Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyik jobb, mint a másik😊

"teher alatt nõ a pálma"

http://gaborszantai.co.uk/

zaki
Ja, Kuznyecova visszalépett, az elõdöntõben Mauresmoval, vagy Hingissel játszhat majd, ha továbbjut...

zaki
Szávay Ágnes (6. kiemelt) Cibulkova (szlovák) 7:6 (7-4), 6:4

Így van, szép volt...
A negyeddöntõben az argentin Maria Emilia Salerni-vel (113.) játszik majd.

D. Cibulkova 6 4

A. Szavay 7 6

Fisherman\'s Friend

nono84
Ha jók az információim Ági ismét nyert.<#taps>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

B0B0
<#eljen><#eljen> Szép volt, különösen úgy, hogy az elsõ szettben fordítania kellett.

Következõ ellenfelet is lezúzza, oszt jöhet a bosszú! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

desigo
gratta...
Isthy
Gratulálok Áginak a gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps> Ezzel a gyõzelemmel fellépett Ági a 22. helyre.

Kicsit nehezen indult a meccs, de utána fokozatosan belejött a játékba és simán nyert. Holnap Ági az 1-es pálya 3. meccsét játsza majd Cibulkovával, a pályán az elsõ meccs kezdési ideje hazai idõ szerint reggel 6:30.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
<#eljen><#eljen><#eljen>
Holnap D. Cibulkova-val játszik...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

grebber
M. Erakovic 5 3
A. Szavay 7 6

Next PC upgrade: 2022

Isthy
Ági holnap az új-zélandi Marina Erakoviccsal játszik az elsõ fordulóban, utána pedig Dominika Cibulkovával, aki már lejátszotta az elsõ körös meccsét ma. A 3. körben jön a Kuznyecova elleni meccs a 4-be jutásért és veled ellentétben én komoly esélyt látok a visszavágásra.

Ági ma írt az oldalára helyzet jelentést Pekingbõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Peking:

Szávay hatodik kiemeltként selejtezõs ellenféllel kezd
A világranglistán 23. Szávay Ágnest a hatodik helyen emelték ki a hétfõn kezdõdõ, 600 ezer dollár összdíjazású pekingi nõi tenisztorna szervezõi.

Szávay Ágnes ezúttal Kínában szerepel
A US Openen negyeddöntõig menetelt magyar játékos ellenfele egy selejtezõbõl érkezõ rivális lesz az elsõ fordulóban, ahol a tét a legjobb 16 közé kerülés.

A viadal honlapja szerint az elsõ kiemelt az orosz Szvetlana Kuznyecova, éppen õ búcsúztatta Szávayt a New York-i Grand Slam-tornán. Ha érvényesül a papírforma, akkor a két játékos ismét a legjobb nyolc között találkozik majd egymással.

info: NSO.hu

Hát ha bejön a papírforma Szávaynak sajnos rövid lesz ez a torna hacsak nem hozza a New Heaven-is döntöben látott formáját sérülés nélkül!

Next PC upgrade: 2022

nono84
Az kit nem érdekelne, de van amit nem lehet megfizetni😊)

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

desigo
rögtön gondoltam 😊
"egy romantikus éjszaka Ágival" jobban érdekelne😊))

B0B0
Hmmmm 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

desigo
Szávay Ági ütõje

lehet licitálni 😊
zaki
😄

Én sem bírom, elõbb-utóbb biztos le fogja gyõzni... 😊

B0B0
Hmmmm:

"Sarapovát is szeretném mihamarabb legyõzni, mert az egész mezõnyt tekintve õ a legellenszenvesebb."

B0B0
Mert Sharapova hozzállása példaértékû. Õt csak "mnetálisan lehet legyõzni" és ez igen nehéz, ezért vágyik rá annyira.

