828
Pro Cycling Manager
-
Etelkozi Vata #628 3. szezonomat játszom.
A Drapac Porsche-val kezdtem, és bár csak 20. lettem a continentál touron, megdobtak laza 2,5 millával.
Természetesen az égvilágon senkit nem tudtam leigazolni, akit akartam (nem akartak jönni az istennek sem), ezért gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel vágtam neki a 2. szezonnak.
Az eredmény várható volt - kirúgtak még szeptemberben. Ilyen feladataim voltak, mint wild card a Tour de Francra (teljesen esélytelen).
Gyorsan elfogadtam a Health Net ajánlatát.
1,7 millával kezdtem, sikerült leigazolnom az öregedő Garzellit, Sacchit, valamint Hans Dekkerst. Most áprilisban a 4 feladatból 2-t megcsináltam (Top 10 Tour of California (Garzelli 2.), Top 10 Tour de Finistere (Sutherland 7.)). Kettőt sajnos nem sikerült, Nokere-Koerse Top 5, itt csak 11. lettem, lemaradtam a hajráról, valamint a Trofeó Laigulia, mert ott el sem indulhattam.
A szponzorok excellenten vannak így is, remélem, ha kicsit összeszedem magam ősszel, akkor sikerülhet akár feljutni is.
-
davidson19 #627 köszi szépen:) isten vagy:D -
liverpool123 #626 persze:)
pcm08 -
davidson19 #625 azjo akkor a reloaded nemmene akkor megszerzem valahonnan azt a németeset , legalább gyakorlom a németet:D ha megkérhetlek tudsz adni egy linket arról a német ről? -
liverpool123 #624 Hali!
Én nekem nem a reloaded verzió van meg hanem az a németes.
Letölöttem majd bekrekkeltem és el is indult. -
davidson19 #623 sziasztok! liverpool123 te hogycsináltad meg a játékot? csak szimplán letöltötted a reloaded verziót aztán meg crackelted és már ment is hibátlanul? -
shaggy bozont #622 hát figy én mininova-ról szedtem le, de mondják h jön eléggé piratebay-ről is
ha minden kötél szakad, akk próbáld meg ezeket -
peter0 #621 Ti honnan szeditek le a játékot??
Nekem 20kb/secel jön :((( -
shaggy bozont #620 hali
először is kösz liverpool123 a crack linket
másodszor jól néz ki a játék már kellett bele az újítás, 06 és 07-tel is jáccottam, de ez a vizes dolog(1 az újításokból) élethűbbé tette a játékot
gondolom az élménybeszámolókat is ide kell majd írni -
liverpool123 #619 Ha nem németet akarsz akkkor a reloaded verziót töltsed le.
Hát ez sajnos nekem is így volt 3 napig töltöttem -
liverpool123 #618 Nem nincsen de szerintem fölösleges.
Nem kell hozzá nagy angol/német tudás. -
peter0 #617 Hali!
Ti honnan töltitek a játékot??
Én is töltöm, de nálam alig jön! 60kb/sec, sajna!!
Bár nekem nem német kell:)) -
tamaskr #616 sziasztok,ehhez van magyarosítás??? -
Szaby11 #615 köszi liverpool123!az enyém is full német ezért ujra töltöm. -
liverpool123 #614 Na végre megy a játék sajnos full német mert nem a reloaded verziót tölöttem le...
No de a játékról.
Pozitívumok
Menü az elég sokat változott(jobb design) és új zenék.
Nagyon gyorsan betölti a pályát pár mp.
Az attack is változott.Nagyon sokat tudsz támadni össze-vissza.
Kellenek mindig úgymond vízhordók mert csak 2 frissítő van nálad és egy embernek hátra kell mennie mindig piáért.
Pályakerékpár mód bekerült.
Van U-23-as verseny bár nagyon kevés
Lehetsz nemzetnek is edzője.
Negatívumok számomra.
Iszonyú rondák szemből a kerekesek.
Még mindig kevés a textúra.
Nem dolgozták ki eléggé a pályakerékpár módot.
Bonyolult lett a karrier módban minden(keresés azt nagyon elcseszték stb.
Sprintek számomra iszonyú bénák.Úgy mozognak mintha nagyvater sprintelne
Igy elsőre kb ennyi.
