3180

Banner by Grizzly21
  • B0B0
    Inkább részeredmény :)
  • sb1
    Részsiker...
  • B0B0
    Czink Melinda a 3. fordulóban Oszakában! Schiavone következik, az első kemény dió!
  • banok
    Czink tovább is ment.
  • grebber
    TENISZ

Szávay már az első körben búcsúzott a pekingi tornától, miután két szettben kikapott az ukrán Aljona Bondarenkótól.
    50 perc, három nyert játék, gyors kiesés

Szávay Ágnes a Pekingben zajló WTA-tenisztorna első fordulójában alig 50 perc alatt 6:3, 6:0-s vereséget szenvedett az ukrán Aljona Bondarenkótól, s ezzel búcsúzott a tornától, ahol így már csak egy magyarnak, Czink Melindának szurkolhatunk.

info: NSO
  • B0B0
    Mert nem az.
  • sb1
    "Szávay Ágnesnek nem sok esélye volt az argentin Gisela Dulko ellen a tokiói WTA-torna első fordulójában: a magyar teniszező 6:3, 6:0-ra kikapott, és búcsúzott egyesben."
    Miért nem hat ez már meglepetésként számomra?
  • Zóanagyvarázsló
    Látta valaki egy hónapja a torontói döntőt? Gyementyjeva és Sarapova egyaránt Szávay módra szórta a hibákat (tényleg elképesztő volt), és - dobpörgés - az egyikőjük ezzel nyert :)
  • supperlevi
    Igen, reméljük, hogy ez csak pozitívan dog rá hatni és nem rombolja le még jobban az önbizalmát.
  • desigo
    Örülök,hogy Czink jön szépen előre!
    Talán Áginak is motiváció,hogy ne legyen előtte másik magyar...
  • supperlevi
    Ezt találtam, bár ez egy áprilisi hír: Magyar-magyar negyeddöntőt rendeznek Charlestoneban. Czink Melindáék ellenfele Szávay Ágiék lesznek. A végeredményt nem tudja valaki? A következő mérkőzése Toray Pan Pacific openen lesz, szeptember 27-én kezdődik ez a torna, ennyit tudok.
  • berreg
    ez az!! volt már valaha Szávay-Czink meccs?
  • supperlevi
    Mindenkinek más véleménye van a szépségről, szerintem inkább ne versenyezzenek szépségebn, de a pályán megnézném őket egymás ellen.
  • riddin
    Ha szépség döntene szerintem Szávay sokkal előrébb lenne, mint Czink. Már nagyon régen néztem teniszt, sajnos többet nem tudok mondani.
  • berreg
    sok sérülése volt neki, azt is ki kell hevernie. meg fel kell nőni persze a feladathoz. melyik lesz a következő verseny amin részt vesz?
  • supperlevi
    Hát éppen erről van szó! Egy sportoló csak akkor lehet profi, ha fejben rendben van és össze tudja magát szedni, amikor kell. Ági nem ilyen sajnos és ez a teljesítményén igencsak meglátszik :( de azért szeretjük és szurkolunk neki! :)
  • Kelmeli
    Remélem megembereli magát és újra hozni fogja a régi formáját és legalább top20ig elmenetel...
  • berreg
    mostanában Ági olyan hibákat ejt, amiket profi nem engedhet meg magának... nem tudom, hogy neki van e még vissza. persze, fiatal, de fejben nagyon össze kellene raknia magát és fejlődnie!!, hogy oda érhessen az igazi elit mezőnyhöz.
  • B0B0
    Azt azért látni kéne, hogy Melinda élete formájában játszik, és így 37., Ági viszont igen mély gödörben van és így áll mögötte. Magyarán Ági sokkal előrébb lehetne, ha megfelelően állna hozzá a dolgokhoz.
  • berreg
    hát jelenleg a ranglistán a 37. helyen áll Czink, Szávay pedig a 38. helyen. Melindának ez nagy előre lépés!!

Áginak a sok sérülés, az edző váltás és igen, az önbizalomhiány tesz be.
  • Kelmeli
    Örülök én is annak,hogy már 2 magyar teniszező van ott az élbolyban, már csak feljebb kéne kúszni azon a ranglétrán...

