paranormális események
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
VASVILLÁT NEKIK!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
este fájt a fejem, mndom kimegyek szívok egy kis friss levegõt. már vagy 20 perce kint üldögéltem, mikor a sötétbõl elõugrik a macskám, és beleharap a lábamba, bazze😄 biztos csak játszani akart, de azért mit ne mondjak, megijedtem 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
>:C
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
\"You are fucking crazy people!\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"You are fucking crazy people!\"
most szeretném leszögezni, hogy sárkányok vannak :>>
#36: nem, az amit láttam sokkal fehérebb volt 😄😄 😛 és nemadoki ült benne
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
szerintem voltak a tûzhányós fajta monnyuk egyszerû
felöklendez valami gyúlékony anyagot ami ha levegõvel érintkezik akkor belobban vagy szikrát csap fogával nyelvével
Acer Aspire one
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ennyit se tudsz?
()() (^^)
de elmesélem ^^
annyi volt, hogy egyszer bicikliztem egy parkolóban (egy iskola elõtt volt). megálltam valamiért (nemtom már miért), nézek magam elé, egyszer csak egy fehér autó qrva gyorsan elszáguldott elõttem kb 20-30 centire, még hangja is volt. aztán eltûnt. a frászt hozta rám, utána néztem, de teljesen egyedül voltam, autó sehol nem volt 😄
nagyon megijedtem és még mindig nem tudom miért volt XD