828
Pro Cycling Manager
-
Campus #548 Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Játszol a PCM2007-el, és nekem eléggé akadozik és elég sűrűn dobálja a RUNTIME ERROR-t, miért? És volt mikor ezek után a Windows "virtuális memória kevés" feliratot írja ki. Amúgy a gépem AM2 3800+ Asus 8600 GT és 1 GB Kingston 800 Mhzes memó. Ez kevés lenne? A másik kérdésem ha versenyzőim neve mellett a vonal, a nyilak, a +- számok mit jelentenek pontosan, mert vmi sejtésem van:P -
liverpool123 #547 Na látom senki nem ír!
Azért én írok egy beszámolót!
Mint már mondtam a Ceramica Panariával vagyok.
Meg kell nyernem a Maláj kört , Giro szakasz és leader trikó viselése és néhány Continental verseny megnyerése és Tirreni TOP10
Január:No verseny csak edzaőtábor
Február:Malájt Mazzantival 7 perccel nyertem Pozzovivo 3.lett mindent nyertem.
Rengeteg Continental versenyt nyertem még Mazzantival
Március:2 Continentalt gyorsan nyertem Mazzantival majd a Tirreno-Adriaticot is.A Coppa Cicliston 3.lettem vele.Ezután volt már 700 pontja és meghalt a sárga csíkja betelt.Ugyhogy pihenő várt rá.
Grillo és Pozzovivo is remekelt még.
Április:Szoikásos Grillo és Pozzovivo parádé
Május:Giro közepe felé tartok,Grillo 2 szakaszt nyert ,de leader trikot viselni semmi esélyem sincs mivel Sella lesérült.Most Perez Cuapioval vezetek a hegyi trikoban,.Na itt tartok most.
Majd még jelentkezem.De ti is irjatok....Na pá -
liverpool123 #546 egy kis hir az Astanától:Contador és Leipheimer is Astanás lesz -
liverpool123 #545 hát akkor sztem írok majd egy beszámolót most a Panariával vagyok.Képes beszámolót talán tolok majd fel. -
peter0 #544 Nem ártana, bár mostanság már én is hanyagolom a játékot!!!
Nem tudom miért... -
liverpool123 #543 nah vége a PRO TOUR sorozatnak:S
Lehet elkezdek egy karriert v.melyik spanyollal valszeg.
Fel kéne kicsit dobni a topicot -
atomanty #542 hát jah, senki nem ír beszámolót, meg semmi reakció
kicsit bepipultam a játékra mert tönkretette az augusztusi mentésem, ami már sehogy se jó.
hiába a reinstall, patch meg minden fogja magát és kilép mikor napot váltok :(:(:( erre tud vki vmi megoldást?
most a pack pcm spainnel nyomom a Ceramica Panariaval, február maláj körverseny sprintereim nyerik a szakaszokat rendesen, igyekszem minnél több pontot szerezni az első hónapokban.
sajnos a pcm spainos srácok kicsit visszábbvették a continental csapatokat mert a Panariának volt a legtöbb versenyzője és a legjobb versenyzői, de januárban csak 17ezres keresetért igazolhattam :(
bár így is sikerült a 3 legjobb 21 éves titánt megkapnom rassmussen dán sprinter átlagban 71es; vmi moldáv gyerek ő a jövőbeli stage race esélyesem, ő is átlag 70 és 19 éves+még vmi keleterurópai puncheur.
szerencsére ők csatatlakoztak rengeteg fiatalból álló csapatomhoz,de a kereset már havi -3750 :) ugyhogy októberig senkise :)
mivel több évre tervezek ezért edzőbeállításnak manmanagment:4 finance:1
sport managment:1 youth development: 10 választottam, így jan 1.-től 70-110 között van a versenyzők bónusza, persze hoztam pár mytikus edzőt is, de a legnagyszerübb a csapatban hogy csak 3 olyan versenyző van aki nem kap bónuszt,a csapat 70%-a 25 év alatt van
célkitűzésekből a giro szakaszgyőzelem ami elég neccesnek tűnik, de bármi megtörténhet :), szóval optimistán állok a szezonhoz
saját céljaim hogy mind csapatban és mind egyéniben is nagy arányú győzelemmel,zárjam az évet
oktoberben pedig jól beerősíteni a csapatom :) -
peter0 #541 kezd kihalni:( -
peter0 #540 Campus:Olvasd vissza légyszives!!!!!!!!!
