828
Pro Cycling Manager
-
peter0 #588 Nyitottam egy fórumot a PCM 2008-hoz!!!! Írjunk oda ezentúl!! -
peter0 #587 Davidson19: pedig az én verzióm az biztos jó!!!
Csinálj mindent ugyanúgy, mert annak menniek kell!! Nagyon sokunké úgy indult el!! Köztük nekem is!
De ne idegeskedj sokat, júni végén jön a PCM2008! Nézd többet az oldalt! Kezdetektől fogva! -
davidson19 #586 sziasztok én már vagy 1éve bajlódok a pcm 2007 el de megprobáltam minden eddigi lehetőséget és még egyszer sem volt jó most peter0 é volt a legígéretesebb de azse lett jó nemtudom hogy mivel lehet a baj azzal hogy reloaded verzósat szedtem le vagy az hogy a daemon tools 4.12.3 am van. Ha valaki tud pls segítsen köszi előre is -
peter0 #585 Remélem jó lesz!!!
A 2007 is jó volt!!
Bár biztos ez is ilyen védelmes szarság lesz!!:(
Remélem gyorsan megoldják!! -
atomanty #584 jaja jónak ígérkezik nemkicsit
közeli az 19.-e, bár mire játszható is lesz :( -
#583 aki szeretne olvasni (angol szöveget) a 2008-ról, az ITTmegteheti. -
peter0 #582 A 2008-as játékról senki nem tud semmit sem????? -
atomanty #581 jaja Boldog Karácsonyt minden pcm fan pajtásnak! tessék jáccani a szünetben -
peter0 #580 Boldog, békés karácsonyi ünnepeket és új évet kívánok minden idelátogatónak!!! -
atomanty #579 próbáltad már neten? sztem starforce miatt nem lehet, esetleg az elöző résszel -
peter0 #578 Élek még én is...azért egyszer összehozhatnánk valami netes játékot...de más nem reagált rá gondoltam nem akarnak...ketten azért nem lenne olyan jó mint mondjuk 6-7emberrel!!
Miket küldtél nekem Liverppol MSN-en?? Nekem nem nyitja meg azokat!!:S
Sajna!!
-
liverpool123 #577 azám:) -
atomanty #576 hajrá a pack pcm spain igenjóra sikeredett ;)
-
#575 Most telepítettem megint fel a játékot. -
atomanty #574 sztem már csak ketten játszunk :) de én igen jól állok -
liverpool123 #573 éltek még?? -
liverpool123 #572 aha.....mondjuk akkor már CSC Rabobank Discovery vagy v.melyik spanyol szentem......És mondjuk 1 fél szezon vagy egész.....de akk 1 kieg kellene mert mások az értékek mindegyik kiegnél
Vegyél fel Msn-re azt megdumáljuk:[email protected] -
peter0 #571 Nekem jó, csak mondjuk én egyáltalán nem ismerem a kiscsapatokat...Szerintem jobb lenne nagycsapatokkal...azért ott minden csapatban vannak jók!!
De igen, 4-5 ember kellene legalább ehhez!!
Aztán akkor megbeszélünk mindig valami időpontot és játszunk pár versenyt!!
Ezt így lehet???? -
liverpool123 #570 felőlem......akkor már ugy kéne hogy egy kis szar continental csapattal nyomnánk mondjuk 2 hónapot és aki a legtöbb pontot éri el az nyer....
Csak mondjuk kéne 4 ember min szntem
Szerintetek???????????? -
peter0 #569 Neten nem tudunk játszani a 2007-el?????
Hogy te is irányítasz egy csapatot meg én is1et!! -
liverpool123 #568 Simán le tudsz tölteni a www.pcmdaily.com-ról legújabb DB-ket szinte hetente frissül -
atomanty #567 hát ezért csinálják a játékhoz a modokat
szvsz a legjobb a pack pcm spain már doppingosok nélkül 1000verseny plusszba el lehet vele játszani évekig
tour elött szokták piacra dobni uhhogy még várhatsz 1 darabig -
peter0 #566 Nah, látom egyre kevesebben játszanak a játékkal!
Én úgy hiszem már csak a 2008-al fogok játszani!
Pedig a gépen fent van a játék változatlanul...
De megmondom őszintén én már azért sem játszom a játékkal mert én szeretek eredeti csapatokkal és eredeti nevekkel játszani...eredetin azt értem, hogy az éppen aktuális...
És sajnos a dopping miatt teljesen átalakulnak/alakultak a csapatok!!:(
És aki bent van a játékba a felét már eltiltották sajnos!
De remélem a 2008-at már jobban megcsinálják...mármint a grafika terén!!Mármint az optimalizálását!!
Mert nekem Celeron 3500, 1giga 677RAM, GeForce 8600GTS-em van és nem ment full grafikán minden a fullon!!Ez azért durva volt...
