FlatOut: Ultimate Carnage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mennyire biztos?
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
http://topgearhungary.blogspot.com/
Szvsz csak az EVM-nek van esélye. Ez a játék biztosan nem ér meg 8K-t. Ha a 2 nem lett volna akkor talán. De 2K-ért megveszem. Ha meg télleg nem lesz EVM akkor warez.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
jah és azt nem tom hogy a 2 õbe volt e hálózatos multi player mert ps2-õn ha jól tom nem volt de xbox 360 on ennél már van multi remélem ezzel segítettem mert sokat kellet írni XD
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ahhoz képest amennyibe kerültek a régi részek annyira jo volt és már a megjelenés is itt van már csak pár hét
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Viszont a megejelenést illetõen örülök hogy csak ennyit csúszik.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
FlatOut Ultimate Carnage is rebuilt from the ground up and specifically developed to take advantage of the additional feature sets and improved processing ability to produce an entirely new, breathtaking FlatOut experience. Originally scheduled for a worldwide release in June, it is currently scheduled in Europe for July 11, 2008.
info: Worthplaying.com
Next PC upgrade: 2022
Példának okádék tekintsed meg eztet!
Ugyanaz csak szebb és izgalmasabb meg egy kicsi plusz.
De 2K-t meg fog érni ez is <#awink>#awink>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nagy pofátlanság volna egy az egyben ugyanazt a játékot kiadni szebb grafikával.
Abszolút értelmetlen lenne...
A címbõl adódóan a PC-s verzió se ad többet.
Ez a Total Carnage cím nem tudom honnét jött, mert nem ez lesz a címe.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
info: Magyaritasok.hu
Akkor a többiek még nem tudják mi jár érte a végén. 😉
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Beleértve az ember-kilövõs pályákat is.
Ebbõl látszik hogy függõ vagyok! <#email>#email>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De megjelenik szebb grafikával,akkor azt is végig fogom vinni.
Szerencsére nem csak az XBox-360 tulajok élvezetik majd a szebb grafikát.
Mindenképpen jó lesz, ha kiadják a konzolos kinézetû szebb grafikával is, csak nem tudom ki fogja megvenni azt amit már a 2. részben végig vitt.
Mostanában nem talál 1 servert sem a játék. mitõl lehet az?
Kicseréltem US és EU verzióra is és Patchot tettem fel, de mégse tud a netre kapcsolódni. Miért??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként engem az sem zavarna, ha csak a grafika lenne javítva, akkor is megvenném. A 2. résszel mai napig játszok, imádom!!! <#vigyor2>#vigyor2>