Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
na talán
Most is elõ kellene valami hasonlóval rukkolni, nagy kár, hogy ez a break nem jött össze.
B0B0
Eza 6:0-s széria nem volt rossz 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Na így kell adogatni 😊
desigo
elsõ behúzva <#taps>
desigo
4:3 yeees
Kit--Kat
most bevadult -.-

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
na alakul 😊
Visszabrékelt Ági, nagyon helyes.
desigo
nem állnak jól a dolgok 😞
desigo
thxthx
Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
linkelnéd?
Isthy
sajnos livestream sincs, így marad a livescore

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
Na Dementieva nyert és jönnek Ágiák de sajna azt már nem közvetítik 😞
Isthy
Hacsak nem kerülnek át Ágiék is az 1-es pályára, mint ahogy az elõttük lévõ párosmeccs is átkerült.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem csúsztak csak kb. 20 percet a kezdéssel, eredetileg este 7-re volt kiírva Demiék meccse.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
Nem kicsit szoros meccs
jól tolja a gimis csaj 😊
B0B0
Kár, hogy most nem adja a jurósport 😞

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

És még fognak is, mert még most gyilkolják egymást az elsõ szett rövidítésében.
B0B0
Huhh, akkor jó nagyot csúsztak

Még tart a Kvitova-Gyementyejeva mérkõzés, utána jön Ági.
B0B0
Valaki tudja mi van a mai meccsel? Kimaradt a live score-ból

B0B0
TUdom, az a csaj egy akkora tuskó. A motorosfûrész lefulladna a fejében...

Isthy
Naja! Petrova a szerencsés, hogy Ágival fényképezkedhet együtt <#ravasz1><#vigyor>

Nem tudom emlékeztek-e mit mondott Petrova az Ági elleni tavalyi veresége után. Ha valaki nem emlékezne ide írom: Áginak csak szerencséje volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
rezgéscsillapító

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
Az ütõjén az a mûanyag mi célt szolgál?
sárga smiles...
B0B0
Pont Petrova?? Az a tuskó? Majd Ági kompenzálja... 😊

Isthy
Ági már írt is a blogjára

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
csak a fekete szerkó
az kell 😊
Isthy
Gratulálok Áginak! <#taps><#taps><#taps>

Így kell ezt csinálni, csak így tovább! Bár a meccset nem láttam a munkahelyem miatt, de felvettem és estére pótolom a mulasztásomat.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Az lett 😊

Kit--Kat
sima volt

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Hát ez így nagyon sima lesz 😊
desigo
kira <#worship>
B0B0
Elsõ szett behúzva 6:1-gyel! Igeeeen 😊

B0B0
Nah, már 4:0 😊

desigo
hajrá-hajrá

szexi a fekete ruciban...
Nem ellendrukker, csak óvatos. Szerintem sokunknak megvannak a babonái, melyek szükségesek a gyõzelemhez, például nem szabad beszélni róla, vagy elkapcsolgatni a tévét, hátha úgy jobban megy a csapatnak/sportolónak. Én mindig magamat (is) okolom, mert vagy néztem, vagy nem néztem, esetleg mert nem helyszínen drukkoltam 😊

Mindenesetre én bízom Ágiban, de egyszersmind aggódom is, ugyanis nem vagyok jó véleménnyel a hazai közegrõl, mely elfordul az egyszer volt kedvenctõl egy vereség után, és egy bravúros második helyet sem mindig tud értékelni. Nem jó, ha ez a sportolóinkra is ráragad. Amúgy pedig: Hajrá Ági!
Isthy
Ági holnap délután 2-tõl játszik a centeren Párizsban és az Eurosport pont 2-tõl 3/4-ed 4-ig közvetít élõben. Tehát akinek van Eurosport nézze!

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Te miért nem nyitsz egy Szávay ellentopicot???

grebber
Ne igyál elõre a medve bõrére!

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Ezen a tornán már alkotni kéne valamit, bár asszem ez most sikerülni is fog! 😊

desigo
Szávay Ágnes a fehérorosz Olga Govorcova ellen lép pályára kedden a 32-es táblán a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi nõi tenisztornán.

A viadal honlapja alapján a világranglista 20. helyezettje, a torna hetedik kiemeltje a 20 éves Govorcova (45.) után - sikere esetén - az olasz Tathiana Garbin (39.) és az amerikai Meilen Tu (51.) párharcának gyõztesével találkozna a negyeddöntõbe kerülésért.
Szávay párosban nem szerepel.
Kit--Kat
Ok kössz, így már értem.

De a legjobb, ha ezt belinkelem, így talán érthetõbb.
Az a meccs csoportelsõségért ment, de négy csoport volt összesen. Még egyet emccset nyertünk a románokhoz hasonlóan, így egyaránt ötödikek lettünk, míg a bolgárok és fehérorszok hetedikek. A papírformának megfelelõen Szerbia és Svájc lett a "két elsõ" a csoportlesõk közül, így õk jutottak fel.
Kit--Kat
EZt nem értem, ha Svájcal játszottunk az 1. helyért hogy lettünk 1bõl 5.-ek?

Isthy
Ági viszonylag jó Ágra került Párizsban, ahol keddtõl játszik, mint a torna 7. kiemeltje

Elsõ meccsét Govortsova (48.) ellen játssza, majd valószínûleg Garbin (37.) jön. A negyeddöntõben pedig jöhet Hantuchova, egy régi ismerõs.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Magyarország nõi teniszválogatottja Romániával együtt az ötödik helyen végzett.

Elõbb Arn lépett pályára, és simán, 6:2, 6:1-re nyerte a maga meccsét, majd jött Szávay, aki könnyedén, sokszor mosolyogva, játékot sem veszítve ütötte ki Jevtimovát (6:0, 6:0).

A Jevtimova, Kosztova–Arn, Szávay páros mérkõzést természetesen már nem kellett lejátszani.

Next PC upgrade: 2022