Pro Cycling Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élek még én is...azért egyszer összehozhatnánk valami netes játékot...de más nem reagált rá gondoltam nem akarnak...ketten azért nem lenne olyan jó mint mondjuk 6-7emberrel!!
Miket küldtél nekem Liverppol MSN-en?? Nekem nem nyitja meg azokat!!:S
Sajna!!
Miket küldtél nekem Liverppol MSN-en?? Nekem nem nyitja meg azokat!!:S
Sajna!!
azám:)
hajrá a pack pcm spain igenjóra sikeredett ;)
Most telepítettem megint fel a játékot.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
sztem már csak ketten játszunk :) de én igen jól állok
éltek még??
aha.....mondjuk akkor már CSC Rabobank Discovery vagy v.melyik spanyol szentem......És mondjuk 1 fél szezon vagy egész.....de akk 1 kieg kellene mert mások az értékek mindegyik kiegnél
Vegyél fel Msn-re azt megdumáljuk:[email protected]
Vegyél fel Msn-re azt megdumáljuk:[email protected]
Nekem jó, csak mondjuk én egyáltalán nem ismerem a kiscsapatokat...Szerintem jobb lenne nagycsapatokkal...azért ott minden csapatban vannak jók!!
De igen, 4-5 ember kellene legalább ehhez!!
Aztán akkor megbeszélünk mindig valami idõpontot és játszunk pár versenyt!!
Ezt így lehet????
De igen, 4-5 ember kellene legalább ehhez!!
Aztán akkor megbeszélünk mindig valami idõpontot és játszunk pár versenyt!!
Ezt így lehet????
felõlem......akkor már ugy kéne hogy egy kis szar continental csapattal nyomnánk mondjuk 2 hónapot és aki a legtöbb pontot éri el az nyer....
Csak mondjuk kéne 4 ember min szntem
Szerintetek????????????
Csak mondjuk kéne 4 ember min szntem
Szerintetek????????????
Neten nem tudunk játszani a 2007-el?????
Hogy te is irányítasz egy csapatot meg én is1et!!
Hogy te is irányítasz egy csapatot meg én is1et!!
Simán le tudsz tölteni a www.pcmdaily.com-ról legújabb DB-ket szinte hetente frissül
hát ezért csinálják a játékhoz a modokat
szvsz a legjobb a pack pcm spain már doppingosok nélkül 1000verseny plusszba el lehet vele játszani évekig
tour elött szokták piacra dobni uhhogy még várhatsz 1 darabig
szvsz a legjobb a pack pcm spain már doppingosok nélkül 1000verseny plusszba el lehet vele játszani évekig
tour elött szokták piacra dobni uhhogy még várhatsz 1 darabig
Nah, látom egyre kevesebben játszanak a játékkal!
Én úgy hiszem már csak a 2008-al fogok játszani!
Pedig a gépen fent van a játék változatlanul...
De megmondom õszintén én már azért sem játszom a játékkal mert én szeretek eredeti csapatokkal és eredeti nevekkel játszani...eredetin azt értem, hogy az éppen aktuális...
És sajnos a dopping miatt teljesen átalakulnak/alakultak a csapatok!!:(
És aki bent van a játékba a felét már eltiltották sajnos!
De remélem a 2008-at már jobban megcsinálják...mármint a grafika terén!!Mármint az optimalizálását!!
Mert nekem Celeron 3500, 1giga 677RAM, GeForce 8600GTS-em van és nem ment full grafikán minden a fullon!!Ez azért durva volt...
Ti még nem tudtok semmit a Pro Cycling manager 2008-ról?????????
Én úgy hiszem már csak a 2008-al fogok játszani!
Pedig a gépen fent van a játék változatlanul...
De megmondom õszintén én már azért sem játszom a játékkal mert én szeretek eredeti csapatokkal és eredeti nevekkel játszani...eredetin azt értem, hogy az éppen aktuális...
És sajnos a dopping miatt teljesen átalakulnak/alakultak a csapatok!!:(
És aki bent van a játékba a felét már eltiltották sajnos!
De remélem a 2008-at már jobban megcsinálják...mármint a grafika terén!!Mármint az optimalizálását!!
Mert nekem Celeron 3500, 1giga 677RAM, GeForce 8600GTS-em van és nem ment full grafikán minden a fullon!!Ez azért durva volt...
Ti még nem tudtok semmit a Pro Cycling manager 2008-ról?????????
Nah srácok mivan veletek?
