Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most szurkolnunk kell Chakvetadzenak, hogy megverje Mauresmot, mert ha így lesz, akkor Ági már mindenképpen 18. lesz a jövõ héttõl a WTA ranglistán.
DUNAFERR FOREVER!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szép volt Ági!
Hantu eddig még játszmát sem nyert Ági ellen!
GRATULÁLOK!!! GYÖNYÖRÛ VOLT ÁGI!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Csodálatos! 😊 Csak így tovább!
7/6, 6/1
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
hajrá ági!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Jó pihenést holnapra Ági! Azután pénteken a mai tapasztalatokkal felvértezve mindent bele Hantu ellen!
HAJRÁ ÁGI!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az elõbb 'deuce'-t szinte livescore-on keresztül is hallottam, annyira beleégett a dobhártyámba ez nem túl kedvelt szó.

HAJRÁ