Már leírtuk hogyan kell csinálni... -
Campus #539 Csak cd key kellene hozzá? -
Campus #538 Sziasztok! Segítségeteket kérném. Feltelepítem Daemon 4.10el újraindítom Yes-sel és checkingnél hibát ír ki. Ezt: Attempt of using emulation software has been detected. Please, insert the licensed disc, deactive the emulation software and try again. Mit kell vele csinálnom h működjön? Előre is THX! -
atomanty #537 nah de játékról senki nem ír, akkor már 1 kis helyzetjelentés első évem a Tinkoffal
célkitűzéseket eddig teljesítettem top 3 pár t.1es versenyen
tirreno adrieticanon 3. lett marzoli 5. hamilton
tour of romandie-n 3. lett botero
giro-n csapatidőfutamot nyertem, majd rögtön a második szakaszt is ignatievvel 41 mp-s előnnyel sikerült hazaérnem :)
a tinkoff tipikus szökevénycsapat, de eddig inkább csak protouros versennyen sikerült hazaérnem szökésből, pedig mindig szökök mindenhol :)
ranglistát már csak csapatba vezetem, mert pollack beelőzte marzolit és hamiltont, de ez annak köszönhető hogy túl sok protouros versenyen indulok, asszem a dauphnie liberé lesz az uccsó
kiv leszek giro végére boterot benn tudom e tartani a 10be most sprintbefutok következnek remélem cadamuro ott lesz mindig petacchi mögött :D -
atomanty #536 jaja én is néztem Laci nagyon nagy volt az időfutamon
grat neki! -
danieldrogba #535 mostmár ezt is tudjuk!
Doppingolo Bettini... :D:D:D
ki is fütyülték, a németeknél meg nem is adták ezért a vb-t...
Laci tényleg nagyon jól ment! :) -
liverpool123 #534 na látom kezdd kicst zülleni a topic:S
Nézitek a vb-t?
Azért Laci nagy volt!!Holnap is szoritsunk neki!!!!Na meg Valverdének
Sztetek ki nyeri? -
atomanty #533 nem vagy egyedül :)
4 naponta ki lehet birni szvsz
én naponta is csinálnám :) -
magentafcb #532 van egy nagyon nagy problemam a pcm 2007 jatekal
mindent jol csinalok, a unleashed verziom van. Probabaltam siman a DT is es a starfuckal is..mindegyik megy, csak az a baj h mindig 4 nap utan ki irja a starforce hogy "Application period of validity without a disc in the drive has exceded..." es meg kell neze meg egyszer a cd-t.persze hogy nem sikeres a checkolas es ki irja hogy emulation software detected...
mar mindent meg probaltam es hiaba...4 naponta ujra telepitem a jatekot es jatszhatok. Nagyon idegesito ujra csinalni mindent 4 naponta es egy vegleges szoluciot akarok...
Kerlek segitsetek...mitt csinalok roszul...en ma' mindent meg probaltam -
atomanty #531 2006ban a Rabobankkal nyomtam amugy, de az is elég erős csapat
míg most a tinkoffot úgy építhetem ahogy akarom, jövőre remélem sikerül vmi fiatal magas recovery-s játékost magam mellé csábítani, meg vmi jó puncheurt aztán már jönnek az eredmények :D -
atomanty #530 :) kis szerényen erre csak azt mondom nincs benne kihívás
igazából sztem continental csapattal jobban élvezhetőbb a játék, mert itt azért az alapokról indulsz rendesen, és így hogy van +161 verseny ez még inkább a cont. tour felé sarkall, amugy meg a tinkoff, így hogy bevásároltam van olyan erős mint a bouyuges telecom meg cofidis meg ilyenek -
liverpool123 #529 hajrá atom!Nem akarsz Pro tour csapattal karriert? -
atomanty #528 nah én is feltettem az eternal database-t, egész jóra sikeredett sztem, bár a ppdb-s verziónél kevesebb verseny van benne, de ne legyünk telhetetlenek
kezdtem is új szezont de már nem a panariával, meguntam hogy kb a 6. szezont kezdtem el velük.
