Madden NFL 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv.
valaki jöhetne neten jáccani(="nemkell eredeti"
írjatok msn vagy xfire(=
xfire:nyisdki
msn:[email protected]
ty😄
írjatok msn vagy xfire(=
ty😄
üdv.
írjatok msn vagy xfire(=
ty😄
stingfan
írjatok msn vagy xfire(=
ty😄
stingfan
Igen, alapban a Dokumentumokban van egy M08 könyvtár
A játék mentése a c: meghajton van ugye?Nemtudom megnézni mert befosott a windows és szeretnénk lementeni a játék mentéseket...
kérlek devilman adj msnt😄
rendben(=
Nem 2 csapattal vok, az feltünt volna, de én lejátszani sem tudom a meccseket, meg leszimulizálni sem, egyzserûen megakadt, meg az az elõsõ szezõnban is észrevettem volna (ahol 3 vereséggel mindössze Super Bowlt nyertem 😄) szal nem az, de nem a normálisra mentettem el, aztán újra megpróbálkoztam vele, újra draft, minden és mostmár megy... felveszleg bariigihgzor
\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung
üdv.
eléggé unatkozok valaki jöhetne egy meccsre(=
írjatok msn vagy xfire(=
ty😄
stingfan
eléggé unatkozok valaki jöhetne egy meccsre(=
írjatok msn vagy xfire(=
ty😄
stingfan
Nem lehet hogy véletlenül két irányítandó csapatot állítottál be? Velem elõfordult már. Nem nézlek hülyének, meg senkit sem, de elõfordulhat. Velem is elõfordult. Lehet hogy pont ez a baj. Nézd meg hogy mely csapatok mellett van user controll.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy madden 08-ban hogy lehet "normálisan" game-t kezdeni elõször jatszom madden jatekkal, a -play now- ba megyek ott tudok egy egy meccset jatszani nehezsegi szintet állitani, de valami bajnoksagot vagya ilyesmit hogy lehet elkezdeni? látom az elsõ gyûrû elkezd aranyozódni fokozatosan mert a play now ban is ad pontokat. szóval valaki elmagyarázná légyszi laikus kezdõnek hogy kell elkezdeni jatszani? köszi!
az lenne a kérdésem hogy madden 08-ban hogy lehet "normálisan" game-t kezdeni elõször jatszom madden jatekkal, a -play now- ba megyek ott tudok egy egy meccset jatszani nehezsegi szintet állitani, de valami bajnoksagot vagya ilyesmit hogy lehet elkezdeni? látom az elsõ gyûrû elkezd aranyozódni fokozatosan mert a play now ban is ad pontokat. szóval valaki elmagyarázná légyszi laikus kezdõnek hogy kell elkezdeni jatszani? köszi!
PsnID: YOULUPUKKI
Hello, van egy olyan roblémám, hogy a 2. évben a preseasonban nem enged leszimulizálni egy teljesen semleges meccset (rams-raiders), mikor én a 49erssel vok, így nemtok továbblépni a normális szezonba, mi lehet a gond??? NAGYON FONTOS!!!!
Sziasztok!
Tört verzióval is lehet neten játszani vagy bajnokságban,mert engem is érdekelne a dolog!?Ha kell hozzá eredeti,akkor megvenném...
Tört verzióval is lehet neten játszani vagy bajnokságban,mert engem is érdekelne a dolog!?Ha kell hozzá eredeti,akkor megvenném...
sziasztok! nem tudtok mûködõ online ligát ahol lehet játszani?? és lessz is rá lehetõség??Mert jó lenne már húsvér emberekkel is jáccani 😄
Nemtudja valaki h a ProBowol rol mért szednek ki mindig a hall of fame-be?Van ahot köze h superbowl-t játszok?Sztm nincs attol még játszhatok Probowl on
ja bocs, ezt nem vettem észre
a gamepados dolgot nem tudom, én billentyûzettel játszom
a gamepados dolgot nem tudom, én billentyûzettel játszom
ahol alapból van (de lehet ettõl eltérõ, ha át van állítva)
Documents and Settings/"username"/Dokumentumok/Madden NFL 08/Rosters mappába
és a belépés után a fõképernyõn alul a jobb sarokban Menu majd, File, aztán kikeresed a rostert és Load - ennyi
(ja és Dougie a név, nem douge, és szívesen)
Documents and Settings/"username"/Dokumentumok/Madden NFL 08/Rosters mappába
és a belépés után a fõképernyõn alul a jobb sarokban Menu majd, File, aztán kikeresed a rostert és Load - ennyi
(ja és Dougie a név, nem douge, és szívesen)
Na feltettem, de nemtom megváltoztatni gamepad beállításait a Control config-ra mikor rámegyek mindig kilép, valami ötlet?