Kár h nem a spanyol van meg<#szomoru1>#szomoru1>
Nálam Boasson csak 65-ös sprinter:D
Nálam Boasson csak 65-ös sprinter:D
nah olvasgattam a pcmdaily fórumán és a pack pcm spainbe a legjobb adottságú versenyzõk a következõk:
T.Dekker
A.Contador
T.Boonen
M.Kittel
A.Valverde
E.Boasson Hagen
D.Ulissi
T.Phinney
Phinney Kittel és Ulissi gyengének tünhetnek,de az csak a látszat :)
T.Dekker
A.Contador
T.Boonen
M.Kittel
A.Valverde
E.Boasson Hagen
D.Ulissi
T.Phinney
Phinney Kittel és Ulissi gyengének tünhetnek,de az csak a látszat :)
jah ezt a level upokat tudja vki hogy van? mert én emberemnél is feljebb ment, de nem történt semmi
meg hogy egyáltalán mire jó azaz xp mert láttam olyat is hogy vkinek 5. level volt már
vki meg megáll 4.en de uugy fejlõdik tovább
meg hogy egyáltalán mire jó azaz xp mert láttam olyat is hogy vkinek 5. level volt már
vki meg megáll 4.en de uugy fejlõdik tovább
jaja.Képzeld tegnap kiirta a Panariás karrieremnél hogy Markov valami up level és Sprint 79 acc meg 78 lett:D:D
Liverpool: nem igazoltam le mert nem jött...az a baj szerintem, ha a dupláját mint amennyit ér akkor sem jön hozzám!!!!Szinte csak lejárt szerzõdésûeket tudtok szerezni...Menchov jött hozzám!!!Csak már idõs...
Reynes?????Nem rossz de azért nem veszi fel a versenyt Oscar Friere, Benatti, McEwan +stb... sajna!!
Reynes?????Nem rossz de azért nem veszi fel a versenyt Oscar Friere, Benatti, McEwan +stb... sajna!!
nálam Panariánál Mazzantival sikerült február 1-tõl május 1-ig 1030 continental pontot csinálni 49 versenynap alatt
az volt a trükk hogy 70%on edzetettem végig, csak 1 hónapig volt 80%on
az volt a trükk hogy 70%on edzetettem végig, csak 1 hónapig volt 80%on
peter a Caisse-ban van jó sprinter-Reynes:D:D
hát én most a Panariával vagyok és február és március között mentem Mazzantival 30 napot és teljesen meghalt.....Most kezdd éledezni:)
Leigazoltad a Caisse-ba Marchantét:O??
Leigazoltad a Caisse-ba Marchantét:O??
Én mindig megvettem az összes bicikli cuccot de szerintem semmit nem ér!!Maximum hegyen!! Mert tesm nem tudta, hogy lehet venni jobb cuccokat és a szezon közepén láttam, hogy hegyen alap biciklivel megy, de addig már T-mobile csapattal nyert vagy 20, 1napos versenyt...macskakövön sokat!!szóval nem tudom de nem veszítesz semmit ha valaki megveszi...
Fiatalok??? Ha jó csapattal vagy érdemes a Rujano vagy a Gerdemann fiút megvenni:)) Õk jól tolják...
meg valami jó kis sprintert, mert én Atana csapattal, utánna meg a Caisse csapattal voltam de ott nincsenek igazi jó sprinterek és így elég unalmas a sík szakasz:)) a végén csak bekullogok a mezõnnyel...:)
Caisse-ban a Gomes Merchante nálam nagyon sok versenyt nyert de év közepén meg már totál ki volt fáradva...nálad nem Liverpool????pedig kb 30napot ment...
Fiatalok??? Ha jó csapattal vagy érdemes a Rujano vagy a Gerdemann fiút megvenni:)) Õk jól tolják...
meg valami jó kis sprintert, mert én Atana csapattal, utánna meg a Caisse csapattal voltam de ott nincsenek igazi jó sprinterek és így elég unalmas a sík szakasz:)) a végén csak bekullogok a mezõnnyel...:)
Caisse-ban a Gomes Merchante nálam nagyon sok versenyt nyert de év közepén meg már totál ki volt fáradva...nálad nem Liverpool????pedig kb 30napot ment...