új választás a tinkoff credit system
szimpatikus csapat sok fiatal tehetséggel, bár a csapat fele orosz, és igazából nincs se sprinterük és hegyi menő is csak pár darab
a csapat fő erőssége az időfutam és a szökések, ami elég kevés ahhoz hogy esetleg felkerüljek a pro tourba az év végén
rájöttem azonban hogy januárban még lehet igazolni a free riderseket, ugyhogy 4 sprinter és botero meg még 1 segítőt le is igazoltam a csapathoz
még maradt 30000 további emberekre így is
célkitűzések elég haloványok pár top 3 szereplés c1-es versenyeken giro szakaszgyőzelem és wild card a giro di lombardiara
remélem a giron sikerül majd vmi jó szereplést elérnem, csapatidőfutamot meg kéne nyernem és boteroval vagy hamiltonnal a rózsaszínt jó sokáig őrizni, akár 1 top 10es helyezés is elképzelhető -
atomanty #527 szvsz mind1 -
peter0 #526 és nektek milyen Daemon Tools van fent??
A 4.09es???
A 4.10el nem is működik?????
-
liverpool123 #525 hát peter nekem mükszik és jobb mint a sima.Több benne a verseny reálisabb statok több fiatal több verseny.Hobb grafika kb ennyi egyenlőre. -
peter0 #524 de nekem a nevek, zászlók, mezek, azok mind megvannak az eddigi javításokkal...ti felrakjátok ezt???Nem ám aztán elromlik a játék tőle...azt újra nem indul el valamiért...de ha nektek jó akkor írjátok meg légyszi azt akkor én is intézkedem:)
de jól hangzanak a változtatások...mennyi "hiba" van a játékban mint a valóságban...:)) szinte hihetelen...de azért így is 1ik legjobb játék...szerintem... -
atomanty #523 jó de januárban még az volt :) -
liverpool123 #522 jó de Rasmussen már nem Rabobankos se Astanás már Vino meg Kash -
atomanty #521 azér vannak benne mert még nem tiltották el őket :D
- riders caught doping retire after 2007 season -
atomanty #520 Parancsolj: :D
Previous Bugs fixed.
Riders can now be nominated for all races. One texture per rider (working!!!),New Equipment. New Scouting Zone, new Training Camp. new sponsors. PLZ note there is a small minor bug which I don’t care about (it only bothers you once when u start a career) it is just a little inconvenience read about it in the important part. Read the installation part you need to delete something before you install this db patch.
Features:
- one texture per rider activated by default
- Cyanides Vuelta 2008 bug fixed
- new frames, wheels, helmets
- new scouting zone and training camp in Mexico
- new secondary sponsors
- 161 new races added
- new World Champ race (Mountain TT)
- fair stats with huge potential for this years revelations
- real names and pics for all cont and pro tour races and for all sponsors and riders
- certain TT equipment can be used in Mountain TT
- huge amount of race variations for your career gameplay
- riders caught doping retire after 2007 season
- incl. manager photos
- incl. myas 3d pack (cyclist ref fix, new champs elysee etape)
- incl. ultimate shirt package for all Pro and Cont Teams .
