Conservapedia, a "liberális" wikipedia ellenpárja

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penge4
Nekem ez tetszett: "A konzervatív enciklopédia vallásos-jobboldali megközelítésû "tudományos" anyagokat kínál"

Valahogy kicsit ellentmondás. Ha a tudomány a vallásosságra épülne, akkor még mindig valami mezõn rohangálnánk növényeket rágcsálva. <#banplz>

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

Azért nem látsz buddhista, hindu stb. törekvéseket, mert Magyarorsszágon élsz, ahol 1000 év óta a kereszténység a legelterjettebb vallás. Ha a távolkeleten élnél, a buddhidtáktól lenne ki a tököd.
Nem tudom miért rosszabb tagdni az evolóciót, a lelki világot a valós fölé helyezni, vagy megõrizni a konzervatív értékeket mint azonos nemûekkel együtt élni vagy saját gyermekeinket megölni. Nem csak ezek az alternatívák vannak, én példeául liberális kommunista buziellenesnek vallom magam, és ez így jó, hiszen PONT ez a liberalizmus hogy eltûrjük egymás hülyeségeit.
Persze ez az ember túllõtt a célon, de hát amerikai.
Javaslom azoknak akik a természeti jelenségek vallásos megközelítését a tudományos elé helyezik, hogy ne is használják a tudomány vívmányait, hanem járjanak lovon, világítsanak gyertyával és az ilyen faszságaikat se az interneten terjesszék, hanem papírusztekercsen rovásírással!

Teljesen hülye néhány ember és nem elég ha nyugton hagyjuk, mert annyira idióta, hogy veszélyes lehet ha hagyjuk tevékenykedni.

Kb ennyi a véleményem a vallásos majmokról, és konzervatív barmokról.
Amiket eddig megnéztem wikin: Linux how-to, fizika, matematika, stb. Ezeket hogy lehet liberálisan, vagy konzervatívan tálalni? Ezért utálom a kommunistázást is itthon kb ugyanekkora barmok mint ezek az agyatlanok. A tudomány hogy lehet jobb vagy baloldali, vagy akármilyen más idióta kitalált eszméhez közeli?

" idõnként érdekes megfigyelni, hogyan illesztenek be bibliai magyarázatokat a szerzõk a legkülönbözõbb témákhoz, és miképpen szorítanak történelmi eseményeket vallási keretek közé."
Ezektõl a keresztény köcsögöktõl egyre jobban kiakadok. Mért nem látok budhista, hindu, szúfi, stb törekvéseket ilyen baromságra? A politikusokról, és egyházról egyre durvább véleményem van.... Ezek az emberek még szellemileg mindíg a középkorban érzik magukat... Szánalmasak. Kezd az egyház is hasonlítani szerintem a zenekiadókhoz....
A pápa majd biztos szenté avatja õket, én inkább röhögök rajtuk.
Nem is tudom hol írták, hogy az usában politikai karriert lehet erõsíteni evolúció tagadással. Ezek után ez se meglepõ.
ezek nagyon betegek, ... fel nem fogom hogy nekik a republikánus oldal mitõl konzervatív, meg a demokrata mitõl liberális ... most meg a wikipedia lett liberális... össze vissza dobálóznak ezekkel a hülye szavakkal amikor semmilyen reláció nincs a dolgokkal amire rámondják, persze ez az egész világon igaz hogy politikai ügyekben már teljesen lehetetlen is egyáltalán beszélni , mert telispammelik ezekkel a szavakkal és már nincs értelme egyiknek se, csak össze vissza keverik és egymással teljesen ellentétes jelentéstartalommal ruházzák fel.
Így hogy a francba lehet kommunikálni ha valakinek az alma szó egy gyümölcsöt jelent, valakinek meg egy kerti szerszámot?
← ElőzőOldal 2 / 2