Breki33
Miért Sarapovát akarja legyõzni Szávay?
Ághassi Attila

A világranglista huszonharmadik helyére elõre teniszezõ, Szávay Ágnes félt kissé az amerikai versenyektõl, mégis ott vált elismert játékossá. Nem érzi, hogy nyomás lenne rajta, továbbra is csak a saját játékára figyel. Életszemlélete tavalyi betegsége után megváltozott, új célokat talált magának, ezért három ázsiai tornán már sokat tehet.

teljes cikk

http://index.hu/sport/szavaya0911/#more
zaki
<#szeret><#eljen><#ravasz1>

Kit--Kat
Károlyi Gyula

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

clio1616v
Jóféle anyag, majd a playboyban biztos profik csinálják majd a sminkjét.
És nem lesz ennyire torzika.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Sugárzik az értelem a tekintetekbõl...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
deszar kép😄
olyan, mintha 50 éves lenne és frissen plasztikázták

nono84
<#puszi>

Isthy
Tessék

De érdemes megnézni az összes képet

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
linket a képrõl...
Isthy
Javasolnám mindenkinek (aki még nem tette meg), hogy látogasson el Ági oldalára. Olvashat pár szót a mai sajtótájékoztóról és láthat az ott megadott linken sok szuper képet az eseményrõl. Sõt, poszterképet (ami egyébként szerintem is az egyik legjobb kép) is lehet letölteni Ágiról.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
Nembaj majd a visszavonulását te fotózod 😊
nem én megyek, szaros kis gyakornok nem kap ilyen feladatot😊

desigo
Mond neki,hogy üdvözöljük az ezsgérõl 😊
B0B0
Hogy hívják nagyapádat?

Kit--Kat
hehhe
ha szerzel akkreditációt 1 kordonnal beljebb vihetnél engem is😄
nagyapám vasasban volt edzõ, az még+1 kordon és már egész közel leszek hozzá😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gyakornok vagyok, egyelõre nem ebbõl élek, de szeretnék...

Kit--Kat
menj a francba, nem tudtam, hogy profi vagy😄

Köszönségtalálkozóra menni akartam fotózni, már kikértem az akreditációt a szerkesztõségben, de kezd forogni a gyomrom...
Álom lenne egy személyes fotózás Ági egy napjáról, ahogy kávézik, olvas, játszik a kutyájával - de a bulváros szarságtól írtózom...

Kit--Kat
Az ilyen bulváros gennyek leszállhatnának róla.

Isthy
Tudnám, mit mondjak, de inkább csendben maradok, mert biztosan kitiltanának...

A holnapi Fókusz nevezetû "valamiben" Ági lesz ismét (tudósítás az elsõ igazi sztárfotózásról stb.)

Ahelyett, hogy nyugodtan hagynák itthon pihenni...

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Wooow, még öt??? Na akkor pláne nem baj, hogy kimarad az a világbajnokság! 😊

Isthy
Elvileg idén még 5 tornán indul Ági: Peking, Szöul, Tokyo a Távol-Keleten, majd utána Európában Zürich és Linz.
Utána jön a hosszú pihenõ november-decemberben.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Nem baj, azért nagyon érik már neki egy nagyobb pihenõ! Még így is van neki 3 torna idén (ha jól tudom)

desigo
<#worship><#worship>
Isthy
Valamint szintén 23. egyesben az idei WTA Race-en is. Párosban ugyanitt pedig a 8. helyen vannak Vladkával.

Sajnos idén a madridi világbajnokságon csak 4 páros indulhat a világbajnoki címért, régebben ez 8 volt...

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
23. a világranglistán egyéniben és párosban is. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0

B0B0
Kissé késõn lesz :/

Isthy
Holnap este a 23:00-kor kezdõdõ Sport7 vendége Ági lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Count Adyn
Nah, tényleg szép kis menetelés volt, szépség elemzés terén meg arcra nekem se tetszik igazán, de a nõi teniszezõk mezõnyében elég szépnek számít😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"