Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szafina év elején játszott utoljára nincs valami jó formában! Szerintem nagy küzdelmes meccs lesz és a végén nyer Ági!!!! Legyen igazam! 😄

B0B0
Uhh, Safina? Az kemény lesz.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Nehéz szülés volt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Dante73
Szépen nyert most Petkovic ellen Stuttgartban.
6:3
2:6
7:5.
Most nyert ellene elsõ alkalommal Petkovic játszmát. Jöhet Safina.

http://www.freetvmaci.info/

Én hiszek benne hogy jól fog szerepelni a salakos idényben!Sok pontja nincs amit meg kell védenie szóval innen csak elõre! Nincs megállás a top 10-ig!

Jakuza001
Valaki meg az o cickoirol. (Vajon mennyi az eselye hogy megfoghassa) ? 😄

Breki33
B0B0
Salakos idényben mindig jól szerepel, remélem idés is folytatódik a tendencia

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bocs Estorilba meg Madridba is megy még elötte most ellenõriztem! 😄

Üdv minden Ági fannak!

Szerintetek hogyan szerepel Ági az elkövetkezendóö tornákon? H ajól tudom Stuttgartban még fellép aztán jön a Rolland Garros! A salak pálya az fekszik neki szerintem!

passatgt
62-63

passatgt
6-2 2-0 nemide eddig😞

passatgt
8. is volt molik, és már nyert egyszer régebben szerintem 6-0 6-0 -ra

B0B0
Ez az elsõ 8-asa szerintem 😊 És Molik volt top20-as sokáig.

Kuznyecova verhetõ, ha jó napot fog ki. Csak el kell hinnie neki is!

grebber
Szávay játékot sem veszítve gyõzött!

Szávay Ágnes játékot sem veszítve, 6:0, 6:0-ra legyõzte az ausztrál Alicia Molikot a miami nõi tenisztornán, így bejutott a harmadik fordulóba.

Ez szép volt.De sajnos ---> Eldõlt, hogy az elsõ helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova lesz Szávay Ágnes ellenfele a miami nõi tenisztorna harmadik fordulójában.<#rinya>

Annyi hurka van erre a legjobbat megkapja.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Szávay a gyenge szervái miatt három szettben kikapott
A magyar lány 6:4, 3:6, 6:1-re alulmaradt Suárez Navarróval szemben Indian Wellsben

grebber
Szávay gyõzelemmel kezdett Indian Wellsben

Szávay Ágnes 6:3, 6:2-re gyõzött az Indian Wellsben zajló WTA-torna második fordulójában a világranglista 97. helyén álló tajvani Csan Jung-csan ellen.

grebber
Cibulková megállította Szávayt Monterreyben

Szávay Ágnes három játszmában vereséget szenvedett Dominika Cibulkovától a Monterreyben zajló nõi tenisztorna negyeddöntõjében. A negyedik helyen kiemelt szlovák lány 3:6, 6:3, 6:3-ra gyõzte le ötödikként rangsorolt magyar ellenfelét.

grebber
Szávay ismét sikerrel vette a németleckét.

Az ötödik helyen kiemelt Szávay Ágnes Julia Görges után ismét legyõzte német ellenfelét: a magyar teniszezõ Anna-Lena Grönefeldet verte meg három játszmában a Monterreyben zajló WTA-torna második fordulójában.

Szávay (magyar, 5.)–Grönefeld (német) 6:1, 6:7, 6:1

grebber
A magyar teniszezõ kemény, pontosan kétórás meccsen verte meg Julia Görgest
Jól nyitott Szávay Ágnes a monterreyi tornán

Ha igen nagy küzdelem árán is, de bejutott Szávay Ágnes a monterreyi WTA-tenisztorna 2. fordulójába, miután 6:3, 3:6, 6:3-ra legyõzte a német Julia Görgest. Szávayra a második körben is német ellenfél vár: a Hradeckát sima két szettben megverõ Grönefelddel csap össze.

forrás: NSO

passatgt
combsérülés után visszalépett, 6-4 0-1-nél(elsõt bukta, másodikban adta fel)

B0B0
😄 😄 😄

Jakuza001
Csinalj magadrol egy kepet, amin latszik, hogy most te lepodtel meg. 😄

grebber
A 2. helyen kiemelt Szávay Ágnes nõi egyesben két szettben gyõzött a cseh Renata Vorácová ellen az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás nõi tenisztorna nyolcaddöntõjében.

A magyar játékos két szettben, 7:5, 6:1-re gyõzött és nyolc közé jutott Acapulcóban.

grebber
Szávay háromszettes gyõzelemmel kezdett

A második helyen kiemelt Szávay Ágnes 2:6, 6:1, 6:3-ra gyõzött a cseh Sandra Zahlavová ellen az Acapulcóban zajló salakos tenisztorna elsõ fordulójában.