http://football-freaks.com/forums/index.php?download=2303 - ezt a fájlt töltöttem le, melyik mappába kell rakni és hogy kell feltenni?
És a roster fájlt melyik mappába kell betenni, douge segíts!!! hülye vok
Mitõl lehet az h indításnál mindig kivág hibaüzenettel a mainapp.exe-re hivatkozva ?
Heló szia remélem hogy vagy
football-freaks.com-on vannak friss rosterek
Hello, a 09-et nem adják ki PC-re és ezért valaki nemtud egy idény eleji Rostert rakni rá, amin rajta vannak a legújabb igazolások?
Láttam képeken fórumokon,hogy koszolódnak a mezek, nálam pedig minden grafikai beállítás max-on van és soha nem piszkosodnak, még esõben, hóban se sehol. Ez mitõl lehet? Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv
Üdv
Belelehet nyúlni meglévõbe is 😄😄
Most szerkesztek egy-két dolgot, csak nehogy kifagyjon tõle a Madden :S
Most szerkesztek egy-két dolgot, csak nehogy kifagyjon tõle a Madden :S
illetve editorral biztos lehet azt is szerkeszteni, én mondjuk abba nem szoktam belenyúlni
meglévõ csapatot nem lehet szerkeszteni, a draft class arra jó, hogy kicseréli a gép által draftolandó kamu játékosokat igaziakra (persze csak akkor ajánlott használni, ha ez zavar valakit)
(egyébként más nem akar válaszolni, mindig csak én?)
(egyébként más nem akar válaszolni, mindig csak én?)
Amúgy mire jó a Draft Class :oops:
Meglévõ csapatot, hogyan kell szerkeszteni?
Amúgy köszönöm 😊
Amúgy köszönöm 😊
Jaja nem tudom letölteni:S
pedig onnan lehet letölteni (feltéve ha bejön az oldal, mondjuk most nem)
egyébként szezon közben nem lehet beilleszteni a draft class-t, csak szezon végén (de ezt leírják a tudnivalóknál)
egyébként szezon közben nem lehet beilleszteni a draft class-t, csak szezon végén (de ezt leírják a tudnivalóknál)
És amúgy mire jó ez az editor?
Plusz eltudnád küldeni e-mailben? E-mail: [email protected]
Plusz eltudnád küldeni e-mailben? E-mail: [email protected]
Innen nem tudom letölteni😞 Ha ez errõl beszélünk:
football-freaks.com Tudnál egy linket adni?
football-freaks.com Tudnál egy linket adni?
És szezon közben is belehet illeszteni? Leírnád légyszíves
Milyen editorod van?
asszem 2010-ben vagyok, de nem tudom pontosan, mert 4-5 év után újra szoktam kezdeni, mert akkor már nem lehet új draft class-t beilleszteni az editor segítségével, és nem szeretem, ha idegenek a rookie-k
sz4bee: én nem tudom (azt a mód-ot nem ismerem)
sz4bee: én nem tudom (azt a mód-ot nem ismerem)
Nem irtam oda azt, hogy a NFL Superstar Hall of Fame mod-ra gondolok és azon belül a Madden Bowl
Ezt én is megtaláltam de a szövegböl nem derült ki a kérdésem (vagy nem voltam elég figyelmes), hogy mért lehet más csapatot is választani...?
