Amerikai pite 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
DE ígérem, amint elérhetõ lesz azonnal megosztom veletek <#kacsint>#kacsint>
Vagy nézitek a googlet, ezt gépezljétek be: American Pie Beta House soundtrack rapidshare
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A leírtak alapján jó film lesz, az ötödiken is sokat nevettem. A poszteren látható birkának lesz szerepe a filmeben? <#vigyor>#vigyor>

Na akkor Spoiler
Vigyázz, harap!
Viszon a suliba van egy ellenséges csapat is, õk a Geek-ek. Többségük szemüveges, jól tanuló és utálja a betakat. Jól össze is balhéznak.
A két csapat sorsa a film második részében dõl el, ugyanis megrendezik az olimpiát, amin a két csapat tagjai összemérik "erejüket". E hagyomány õrzõje pedig nem más mint Jim apja <#idiota>#idiota>, a többit nézzétek meg!
A film mappájában ott a feliret is! Remélem ezzel segitettem! Kihagyhatatlan vígjáték<#vigyor>#vigyor>
Mindenki érdekében.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
PSN: berghold
macleod: És magáról a filmrõl is mesélnél? Milyen lett? <#vigyor>#vigyor>
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]
- megjött a TV2-re szinkronos Pite 5
- éés megjelent/napokon belül megjelenik a Pite 6 <#kacsint>#kacsint>
Azért az kicsit nagyon furcsa, hogy elvileg 2008 nyarára, de mindenképpen jövõre volt bejelntve.. Egyébként hivatalos oldalon December 26-ot írnak
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Italy 19 December 2007
Germany 20 December 2007
Canada 21 December 2007
USA 26 December 2007
Még megse jelent!
Nem tudom honnan tudnád leszedni.
Nem mertem még hinni sem benne erre megnézem a port.hu-t és tényleg:
http://www.port.hu/pls/w/tv.prog?i_date=2007-12-09&i_ch=1&i_ch_nr=4
Jelszó:
Jó zenehallgatást! <#wink>#wink>
A 4. részben is volt legalább ugyanannyi poén, mint az elõzõkben. Vígjátéknál ne a színvonalat keresd, röhögj ajta egy jót inkább és élvezd a témát/akarom mondani pitét <#wave>#wave>
A 6. részt meg várjuk ezerrel, mert biztosan jó- és fõképp nagyon vicces lesz <#wink>#wink>
a pite 2-nél az elsõ link esetében a kicsomagolásnál jelszót kér a titkosított fájlhoz..
nem tudod mi lehet az?
köszi
Hát igen, lehet, hogy öreg vagyok kissé pitéhez.(21)
Értem ,hogy ez a 15 éveseknek készült.
De attól még nem kéne pocsék filmet csinálni.
A 4. részig láttam,és egyre rosszabb lett. Folyamatosan esett a színvonal.
Viccek hellyett inkább csak gyomorforgató jelenetek voltak benne.
És mivel a minõségi romlás folyamatos, gondolom a 6-é rész mindet alulmúl.
Merthogy attól még hogy tinivígjáték, csinálhatnának,színvonalas alkotást is.
De nem akarok róla lebeszélni senkit, nézzétek meg. Én nem fgogom az biztos.
De számomra ze nem film, és szomorú vagyok hogy vanak igazán értékes alkotások ,azokkal meg nem foglalkoznak eleget, helyette inkább az ilyen pite6 szintû filmek a menõk.
ui: fuj bazz erre inkább no comment
de a romantikus,dráma filmekben tényleg nincs igazad...
ui: ja persze kipróbáltam, te még nem? nagy hiba <#idiota>#idiota>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
egyébként meg nagyon emlegeted ezt a pite dugást.. biztos kipróbáltad már<#mf2>#mf2>
de nem tudom elégszer hangsúlyozni! nekem semmi bajom a az elsõ hárommal, szeretem õket, nekem csak a néggyel van bajom, és valszeg a másik kettõvel is bajom lenne , ha láttam volna... de itt a legnagyobbat az nyomja, hogy Amerikai Pite...miért bakker, mikor alig van köze hozzá? ha semmi köze sem lenne a pitéhez, hanem egy teljesen különálló film lett volna, akkor azt mondom hogy ok, egyszer nézhetõ, elmegy, de így?
különben meg Titanic mondd neked valamit? vígjátékok tömkelege romantikával fûszerezve! barátnõvel megnézni egy romantikus filmet!
ja és mondok valamit : az amerikai pita hivatalos besorolása Comedy/Romantic
ennyi, na húzzál csicsikálni, már lövik a pizsit! pitét el ne felejtsd megdugni!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
elöször is a negyedik rész egy oltári nagy baromság volt, semmi értelme sem volt megcsinálni, úgy volt szar ahogy volt, amcsi pitéhez nem méltó volt, alig volt köze az elõzõ három történetéhez...akik ezen a véleményen vannak (mint ZsírosKenyér) nem az egész amcsi pite világot szidják (gondolom), hanem a szánalmas negyedik részt... /hehe ötödik? meg hatodik? jézusom, nem tudtam hogy újjabb bõröket húznak le...lol/
másodszor gondolom te valami kis 15 éves kisiskolás lehetsz, aki még nem tudja értékelni a mûvészi/romantikus/dráma filmeket, ha késõbb sem tudod, az már a te bajod, mert remek alkotások születnek ezekben a kategóriákban is! Ezek a kategóriák nem nemre vagy korra vannak szabva bakker...
harmadszor: na akkor kiknek készült az amcsi pite? az ilyen kis pö...knek, mint te vagy? akkor oké, dugd meg a pitédet azt légy boldog vele!
ja és még ide a végére : bunkó is vagy, ami a hsz-ed második felében található, az bunkóság...
na mind1...
Azoknak meg gratulálok akik 20-35 évesen szídják az amcsi pitét, h "fúj de fos, fúj de szar". Nem nekik készült. Fõleg olyanok ne szídják akik ilyen topikokat nyitnak: 2005. 01. 10. - Romantikus filmek 2005. 01. 08. - DRÁMÁK - Szomorú filmek. Fõleg amiket odaírt (18-25 év fiu). Nem akarok újjal mutogatni.
Mégsem fog szereplni benne Matt Stifler <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
http://www.imdb.com/name/nm1561561/
&
http://www.imdb.com/title/tt0974959/
Kááár!! És csak valamikor 2008-ra készül el
Sajnos az Ain't No Game*t sem találtam meg, pedig aztán kerestem mindenhol: torrent-keresõk, mp3-as oldalak és keresõk, google, e-mule...
Ha viszont azt megtudnád mondani, hogy ez a szám melyik albumban van az sokat segítene. (albumra hatékonyabban tudok keresni) <#vigyor>#vigyor>
OST-k azonban kellenek, bár ott is az 1-2-3 dominál.
Többi szánalmas erõltetett próbálkozás.
A 3. rész után már egyik sem ment le mozikban. SEHOL az ég egy adta világon. :)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ez nincs meg és, amit linkeltem, az szar, mert nuku seed ott :P.
Thanks az egész gyûjteményed még, de megvan a többi!<#wave>#wave>
american-ost.extra.hu
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Amerikai pite 1
vagy
Amerikai pite 2
vagy
Amerikai Pite 3 - Az esküvõ
Amerikai Pite 4 - A zenetáborban
Amerikai Pite 5 - Csupasz mérföld
Jó zenehallgatást! <#wink>#wink>