Majd hozok képeket.
cső -
liverpool123 #613 debizonyvanmár.
itt -
Szaby11 #612 Valami megoldas meg nem jelent meg? -
peter0 #611 Ma megjelent a játék emberek!!!!! -
peter0 #610 Hihetetlen!
Azért neked egy fullos géped van, és azért vicces a dolog, hogy egy biciklis játék ezen is beakad...Jó lenne kicsit odafigyelnének a gyártók és normálisan beoptimalizálnák a játékot!!!! -
Etelkozi Vata #609 45 euroért megvásárolható, aki szereti a bringasportot, és hajlandó áldozni (és meg is teheti), az vegye meg...
A gépem: Radeon 3870, 5000+ AMD, 2 Mega ddr800. Ezen megy full max grafikával, csak a közeli kameráknál van gond, amikor nagyok a bringás textúrák... -
peter0 #608 De azt írták is, hogy kód meg crack nincs hozzá!!!
Én azért nem töltöttem le még! Majd 1 hét azt már játszunk mi is vele!! -
liverpool123 #607 www.pcmdaily.com-n lehet letölteni
Nekem is lejött de sajnos nem működik.
Kéri az aktivációs kódot. -
peter0 #606 Húúú, köszi az infókat!!
És javítást (adatbázist) honnan töltesz le hozzá?????
Neked milyen videókártyád van és mennyi ram-od??
És maxon fut a cucc??? -
Etelkozi Vata #605 Na megpróbálok egy általánosabb áttekintést.
- Nagy újdonság a pályakerékpározás. 3 féle verseny van benne. Bevallom, még csak az egyiket próbáltam, egyszer, fogalmam sincs hogy működik, aki ezt a műfajt is szereti, majd próbálgatja.
- Engem leginkább a karrier mód érdekel, ezért azt próbálgattam.
- Nincs teljeskörű licensz a játékhoz. Van viszont editor, lehet mindent szerkesztgetni. Én ez helyett inkább gyorsan letöltöttem egy real name adatbázist... :) A csapatok száma kb. ugyanannyi, a vesenyeké is...
- A főmenű nem nagyon változott, ugyanazok a pontok vannak benne. Nagyjából minden ugyanúgy működik is. Elsőre viszont a felszerelés kevesebbnek tűnik, azaz kevesebb fajta van benne.
- Most már hónapokra előre lehet jelentkezni versenyekre.
- Januűr 30-án mindig kineveznek szöv. kapnak. Vagy a sajtán nemzetiséged, vagy a csapatod alapján. Mivel én magyar vagyok ausztrál csapatnál (Drapac), ezért ausztrál szöv. kap lettem. Ki kell majd jelölnöm az országúton, meg az időfutamon indulókat a teljes keretből, aztán én irányítom őket a versenyen. Ez újdonság.
- Kicsit átalakították a riders menüt, azaz némileg másmilyen képernyőket kapsz, amikor a versenyzőid listáit nézegeted.
- Az edzés, mint említettem már, átalakult, most egy edzéstervet kell összeálllítanod. VÁlaszthatsz előre definiált, vagy általad összeállított tervekből. Nem túl bonyolult, és legalább már nem kell excelezned, ha észben akarod tartani, ki mikor melyik főversenyen indul és készül fel.
A manageri részben nagyjából ezek a változások vannak.
3D.
- Kicsit szebb és gépigényesebb grafika, nyilván több tereptárgy (nem számoltam...).
- Több féle kerékpáros animáció és "pofa".
- A 3 csík: a felső zöld az általános erőt jelzi és szép lassan fogyogat, ha jobban hajtopd a krapekokat akkor jobban. Ha agyon hajtod őket, akkor a következő nap nem maxról indul... !!!!
Középső sárga: mint eddig, csak akkor tudja tartani a lépést a manusz a többiekkel, ha ez nincs kifogyva, ha ki van, akkor baj van. Tölteni nem lehet, magától jön vissza. Alsó piros: ez kell támadáshoz, ha üres, nem tucc támadni. Asszem ezt lehet tölteni az energising gel-el, amiből viszont csak egy van. Igaz, töltödik magától is idővel.
- Egy pilotát csak egy valaki védhet (protection).