-Dougie
Te hányadik szezonban jársz?
nem azt mondom, hogy szabadulj meg minden 30 év feletti játékostól, csak azt, hogy én személy szerint inkább a fiatalabb játékosokat preferálom franchise módban
de nem kötelezõ senkit elcserélni, ha nem akarod, akár meg is hosszabbíthatod az idõsebbek szerzõdését, rád van bízva
de nem kötelezõ senkit elcserélni, ha nem akarod, akár meg is hosszabbíthatod az idõsebbek szerzõdését, rád van bízva
Pontosan mi az a Madden Bowl?Mért lehet csapatot választani,meg stb....?
Amúgy most néztem a Total assets-em $500 :S Igaz ez azért lehetmert már három játékhete nem játszottam otthon. De majd most három meccsem lesz otthon és akkor remélem jön bevétel, meg szerintem hét szezont le lehet játszani, mert ha hét éves szerzõdést tutsz kötni a játékosokkal akkor azt gondolom ki lehet töltni.
Köszi😊 Amúgy ha évvégen sok pénz bejön akkor az ÖSSZES jó játékosommal meghosszabítom a szerzõdést (mindenkivel 5 évre, ha persze lesz a szezon végére annyim) És akik nem jók azokat megpróbálom elcserélni, tehát azt mondtad, az elõbb, hogy aki harmincon felül van, az már nem fog sokat fejlõdni, sõt inkább romlik, tehát ne hosszabítsam meg, hanem cseréljem fiatalra? Például irányítom helyére jöjjön Vince Young? Asszem az irányítóm 30-on felül van. De ha mondjuk nem cserélem el és meghosszabítom az idõsebbekkel is a szerzõdést öt évvel az se gond ugye?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek😊))
Bocsi, hogy ennyit kérdezek😊))
ez teljesen jó, már most pozitívban van a bevétel (és még több mint a fele szezon hátravan plusz a playoff) szóval úgy tûnik év végén (sokkal) több lesz a bevétel mint a kiadás, vagyis lehet majd költeni (stadion felújításra, új edzõkre stb.)
aztán ha ilyen jó vagy, lehet all-pro-n is próbálkozni (mondjuk én all-maddenen nyomom és 90%-ban nyerem a meccseimet, bár egy jópár éve már benne vagyok a dologban)
aztán ha ilyen jó vagy, lehet all-pro-n is próbálkozni (mondjuk én all-maddenen nyomom és 90%-ban nyerem a meccseimet, bár egy jópár éve már benne vagyok a dologban)
Total Assets:$1.60M
Income:$135.15M
Expenses:$133.55M
Ticket sales:$20.90M
stb....ezek a legfontosabbak szerintem, vélemény? Amúgy most nyertem a Colts ellen 7:0-ra a meccs elöttig mind a ketten 100%-osok voltunk, mostmár csak én meg a NewEnglend a 100%-os, amúgy Pro-n nyomatom.
Income:$135.15M
Expenses:$133.55M
Ticket sales:$20.90M
stb....ezek a legfontosabbak szerintem, vélemény? Amúgy most nyertem a Colts ellen 7:0-ra a meccs elöttig mind a ketten 100%-osok voltunk, mostmár csak én meg a NewEnglend a 100%-os, amúgy Pro-n nyomatom.
Köszi a választ, amúgy a jegyeket meg a többi dolgot emeltem, aztán majd rakok fel képet a bankszámlámról, hogy-hogy is állok, amúgy a szurkolói támogatottságom 99% és eddig 7-0-0 a rekordom a Preseason-t is 4-0-0 végeztem.
bevétel csak hazai meccsek után van, nem tudom hány szezont lehet menni,
a caproom-ot nem tudod feljebb tornázni, az évenként nõ (az inflációval), de az mindenkinek ugyanaz, legfeljebb azt teheted, hogy kevesebb fizetést adsz annak, aki túl sokat keres (vagyis új szerzõdést kötsz vele), vagy elcseréled egy kevesebb fizetésû hasonló játékosra, esetleg kirúgod, és akkor lesz még hely a fizetési sapka alatt
amúgy a jegyárakat, parkolás díjat, mezeket, kaját stb. kettõ dollárral meg lehet emelni, és akkor még nem szól semmit, reklámozni is érdemes, feltéve ha nincs teltház (bár a nézõk a gyõzelem szagára szoktak jönni...)
