Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
nm

most szurkolnunk kell Chakvetadzenak, hogy megverje Mauresmot, mert ha így lesz, akkor Ági már mindenképpen 18. lesz a jövõ héttõl a WTA ranglistán.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
köszönöm az infót
Isthy
du. 2-tõl, ugyanúgy, mint ma

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
szép volt a mai teljesítmény Ágitól. Most már bebizonyosodott, hogy a januári gyengébb szereplés csak idény eleji forma volt 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

desigo
Hánykor játszanak?
Isthy
Ezzel csak egyet tudok érteni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Demi kicsit jobban adogat mostanában, de azért nem annyira vészes.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Hát, ha pont annyira fogad jól, mint Dementieva, akkor meg is veri mert sokkal jobban szervál! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Jó kép:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Az biztos hogy nem egy brék lesz a meccsen mert Ági is nagyon jól tud fogadni.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Dementieva az, aki nem tud szerválni és a fogadópontokra megy nagyon. Épp ezért nagyon figyelni kell az adogatásokra!

Isthy
A holnapi ellenfél az elõdöntõben Demi lesz. Papíron megint nem Ági az esélyes és ez nem rossz lélektanilag.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Jó meccs volt😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0

zaki
Szép volt! <#vigyor1>

Ugyan 1:4-re értem haza, de azt eddig is tudhattuk, hogy Ági nagy küzdõ. Ettõl függetlenül az elõdöntõt jó lenne határozottabban kezdeni.

Szép volt Ági!
Isthy
Ez már nagy játék volt Ágitól az elsõ szett közepétõl kezdve!!!

Hantu eddig még játszmát sem nyert Ági ellen!

GRATULÁLOK!!! GYÖNYÖRÛ VOLT ÁGI!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Gratulálok 1-4-rõl nem semmi
B0B0
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, most értem haza, láttam az utsó gémet! 😄DDDDD

Csodálatos! 😊 Csak így tovább!

REALista
Szép volt Ági!<#worship>
7/6, 6/1

Count Adyn
Szép volt, megvan a meccs😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Nah épp a végére hazaértem
szimpatikus az állás <#eljen>
zaki
Hát innen ezt már nem lehet elveszteni szvsz...

REALista
Megvan az elsõ set 7:6-ra!Szép volt Ági csak így tovább!<#eljen>

REALista
Tie-break.

REALista
Ági szerválhat az elsõ settért!Hajrá Ági!!!

zaki
4:4 😊

B0B0
Visszavette az elvesztett adogatást!!! 😊)))

B0B0
Amint látom, eddig nem az igazi 😞

Isthy
Már itthon vagyok és a szemeim valamint a füleim a zajládára tapadnak <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

😄D szuper, te is látod, vagy küldjek smst az eredmény alakulásáról?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Kit--Kat
<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
húúú
sietnem kell haza 😊
Isthy
Közben megvan a holnapi program és örülhetünk, mert Ági 2-tõl játszik Hantuval a centeren. Tehát holnap élõben láthatjuk a meccset! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak akkor adja, ha Ági 2-tõl játszik Hantuval, mivel csak ez az egyetlen közvetítés lesz pénteken a tornáról az Eurosporton...

DUNAFERR FOREVER!!!

remélem a pénteki meccset ismét adja az eurosport!!!
hajrá ági!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

B0B0
Nah, megvan az elsõ rangos skalp idén! 😊 Csak így tovább, Hantuchova ellen pedig legyen dejavou érzésünk! 😄

Sajnos a mérkõzés végét ki kellett hagynom, de addig is szorítottam. Gratulálok a gyõzelemhez!
Isthy
Gratulálok Áginak ehhez a szép és tanulságos gyõzelemhez!!!<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Jó pihenést holnapra Ági! Azután pénteken a mai tapasztalatokkal felvértezve mindent bele Hantu ellen!

HAJRÁ ÁGI!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
Kit--Kat
finishben van

desigo
GRATULA !!!
desigo
javuló tendenciát mutat
REALista
Ági vezet 3:1-re.Csak így tovább!

desigo
Eltartott egy ideig...
Huhh, ez az adogatás nem volt könnyû szülés.
desigo
HAJRÁ HAJRÁ
desigo
kár érte <#szomoru1>
Meg a szett is...

Az elõbb 'deuce'-t szinte livescore-on keresztül is hallottam, annyira beleégett a dobhártyámba ez nem túl kedvelt szó.
Ááá, 3 bréklabda ment a levesbe! 😞