New Scouting Area: Mexico (Stage Races, Mountain)
New Training Camp: Mexico (Mountain Camp)
One texture per rider activated by default
New Equipment:
Added Pinarello 2007/08 Frames (Prince Carbon, F4:13 FP Carbon, Paris FP Carbon, Montello FP8 Carbon, FP5 Carbon)
Added TREK 2007/08 Frames (Equinox TTX, Madone 6.9 Pro Carbon, Madone 6.5 Pro, Madone 5.5, Madone 5.2)
Added BMC 2007/2008 Frames (roadracer, streetfire, teammachine, promachine, timemachine)
Added Lightweight , Ritchey, Spinergy Wheels
Added Alpina Helmets
New Races:
World Championchips Mountain TT, Vuelta a Colombia, abu dhabi race of champs, honk kong tour, Memorial Zeca Teixeira, Trofeu Sergio Paulinho ,Trofeo Matteotti,1 Mei Prijs - Ereprijs Vic De Bruyne,Liege - Bastogne - Liege u23, Circuit de Wallonie, Zellik - Galmaarden, Ronde van Vlaanderen u23, Affligem – Affligem, Ster van Zuid-West Vlaanderen, Melbourne to Warrnambool, Paris – Troyes, Trofej Porec,Fyen Rundt,Classic Loire Atlantique,La Roue Tourangelle, Koeln - Schuld – Frechen, GP Rudy Dhaenens, Memorial Cimurri Gran Premio Bioera, Chrono Champenois, GP Jef Scherens, Memorial Rik van Steenbergen,Grazer Altstadt Criterium, Acht van Chaam, Daags na de Tour, Aalst Criterium, Int.Ratinger Radrennen mit der LTU, Criterium de Lisieux, Moenchengladbach Rheydt Criterium, Profronde van Stiphout, Na Tour Broker Criterium, Nacht van Peer, Decoplant Grand Prix, Nacht von Hannover, Profronde van Heerlen, Amstel Curacao Race, Puivelde, Lochristi, Hasselt - Spa – Hasselt, Boucles de l'Aulne GP Le Telegramme, SEB Ehispanga Tartu GP, GP Bucholz, Odder CK, Ronde van Overijssel, Friesche Wouden Klassieker, Memorial Philippe van Coningsloo, Fleche Hesbignonne, Gullegem, La Fleche Ardennaise, Ruddervoorde, Int. Wielertrofee Jong Maar Moedig, Slagelse CC, CK Kronborg, Noord Nederland Tour, Vejle CK, Kryterium o Zloty Pierscien Krakowa, Malopolski Wyscig Gorski, Nocne Kryterium o Zloty Pierscien Mlawy, Grand Prix Hydraulika Mikolese, GP Orea Metropolitana de Vigo, GP Cidade de Vigo, EOS Tallinn GP, Giro del Canavese u23, Grand Prix Palma, GP Formaggi Guffanti criterium, Gran Premio SBS Mountain ITT, Mercatone Uno Memorial Pantani, Boucles de la Mayenne, Halle – Ingooigem, Tour de Jura, Souvenir Jean Masse, GP de Dourges, GP Cristal Energie, Internatie, Spar Arden Challenge, Grote Prijs Stad Geel, Omloop der Vlaamse Gewesten, Dentergem – Dentergem, Ninove – Ninove, LuK Challenge Duo TT, Scandinavian Open Road Race, Omloop Lek en Ijssel, Zillebeke - Westouter – Zillebeke, Due Giorni Marchigiana - GP Cibes, Puchar Uzdowisk Karpackich, Puchar Ministra Obrony Narodowej, Druivenkoers, GP Citta' di Misano Adriatico, GP Industria & Commercio di Prato, Izegem – Izegem, GP Joseph Bruyere, Omloop van het Houtland, Gooikse Pijl, Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden, Nationale Sluitingsprijs, Omloop Het Volk u27, Grand Prix of Sharm el Sheikh, Neretva Kup 1, Jacksonville Cycing Classic, Garrett Lemire Memorial, CSC Invitational, Infineon Technologies Cougar Mountain Classic, Ronde van Limburg, Clasico Aniversario de la Federacion Venezolana de Ciclismo, Clasico Corre por la Vida, Subida al Naranco, GP de Villers Cotterts, E3 Prijs Harelbeke, Ronde van het Groene Hart, Circuito de Getxo, Copa America de Ciclismo, Beverbeek Classic.
Stage Variations:
89: TDF
90: Crit Int, Dauphine, Euskal, Giro, Suisse, Murcia, Andalucia
94: TDF, Vuelta, Giro, par – nice, Par – Robaix
96: TDF, Par – Robaix
97: TDF, Vuelta, Giro, Dauphine
99: Vuelta, Dauphine, midi Libre
2000: Giro
2003: TDF
2004: TDF
2006: all Grand Tours, all Pro Tours, mostly all THC, CHC, T and C races from 2006
+ lots of Variations which are not based on past Races
Credits:Hannes68 (DB Conv.), JanUllrick (Stages), PCM Spain (some stats and races for 90's season), Miya (Graphic updates), Andecal23, Ivancin (Graphic updates), Ozzy (Graphic updates), PPDB Team (Stages and races), Elfouc (stole 9 sec sponsor pics from him after I made ca 120 myself), guy who made pcm kicker, German Cym Team, anyone I forgot plz excuse moi.