jaja jól mondja a srác:)Vegyél sok fiatalt
hi! van a cd-n hozzá manual
és én mindenképpen ajánlanám hozzá a pack pcm spain-t vagy az eternal database-t, mert a játék modolva az igazi ;) www.pcmdaily.com
amugy sztem játékosigazolás az lényeges, ha nincs meg a maximális 30 kerekesed, mert 50 versenynapnál többet nemigen érdemes vesenyeztetni õket
biciklitunningolásról meg, ha easyn tolod ott sztem nem számít semmit sem :), de igazából erre én is kiváncsi lennék hogy mennyit javítja a teljesítményt
én inkább edzõkre és fiatal játékosokra költöm a pénzem :)
és én mindenképpen ajánlanám hozzá a pack pcm spain-t vagy az eternal database-t, mert a játék modolva az igazi ;) www.pcmdaily.com
amugy sztem játékosigazolás az lényeges, ha nincs meg a maximális 30 kerekesed, mert 50 versenynapnál többet nemigen érdemes vesenyeztetni õket
biciklitunningolásról meg, ha easyn tolod ott sztem nem számít semmit sem :), de igazából erre én is kiváncsi lennék hogy mennyit javítja a teljesítményt
én inkább edzõkre és fiatal játékosokra költöm a pénzem :)
aha jaa már vágom az a napi teljesítmény.Ha felfelé akkor egyértelmá hogy ha meg le akkor meg szarabb.Melyik csapattal vagy??Szzentem igazolj!!
Hát kérdezz nyugodtam válaszolok.
Vagy vegyél fel MSN-re:[email protected]
Hát kérdezz nyugodtam válaszolok.
Vagy vegyél fel MSN-re:[email protected]
Hi!
Jaja felpatchltem, azóta nagyon király!:D Nem tom mit enm értesz rajta, ahol kiirja a számokat annak a helyén vannak jelek: lefelé, felfelé mutató nyilak... gondolom az a morale. Elekzdtem már 1 career-t is, ti az lején költötök biciklituningolásra, v játékosvásárlásra? Nincs hozzá magyarítás? Vagy vmi oldal ahol kapok helpet h könnyebben menjen (leírás, tippek). Elõre is köszi
Jaja felpatchltem, azóta nagyon király!:D Nem tom mit enm értesz rajta, ahol kiirja a számokat annak a helyén vannak jelek: lefelé, felfelé mutató nyilak... gondolom az a morale. Elekzdtem már 1 career-t is, ti az lején költötök biciklituningolásra, v játékosvásárlásra? Nincs hozzá magyarítás? Vagy vmi oldal ahol kapok helpet h könnyebben menjen (leírás, tippek). Elõre is köszi
még mindig nem vágom:Dmajd talán leesik...:D
Patcholtad a játékot?
Patcholtad a játékot?
Hello!
A számra igen arra gondoltam! és annak a helyén szoktak a stage elején "-" jel lenni v nyilak! Pesrze h mennek a nagyobb teljesítményû játékok, méghozzá highon.
A számra igen arra gondoltam! és annak a helyén szoktak a stage elején "-" jel lenni v nyilak! Pesrze h mennek a nagyobb teljesítményû játékok, méghozzá highon.
Szia!
1.kérdés:Fenn van v.milyen patch?Mert ha nincs akkor azért akadozik.A patch javítja az akadozást.Ha pedig fennvan akkor nemtom.Mennek a nagyobb teljesítményû játékok?Esetleg próbáltad kisebb felbontásra rakni?Igy kb ennyi ha ezekre válaszolsz akkor má tudok segíteni.Mert igy elég összetett kérdés.
2.kérdés:Ki tudnád fejteni bõvebbben?Ami a neve mellett van szám pl:Cunego és +5 az a napi formája ez sztem sokat nem jelent de -5-el pl sok esélyed nincs.A többi nem tudom mire gondolsz
1.kérdés:Fenn van v.milyen patch?Mert ha nincs akkor azért akadozik.A patch javítja az akadozást.Ha pedig fennvan akkor nemtom.Mennek a nagyobb teljesítményû játékok?Esetleg próbáltad kisebb felbontásra rakni?Igy kb ennyi ha ezekre válaszolsz akkor má tudok segíteni.Mert igy elég összetett kérdés.
