81
szellemek,szektások,minden paranormális esemény
-
Vlala #41 Én meg a lábaimon. :)
-
#40 álmodban talán :D -
#39 szerintetek vannak sárkányook?
szerintem voltak a tűzhányós fajta monnyuk egyszerű
felöklendez valami gyúlékony anyagot ami ha levegővel érintkezik akkor belobban vagy szikrát csap fogával nyelvével -
#38 lol -
#37 Szerintem megbontották a tömeg kontinuumot, és parányi feketelyukat hoztak létre, ami lokálisan lelassította az időt számukra, így szépen lassan átmásztak a kerítésen, miközben a te idősík vektorod nem görbült meg. Ma este néhány antineutrínót helyezz el oda, így ha belesétálnak látni fogod a hirtelen fúziót. -
#36 nem így nézett ki véletlenül?
-
#35 buta, az egy időutazo volt és azért tünt el mert átugrott egy másik időbe :DD
ennyit se tudsz? -
#34 nem ittaam :D
de elmesélem ^^
annyi volt, hogy egyszer bicikliztem egy parkolóban (egy iskola előtt volt). megálltam valamiért (nemtom már miért), nézek magam elé, egyszer csak egy fehér autó qrva gyorsan elszáguldott előttem kb 20-30 centire, még hangja is volt. aztán eltűnt. a frászt hozta rám, utána néztem, de teljesen egyedül voltam, autó sehol nem volt :D
nagyon megijedtem és még mindig nem tudom miért volt XD -
Hajnalcat #33 Itt leírják részletesen oldalt az egészet -
Hajnalcat #32 Rubber Johnny -
#31 nem kéne annyit inni :D -
#30 nem a szektások a paranormálisak, hanem az, amit csináltak.. (h helyből átugrottak egy két méteres kerítést)
én általában hallucinálok :> -
Hajnalcat #29 A harmadik egy videóklippből kivágott rész, de ezt már megvitattuk a paranormális jelenségek topikban.... -
#28 xD -
#27 akkor jóva' fiam!:) -
Vlala #26 A chupacabrának külön oldala is van.
Emlékezzetek, régebben az ufókról - kör, illetve háromszóg alakú repülőgépek - is szentül hittük, hogy kicsi zöld emberkék vannak benne, közben amerikai berepülő pilóták voltak - mára már mindenki ismeri az F117-eseket és a B2-eseket... -
F1re #25 lehet de minden esetre a 2.ra modntak meg vamikor ien farmerek hogy az olte meg az allataikat:D -
#24 A harmadik egy torz gyerek, az elso meg masodik valami megrendezett szar :) -
F1re #23 van 2 leny akit elvileg telleg lattak mar es sztem eleg durvak egyik ez
ez
masik ez amirol eleg sokat hallottam mar chupacabras-neven en
de van ez ami nem tom igaz e de eleg komoly :_D ezeh -
Vlala #22 Akkor csak "újmagyarok" lehettek, miután kifosztották az óvodát.
-
#21 jah, ezt mindig mindenki összekeveri... -
#20 Ne keverd az UFO-t a földönkívüli lénnyel.
UFO= azonosítatlan repülő tárgy -
#19 :D -
#18 ittál-e ? :D -
gyuri12 #17 #10-ezen jóat röhögtem:D
amúgy a szektások miért is lennének pranormálisak? a kukluksz klán(vagy mi a rák) is egy szekta(volt),mégsem paranormálisak:) vagy az egy klám?:D -
#16 én is pk-zok de ilyen gyors embereket nem láttam meg helyből átugrani egy 2 méteres kerítést -
#15 nem
-
Vlala #14 Parkourosok nem lehettek? -
Hajnalcat #13 Van már ilyen topik, ban és bezárás.
Link -
#12 este megyek vagy többeszámban
-
#11 az szép :D
az erő vele volt XDD -
Albertus #10 Az paranormális?
A medence széle magasabban van a strand füves részének szintjénél,
így a medencéből kipattant labda elindult a lejtőn lefelé és...
Ott ált egy fickó, fent a medence szélén, (az egyik apuka) és mint a Luke Skywalker nyúlt a lefelé gutuló labda után, a labda lelassul, majd fölfelé odagurult hozzá..
Az egyik ismerősömmel láttuk, de szerinte visszapattant valamiről..
Nos, nem tudom. Én úgy láttam, ahogy leírtam.
Látott már más is ilyet?
-
#9 képet :) -
#8 nümhiszem -
#7 yamacasi
-
Csaba007 #6 biztosan:D -
#5 biztos parkouros volt :D -
Csaba007 #4 Hi!
Én még nemláttam semmi ilyesmit! De ha a szobámban lenne egy UFO szétrugnám a seggét! -
#3 ;) -
#2 lol :DD