Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Nem tudom emlékeztek-e mit mondott Petrova az Ági elleni tavalyi veresége után. Ha valaki nem emlékezne ide írom: Áginak csak szerencséje volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Így kell ezt csinálni, csak így tovább! Bár a meccset nem láttam a munkahelyem miatt, de felvettem és estére pótolom a mulasztásomat.
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindenesetre én bízom Ágiban, de egyszersmind aggódom is, ugyanis nem vagyok jó véleménnyel a hazai közegrõl, mely elfordul az egyszer volt kedvenctõl egy vereség után, és egy bravúros második helyet sem mindig tud értékelni. Nem jó, ha ez a sportolóinkra is ráragad. Amúgy pedig: Hajrá Ági!
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
A viadal honlapja alapján a világranglista 20. helyezettje, a torna hetedik kiemeltje a 20 éves Govorcova (45.) után - sikere esetén - az olasz Tathiana Garbin (39.) és az amerikai Meilen Tu (51.) párharcának gyõztesével találkozna a negyeddöntõbe kerülésért.
Szávay párosban nem szerepel.
Elsõ meccsét Govortsova (48.) ellen játssza, majd valószínûleg Garbin (37.) jön. A negyeddöntõben pedig jöhet Hantuchova, egy régi ismerõs.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Elõbb Arn lépett pályára, és simán, 6:2, 6:1-re nyerte a maga meccsét, majd jött Szávay, aki könnyedén, sokszor mosolyogva, játékot sem veszítve ütötte ki Jevtimovát (6:0, 6:0).
A Jevtimova, Kosztova–Arn, Szávay páros mérkõzést természetesen már nem kellett lejátszani.
Next PC upgrade: 2022