mondjuk én általában mindig a 32. vagyok a fizetések kifizetésében (kb. 30 millió szokott maradni, amit nem tudok elkölteni - mivel mikor hozzám kerül egy játékos, vagy már rögtön az elsõ szezonban, akkor hosszú távú 6-7 éves szerzõdést szoktam vele kötni, (feltéve ha az nem lenne túl magas és nem 30 év feletti) aminél általában minden évben emelkedik ugyan a fizetése, de az elsõ pár évben még nem olyan magas (persze ha még nem annyira nagy sztár akkor) és mikor pár évre rá már magas a fizetése, akkor a cap is emelkedik (esetleg ha (túl) nagy sztár lett, még mindig el lehet cserélni), ugyanis az egész franchise mód (egyik) lényege, hogy fejlõdnek a játékosok, vagyis viszonylag kevés összegû szerzõdést lehet velük kötni mikor még fiatalok - bár úgy látom te nem igazán a fiatalokra hajtasz, ha Favre-t meg Brady-t emlegeted - bár ha azt mondod, neked Aaron Brooks is nagyon jó (aki amúgy béna) akkor nagyjából mindegy
de azt javaslom, ha több évet is meg akarsz csinálni, akkor inkább 27-28 év alattiak legyenek a csapatban zömmel, persze néhány kivétel lehet - mivel az "öregek" már nem fejlõdnek annyit (sõt van amikor lefelé megy az overall-uk vagy a gyorsaságuk) és sok fizetést kérnek - persze ez csak az én véleményem
a caproom-ot nem tudod feljebb tornázni, az évenként nõ (az inflációval), de az mindenkinek ugyanaz, legfeljebb azt teheted, hogy kevesebb fizetést adsz annak, aki túl sokat keres (vagyis új szerzõdést kötsz vele), vagy elcseréled egy kevesebb fizetésû hasonló játékosra, esetleg kirúgod, és akkor lesz még hely a fizetési sapka alatt
amúgy a jegyárakat, parkolás díjat, mezeket, kaját stb. kettõ dollárral meg lehet emelni, és akkor még nem szól semmit, reklámozni is érdemes, feltéve ha nincs teltház (bár a nézõk a gyõzelem szagára szoktak jönni...)
mondjuk én általában mindig a 32. vagyok a fizetések kifizetésében (kb. 30 millió szokott maradni, amit nem tudok elkölteni - mivel mikor hozzám kerül egy játékos, vagy már rögtön az elsõ szezonban, akkor hosszú távú 6-7 éves szerzõdést szoktam vele kötni, (feltéve ha az nem lenne túl magas és nem 30 év feletti) aminél általában minden évben emelkedik ugyan a fizetése, de az elsõ pár évben még nem olyan magas (persze ha még nem annyira nagy sztár akkor) és mikor pár évre rá már magas a fizetése, akkor a cap is emelkedik (esetleg ha (túl) nagy sztár lett, még mindig el lehet cserélni), ugyanis az egész franchise mód (egyik) lényege, hogy fejlõdnek a játékosok, vagyis viszonylag kevés összegû szerzõdést lehet velük kötni mikor még fiatalok - bár úgy látom te nem igazán a fiatalokra hajtasz, ha Favre-t meg Brady-t emlegeted - bár ha azt mondod, neked Aaron Brooks is nagyon jó (aki amúgy béna) akkor nagyjából mindegy
de azt javaslom, ha több évet is meg akarsz csinálni, akkor inkább 27-28 év alattiak legyenek a csapatban zömmel, persze néhány kivétel lehet - mivel az "öregek" már nem fejlõdnek annyit (sõt van amikor lefelé megy az overall-uk vagy a gyorsaságuk) és sok fizetést kérnek - persze ez csak az én véleményem
Amúgy leakartam igazolni Favre-t, cserébe adtam nekik 2 draft kört, de a CAPROOM-om mínuszban volt, és a caproom-ot hogy tudom feljebb tornázni,hogy zöbb pénz legyen?? (játékos eladás nélkül)