A Supernatural tovább rémisztget az RTL Klubon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én rettenetesen boldog vagyok hogy a második évadot is leadják a magyar tévén. Mondjuk a szinkron mint mindenhol kicsit necces.... Ugyhogy persze eredetiben a 100%, magyarul csak nosztalgiából nézem 😊

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kár hogy itthon nincs akkora rajongó/nézettsági tábora.

Tinman
Örökban? ^^

SPOILER EMBER! <#gonosz2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem kell lelõni a poént!

A sorozat páratlanul jó, de sajnos a második évedban is lesznek úgymond "kitöltõ" részek. A vége pedig mint az elsõnél, nagyon jó lesz.
Szegény Dean, meg fog lakni a 3 évad végén... bár, biztos kinyirják az at a demont akinek aladta a lelkét, hogy megmentse a tesóját... ;(

Az elsõ évadot altatónak használtam éjszakai melók után. De a másodikban már volt néhány rész, ami odab...ott (Heart, Road Kill) a What Is and What Never Should Be meg akkora fílgúd rész volt, hogy öröm volt nézni. Szabályosan sajnáltam a srácot a végén. Sokkal jobb lett. Bár a finálé elég rendesen lelombozott. Az elég gyengére sikeredett.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Tinman
2 évad kiváló lett! Nézzétek, nagyon jó!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Iwant2Belive
2. szezon jobb lett mint az 1. szvsz, de túl sok a 2 tesó közti ömlengés és érzelmes párbeszéd, szerintem ezekbõl visszavehetnének.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

REALista
Én nem kaptam le mert már így is sok sorozatot nézek eredeti nyelven /Heroes,Prison,24,day Break,Dexter,Weeds,4400/...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én is így gondotam, amint vége lett töltötem is ezerrel a 2. évadot. Brutális...

nincs, nem is lesz...

REALista
Nagyon durván lett vége az elsõ évadnak kiváncsi vagyok a folytatásra...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Huu a zseniális elsõ évad után itt a fantasztikus második évad! Érdemes lesz minden részt megnézni mert elindul egy fõ cselekményszál ami a második évad végén zárul le le és lezárja az elsõ 2 évadot. Remélem hamarosan megjelenik DVD-n is!<#taps>