Ti még nem tudtok semmit a Pro Cycling manager 2008-ról????????? -
liverpool123 #565 Nah srácok mivan veletek? -
liverpool123 #564 Kár h nem a spanyol van meg
Nálam Boasson csak 65-ös sprinter:D -
atomanty #563 nah olvasgattam a pcmdaily fórumán és a pack pcm spainbe a legjobb adottságú versenyzők a következők:
T.Dekker
A.Contador
T.Boonen
M.Kittel
A.Valverde
E.Boasson Hagen
D.Ulissi
T.Phinney
Phinney Kittel és Ulissi gyengének tünhetnek,de az csak a látszat :) -
atomanty #562 jah ezt a level upokat tudja vki hogy van? mert én emberemnél is feljebb ment, de nem történt semmi
meg hogy egyáltalán mire jó azaz xp mert láttam olyat is hogy vkinek 5. level volt már
vki meg megáll 4.en de uugy fejlődik tovább -
liverpool123 #561 jaja.Képzeld tegnap kiirta a Panariás karrieremnél hogy Markov valami up level és Sprint 79 acc meg 78 lett:D:D -
peter0 #560 Liverpool: nem igazoltam le mert nem jött...az a baj szerintem, ha a dupláját mint amennyit ér akkor sem jön hozzám!!!!Szinte csak lejárt szerződésűeket tudtok szerezni...Menchov jött hozzám!!!Csak már idős...
Reynes?????Nem rossz de azért nem veszi fel a versenyt Oscar Friere, Benatti, McEwan +stb... sajna!!
-
atomanty #559 nálam Panariánál Mazzantival sikerült február 1-től május 1-ig 1030 continental pontot csinálni 49 versenynap alatt
az volt a trükk hogy 70%on edzetettem végig, csak 1 hónapig volt 80%on -
liverpool123 #558 peter a Caisse-ban van jó sprinter-Reynes:D:D -
liverpool123 #557 hát én most a Panariával vagyok és február és március között mentem Mazzantival 30 napot és teljesen meghalt.....Most kezdd éledezni:)
Leigazoltad a Caisse-ba Marchantét:O?? -
peter0 #556 Én mindig megvettem az összes bicikli cuccot de szerintem semmit nem ér!!Maximum hegyen!! Mert tesm nem tudta, hogy lehet venni jobb cuccokat és a szezon közepén láttam, hogy hegyen alap biciklivel megy, de addig már T-mobile csapattal nyert vagy 20, 1napos versenyt...macskakövön sokat!!szóval nem tudom de nem veszítesz semmit ha valaki megveszi...
Fiatalok??? Ha jó csapattal vagy érdemes a Rujano vagy a Gerdemann fiút megvenni:)) Ők jól tolják...
meg valami jó kis sprintert, mert én Atana csapattal, utánna meg a Caisse csapattal voltam de ott nincsenek igazi jó sprinterek és így elég unalmas a sík szakasz:)) a végén csak bekullogok a mezőnnyel...:)
Caisse-ban a Gomes Merchante nálam nagyon sok versenyt nyert de év közepén meg már totál ki volt fáradva...nálad nem Liverpool????pedig kb 30napot ment... -
liverpool123 #555 jaja jól mondja a srác:)Vegyél sok fiatalt -
atomanty #554 hi! van a cd-n hozzá manual
és én mindenképpen ajánlanám hozzá a pack pcm spain-t vagy az eternal database-t, mert a játék modolva az igazi ;) www.pcmdaily.com
amugy sztem játékosigazolás az lényeges, ha nincs meg a maximális 30 kerekesed, mert 50 versenynapnál többet nemigen érdemes vesenyeztetni őket
biciklitunningolásról meg, ha easyn tolod ott sztem nem számít semmit sem :), de igazából erre én is kiváncsi lennék hogy mennyit javítja a teljesítményt
én inkább edzőkre és fiatal játékosokra költöm a pénzem :) -
liverpool123 #553 aha jaa már vágom az a napi teljesítmény.Ha felfelé akkor egyértelmá hogy ha meg le akkor meg szarabb.Melyik csapattal vagy??Szzentem igazolj!!
Hát kérdezz nyugodtam válaszolok.
Vagy vegyél fel MSN-re:[email protected] -
Campus #552 Hi!
Jaja felpatchltem, azóta nagyon király!:D Nem tom mit enm értesz rajta, ahol kiirja a számokat annak a helyén vannak jelek: lefelé, felfelé mutató nyilak... gondolom az a morale. Elekzdtem már 1 career-t is, ti az lején költötök biciklituningolásra, v játékosvásárlásra? Nincs hozzá magyarítás? Vagy vmi oldal ahol kapok helpet h könnyebben menjen (leírás, tippek). Előre is köszi -
liverpool123 #551 még mindig nem vágom:Dmajd talán leesik...:D
Patcholtad a játékot? -
Campus #550 Hello!
A számra igen arra gondoltam! és annak a helyén szoktak a stage elején "-" jel lenni v nyilak! Pesrze h mennek a nagyobb teljesítményű játékok, méghozzá highon. -
liverpool123 #549 Szia!
1.kérdés:Fenn van v.milyen patch?Mert ha nincs akkor azért akadozik.A patch javítja az akadozást.Ha pedig fennvan akkor nemtom.Mennek a nagyobb teljesítményű játékok?Esetleg próbáltad kisebb felbontásra rakni?Igy kb ennyi ha ezekre válaszolsz akkor má tudok segíteni.Mert igy elég összetett kérdés.
2.kérdés:Ki tudnád fejteni bővebbben?Ami a neve mellett van szám pl:Cunego és +5 az a napi formája ez sztem sokat nem jelent de -5-el pl sok esélyed nincs.A többi nem tudom mire gondolsz