Amerikai pite 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol, letöltötttem az 5 OST-jét és abba benne van! 😛
Emlékezetbõl mondom, tehát töltsd le PrisonMan álltal linkelt linket.
A 4 meg rohadt lassan jön, mert nincs seed ehh.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szerintem: Basco - Ain’t No Game, tudom hogy benne van a listában de az egy 140 kb-os szövegelés. A neten sehol se találom: Firefox, fáljcserélõk, de semmi.
PrisonMan
Szívesen <#wink>
Kár, hogy nem találtad meg, lehet hogy még más fog tudni segíteni. Ha megvana szám neve, onnantól könnyû lesz megszerezni <#vigyor>

THX, haver vagy! De sajnos nincs benne az a szám amit kerestem.
Az a szám akkor kezdõdik, amikor a bárban a csajok Stifler hasáról isznak és aztán öszzevesznek Rock-kal, a törpével. Nekem az kéne.
PrisonMan
Négyet most hirtelen nem találok, de ketteset belinkelem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.com/files/14480499/AP-2.rar

Megpróbálom a hiányzó részek OST-jét megtalálni, és akkor lesz egy teljes Amerikai Pite Soundtrak gyûjteményünk <#vigyor>

PrisonMan
Szívesen <#wink>

[url=http://thepiratebay.org/tor/3640355/american_pie-4]Amerikai Pite 4 OST[/url]

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Négy nincs?

Thanks!<#wave>

PrisonMan
waw és Dexantreal!
Amerikai pite 5 Ost:
http://rapidshare.com/files/22396354/American_Pie_5_Naga_Mila_soundtrack_upload_by_FreeZe.rar

Akkor ne mond el még pls, egyébként igen: ki így, ki úgy.
Ízlések és pofonok.

Tuti hogy ott lesz, amúgymeg ki mit szeret alapon: Szerintem a 2. és az 5. volt a legjobb. Amúgy tudjátok hogy mirõl fog szólni? Én igen, úgy alapjában! <#crazya>
Talán még Jim faterja ott lesz a hatban, mint eddig mindengyikben.
Bár nem hiszem :S.

Én?
Naná, de Jim, Oz, Stiffler, Heather, Jessica és Kevin, meg a többiek nélkül ez meg se fogja közelíteni szerintem az elsõ hármat.
A négy se volt már olyan jó, de az még bejött és tetszett valamennyire, az öt már nem igazán.
Remélem Oz nevét jól írtam. Oz Meicher asszem :S :S.

Te várod már a 6. részt?
Majd szólj nekem is pls.
Bár az ötödik az nem olyan jó OST-ben se.
Nekem elsõ három van csak meg OST-ben.

valaki nem tudja hol találom meg az 5. Pite zeneszámait?
[email protected]<#boxer>
a PITE 2. és a 4. a legkirályabb sztem 😄
de az 5. is eléggé tetszett
PrisonMan
Hát igen a beszólásai készek <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Gondoltam teszek be róla képet, ha már nem mûxik az elõbbi, de adok linket, itt sokkal de sokkal több van róla, és szinte mind a pitékbõl <#nyes>
Steve Stifler képek

Balazs15
jaja egyetértek

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Steve nél piros iksz van, pedig õ a legjobb az összes közül.

PrisonMan
Itt egy kis Stifler képgaléria! <#nyes><#vigyor> Melyik májszter a legjobb? <#nyes>
Steve:

Matt:
Dwight:
----
Erik: (bár õ nem nevezhetõ májszternek)

PrisonMan
Egy kicsit spoiler! Csak egy szereplõrõl van szó, úgyhogy nem olyan nagy..
Info innen: IMDB Beta House

Matt Stifler (attached)
Na most. Ha nem lenne ott az a h*lye attached szó, akkor már meg is nyugodnék, hogy szerepelni fog benne, de az attached jelentése: hozzáragadt, hozzákapcsolódó
Remélem nem úgy fog szerepelni benne, mint Steve a 4-ben, a Bránermájszter produkciós résznél volt 3 másodpercig...
Remélem rendes fõszereplõ lesz <#vigyor><#vigyor>

PrisonMan
Azok a régi szép idõk. Steve, Jim, Kulagép , Oz <#vigyor>
"Sz*pj le szépségem!", "Debasz, debasz. -Az meg mit jelent? De megb*sznám"
De azért én kiállok Matt mellett is "Leveszem az öcsit betakarom p*csit" <#nyes><#nyes><#nyes>

Egyetlen bajom az öttel (vagyis nem a filmel, hanem hogy feliratos):
Nem maradtak meg bennem az ilyen fajta beszólások! Ez nem a film hibája, hanem a felirat nem tudja visszaadni, azt amit a szinkron vagy az eredeti. Biztos voltak benne dögivel, csak a felirat és felirat...