IMPORTANT:
To select BMC and Trek frames you have to click on pinarello then click on trek than back on pinarello then back again until your on trek. You repeat (click on pinarello then on bmc) this until you can select bmc. Note that u only have to do this at the buy equipment menu not in your bike selection screen that’s before the race. This is a minor thing and this doesn’t affect the gameplay at all cause u all will only notice this once when u select you equipment at the beginning of your career after that that shouldn’t bother you again..
I haven’t tested all race variations. Most of them should work without problem. But from time to time I had stages which brought my game to crash anytime I came across a certain stage or wanted to view its profile. I have found out that this bug can be easily fixed. If you’d notice that f.e. in the year 2015 the stage 12 of the TDF crashes you each time then do the following. Go to pcm2007/CM_Stages/Variation. Then open the file France Grand Tour rules. Then u just look what variation you play in 2015. In 2015 that would be variation 3. Now open the file File France - Grand Tour_03.descr in the same folder. Look whats the name of the file for TDF stage 12. Once you have that you go back one folder and search that file. Open it and remove anything that is an è,é,á or any other kind of crazy letters which are not common English language like o’s or n’s with something above or beneath them (I found this a lot in spain and French races and already fixed lots of them). You can easily search the whole xml file if you search the file and use as keyword “name” cuz then he will show you all names after another which are used in this stage for citys or mountains and you just have to look for like what I would call dissimilarities. Lol. Ok this is how you fix bugged stages. I cant tell if errors occur but if so plz be so kind to post which stage you fixed cuz I can do the same then also. So you see the DB should have no errors it could be some stages very late in game seasons which may give you the creeps.
Also your team might be registered sometimes on 4 races on one day. You have to cancel one of the races as early as the calendar allows you to yourself.
TIP: you can determine which race variation you play in what year. Just open the files I mentioned above and change the arrangement when a stage variation is called (Go to pcm2007/CM_Stages/Variation. Then open the file France Grand Tour rules. Open the various descry. Files for the races to see then what race variation it is fe is it the TDF 2000 or 1989?). But you have to do this before you start a career. Otherwise he will still use my default arrangement of when race variation will be applied. You can even add lots of your own variations if you want. You just need to create a rule. file and add your race to the descr. File (sneak the existing descr. Files to see what u need to do, a nerd understands this). Just make sure to do all this before you start a carreer.
About the DB: All riders who started the season 2007 are in the database (Rasmussen, vino, kashechkin, mazolleni, mayo, and so on). This also follows my true belief that cycling is doping and doping is cycling. But its fair cause all are doing it since there have been pro cycling races. Or did you really thing indurain, hinault, merckx, coppi and nearly everyone in cycling history in the last 60 years has raced clean? It started with alcohol and evolved to Epo and blood transfusions. So if you don’t like these riders I can explain how anyone can remove them from the DB. And btw. You could really need dopers later on in the season cuz the profiles of the tours of the late 80s and the 90s make you realize why doping is common. However riders who have been dumb enough to get caught retire after season 2007.
INSTALLATION:
Open Documents and Settings\Username\Appdata\Pro Cycling Manager 2007. Delete the whole folder. The game will create a new one after you have installed my db patch. You only need to make your configs again (fav. Video settings, default language, …). If you don’t delete the whole folder one texture per rider may not work for you.
Unrar and extract. Open the exe, show him the way to your pcm folder if the installer hasn’t already and then let the installer do the magic. Make a back up of your complete pcm folder if you feel like to.
