Szekeres Viktor

A Supernatural tovább rémisztget az RTL Klubon

A nálunk ősszel indult szörnyfogócskás sorozat sokak kedvencévé vált, ezért sem ért minket különösebb sokként, hogy az RTL Klub folytatja az Odaátot, vagyis a Supernatural című sorozatot.

Várhatóan őszi indulással kell számolniuk azoknak, akik kíváncsiak a Winchester-testvérek legújabb kalandjaira, miközben édesapjuk eltűnésében nyomoznak. A főleg városi legendákra épülő első évadot követő másodikban kisebb irányváltást eszközöltek a készítők, hiszen az új szezonban kevesebb "egyéni" történettel találkozhatunk, de cserébe jobban elmerülhetünk az Odaát világának mitológiájában és több átívelő szállal is találkozhatunk.


Amerikában a sorozat a CW csatorna egyik legbiztosabb nézettségű szériája, mely szeptemberben már a 3. évadára készülhet, amikor is ugyancsak csavarnak az írók egy kicsit a történeten, hiszen a hírek szerint két új, női főszereplőt keresnek egyelőre még meg nem nevezett szerepekre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nyau #11
    Én rettenetesen boldog vagyok hogy a második évadot is leadják a magyar tévén. Mondjuk a szinkron mint mindenhol kicsit necces.... Ugyhogy persze eredetiben a 100%, magyarul csak nosztalgiából nézem :)

    Mindenkinek csak ajánlani tudom.

    Kár hogy itthon nincs akkora rajongó/nézettsági tábora.
  • Tinman #10
    Örökban? ^^

    SPOILER EMBER!
  • gabeone #9
    Nem kell lelőni a poént!

    A sorozat páratlanul jó, de sajnos a második évedban is lesznek úgymond "kitöltő" részek. A vége pedig mint az elsőnél, nagyon jó lesz.
  • Nyarlathotep #8
    Szegény Dean, meg fog lakni a 3 évad végén... bár, biztos kinyirják az at a demont akinek aladta a lelkét, hogy megmentse a tesóját... ;(
  • Falatka2003 #7
    Az első évadot altatónak használtam éjszakai melók után. De a másodikban már volt néhány rész, ami odab...ott (Heart, Road Kill) a What Is and What Never Should Be meg akkora fílgúd rész volt, hogy öröm volt nézni. Szabályosan sajnáltam a srácot a végén. Sokkal jobb lett. Bár a finálé elég rendesen lelombozott. Az elég gyengére sikeredett.
  • Tinman #6
    2 évad kiváló lett! Nézzétek, nagyon jó!
  • Iwant2Belive #5
    2. szezon jobb lett mint az 1. szvsz, de túl sok a 2 tesó közti ömlengés és érzelmes párbeszéd, szerintem ezekből visszavehetnének.
  • REALista #4
    Én nem kaptam le mert már így is sok sorozatot nézek eredeti nyelven /Heroes,Prison,24,day Break,Dexter,Weeds,4400/...
  • menpe #3
    Én is így gondotam, amint vége lett töltötem is ezerrel a 2. évadot. Brutális...
  • REALista #2
    Nagyon durván lett vége az első évadnak kiváncsi vagyok a folytatásra...:)