Aha, nem tudom.

fsgh
na ez gizda volt!😊 még az alap szereplõkkel😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

PrisonMan
Szerintem almásat, de nem emléxem kristálytisztán
Eredeti pite:
De szerintem, ami a filmbe volt az a te képeid közül a 3-mas

Ismerõs, ugye?<#idiota><#hehe>

Csak ez almás, ha jól láttam a kép nevét. Jim milyen pitét is próbált megrakni? :S Azon kívûl, hogy amerikai.

PrisonMan
ÓÓóó azért Matt és Dwight is nagyon nagyot alakítottak <#nyes>

báttyó02
3ig királyos volt,uj szereplökkel utána már kakkencs .c

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szerintem az 1,2,3,4 mind kurva joh volt sajna az 5ot meg nem lattam nem tom mien addig nem nezem meg amig nem lessz szinkron 😄
sapkafej
az oké, hogy fikázod a filmeket (leszarom), de hogy mondhatsz ekkora faszságot? ez szõrszálhasogatás, bazd.

György

drowns41
én szeretem az összeset 😊

http://sum41.uw.hu

Akármelyik részbe néztem bele mind erõltetett sz@r volt...

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

<#eljen><#hawaii>

fsgh
imádom ezt a részt😄DDDDdd fõleg mikor megjönnek a szülõkxDDDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

PrisonMan

Ezt ugye tudjátok hol van? Az egész Amerikai pite sorozat talán egyik legjobb momentuma <#vigyor><#taps><#taps><#nyes>

A bránermájszter is most, hogy mondod<#hehe>, elfelejtettem, de a punci király is nem? Vagy azt nem mondták rá? :S
Most kezdtem el egyet nézni megint, azaz éjjel nosztalgiából, ma majd befejezem.
Nah mindegy, akkor bránermájszter, a másik csak azért lett mondva az elõbbi hsz-ben, mert nagy becsajozós volt.

Sir Quno Jedi
Te, õ nem a bránermájszter volt-e?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Engem nem zavart a spoiler, de ez a kicsi spoiler, meg spoiler helyett használja már mindenki a spoilert. Azért van.
Amúgy az lenne a "karaj" Stiffler szavaival élve, ha visszajönne az igazi, a felûlmúlhatatlan punci király Steve Stiffler!<#eljen><#hehe>

PrisonMan
Szerintem az olyan még olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtõl. SAJNOS!!
Én is sokkal szívesebben néztem volna szinkronosan, de már fél év (!) várakozás után nem tudtam tovább várni... <#rinya>
Feliratosan is jó, bár szinkronnal lenne az igazi
Amit régebben is tanácsoltam, azt tudom csak most is:
Nézd meg feliratosan, mert nem biztos, hogy kijön DVD-n, pláne szinkronnal

PrisonMan
Nekem az egyik személyes kedvencem a 4! Matt nagyon állat benne <#vigyor><#vigyor>
Az ötben is van "klasszikus Stifler", õ Dwight. Kicsit spoiler:
Matt visszatér a 6-ban. Elképzelem, ahogy a két Stifler elkezd baromkodni, már elõre elmosolyodok <#vigyor>
Nekem az öt is tetszet, úgyhogy bízok a 6-ban

Elsõ háromnak mindenképp volt köze egymáshoz, még, ha nem is volt a pite megrakva benne, csak az egyben.
Hiszen az egyben látott szereplõk élete zajlott tovább és ért véget úgy, hogy úgymond elbúcsúztak tõlük az esküvõ után, aztán új vízekre eveztek a negyedik részben.
Arra végülis lehet mondani, hogy nem sok köze volt a pitéhez, habár Jim apja ott is feltûnt, meg az ötben is.

barnie1990
Jaja.Innen is látszik,hogy a részek csak rókabõrök,mert az elsõ rész óta (ha jól emlékszem) a pitéhez a sorozatnak nem sok köze volt.
Amúgy az elsõ 3 a kedvencem,a 4-est még megnéztem,de az 5-ös borzalom volt,és semmi feeling nem volt benne.

Zene nélkül mit érek én?

Sir Quno Jedi
Namost, ha nem lesz benne piteb@szás, akkor perelni kell õket a cím miatt! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem elsõ három tetszett, a négy jó, az öt tûrhetõ, bár végülis az se rossz nekem.
Bár nem tudom, lányoknak gondolom nem nagyon jön be a Stiffler féle szöveg<#idiota><#hehe>.

DoctorJohnson
HAT????
atyaég

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Benc16
az 5. az melyiik? arról adjatok már képet.

http://staremball.extra.hu/ -n le lehet tölteni a 3 -at + a 4 -et.

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Azé ez szerintem hülyeség....persze ízléske és pofonok. De az 1 az pont egy olyan film volt amin lehetett röhögni is meg kb ráébresztette az embert a gimis évek királyságaira 😄
Egyébként a 2 tetszett nekem a legjobban, a 3 még elment de nem az igazi. A többi szerintem nem jó...fõleg az 5 😞 áhh...