Ken Kutaragi elhagyta a Sonyt

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem ezzel a konzol dologgal nem fog az történni hogy annyira media centerré válnak illetve elszámítógépesednek hogy már nem is lesznek konzolok. Mert én azért vettem konzolt mert meguntam a sok tökölést a pc-vel. Mind a hardver mind a szoftveres oldalát, hogy játszani tudjak. Namost ha ebben a rohadt nagy versenyben ahol minden cég sûrûbben hozza ki a maga portékáját csak azért hogy a másikat lepipálja oda jutunk hogy 2-3 évente új konzolt kell venni hogy játszani tudj akkor mi a különbség? Mármint a konzol meg a pc között? Egy konzol életútja 5-10 év között kéne legyen de az alsó határ inkább 6,7 év.
NEXUS6
Az biztos, hogy nagy fej ez a Kutaragi, de nem sok ember van a világon akivel ne rugta volna össze a port.

De talán ahhoz hogy valaki új dolgokat ne csak kitaláljon hanem meg is valósítsa öket valszeg ez kell.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tudom, hogy nem volna jó egyiküknek sem.
Csak azt mondtam, ha egyikük meglépi, akkor a másiknak követnie kell.
Dzson
A programozók már most morognak, hogy be kell tanulniuk az új technológiába, ami nem kis idõ. Ha a MS ki is hozna idõ elõtt egy új gépet, a mostani konzolok (PS3 X360) játékainak olyan hosszú a fejlesztési ideje, hogy senki nem lenne hülye átállni az új gépre, és dobni a kurrens projecteket.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Addigra még a befektetéseket sem hozza vissza. Tehát bukó lenne az egész konzol-biznisz, mind a Sonynek, mind a MS-nak. A Nintendo meg mindent tarolva nyer a Wiivel, ami már nyereséges, viszont 5 évvel korábbi technológia és tudásszint, egy ügyi kontrollerrel. Aztán majd mindenki ezt utánozza (olcsó hw + ilyen kontroller). És ezentúl ilyen lesz minden kozol. Komolyan gondolod, hogy ez lesz?

"Bár a MS-nek mindegy, majd kihozzák 2 évvel korábban az új gépüket,"

Pedig ha a MS vált, akkor a Sony is kénytelen lesz megtenni max egy évre rá, mert 2-3 év múlva már nem lesz versenyképes egy akkori technológiát tartalmazó konzollal.
basszus, Howard Stringer simán Howard Sternnek olvastam, má csodálkoztam hogy õ is a PS3ról beszél LOL

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Dzson
Kutaragi játékgépet akart, a Sony meg egy játékgépet és home entertainment rendszert BD lejátszóval.

A nintendo trágyát ad el legyeknek.

Az X360 meg jó lenne, egy halk és stabil hardverrel, meg egy HD DVD drive-al minimum. Így egy évig fogja tartani a tempót. Bár a MS-nek mindegy, majd kihozzák 2 évvel korábban az új gépüket, ezt meg leszarják a felhasználókkal együtt - mint ahogy azt tette az Xbox-al is.

a PS3 egyedüli gondja egyelõre a kevés játék.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Talán átnyergel XBoxra. 😄
A PS3-at meg nem kell leírni. Szerintem bár sokat veszít a piacrészesedésébõl, ebben a konzol generációban még mindenképp õk fognak többet eladni. (Legalábbis az MS-hez képest. Wii darabszámban lehet, hogy nyer.)
Ha lesz helycsere a MS és a Sony között, az leghamarabb a következõ generációban fog bekövetkezni.
← ElőzőOldal 3 / 3