1256
  • Maxtreme
    Persze.
  • zzeN
    benne maradtak a stunt event-ek vagy mik?
  • Maxtreme
    Én eddig találtam ben 1 új játékmódot is :)))) A többi gondolom lockolva van egyelőre.
  • Peetboy
    A Pro Street is tele shaderezték mindenféle effetekkel aztán azért akad mint a fene. A hardware gyártóknak csak így éri meg.
  • Maxtreme
    Ahogy ígértem.
    (X2 6200+; MSI 8800GT OC/512mb; 3gb DDR2; Winxp prof sp3)
    1440x900/4xaa/16xaf; vsync on; maximum detail)

• Jaka
    Ezt a FlatOut Ultimate Carnage-t csak azért adják ki gépre, mert a PC-sek nagyon kívánták. Erre a Bugbear meg: "nesztek megkapjátok!!!"
    Csak hát ugye az 1. meg a 2. rész nem jelent meg X-Box 360-ra és igazából az UC az 1 és 2 kettő keverésével jött össze. Az 1. résznek csak az autók szempontjából van köze, a pályák mind a 2. részből valóak.
    A játék 3 dologban fog változni a 2. részhez képest:
    - grafika (akinek jó gépe van!!!)
    - 8 helyett 12 játékos (sok szűkebb pályán ez is gondot okozhat)
    - pár új autó átkerült az 1. részből
    Elvileg a fizika is jobb lesz, bár ezt nem nagyon lehetett észrevenni a videók alapján. És ezt 7990 Ft-ért? Kárpótlásnak betették a magyar feliratot. Hurrá!!! Bár egyik EVM-es képen ki volt írva, hogy FlatOut UC júniustól. Na, hát az elmaradt. Kár volt ezzel az X-Box-os FlatOut PC-re való átkonvertálással foglalkozni. Jobban járt volna mindenki, ha ez helyett a FlatOut 3-mat kezdték volna el fejleszteni.
  • bertino
    nem kell tulzásokba esni.
  • Peetboy
    Igen az volt a jó az FL2-ben, maxon is elment a leggagyibb gépeken is és nagyon szépen nézett ki. Ez valamivel szebb lett több pixel-el és texel-el, valamint shaderezték ami alapba minden gépet megfog nagyon.
  • Prince23
    Nehogy már egy 512 mb ram vga-t megfingasson, mert szemét lesz akkor a project
  • Bence94
    azért is volt jó a flatout mert marha jól ment a leggagyibb gépen is fullon de ez megse merem próbálni már.
  • Prince23
    Akkor örülök, h meglesz e a 35-40 fps...az még játszható...
  • Maxtreme
    Mindjárt dobok 1-2 képet fps számmal ha valaki nem hiszi el azt h mekkora a vasigény xD
  • Maxtreme
    A portolás nem megy nekik sajna. Ugyebár a fo2 remekül volt optimizálva.
  • zzeN
    én elsőnek 1440x900-ba próbáltam, irdatlanul szaggatott...ez az optimalizálás nem megy a BugBear-es fiúknak...számít a proci...
  • Maxtreme
    szted hol olvasta? Nézd az aláírását.. sztem esetleg próbálta..

1ébként tényleg nagy a vasigénye.. 8800GT-vel és X2 6200+-al AVG 55-60 fps
  • Jaka
    ez szerintem hülyeség. Ne már, hogy egy ilyen gépen is szaggasson. Ezt hol olvastad? Biztos, hogy csak a bétaverzió optimalizátlan gépigénye.
  • Jaka
    van
  • Nesztea
    multi van benne?
  • arty
    A64 X2 2800mhz / 3giga ram(winxp) / ati 1900gt (1950pro orajeleken) / 1360x768 NOAA/NOAF

minden high : 10-20fps, ergo játszhatatlan
    minden medium: 20-30fps, eléggé nehezen játszható
    minden low: 30-40fps, játszható, de randább, mint az FO2 maxon :(

8 ezerért.

Bugbear, kiadók :(
  • N o N a m e
    van már FlatOut.Ultimate.Carnage-RELOADED verzió is
  • Prince23
    Ez is igaz :)
  • arty
    ebben az országban mindenki titkolja, h van pénze vagy jolmegy neki ... sztem ebből semmire sem lehet következtetni :)
  • Peetboy
    De ha lassan fogy, akkor is mondhatják,hogy viszik, mint a cukrot.
  • Prince23
    Akkor a válasz rá: nem fogyott. Ha vitték volna mint a cukrot, akkor ne félj: azt mondták volna rohamosan fogy...
  • Peetboy
    Akkor lehet mégse fogyott belőle olyan sok. Sokan például nem ismerik még mindig a Flat Out-ot.
  • grebber
    Jaja azt én is megvettem 1919 ftért előrendelve :D
    Kérdeztem mailben lehet-e tudni mennyi fogyott belőle,de azt válaszolták titkos :( Csak tudnám miért titkos.
  • bertino
    én vettem -.-
  • Peetboy
    Jól beszélsz, 2 ezret megér egy ilyen játék. Aki annyit se képes adni érte, az 500 ft-ért se venné meg, inkább letölti.
  • arty
    jahh, a magyar kiadók már csak ilyen ostoba népség ...
  • arty
    Tutira jól fogyott, amikor én vettem, mindenki azt vett a boltban és megjelenéskor még a hirhedten warezos sg-s közösségből is rengetegen vették meg.

Vszeg játékból még nem adtak el annyit itthon, mint az FO2-ből. Ha neked pl nincs meg, akkor szimplán bekaphatod. Aki egy uj játékért nem ad ki kétezret sem, az megdögölhet.
  • arty
    tessék ;)
  • Prince23
    lol szeptmeberre? akkorára már nem lesz aktuális a gém xD
  • bulba
    Szerintem a 2K-s -at sem vették, mert ha tényleg sikeres lett volna megkaptam volna ezt is az EVM...
  • Danyi8888
    valaki legyen olyan rossz h belinkeli nekem az angol verzsönt
  • arty
    ... egyébként nemtom néztétek-e, de a cdgalaxisnál magyar feliratos verzióról irnak ...

szemptemberre :D

(kiváncsi leszek, az EVM-es, 2ezres FO2-höz képest milyen eladások lesznek ... tippem mondjuk van: 1%, ha megveszi ezt, igy ennyiért)
  • balika16
    nekem meg majd uninstall!szedem az angolt addig játszom a némettel:D
  • berczely
    Na akkor gyorsan német leállít és majd szed az angol
  • bertino
    pompás.
  • balika16
    FlatOut.Ultimate.Carnage.EMUDVD-Unleashed

Kinnvan az angol!
  • babus
    Köszi RusT ki próbálom a crack -et.