a különbség a rp2 és a dual action között?a vibráción kívül persze -
#211 de leaglább elvárnám, hogy a roster pontos legyen ha már várnak a kiadással a hivatalos szezon kezdetéig. (csak a Dolphinsról tudok beszélni) ,de Culpepperről már nyáron tudni lehetett, hogy nem lesz idén a dolphinsnál. Ugyanez igaz Trent Greenre aki idén már a Dolphinsnál játszik. Ha Cleo Lemons-t be tudták írni rendesen akkor Green-t miért nem? Ezek akkora hibák amik az egyetlen hivatalos Franchise jog tulajdonostól megbocsáthatatlanok... Nem beszélve arról, hogy nem biztosít update lehetőséget a rosterhez... Ez vicc kategória... -
#210 minden ea sport franchise egy pofátlan ripoff évről évre, de az a borzasztó, hogy az ember mégis várja, mert nincs alternatíva. -
#209 Na most képzeld el ha minden évben 10K-t kiadnék azért, hogy kipróbáljam és 10 meccs után töröljem? -
Dexantreal #208 Én pár géjm után töröltem a 07-t, mert szar, semmit se változott :P. Az NBA és most a madden NFL 08 úgy szintén :P. -
Dexantreal #207 Neked kéen irányítanod a teamet és jó lenne minden. Mármint azt a teamet, ami a Maddennel foglalkozik.
Egyébként előbb pc helyett konzolt akartam írni sry. -
#206 amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem az összes EA Sportsos játék közül a legjobb a Fifa(utálom a focit mégis el tudok vele játszani :D)meg az nba live(mert én szeretem kosárlabdát :P).Ez az nekem nemjönbe nagyon.támadások nagyon tetszenek de amikor védekezni kell néhe bealszok :o :D.mind1 1szer végigtolok 1-2 bajnokságot azt delete :S
de persze nba live is ue lehet másoknak :O
aki szereteni NFLt annak tuti jó.de nekem uncsee -
#205 Ez PC-s kép. ÉS igen Ronda.
Fókameister: a szezon első 6 meccsén +preseason nekem is tetszett.
De amikor sorozaton snem fújják be az intentional groundingot (defensive Tackle karim van) Amikor azért fújnak be unnnecesarry roughness-t mert amikor feláll a karim belémakad az a kúrva QB. és amikor 1-szer touchdown-t vesznek el tőlemn bírói itélettel mikor a pálya szélének közelében sem volt a karim és a bíró szerint out of bounds az edző még csak challenge-t sem kér és én sem tudom kérni, a szembecsapatnak meg megadják ugyanazt a stílusú elkapást ami lenti képen látható... NOs ezt tetézi a hihetetlen idióta hitboxok és animációk amik nem csak a szememet zavarják hanem az élvezetes játékomat is mert nem férek be olyn helyekre ahol óriási hely van...
SZar azegész úgy ahogy van nem beszélve az idiótán kinéző karakterekről... ez a game 2006 óta csak rondább lett... -
#204 hát lehet bennem van a hiba de nekem tetszik:) -
Dexantreal #203 jaja, csak a gamepados izék ott alúl megzavartak és azt hittem pc.
A szituhoz meg nem sokat konyítok, amit be írtál, szal sry. -
stuka85 #202 Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban a játékos statisztikán a injury utáni szám mit jelent? Ha magas akkor sérülékenyebb egy játékos? A választ előre is köszi -
#201 jahh ez a maximum amit bír br a kép 1280*1024-ből lett átméretezve 800*600-ra.
Rondább mint a 2007 volt... -
Dexantreal #200 Ez pc graf? -
Dexantreal #199 Én is erről beszéltem egyetlen kipróbált meccsemen a Cleveland ellen. Végig tromfoltak a pályán és touchdown, de lentebb olvashatod.
Na majd konzolon lesz ász, ha sikerül megszereznem. -
#198 A Bírók szerint ez az elkapás Booth review után belül volt...
(ez a döntő második lépés)
Azt hiszem ezis megy a kukába.. pedig az AI valamennyire okos, de olyan tetű szara colissioning és olyan szar a bíró és az egész egy rakás híg fos...
Úgyhogy ez a játék nálam delban kategória Talán 2010-ben kapunk egy új engine-t alá... -
#197 az AI télleg jo lett a meccsből 0:02 volt hátra 3 pontal vezettem erre a gép bevágott 1 direct snappet special teamből beszoptam mint a torkos borz:D -
Dexantreal #196 Lol. -
#195 taplónak tapló, a csapat megkapta a 15 yardot, de mást nem, volt már ilyen azért regular seasonban is. -
#194 az biztos egy magyarországi amerikai focista ott halt volna meg rögtön -
#193 mekkora egy tapló ez a Barnes!merné ezt megcsinálni a reg. season-ban,kapna olyan büntetést...