- Ha véded a sárga trikót, irgalmatlan gyorsan elfáradnak a manuszaid a relay-ben... !!!!
- Két üveg víz van minden bringásnál. Egy hosszabb szakaszon 6-8-at simán megisznak. Így vagy visszaküldesz valakit a csoport végére, és akkor ő feltölti nekik, vagy egyenként megoldják. Vigyázat: a vizhordó nem mindig képes felérni az elől lévő csapattársakhoz, erre ügyelni kell.
- Az MI-vel egyelőre nem volt bajom...
Kb. ennyi.
-
Etelkozi Vata #604 Na így egy este tapasztalatai alapján:
- Újdonságok: editor, pályakerékpározás (még nem mélyültem el benne, nem is nagyon érdekel), a tréninget kicsit átalakították, most már nem százalékban adod meg, hogy mennyit edzen a bringás, hanem egy ilyen edzéstervezőben. nem bonyolult, van néhány szabály amit be kell tartani, de meg lehet szokni. szerintem eddig ez a legjobb. így elsőre karrierben más újdonságot nem találtam.
A 3d módban a grafika kétségtelenül megint egy kicsit szebb és egyben kicsit gépigényesebb is, bár nálam minden maxon van, és csak akkor akadozik picit, ha közeli kameramódot választok, a távolabbiak esetén nincs gond. 5000+, HD3870, és 2M DDR800-asom van.
Újdonságok: a protection már csak 1 emberrel megy, van megint kaja (vagy kulcs) feltöltés (egy manusz hátramegy és szétossza).
Na mennem kell a bosshoz, többre nincs időm.
Summa: első blikkre nem rossz a gamma, bár túl sok újdonság nincs benne.
De ha kevesebb lesz benne a bug, mint általában szokott az 1.0 verzióban, akkor kafa... -
liverpool123 #603 oksa bár van 1 pcm 08-as topik de már most alig írnak bele. -
peter0 #602 írjunk ide mert az meg lett szüntetve!!!!!!!!!! -
peter0 #601 Húúúú, már igen várom a játékot!!
Nem tudom hova írjunk! Én nyitottam a másikat, de mint látjuk ide írnak többen! -
liverpool123 #600 várjuk a képeket.
ÓÓ csak lenne már fenn a neten. -
Etelkozi Vata #599 5 percet fogalkoztam vele reggel, azóta dolgozom, majd meglátom este, mit tud a kicsike.
Azt már láttam, hogy a színcsikok megint egy kicsit másképp működnek, most már hátra lehet megint menni vízért, illetve van valami energizel gel, amivel lehet frissíteni a bringásokat... -
liverpool123 #598 És ha tudnál képeket is tolj fel ide lécci.
És am meik forumba írjunk ebbe vagy a PCM 08-asba?
Am csak halkan jegyzem meg megjelent.Lehet sasolni torrentoldalakt -
peter0 #597 Amúgy meg nem értem miért nem lehet nyitni egy olyat ami aktuális!
Akkor majd itt beszéljünk a 2020-as játékrol is mi??!!! Gratulálok a sok okosnak!! -
peter0 #596 Etelkozi Vata: Na játszottál már vele????
Írjál róla valamit légyszives!! -
Etelkozi Vata #595 A hivatalos oldal Shop oldaláról töltöttem le, mielőtt asszinné valaki, hogy warez, és 45 euróba került.
Már megkaptam az aktivációs kódot is, a progi megy, de még nem volt időm elmélyedni benne, de vannak benne újítások, ahogy láttam.
Grafikailag is javult egy cseppet.
Nem lesz rossz, remélem... -
#594 Ő egy moderátor úgy beszéj. Kibannolhat a picskuba-.-. -
dani93 #593 Honnan töltötted le?
-
Etelkozi Vata #592 Na örömmel jelentem, hogy tegnap este letöltöttem a 2008-at, most várom az éjfélt, akkor küldik meg az áktivációs kódot... -
peter0 #591 Mert miért volt kár nyitni egy 2008-as fórum te hülyegyerek????
Amúgy is ki vagy te?????
Soha nem jártál még itt te fasz... -
davidson19 #590 oks köszi a segítséget. a 2008at már várom én is remélem jó lesz a demoját tuti leszedem egyből! -
#589 Kár volt. Elég egy.