Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, nem stíröltem 😊

Fisherman\'s Friend

Tehát: nekem Ági nem tetszik, de ez a kép jó, formás

Fisherman\'s Friend

nekem Ági nekóm tetszik, de ez a kép jó, formás

Fisherman\'s Friend

osztom 😄

Fisherman\'s Friend

nono84
Azért nekem tetszik 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

B0B0
Osztom!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

passatgt
index.hu idióta, ezért szeressük😊

Isthy
Ez a hét képe az Index fõoldalán... ez az õ "színvonaluk"... inkább nem minõsítem...

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
ez egy elõnyös kép 😊

Csak nem a mellét stírölted a versenyen?

Fisherman\'s Friend

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen és a végére sajnos fejben is elfáradt, hosszú volt ez a 3 hét a New Haveni kvalitól kezdve...

Ági a déli sporthírekben

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
Ráfér a pihenés szegény csajra

Nem semmi menetelésen van túl...
Isthy
Sztem felesleges foglalkozni az ilyenekkel, nem kell reagálni, mint ha itt sem lennének és majd visszamennek oda ahová valók. Ennyi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Az a legszebb, hogy ez a kezdet😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szép kis menetelés volt ez a USOpen, és a New Heaven-i torna, remélem a következõ tornákon is megmutatja Ági a sok kétkedõnek, h. ez nem egy kifutott eredmény, ha nem Õ ilyen jókis játékos 😊
bár nem ezeknek a semmirekellõknek kell bizonyítani, de azért nem árt néha betapasztani a szájukat 😄DDDD

Hajrá Ági, csak így tovább!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Kit--Kat
Vagy pedig csúúúnyán lelett koccolva😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem kellene az ilyeknek környezetismeret órán ülniük ilyenkor?

http://gaborszantai.co.uk/

zaki
Életkor: 85-90 között
Neme: ismeretlen

No comment... 😛

szóval mégis pasi vagy?
sikerült a mûtét?

szerintem ismeri Ágit és a mai napig nem dolgozta fel, hogy 10 éve a napköziben Ági megakarta nézni a kukiját, csak nem talált semmit😊))

zaki
Kéne már szólni vmi modinak, hogy Nyarlathotepet tüntessék már el innen na p!csába...

Milyen elsõ komolyabb ellenfélrõl beszélsz? Petrova pl. egy senki volt? Fejezd már be e flémelést Guszti!

B0B0
Ha annyira szar eredmény, akkor csináld meg te is, aztán ítélkezz!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Uram isten! "Ágiék 2-6 6-7-re elvesztették az elõdöntõt, ezzel egy gyönyörû 3 hét végére került pont." Neked az a gyönörü ha elvesztenek valamit? Mi volt ebben szép? Elbukott az elsõ komolyabb ellenfélnél, kétszer is! Egyáltalán nem volt szép, inkább nevetséges, hogy egy ennyire szar eredményt ennyire pozitivumként ünnepli a média!

B0B0
Osztom! 😊

desigo
Kár,hogy nem adta az Eurosport..
Isthy
Ágiék 2-6 6-7-re elvesztették az elõdöntõt, ezzel egy gyönyörû 3 hét végére került pont.

SZÉP VOLT ÁGI!!! <#taps><#taps><#taps>

Köszönöm ezt a felejthetetlen 3 hetet! Gratulálok ehhez a nagyon szép teljesítményhez! Jöhet a folytatás Pekingben szeptember 17-tõl! Addig jó pihenést és felkészülést kívánok!

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

ehh 😞 majdnem

Fisherman\'s Friend

annyira lúzerek ezek a kínaiak, meccsel a párosuk -és a cctv-5 ami egy kínaiadó, és elvileg adja a USOpent 18.00-05ig- és mégsem tenisz megy azon a nyamvadt csatornán, mindenféle sporthíradó 😞((
egyszerûen nem hiszem el 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

laslandes
én sem csípem Kokót, de azért a teniszt meg a box-ot ne hasonlítgassuk már össze 😊

nono84
Kokó nem volt akkora bokszoló mint amekkora teniszezõ lesz Ági. Amikor Kokót kiütötte Chacón akkor õ abbahagyta a bokszot. Aági nem hinném hogy abbahagyná a teniszt ha tegyük fel jövõre az Australian Openen a döntõben kikapna mondjuk Sharapovától. Tudod, hogy miért nem mert õ SPORTEMBER. 😛

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

2-4

Ramadamammy rapidrandi

REALista
Most kezdõdik!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

?kor lesz a páros?

aha,akkor maradj csak Kokonál!

Ramadamammy rapidrandi

RaZoK
hehe osztálytársam volt, 6.-ig XD

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Kit--Kat
Egyébként tényleg sokat rontott most összehasonlítva a Petrova elleni meccsével ég és föld. Azt mondta nem izgul, de szerintem még is csak izgult(érthetõ).

Kinek a pap.. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kokót a média ajnározta, elsõsorban az ertéelklub ugyebár. Utólag kiderült, hogy nála már akkor magasabb szinten álló bokszolónk is volt, csak nem kapott rá a média. Áginál szó sincs ilyesmirõl.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

John Cena
tök jó csaj amúgy nem srácok?😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Bucser
Neki van mire. Te meg csak egy nulla fórumhuszár vagy😊

Kinek jobb vajon?? Neki vagy neked?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
Nyarlathote neked annyi közöd van a teniszhez, mint nekem a harangöntéshez.
Fejezd be a flémet.
Olyan f@szságokat beszélsz, hogy az már fáj.

B0B0
Megfeküdt???

És Petrova? Kuznyecova? Sciavone? Nézz már utána valaminek, ha bel akarsz dumálni!

"majd lesérült"... ugyan már!

Bucser
Petrova 7. kiemelt volt és minden odds szerint Petrovának kellett volna nyernie a nyolcaddöntõbe jutásért. Hát nem jött be.

Szávay játékán látszott, hogy nem találta a helyét a pályán. Olyan szituációkat és helyzeteket használt ki rosszul amit csak annak tudok betudni, hogy figyelmetlen volt.

Arról nem beszélve, hogy Kuznyecova hihetetlen jó formában játszott. a végére látszott viszont, hogy jobban elfáradt mint Szávay.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

clio1616v
Mindegy ertéelglubba jólessz reggeli mûsorvezetõnek, meg reklámokba elnézegethetjük.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Mr Csé
:C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

ugyanezt a hölgyet pár nappal ezelõtt leiskolázta az elsõ meneten, majd lesérült...

ha flémelsz, akkor körültekintõbben kellene...

Maradjunk annyiban, hogy nem vert meg nála sokkal jobbakat, tapasztaltabbakat, mert az elsõ ilyennél azonnal megfeküdt!