Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
2-0-ról 3-2-re fordított Ági!

B0B0
bwin.com

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nyomsz az ablakra egy jobb klikket, rányomsz a settings-re. Aztán megint jobb klikk és Zoom In. Után bezárod a kis felugró ablakot.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

HURRICAN
neten hol lehet nézni?

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

és végre nézni is lehet 😊
de csak olyan kicsiben vagy nagyítható az ablak? thx

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

B0B0
Ági ma 17:00-kor kezd! 😊

B0B0
Bezony bezony, ez a lány ott lesz az elsõk között nemsokára! 😊

B0B0
Hát nem akkora mint mondjuk Petrova, olyan Schiavone szintû

grebber
Hingissel és Hingis párossal sajnos már nem lesz play mert kiesett illetve estek párosba 😞

Next PC upgrade: 2022

passatgt
molik eléggé nagy név nem?😮

grebber
Ez lesz a követketõ mecs!

S. Foretz
Y. Shvedova

A. Szavay
V. Uhlirova

REALista
A. Szavay
V. Uhlirova 7 6

A. Molik
M. Santangelo 5 4

<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Isthy
7-5 6-4-re nyertek Ágiék párosban és benn vannak a negyeddöntõben!!! <#taps><#taps><#taps>

Ami elképesztõ: Ági eddig a US Openen még játszmát sem vesztett, sem egyesben, sem párosban!!!! <#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

hát nem semmi, ahogyan Ági menetel a USOpenen, egyesben és párosban is.
hihetetlen, h. honnan van energiája, már most amit véghez vitt fantasztikus, csak így tovább!!!

hajráááááááááááááá 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

B0B0
De jó volt mégegyszer megnézni, ráadásul ma Talma is jót ment!! 😊

Isthy
Szerintem mindenki tudja, hogy a mai pénzt istenítõ világban semmi sincs ingyen. A befektetéseknek meg kell térülni. Persze egy idõ után az egyre nagyobb sikerek után ezek a tételek egyre kevésbé számítanak majd és lassan fordul a kocka, amikor a szponzorok már versengeni fognak Ágiért. Egyébként meg látom már kezd hatni a RetekKlub szemlélete...

Ami sokkal lényegesebb: Ágiék ma este a 4-es pálya 2. meccsét játsszák a 4. kiemelt páros ellen. Elõreláthatólag kb. este 8-9 között kezdenek.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
<#eljen>

grebber
Ma olvastam újságba hogy a két egyéni gyõzelem (1-2 fordulóban) 8 millió + 1 páros nyert mecs 1.4millió azaz összesen 9.4 millió forintot keresett Ági.
Ezt még úgy most megfejelte ez a gyõzelem + a 2. páros gyõzelem. Hehe nem kevés zsé ez már!

Ja amúgy multkor volt asszem tv-be hogy milyen jó hogy Áginak ennyi pénze van és akkor azt mondta hogy hamar elmagy mert repülõutakat fizetni meg szállást.

Kérdem én ilyen szintem nemhiszem el hogy nincs szponzor vagy akárki aki ezeket a költségeket kifizese?

Isthy
A Kossuth Rádió hangtárában meghallgatható a ma esti Sportvilágban (22:15-kor) elhangzott Ági interjú

Interjú a Sportvilágban

DUNAFERR FOREVER!!!

Bravó Ági<#taps><#worship><#taps>
passatgt
Kiraktam az i-tv-re is:

http://www.i-tv.hu/index.php?chid=1492

Remélem bírja az extra.hu😊

passatgt
húdecsúnya a petrova

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én most nézem újra és nem tudok betelni vele! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0

lippet
Hát bocsi nem tudtam! 😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

B0B0
Szóval hogy is van az, hogy nem veri meg a Petrovát?? 😊

B0B0

lippet
Hát szerintem ezt így nem naon lehet tudni! 😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

grebber
Nincsen valahol a neten olyan sorsolás ahol a döntöig lehet követni a dolgokat?
Érdekelne kit kapna Szávay HA továbbjutna.

lippet
Ha netalán vkit érdekel felraktam a tegnapi fúkuszos Szávayt😄
www.teniszfan.mlap.hu

A letöltéseknél az uccsó!

lippet
Vakulenko, ha jó láttam WTA 50.! 😄
Rem meglesz neki!😄

nono84
Most nézetem a Fókuszt és Ági volt benne, nagyon aranyos volt. Pedig a teniszt nem szeretem, de lehet hogy õ miatta fogom majd nézni.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

<#taps><#taps><#taps>

Fisherman\'s Friend

Isthy
GRATULÁLOK ÁGI! EZ GYÖNYÖRÛ VOLT! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

A végén kicsit megremegett Ági, de BP-knél nagyon ott volt fejben. Ági van a WTA és az US Open címoldalán is!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Úgy néz ki Vakulenkoval játszunk legközelebb és az jó, mert Petrova és Kuznyecova is sokkal jobb

B0B0
Húúúú, de nehéz volt ez az utolsó game

banok
Király megvan!!!!!!!!!!! \o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
MEGVAAAAAAAAN!!!!

6-4 6-4re nyert ÁGI! SZÉP VOLT!

B0B0
1 szett behúzva!! <#taps><#taps><#taps>

REALista
Ági hozta az elsõ settet 6:4-re.Csak így tovább!Hajrá ÁGI!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Wooow 😊)

Ási elvette Petrova szerváját!!

Isthy
Mégiscsak adja a bwin a meccset! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Ez van

Isthy
Bwin sem fogja adni. A mûsortervükben másik 3 meccs szerepel 17:00-tól: Sharapova, Davigyenko és Kirilenko meccse. Azért az röhejes, hogy Kirilenkoék meccsét adják a 11-es pályáról Ági és Petrova meccse helyett, ami a Grandstandon lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
talán stremen adni fogják... 😊 vagyis remélem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Azért az sokat elmond, hogy a bwin 1.37-et ad Petrovára és 2.59-et Ágira. Ez nagyon kiegyenlített!!!

B0B0
Az a kár, hogy a jurósport csak 7-tõl közvetít. Lehet, majd a bwin.

Isthy
Ági ma délután 5-tõl játszik Petrova ellen a Grandstanden, ez ottani idõ szerint 11 óra. Jobb lett volna késõbb, mert Ági nem igazán szeret korán játszani és nem is szokott neki igazán jól menni ilyen korai idõpontban. Remélem ma az a bizonyos kivétel lesz soron.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!