Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
J. Henin 6 3 7
Párosban viszont nyertek:
M. Czink
A. Parra Santonja 6 6
An. Rodionova
Ar. Rodionova 2 1
Next PC upgrade: 2022
Tudod, hogy ki õ?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szávay (magyar)–Peng Su-aj (kínai) 5:7, 6:4, 6:2
Brisbane 2. forduló:
Szávay Ágnes búcsúzott a brisbane-i tornától
A második forduló jelentette a végállomást Szávay Ágnes számára a Brisbane-ben zajló tenisztornán: a magyar hölgy 6:3, 6:1-es vereséget szenvedett a negyedik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovától.
Gyors volt megint 😄
De legalább Czink továbbjutott!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
B-CSOPORT, 1. FORDULÓ
Stosur (ausztrál)–Szávay 6:2, 3:6, 6:1
B-CSOPORT, 2. FORDULÓ
Martínez Sánchez (spanyol)–Szávay (magyar) 4:6, 6:4, 6:0
Akkor innen is gyorsan elbúcsúzott!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Szávay már az elsõ körben búcsúzott a pekingi tornától, miután két szettben kikapott az ukrán Aljona Bondarenkótól.
50 perc, három nyert játék, gyors kiesés
Szávay Ágnes a Pekingben zajló WTA-tenisztorna elsõ fordulójában alig 50 perc alatt 6:3, 6:0-s vereséget szenvedett az ukrán Aljona Bondarenkótól, s ezzel búcsúzott a tornától, ahol így már csak egy magyarnak, Czink Melindának szurkolhatunk.
info: NSO
Miért nem hat ez már meglepetésként számomra?
Talán Áginak is motiváció,hogy ne legyen elõtte másik magyar...
Áginak a sok sérülés, az edzõ váltás és igen, az önbizalomhiány tesz be.
így továbbbbbb
bírom Melindát, nagyon emberi sztem, cikk róla:
http://www.nemzetisport.hu/tenisz/czink-meg-nem-dolgoztam-fel-a-tortenteket-2000709/
Szavay mar sose lesz olyan jo mint volt mert azert ezen a szinten mar illene par dolgot reflexbol visszatenni jol, akar csukott szemmel is a palyara. De amig csucsfomaban kepes egy Meccsen 5 kinemkenyszeritett hibara addig szerintem ne vard a csodat.egy evig jol ment neki fejben es ezert jutott el oda ahol van . De mostmar olyan hibakat csinal amit egyetlen profi se. Egyszeruen a legkonnyebb labdakat se tudja mar visszatenni a palyara ...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
S. Perry
L. Raymond 7 4 3
V. Razzano
A. Szavay 5 6 6
Ugyan akkor az edzõ körüli herce-hurca sem tesz jót neki, és sorolhatnám.
Ha egyszer sikerül fejben rendbe tenni a dolgokat, top10 abszolúte nem elképzelhetetlen. Más kérdés, hogy ez sajnos, reálisan nézve nem valószínû. Aki egyszer elhiszi magáról, hogy nem jó játékos, hiába az, már szabhatja, és futhat a pénze után. Márpedig, most úgy tûnik, Ági elhiszi, hogy nem jó játékos,
Peer-t le kellett volna mosnia a pályáról. És ez az eredmény az önbizalmának nagyon nem tett jót...
http://www.freetvmaci.info/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Sajnos Czinknem sem volt hosszú ez a torna 😞 De legalább nyert 1-et!
En nem a szorzorol beszeltem, hanem ki fog nyerni. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______