paranormális események
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem a szektások a paranormálisak, hanem az, amit csináltak.. (h helybõl átugrottak egy két méteres kerítést)
én általában hallucinálok :>
én általában hallucinálok :>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A harmadik egy videóklippbõl kivágott rész, de ezt már megvitattuk a paranormális jelenségek topikban....
A chupacabrának külön oldala is van.
Emlékezzetek, régebben az ufókról - kör, illetve háromszóg alakú repülõgépek - is szentül hittük, hogy kicsi zöld emberkék vannak benne, közben amerikai berepülõ pilóták voltak - mára már mindenki ismeri az F117-eseket és a B2-eseket...
Emlékezzetek, régebben az ufókról - kör, illetve háromszóg alakú repülõgépek - is szentül hittük, hogy kicsi zöld emberkék vannak benne, közben amerikai berepülõ pilóták voltak - mára már mindenki ismeri az F117-eseket és a B2-eseket...
lehet de minden esetre a 2.ra modntak meg vamikor ien farmerek hogy az olte meg az allataikat😄
A harmadik egy torz gyerek, az elso meg masodik valami megrendezett szar 😊
Together we'll fly someday...
Akkor csak "újmagyarok" lehettek, miután kifosztották az óvodát.
ittál-e ? 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
#10-ezen jóat röhögtem😄
amúgy a szektások miért is lennének pranormálisak? a kukluksz klán(vagy mi a rák) is egy szekta(volt),mégsem paranormálisak😊 vagy az egy klám?😄
amúgy a szektások miért is lennének pranormálisak? a kukluksz klán(vagy mi a rák) is egy szekta(volt),mégsem paranormálisak😊 vagy az egy klám?😄
én is pk-zok de ilyen gyors embereket nem láttam meg helybõl átugrani egy 2 méteres kerítést
Acer Aspire one
Parkourosok nem lehettek?
Az paranormális?
A medence széle magasabban van a strand füves részének szintjénél,
így a medencébõl kipattant labda elindult a lejtõn lefelé és...
Ott ált egy fickó, fent a medence szélén, (az egyik apuka) és mint a Luke Skywalker nyúlt a lefelé gutuló labda után, a labda lelassul, majd fölfelé odagurult hozzá..
Az egyik ismerõsömmel láttuk, de szerinte visszapattant valamirõl..
Nos, nem tudom. Én úgy láttam, ahogy leírtam.
Látott már más is ilyet?
A medence széle magasabban van a strand füves részének szintjénél,
így a medencébõl kipattant labda elindult a lejtõn lefelé és...
Ott ált egy fickó, fent a medence szélén, (az egyik apuka) és mint a Luke Skywalker nyúlt a lefelé gutuló labda után, a labda lelassul, majd fölfelé odagurult hozzá..
Az egyik ismerõsömmel láttuk, de szerinte visszapattant valamirõl..
Nos, nem tudom. Én úgy láttam, ahogy leírtam.
Látott már más is ilyet?
yamacasi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
biztosan😄
biztos parkouros volt 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Hi!
Én még nemláttam semmi ilyesmit! De ha a szobámban lenne egy UFO szétrugnám a seggét!
Én még nemláttam semmi ilyesmit! De ha a szobámban lenne egy UFO szétrugnám a seggét!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
azért nyitottam ezt a topikot ,mert mostanában elég furcsa dolgokat vettem észre itt csepelen elsõ: csillagtelepen az ámk óvodában szellemek vagy szektások (vagy lehet hogy áén vagyok a hülye) de láttam macska ügyességgel futottakát és olyat szerintem még senki se látott hogy egy csukjás helybõl átugor egy 2m-magas kerítést
Acer Aspire one
← ElőzőOldal 2 / 2