1256
  • Peetboy
    Tegyél bele hangkártyát a gépbe, attól biztos jobb lesz. Nekem van.
  • bertino
    ja, nálam is.
  • HoReSz1975
    nálam olyan recsegős a hang, nálatok , olyan doboz hangja van a játéknak
  • Peetboy
    Valahol olvastam lesz EVM-es is, de csak később.
  • Jaka
    Ezt honnét veszed, hogy lesz EVM-es is?
  • Peetboy
    Állítólag szeptemberben vagy később fog megjelenni az EVM kiadás 1990 Ft-ért. Addig 7990 Ft lesz az ára másik kiadásban.
  • norbi56
    Nemtudom de emlékszek én a 2-t megjelenéskor EVM-be vettem 1990Ft-ért:D
  • ollie
    Ugye végül nem jelent meg EVM kiadás.
  • norbi56
    Csak hülyeségből mondtam te nemsokára felteszem és meglátom hogyan fut.
  • Maxtreme
    van bent deatmach mod, meg valami bombás izé,.... Ennyi xD
  • sanyi99
    Játszál vele és megtudod
  • Prince of Máté
    Mi az újítás vazze?:D
  • sanyi99
    Na jó ha te nem veszed észre akkor ez van
  • Maxtreme
    aha.. Leülhetsz, 1es.
  • sanyi99
    Ja, még a kocsik irányitása is javult.
  • sanyi99
    Nem igaz hogy nem veszitek észre hogy ez egy teljesen ÚJ játék.Teljesen más minta Flatout 2.Pl : 12 ellenfél van a pályán.Vannak új játék modok.És szerintem hozzá se lehet hasonlitani a kettőhöz.
  • Peetboy
    Nem tudom miről beszélsz, ez csak az X360-ra jelent meg tavaly.
  • krizoli
    bocs de mely részek beleértve ezt jöttek ki ps2-re???
  • Peetboy
    De jó kedvenc FTP-mre ma feltették a Reload verziót. Hamarosan le is töltöm, csak előbb még végig akarom vinni a 2. részt.
    Helyesebben a Flat Out 2-öt biztos végig fogom vinni, mert az elmegy maxon. De ezt nem hiszem, mert nagyon kevés az én gépem ehhez.
  • Laci82
    Teljes mértékben.
    A fletó egy .......
  • Peetboy
    Igen ez azért van mert amikor kijön egy új VGA, az csak 10%-al jobb mint az előző. A játékokat meg direkt úgy csinálják meg, hogy több számolás legyen a gépnek, hogy aztán erősebbet vegyenek.
    Volt már rá példa, amikor rájöttek megtudtak volna csinálni úgy is egy játékot, hogy kevesebb számolással gyengébb gépen is elfusson.
  • Maxtreme
    Könyörgöm írja be valaki a fejlécbe már hogy nem teljes értékű új rész, csak a 2-t újították fel grafikailag..
  • davidka003
    Ugyanaz, mint a 2, csak egy kicsit jobb a grafikája.
  • Masakari
    ez a flatout 1-re vagy 2-re hasonlít inkább?
  • bon
    Még egy valami és utána befejeztem az off-olást. Nálam a meghibásodást az elégtelen VGA hűtés okozta, mert bedöglött a ventije és nem vettem észre. A kártyának meg nem volt annyi esze, hogy jelezze ezt felém valamilyen módon.
  • Hellsing47
    ha ezzel megnyugtatlak nekem is 8600GT-m van és ugyanaz a baja mint nálad ennél a játéknál
    többinél viszont nekem még nem voltak gondjaim
  • Bence94
    ha garanciás akkor cseréld be egy másikra.
  • bon
    Én azt nem tudhatom, én csak leírtam, hogy nállam (és ismerősömnél) ez a jelenség sajnos mit jelentett. Az ismerösömnek egyébként máig megvan az ilyet produkáló kártyája hazsnálja is, mert a hiba nála csak 3D-ben jön elő. Ő maximum a pasziánsszal játszik az meg 2D-s így különösebben nem zavarja.
  • Laci82
    És akkor mért csak ennél a három játéknál van gond?
  • bon
    Én nem azt írta, hogy újabb jobb vga-t vegyél, hanem, hogy szerintem ez vga meghibásodás. Egy jó pár évvel ezelőtti gépem vga-ja produkált ilyet, szerviz szerint semmi gond (legalábbis az ő gépükben), majd eladtam úgy, hogy a vevő tudta, hogy nem stimmel valami a vga-val. A vevő gépben kb még 1 évet húzott ki, majd annyira gyakran produkálta a hibát, hogy vett egy újabbat.
  • mama2
    Hát biztos nem, mert nállam maxba fut, a Krájzisz meg nem futott maxba:D.
  • Laci82
    Nah meg őszintén ehhez a procihoz megéri pl egy 9600gt venni?
  • Laci82
    Igen azt raktam fel még
  • mama2
    Ezt lehet multin tolni? Ha igen csinálhatnánk egy hamachi szobát(de lehet hogy nem lehet, de én úgy emlékszem első részbe lehetett)
  • Laci82
    Háátt akkor így jártam.
    Egy játékért se fogok 30000-40000-ret kidobni,mikor fél év és a drága hardvergyártók kitalálnak egy újabb csúcs szuper vga-t,az előzőt meg dobhatjuk el.
  • krizoli
    de akkor lett új véve és úgy is
  • Bence94
    ami a lemezen van dx azt felraktad?
  • Laci82
    A winfos új a directx a márciusi.
  • bon
    Ez már vga hiba, többször találkoztam ilyennel, végül vga csere lett belőle.
  • krizoli
    nekem mindennel ez van