Ez a kép mutatja õ is meglepõdött hogy továbbjutott.

banok
hát igen, nincs sok megvédendõ pontja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
tavaly szarabb volt, mint most, így több pontot tud összeszedni sztem

grebber
32. a világranglistán.

Csak azt nem értem a mögötte lévõk meghaltak vagy mi? Ezért nem értem én ezt a teniszt mert semmi eredmény csicskák ellen 1-2 gyõzelem gyors búcsúzások és lép elõre.

grebber
Búcsúzott:

A. Szavay 6 4 2
M. Oudin 2 6 6

grebber
Bejutott a 3. fordulóba!

P. Martic 2 4
A. Szavay 6 6

Kit--Kat
Hát elég szomorú, hogy van akinek az a legjobb szórakozása, hogy sportolókon élcelõdik...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Mert szerencsétlen csak akkor boldog, ha szapulhatja...

Kit--Kat
Ez neked miért jó?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

grebber
Szávay 48 perc alatt jutott a 2. fordulóba....
...Mert ez ellenfél feladta<#taps>

passatgt
undorító ez a ruha😊

desigo
grebber
Australian Open: Szávay Ágnes párosban is kiesett

A második forduló jelentette a végállomást párosban Szávay Ágnes számára az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.

A magyar versenyzõ az olasz Roberta Vincivel az oldalán három szettben kapott ki a Vera Dusevina, Anastasia Rodionova orosz, ausztrál kettõstõl.

Dusevina, Rodionova (orosz, ausztrál)–Szávay, Vinci (magyar, olasz) 6:4, 3:6, 6:2

Kit--Kat
Egyszer fent egyszer lent...
Emlékeztek a párizsi döntõre 2008-ból?
Anna Chakvetadze aki akkor legyõzte Ágit és benne volt a Top 10-ben most csak 68. helyen áll...
Az biztos, hogy Ágiban benne van a TOP 10 csak ki kéne hozni belõle ezt és pszichésen helyre tenni.

Jakuza001
Az hagyjan de megint hogy ? Merkozeslabdakrol ? 😄

grebber
Jó ez is gyors volt 😞

Szávay Ágnes három játszmában kikapott a 16. helyen kiemelt kínai ellenfelétõl, Li Nától magyar idõ szerint csütörtök hajnalban az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság nõi egyesének második fordulójában.

Li Na (kínai, 16.)–Szávay Ágnes 3:6, 7:5, 6:2

Párosban továbbmentek:

Szávay, Vinci (magyar, olasz)–Govorcova, Pucsek (fehérorosz) 7:5, 6:4
Czink, Grandin (magyar, dél-afrikai)–Lisicki, Rezai (német, francia) 6:3, 6:2

grebber
Szávay Ágnes magabiztos játékkal, két játszmában megverte a kanadai Stephanie Dubois-t az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság elsõ fordulójában, míg Czink Melinda hatalmas csatában maradt alul a svájci Stefanie Vögelével szemben. Szávayra nehéz feladat vár a következõ körben: a 16. helyen kiemelt kínai Li Nával csap össze.

Szávay (magyar)–Dubois (kanadai) 6:3, 6:2

Jakuza001
Na de miert, egy fordulon most mar tuljutott ha nem szamitjuk a selejtezoket. 😄

desigo
ejj :/
B0B0
Csak a szokásos...

grebber
A Sydneyben zajló WTA-torna második fordulójában egyesben Szávay Ágnes két szettben, 6:3, 7:6-ra vereséget szenvedett a francia Aravane Rezaitól.

grebber
LOL a köveztkezõ körben meg tuti kikap valami amatõr vaktól!

passatgt
zsír

grebber
Sikeresen túljutott Ági a selejtezõ elsõ fordulóján és ezzel visszavágott Vania King-nek a tavaly Moneterrey-ben elszenvedett vereségért.
Elõször játszik a sydeny-i versenyen Ági és rögtön gyõzelemmel mutatkozott be miután 5-7, 6-4, 6-4 arányban legyõzte amerikai ellenfelét.

Óriási csatában 6-3, 5-7, 6-1 arányban megnyerte második mérkõzését is Ági a 600 ezer dollár összdíjazású sydney-i torna selejtezõjében, így holnap helyi idõ szerint délután egy órakor már a feljutás lesz a tét.

Szávay Ágnes magabiztosan, két játszmában verte meg a román Ioana Olarut a Sydneyben zajló WTA-tenisztorna selejtezõjének utolsó fordulójában, így kiharcolta a fõtáblára kerülést.

Szávay (magyar, 1.)–Olaru (román, 12.) 6:4, 6:1

B0B0
Ha Ági feleannyit küzdene, mint Czink, már elõbbre lenne.