így továbbbbbb
  • supperlevi
    Ez mit jelent, hogy ott van az elitben? Ezt az nso-n olvastad? Nem követem annyira a teniszt, de úgy érzem Ági helyett kellene valaki, aki magabiztosabb és technikásabb is kicsit.
  • berreg
    annyira örülök, hogy nem csak Szávay van ott az elitben, hanem a quebeci győzelem után Czink Melinda is! várom a továbbiakat és szurkolok mindkét lánynak! Szávay picit összeszedhetné már magát, reméljük idővel sikerül is majd neki.
    bírom Melindát, nagyon emberi sztem, cikk róla:
    http://www.nemzetisport.hu/tenisz/czink-meg-nem-dolgoztam-fel-a-tortenteket-2000709/
  • B0B0
    Minden gratuláció neki! A hozzáállása példa lehetne Áginak!!!
  • sb1
    És méghozzá milyen jól játszotta, meg is nyerte! Ezzel a világranglistán Szávaí elé lépett, és így a jelenleg a legjobb magyar női teniszezőnek számít, és szerintem nemcsak papíron...
  • grebber
    OFF:

Czink Melinda döntőt játszik!
  • grebber
    Párosban is búcsúzott!

V. Razzano
    A. Szavay 1 4
    B. Mattek
    N. Petrova 6 6
  • Fujiryu
    Neha enis utok olyan szepet mint Federer:)
    Szavay mar sose lesz olyan jo mint volt mert azert ezen a szinten mar illene par dolgot reflexbol visszatenni jol, akar csukott szemmel is a palyara. De amig csucsfomaban kepes egy Meccsen 5 kinemkenyszeritett hibara addig szerintem ne vard a csodat.egy evig jol ment neki fejben es ezert jutott el oda ahol van . De mostmar olyan hibakat csinal amit egyetlen profi se. Egyszeruen a legkonnyebb labdakat se tudja mar visszatenni a palyara ...
  • grebber
    Na párosba ment egy kört!

S. Perry
    L. Raymond 7 4 3
    V. Razzano
    A. Szavay 5 6 6
  • Dante73
    Mint játékos van, legalábbis a technikai tudása alapján. Mikor sikerül azt játszania, amit akar, és tud, akkor nagyon jó játékos. viszont valahogy fejben nincs ott, és ez a tegnapi meccsén is jól látszott; szenved a pályán, viszont időnként elsül a keze, rendesen. Csak aztán megijed a téttől, vagy csak az önbizalma tűnik el, és a meccsnek annyi.
    Ugyan akkor az edző körüli herce-hurca sem tesz jót neki, és sorolhatnám.

Ha egyszer sikerül fejben rendbe tenni a dolgokat, top10 abszolúte nem elképzelhetetlen. Más kérdés, hogy ez sajnos, reálisan nézve nem valószínű. Aki egyszer elhiszi magáról, hogy nem jó játékos, hiába az, már szabhatja, és futhat a pénze után. Márpedig, most úgy tűnik, Ági elhiszi, hogy nem jó játékos,

Peer-t le kellett volna mosnia a pályáról. És ez az eredmény az önbizalmának nagyon nem tett jót...
  • Fujiryu
    Szávayra mostanság hülyeség fogadni.Lehet, hogy 31. a világranglistán, de közel nincs azon a szinten már mint ahova besorolják.
  • MaSzKa
    jó hogy nem fogadtam
  • grebber
    A világranglista 51. helyén álló Czink Melinda 6:3, 6:4-re győzött az olasz Maria Elena Camerin (86.) ellen a US Open első fordulójában. A magyar játékos következő ellenfele a második helyen kiemelt Serena Williams lesz, aki 6:4, 6:1-re nyert honfitársa, Alexa Glatch ellen.

Sajnos Czinknem sem volt hosszú ez a torna :( De legalább nyert 1-et!
  • B0B0
    Mi lett volna, ha nem veszi komolyan? Bringa?
  • Dante73
    6:2
  • [Jakuza]
    Mar miert nincs igazam ?
    En nem a szorzorol beszeltem, hanem ki fog nyerni. :D
  • Dante73
  • Dante73
    5:2...
    Nem alakul túl jól, eddig...
  • MaSzKa
    1,69 vs 1,79 s peer a tippmix szerint nincs igazad
  • [Jakuza]
    Akkor fogadj Peerre, mert annak nagyobb az eselye,hogy o nyerjen.