1256
-
#416 Persze. -
#415 benne maradtak a stunt event-ek vagy mik? -
#414 Én eddig találtam ben 1 új játékmódot is :)))) A többi gondolom lockolva van egyelőre. -
#413 A Pro Street is tele shaderezték mindenféle effetekkel aztán azért akad mint a fene. A hardware gyártóknak csak így éri meg. -
#412 Ahogy ígértem.
(X2 6200+; MSI 8800GT OC/512mb; 3gb DDR2; Winxp prof sp3)
1440x900/4xaa/16xaf; vsync on; maximum detail)
-
#411 Ezt a FlatOut Ultimate Carnage-t csak azért adják ki gépre, mert a PC-sek nagyon kívánták. Erre a Bugbear meg: "nesztek megkapjátok!!!"
Csak hát ugye az 1. meg a 2. rész nem jelent meg X-Box 360-ra és igazából az UC az 1 és 2 kettő keverésével jött össze. Az 1. résznek csak az autók szempontjából van köze, a pályák mind a 2. részből valóak.
A játék 3 dologban fog változni a 2. részhez képest:
- grafika (akinek jó gépe van!!!)
- 8 helyett 12 játékos (sok szűkebb pályán ez is gondot okozhat)
- pár új autó átkerült az 1. részből
Elvileg a fizika is jobb lesz, bár ezt nem nagyon lehetett észrevenni a videók alapján. És ezt 7990 Ft-ért? Kárpótlásnak betették a magyar feliratot. Hurrá!!! Bár egyik EVM-es képen ki volt írva, hogy FlatOut UC júniustól. Na, hát az elmaradt. Kár volt ezzel az X-Box-os FlatOut PC-re való átkonvertálással foglalkozni. Jobban járt volna mindenki, ha ez helyett a FlatOut 3-mat kezdték volna el fejleszteni. -
#410 nem kell tulzásokba esni. -
#409 Igen az volt a jó az FL2-ben, maxon is elment a leggagyibb gépeken is és nagyon szépen nézett ki. Ez valamivel szebb lett több pixel-el és texel-el, valamint shaderezték ami alapba minden gépet megfog nagyon. -
#408 Nehogy már egy 512 mb ram vga-t megfingasson, mert szemét lesz akkor a project -
#407 azért is volt jó a flatout mert marha jól ment a leggagyibb gépen is fullon de ez megse merem próbálni már. -
#406 Akkor örülök, h meglesz e a 35-40 fps...az még játszható... -
#405 Mindjárt dobok 1-2 képet fps számmal ha valaki nem hiszi el azt h mekkora a vasigény xD -
#404 A portolás nem megy nekik sajna. Ugyebár a fo2 remekül volt optimizálva. -
#403 én elsőnek 1440x900-ba próbáltam, irdatlanul szaggatott...ez az optimalizálás nem megy a BugBear-es fiúknak...számít a proci... -
#402 szted hol olvasta? Nézd az aláírását.. sztem esetleg próbálta..
1ébként tényleg nagy a vasigénye.. 8800GT-vel és X2 6200+-al AVG 55-60 fps
-
#401 ez szerintem hülyeség. Ne már, hogy egy ilyen gépen is szaggasson. Ezt hol olvastad? Biztos, hogy csak a bétaverzió optimalizátlan gépigénye. -
#400 van -
Nesztea #399 multi van benne? -
#398 A64 X2 2800mhz / 3giga ram(winxp) / ati 1900gt (1950pro orajeleken) / 1360x768 NOAA/NOAF
minden high : 10-20fps, ergo játszhatatlan
minden medium: 20-30fps, eléggé nehezen játszható
minden low: 30-40fps, játszható, de randább, mint az FO2 maxon :(
8 ezerért.
Bugbear, kiadók :( -
#397 van már FlatOut.Ultimate.Carnage-RELOADED verzió is -
#396 Ez is igaz :) -
#395 ebben az országban mindenki titkolja, h van pénze vagy jolmegy neki ... sztem ebből semmire sem lehet következtetni :) -
#394 De ha lassan fogy, akkor is mondhatják,hogy viszik, mint a cukrot. -
#393 Akkor a válasz rá: nem fogyott. Ha vitték volna mint a cukrot, akkor ne félj: azt mondták volna rohamosan fogy... -
#392 Akkor lehet mégse fogyott belőle olyan sok. Sokan például nem ismerik még mindig a Flat Out-ot. -
#391 Jaja azt én is megvettem 1919 ftért előrendelve :D
Kérdeztem mailben lehet-e tudni mennyi fogyott belőle,de azt válaszolták titkos :( Csak tudnám miért titkos. -
#390 én vettem -.- -
#389 Jól beszélsz, 2 ezret megér egy ilyen játék. Aki annyit se képes adni érte, az 500 ft-ért se venné meg, inkább letölti. -
#388 jahh, a magyar kiadók már csak ilyen ostoba népség ... -
#387 Tutira jól fogyott, amikor én vettem, mindenki azt vett a boltban és megjelenéskor még a hirhedten warezos sg-s közösségből is rengetegen vették meg.
Vszeg játékból még nem adtak el annyit itthon, mint az FO2-ből. Ha neked pl nincs meg, akkor szimplán bekaphatod. Aki egy uj játékért nem ad ki kétezret sem, az megdögölhet. -
#386 tessék ;) -
#385 lol szeptmeberre? akkorára már nem lesz aktuális a gém xD -
#384 Szerintem a 2K-s -at sem vették, mert ha tényleg sikeres lett volna megkaptam volna ezt is az EVM... -
Danyi8888 #383 valaki legyen olyan rossz h belinkeli nekem az angol verzsönt -
#382 ... egyébként nemtom néztétek-e, de a cdgalaxisnál magyar feliratos verzióról irnak ...
szemptemberre :D
(kiváncsi leszek, az EVM-es, 2ezres FO2-höz képest milyen eladások lesznek ... tippem mondjuk van: 1%, ha megveszi ezt, igy ennyiért) -
balika16 #381 nekem meg majd uninstall!szedem az angolt addig játszom a némettel:D -
#380 Na akkor gyorsan német leállít és majd szed az angol -
#379 pompás. -
balika16 #378 FlatOut.Ultimate.Carnage.EMUDVD-Unleashed
Kinnvan az angol! -
babus #377 Köszi RusT ki próbálom a crack -et.