-
#519 de ezt kb tudja a megjelenés után 3nappal megjelent initial db is:) -
liverpool123 #518 még nem teljesen tapasztaltam ki.Az adatbázisbról annyit hogy kicst javítva lettek az emberek.PL Valverde 74 sprint 75TT 72-ről.Doppingolók bennevannak.És Astanáról is vannak képek és nem csak egy kérdőjelet ír ki.Versenynevek is javítva.Egyenlőre ennyit irok később majd még írok.Cső -
peter0 #517 liverpool: láttam írtál csak azóta még nem voltam MSN-en, de majd valamikor felveszleg:)
Szóval: mi ez az új patch???????
Mi is ez valójában?? Min változtat??
Meséljetek nekem, mert kicsit már tényleg hanyagolom a játékot és így hátha visszatérek rá!!!!!!:)
Thanks -
atomanty #516 jah kicsit szétszórt vagyok, meg még én nem tettem fel
amugy part2 és part3 -
liverpool123 #515 ez csak az első része a cuccnak:)anugy én kipróbáltam nem olyan rossz:)De sajna a doppingolok is bennevannak:Sde érdekes hogy pl Kessler már nincs benne.De Vino Kash meg Rasmussen meg igen.Majd még írok erről az új patchról -
atomanty #514 aki nemrég kezdte vagy aki kissé unja már annak ajálom az Eternal Database-t kissé jónak ígérkezik :) -
liverpool123 #513 hu hát igy egyszerrre kicsit sok megprobálok jól felelniNa szal igazolás igazából pl egy Shleck kaliberűt akarsz akkor azért persze h nem választ téged mivel a CSC jó csapat és még fényesre is nyalják a seggét.Ha mondjuk Pro tourba tegyük fel megelőzöd a CSC-t akkor már gondolkodni fog.
Igen ha nincs szerződése akkor ingyenes de azért gondolom Antón nem csak neked kell majd.És lehet majd egy CSC-nek is kell és akkor nem téged választ.Sztem ha Pro tourba még nem vagy olyan jó akkor ne Antónnal próbálkozz hanem fiatalabbakkal vagy tuningolj fel egy viszonylag jó hegyimenődet és akkor már van esélye Pro touron jó eredményt elérni.Assz em a max a 30 ember egy csapatba.
és youth developmenttel ti foglalkoztok?én nem.Fiatalképzés de én nem fiatalokra építek mivel nekem megvannak a hegyimanóim sprintereim és inkább igazolok:)
Ez az átigazolás ugyvan assz hogy akinek nincs csapata azt akármikor igazolhatod.Ha nincs szerződése akk juliustól és ha csapata és szerződése is van akkor október 15-től.
mert csak 1.9 milkóm van emberekrE.Igen ha mindig EXcellent az igazgatótanács véleménye a csapatról akk mindig 1 kicsit nő.a 22ezer salary meg annyi mehet el max fizura.Na assz ennyi nem bizti h jók de ha akarsz vegyé fel msn-re :[email protected] -
Imike1990 #512 Hello! én is a panaria-val keztem egy karriert de nem volt időm játszani ezért csak most vagyok az ausztrál körversenyél de majd ha van valami akkor írok egy rövid élménybeszámolót! -
atomanty #511 ez az igazolásos dolog hogy van?
mert csak 1.9 milkóm van emberekre, és 22ezer salary akármi?(ha kirugom az edzőket akkor ez megemelkedik?)
igazából elképzelésem már van köv szezonra Andy Schlecket szeretném, de sound out után nem érdeklem (ez fog változni?)
vagy Igor Anton vagy Lökvist nekik nincs köv szezonra szerződésük, akkor értük nem kell fizetni a klubnak igaz? meg persze Ignatiev mindenképpen
jah és megvan adva a minimum hány ember kell a protour versenyekhez?(30ra gondoltam minimum)
és youth developmenttel ti foglalkoztok? mert én 4 scoutot alkalmazok 2vel kutatok 2veé pedig monitorozom a excelent potentialosokat -
atomanty #510 nekem wiesenhofnál az nem tetszett hogy csak sprinter van benne és eléggé öreg a csapat pollack wesemann
másik szimpi csapat még számomra a tinkoff, csak itt meg igazán több napos versenyre nemvolt igazi ember, bár jó kis szökevényekkel tele van (Comesso, Ignatiev) -
atomanty #509 Boogerd of course :) Rabobank powah :D