FlatOut: Ultimate Carnage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és milyen olcsó is a far cry:990 ft

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Én kétszer végigtoltam nagyon zúzós kis játék!

Peetboy
Én még a FL2-öt sem vittem végig. Elvittem a közepéig, aztán meguntam. Pedig egy igazi élménydús játékot nem lehet abbahagyni. De sajnos a mostani játékokkal így vagyok, elkezdem aztán max a közepéig elviszem, ott abbahagyom.
Azért fõleg nem fogok fizetni, amit lehet a 2. pálya után megunok. Már pedig mostanában elég sok ilyen játék van.
(Pl: Far Cry-t nem lehetett abbahagyni.)

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

12346
+n

12346
hát hogy támogasd a fejlesztõket, nem? aszotad^^

pedig jó lett volna ha ez is budget kategoriás lesz.na mind1 legalább marad money a spore-ra😛

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Peetboy
Szerintem is aug-ban fog megjelenni, már csak pár hét. De a 2009-es megjelenés micsoda hülyeség. Szerintem az egész világon egy idõben fog megjelenni, nem fél késéssel.
A magyar kiadásról annyit, biztos nem lesz külön 2.000-es és 8.000-es változat. Mert akkor ki az a hülye aki a 8 ezrest venné meg, ha ugyanaz lesz.
Ez a játék megér 8 ezret szerintem, támogatni kell a fejlesztõket, mert 2 ezres árból nem nagy hasznot húznak, hiába olcsó. Az más kérdés, hogy én is 2-öt még adnék érte, 8-at már nem. De ha olyan lesz mint a FL2, amivel a neten is lehet játszani nem eredetivel, akkor minek megvenni.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

acsati
meg ha már ennyit késik az már eleve rossz érzés. most már annyira nem is vagyok oda érte, csak majd ha kijön akkor megszerzem és játszok vele.
Maxtreme
Detto. Ennyit nem ér egy újra kiadott második rész.

acsati
hát én ezt nem is fogom megvenni mint az fo2-t
bocsi tesó

Maxtreme
xD
De ha ilyen ár mellett, és ennyi késéssel csak 1 felturbózott Fo2-t kapunk, akkor kb bekaphassák😊

bertino
nah megyek is flatout 2õzni 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Maxtreme
elvileg ikszpés is van belõle (emlékezz csak vissza rá, a gow is müxött xp alatt 😊 )
Az 1 más kérdés hogy 1 nagy kalap szar. Szal ennyit a multiról.

bertino
az meg vistás cumó <#wow3>

Maxtreme
mhh mh.. No akkor keverjünk még 1 kicsit 😄

Még a végén igazad lesz

Ráadásul az újabb feketeleves a Windows/xbox live multi rendszer (álá gow)

Maxtreme
Valami problémád van?
Majd akkor ócsárolj hülyézz mást, ha abból az x sok hozzászólásodnak legalább a 10%-a értelmes lesz.
Thx.

<#szomoru2>

Maxtreme
Hát a Cdpoject honlapján nincs róla semmi infó

naon remélem tévedett.XD

Maxtreme
lol!
No akkor ez 7900-be fog kerülni, és magyarul fog megjelenni. (már ha a fószer nem téved 😊

LOL.Tegnap voltam 576ban és kérdeztem a palitol hogy EVM-es lesz és erre azt mondta hogy NEM!!!!.CD projektes lesz OMG FTS

bertino
az sincs már olyan messze 😄

Synit HUN
Csába! Augusztus

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

acsati
jó hát ez úgyis akkor fog már csak kiderülni mikor megjelenik mert itt meg augusztus írnak... :S
majd örülünk ha kijön végre <#pardon1>
Synit HUN
Teljesen rossz! Mindenhol mást írnak. Én abban reménykedem hogy e hónapban kint lesz.

"FlatOut Ultimate Carnage for PC launches globally in June 2008." - IGN

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Maxtreme
"hát te nagyon hülye vagy!!!!!"

Meglehet, de az viszont megnyugtat hogy te még engem is túlszárnyalsz mérföldekkel etéren.

hát te nagyon hülye vagy!!!!!
pár nap és töltheted a netrõl

acsati
nem is fog megjelenni! <#ejnye1><#idiota>
A kiadó továbbra is az Empire Interactive, a WB csak forgalmazó Észak-Amerikában, ahogy ez az - egyébként tudtommal nemhivatalos - megjelenési dátum is az ottani megjelenésre vonatkozik.
Maxtreme
Khhm..
Ign szerint:

Published by: Warner Bros. Interactive
Developed by: Bugbear Entertainment
Release Date: Q1 2009
Genre: Racing

hát ez nem igaz 1 év nem vol elég nekik hogy átportolják
szánalmas<#levele><#gunyos1>

Maxtreme
és én még azt hittem hogy a Warner Bros Interactive, korrektebb etéren mint az Empire Interactive 😊))

hogy az a jó ********! De nehéz lehet az xbox-ról átportolni, hihetetlen<#gunyos1>
A kiadó honlapja szerint elcsúsztatták augusztus 1.-re.
Természetesen nem.:S
és megjelent? <#guluszem1>
bertino
ehehehe

Na de majd meglásssukXD még van bõven a napból úgyhogy még ma kiadhatják a cuccot nem kell felkapni a vizet még nincs vége a napnak

Na ezt utálom! Mondtam, hogy úgy is az lesz, hogy akkor fog megjelenni, mint az USA-ba. 2009 Q1. Kész vége, addigra meg kulát se fog érni a gépem és nem fog indulni.:S Láttam már Július 11.-et, 18.-át, meg augusztus 1.-jét, de ez mind hamis lesz szerintem, és 2009-ig semmit se kapunk. Bocsi a hozzászólás hangneméért, csak nem szeretem, ha valamit beígérnek és átverik az egész világot. Június óta csak ígérgetnek.
Hát szerintem tuti ma fog megjelenni
Bizonyíték:http:
//www.empireinteractive.com/corporate/files/PDFs/FlatOut%20Ultimate%20Carnage%20PC%20-%20date%20announcement.pdf

Synit HUN
Köszönjük Emese...

bertino
pf syn, hát ez megint fail :|

Synit HUN
Eszerint várhatunk még egy hetet. :|

07/18 Europe FlatOut: Ultimate Carnage

Máté94
11.-én!😄
bertino
:|

Synit HUN
Nem holnap?

Máté94
Elméletileg ma megjelent.
Bence94
találtam két linket itt elvileg pc-s képek vannak maxon ami szerintem nem igaz mert szebb és nincs is rajtuk aa itt pedig kérdez felelek van

ez a " Lesz egy gémz for vinfos meg egy EVM kiadás is" szerintem hülyeség a gfw olyan mintha simán PC DVD-ként lenne ez csak plusz opciókat ad.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..