1256
-
Tegyél bele hangkártyát a gépbe, attól biztos jobb lesz. Nekem van. -
ja, nálam is. -
nálam olyan recsegős a hang, nálatok
, olyan doboz hangja van a játéknak
-
Valahol olvastam lesz EVM-es is, de csak később. -
Ezt honnét veszed, hogy lesz EVM-es is? -
Állítólag szeptemberben vagy később fog megjelenni az EVM kiadás 1990 Ft-ért. Addig 7990 Ft lesz az ára másik kiadásban. -
Nemtudom de emlékszek én a 2-t megjelenéskor EVM-be vettem 1990Ft-ért:D -
Ugye végül nem jelent meg EVM kiadás. -
Csak hülyeségből mondtam te nemsokára felteszem és meglátom hogyan fut. -
van bent deatmach mod, meg valami bombás izé,.... Ennyi xD -
sanyi99 #646 Játszál vele és megtudod -
Mi az újítás vazze?:D -
sanyi99 #644 Na jó ha te nem veszed észre akkor ez van -
aha.. Leülhetsz, 1es. -
sanyi99 #642 Ja, még a kocsik irányitása is javult. -
sanyi99 #641 Nem igaz hogy nem veszitek észre hogy ez egy teljesen ÚJ játék.Teljesen más minta Flatout 2.Pl : 12 ellenfél van a pályán.Vannak új játék modok.És szerintem hozzá se lehet hasonlitani a kettőhöz. -
Nem tudom miről beszélsz, ez csak az X360-ra jelent meg tavaly. -
krizoli #639 bocs de mely részek beleértve ezt jöttek ki ps2-re??? -
De jó kedvenc FTP-mre ma feltették a Reload verziót. Hamarosan le is töltöm, csak előbb még végig akarom vinni a 2. részt.
Helyesebben a Flat Out 2-öt biztos végig fogom vinni, mert az elmegy maxon. De ezt nem hiszem, mert nagyon kevés az én gépem ehhez. -
Laci82 #637 Teljes mértékben.
A fletó egy .......
-
Igen ez azért van mert amikor kijön egy új VGA, az csak 10%-al jobb mint az előző. A játékokat meg direkt úgy csinálják meg, hogy több számolás legyen a gépnek, hogy aztán erősebbet vegyenek.
Volt már rá példa, amikor rájöttek megtudtak volna csinálni úgy is egy játékot, hogy kevesebb számolással gyengébb gépen is elfusson. -
Könyörgöm írja be valaki a fejlécbe már hogy nem teljes értékű új rész, csak a 2-t újították fel grafikailag.. -
Ugyanaz, mint a 2, csak egy kicsit jobb a grafikája. -
Masakari #633 ez a flatout 1-re vagy 2-re hasonlít inkább? -
Még egy valami és utána befejeztem az off-olást. Nálam a meghibásodást az elégtelen VGA hűtés okozta, mert bedöglött a ventije és nem vettem észre. A kártyának meg nem volt annyi esze, hogy jelezze ezt felém valamilyen módon. -
Hellsing47 #631 ha ezzel megnyugtatlak nekem is 8600GT-m van és ugyanaz a baja mint nálad ennél a játéknál
többinél viszont nekem még nem voltak gondjaim -
ha garanciás akkor cseréld be egy másikra. -
Én azt nem tudhatom, én csak leírtam, hogy nállam (és ismerősömnél) ez a jelenség sajnos mit jelentett. Az ismerösömnek egyébként máig megvan az ilyet produkáló kártyája hazsnálja is, mert a hiba nála csak 3D-ben jön elő. Ő maximum a pasziánsszal játszik az meg 2D-s így különösebben nem zavarja. -
Laci82 #628 És akkor mért csak ennél a három játéknál van gond? -
Én nem azt írta, hogy újabb jobb vga-t vegyél, hanem, hogy szerintem ez vga meghibásodás. Egy jó pár évvel ezelőtti gépem vga-ja produkált ilyet, szerviz szerint semmi gond (legalábbis az ő gépükben), majd eladtam úgy, hogy a vevő tudta, hogy nem stimmel valami a vga-val. A vevő gépben kb még 1 évet húzott ki, majd annyira gyakran produkálta a hibát, hogy vett egy újabbat. -
Hát biztos nem, mert nállam maxba fut, a Krájzisz meg nem futott maxba:D. -
Laci82 #625 Nah meg őszintén ehhez a procihoz megéri pl egy 9600gt venni? -
Laci82 #624 Igen azt raktam fel még -
Ezt lehet multin tolni? Ha igen csinálhatnánk egy hamachi szobát(de lehet hogy nem lehet, de én úgy emlékszem első részbe lehetett) -
Laci82 #622 Háátt akkor így jártam.
Egy játékért se fogok 30000-40000-ret kidobni,mikor fél év és a drága hardvergyártók kitalálnak egy újabb csúcs szuper vga-t,az előzőt meg dobhatjuk el. -
krizoli #621 de akkor lett új véve és úgy is -
ami a lemezen van dx azt felraktad? -
Laci82 #619 A winfos új a directx a márciusi.
-
Ez már vga hiba, többször találkoztam ilyennel, végül vga csere lett belőle. -
krizoli #617 nekem mindennel ez van