paranormális események

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
mi a pöcsér zavar ennyire? <#szomoru1>

motyodlee
kárörvendõ -.-

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Super Saiyan
pofád lapos putáná

>:C

NeverwinterKING
mert ez egy jó topik 😄DD

\"You are fucking crazy people!\"

Atkamon
Miért nem zárták még be a topikot?<#szomoru1>

motyodlee
LOLjáték 😄 pixelpowaa

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

sz4bolcs
Nem tudom, emlékeztek-e még a Redneck Rampage nevû játékra...

VASVILLÁT NEKIK!!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

PJack
<#hehe><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Rage47
ezek a macskák... ijesztõbbek, min egy chupacabras
PJack
ilyesmi nekem is volt már😄
este fájt a fejem, mndom kimegyek szívok egy kis friss levegõt. már vagy 20 perce kint üldögéltem, mikor a sötétbõl elõugrik a macskám, és beleharap a lábamba, bazze😄 biztos csak játszani akart, de azért mit ne mondjak, megijedtem 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

motyodlee
szerintem paranormális volt 😛

Super Saiyan
nem kell megijedni 1 kiscicátol.<#nevetes2><#nevetes2><#taps><#violent><#ejnye1>

REALista
Miért nem inkább ide írtad le ezt a felejthetetlen történetet?😄DD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

amig kimentel a macska bement a szobadba -.-

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

xDDDDD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

motyodlee
ugye? 😄DDD

Rage47
hát hallod, ez tényleg paranormális<#idiota>
motyodlee
én meg régebben macskanyávogást hallottam a szobámon kívül, kimegyek (este felé, sötétben 😄) elhallgat. Magmra csukom az ajtót aztán megint rákezdett. Ujra kimegyek nyávog tovább, nem lehet tudni honnan nyávog olyan halkan, mégis hallhatóan. Nem tom mire vélni visszamenék, és ahogy megfordultam ott volt a lábam elõtt a macska. a szívbajt hozta rám _D

Picar77
xar ügy 😄D

()() (^^)

NeverwinterKING
nekünk nincsen olyan. szal nem tom mi kattog lehet itt lakik a chupacabras 😄D

Olcsóvér
nekem az agyam szokaott kattogni rpbbannak az agysejtek😄

Acer Aspire one

Nekem egyáltalán nem mûködik a keredõm. 😊

Dragooon
nálunk is van ilyen. álmennyezetünk van (hungarocellbõl) és néha szokott "kattogni". olyankor a fejemet verem a falba :@

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Super Saiyan
vagy inkább a helye 😄D

NeverwinterKING
lehet O.o

Picar77
lol 😄

()() (^^)

Picar77
nem az agyag kattog olyan hangosan ? 😄D

()() (^^)

Olcsóvér
kattog az agyad

Acer Aspire one

NeverwinterKING
nálam olyan van h ha csöndbe vagyok akkor hallom h kattog vmi. de ha jobban oda figyelek rá akkor abba hagyja és nem kattog és nagyon idegesít. 😄D

telleg azt nem is irtam hogy a volt hazunk panelban laktunk regen az paranormalis volt 😄 amikor en voltam othon meg par haver mindig volt vami geci olyan volt 1x hogy minden ablak ajto csukva es meg is magatol elkjezdet a biciglinek a kereke porogni 😄 bameg majdnem befostam 😄 meg 1 csomoszor csak ugy magatol vami leeset 😄 oda mek azt nem is 😄 de mindneki hallotta hogy vami csorompolt XD
Super Saiyan
lol má, sztem a keredõ is valami paranemnormális jelenség, mert csak egyeseknek müködik?

csgery
Már van ilyen topik😊
sztem del ban htx😊
Dragooon
biztos 😄
lehet aztán h ez volt az oka, ki tudja már O.o

Skynet723
de biztos nem ittál? 😄DD

NeverwinterKING
lol

Dragooon
XD lol

most szeretném leszögezni, hogy sárkányok vannak :>>

Dragooon
jajmá bátsi ne tudj már mindig mindent jobban 😄😄
#36: nem, az amit láttam sokkal fehérebb volt 😄😄 😛 és nemadoki ült benne

Picar77
😄D

()() (^^)

PíszLávJuniti
a sárkány csak egy magasabbszintû absztrakció mondabeli lényekre.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Persze, hogy vannak! Bemutassalak az anyósomnak?

Én meg a lábaimon. 😊

Picar77
álmodban talán 😄

()() (^^)

Olcsóvér
szerintetek vannak sárkányook?
szerintem voltak a tûzhányós fajta monnyuk egyszerû
felöklendez valami gyúlékony anyagot ami ha levegõvel érintkezik akkor belobban vagy szikrát csap fogával nyelvével

Acer Aspire one

Olcsóvér
lol

Acer Aspire one

PíszLávJuniti
Szerintem megbontották a tömeg kontinuumot, és parányi feketelyukat hoztak létre, ami lokálisan lelassította az idõt számukra, így szépen lassan átmásztak a kerítésen, miközben a te idõsík vektorod nem görbült meg. Ma este néhány antineutrínót helyezz el oda, így ha belesétálnak látni fogod a hirtelen fúziót.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

DJ Skyline
nem így nézett ki véletlenül? <#idiota>

Picar77
buta, az egy idõutazo volt és azért tünt el mert átugrott egy másik idõbe 😄D
ennyit se tudsz?

()() (^^)

Dragooon
nem ittaam 😄
de elmesélem ^^
annyi volt, hogy egyszer bicikliztem egy parkolóban (egy iskola elõtt volt). megálltam valamiért (nemtom már miért), nézek magam elé, egyszer csak egy fehér autó qrva gyorsan elszáguldott elõttem kb 20-30 centire, még hangja is volt. aztán eltûnt. a frászt hozta rám, utána néztem, de teljesen egyedül voltam, autó sehol nem volt 😄
nagyon megijedtem és még mindig nem tudom miért volt XD

Oldal 1 / 2Következő →