2.kérdés:Ki tudnád fejteni bõvebbben?Ami a neve mellett van szám pl:Cunego és +5 az a napi formája ez sztem sokat nem jelent de -5-el pl sok esélyed nincs.A többi nem tudom mire gondolsz
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Játszol a PCM2007-el, és nekem eléggé akadozik és elég sûrûn dobálja a RUNTIME ERROR-t, miért? És volt mikor ezek után a Windows "virtuális memória kevés" feliratot írja ki. Amúgy a gépem AM2 3800+ Asus 8600 GT és 1 GB Kingston 800 Mhzes memó. Ez kevés lenne? A másik kérdésem ha versenyzõim neve mellett a vonal, a nyilak, a +- számok mit jelentenek pontosan, mert vmi sejtésem van:P
Segítségeteket kérném! Játszol a PCM2007-el, és nekem eléggé akadozik és elég sûrûn dobálja a RUNTIME ERROR-t, miért? És volt mikor ezek után a Windows "virtuális memória kevés" feliratot írja ki. Amúgy a gépem AM2 3800+ Asus 8600 GT és 1 GB Kingston 800 Mhzes memó. Ez kevés lenne? A másik kérdésem ha versenyzõim neve mellett a vonal, a nyilak, a +- számok mit jelentenek pontosan, mert vmi sejtésem van:P
Na látom senki nem ír!
Azért én írok egy beszámolót!
Mint már mondtam a Ceramica Panariával vagyok.
Meg kell nyernem a Maláj kört , Giro szakasz és leader trikó viselése és néhány Continental verseny megnyerése és Tirreni TOP10
Január:No verseny csak edzaõtábor
Február:Malájt Mazzantival 7 perccel nyertem Pozzovivo 3.lett mindent nyertem.
Rengeteg Continental versenyt nyertem még Mazzantival
Március:2 Continentalt gyorsan nyertem Mazzantival majd a Tirreno-Adriaticot is.A Coppa Cicliston 3.lettem vele.Ezután volt már 700 pontja és meghalt a sárga csíkja betelt.Ugyhogy pihenõ várt rá.
Grillo és Pozzovivo is remekelt még.
Április:Szoikásos Grillo és Pozzovivo parádé
Május:Giro közepe felé tartok,Grillo 2 szakaszt nyert ,de leader trikot viselni semmi esélyem sincs mivel Sella lesérült.Most Perez Cuapioval vezetek a hegyi trikoban,.Na itt tartok most.
Majd még jelentkezem.De ti is irjatok....Na pá
Azért én írok egy beszámolót!
Mint már mondtam a Ceramica Panariával vagyok.
Meg kell nyernem a Maláj kört , Giro szakasz és leader trikó viselése és néhány Continental verseny megnyerése és Tirreni TOP10
Január:No verseny csak edzaõtábor
Február:Malájt Mazzantival 7 perccel nyertem Pozzovivo 3.lett mindent nyertem.
Rengeteg Continental versenyt nyertem még Mazzantival
Március:2 Continentalt gyorsan nyertem Mazzantival majd a Tirreno-Adriaticot is.A Coppa Cicliston 3.lettem vele.Ezután volt már 700 pontja és meghalt a sárga csíkja betelt.Ugyhogy pihenõ várt rá.
Grillo és Pozzovivo is remekelt még.
Április:Szoikásos Grillo és Pozzovivo parádé
Május:Giro közepe felé tartok,Grillo 2 szakaszt nyert ,de leader trikot viselni semmi esélyem sincs mivel Sella lesérült.Most Perez Cuapioval vezetek a hegyi trikoban,.Na itt tartok most.
Majd még jelentkezem.De ti is irjatok....Na pá
egy kis hir az Astanától:Contador és Leipheimer is Astanás lesz
hát akkor sztem írok majd egy beszámolót most a Panariával vagyok.Képes beszámolót talán tolok majd fel.
Nem ártana, bár mostanság már én is hanyagolom a játékot!!!
Nem tudom miért...
Nem tudom miért...
nah vége a PRO TOUR sorozatnak:S
Lehet elkezdek egy karriert v.melyik spanyollal valszeg.
Fel kéne kicsit dobni a topicot
Lehet elkezdek egy karriert v.melyik spanyollal valszeg.
Fel kéne kicsit dobni a topicot
hát jah, senki nem ír beszámolót, meg semmi reakció
kicsit bepipultam a játékra mert tönkretette az augusztusi mentésem, ami már sehogy se jó.
hiába a reinstall, patch meg minden fogja magát és kilép mikor napot váltok :(:(:( erre tud vki vmi megoldást?
most a pack pcm spainnel nyomom a Ceramica Panariaval, február maláj körverseny sprintereim nyerik a szakaszokat rendesen, igyekszem minnél több pontot szerezni az elsõ hónapokban.
sajnos a pcm spainos srácok kicsit visszábbvették a continental csapatokat mert a Panariának volt a legtöbb versenyzõje és a legjobb versenyzõi, de januárban csak 17ezres keresetért igazolhattam :(
bár így is sikerült a 3 legjobb 21 éves titánt megkapnom rassmussen dán sprinter átlagban 71es; vmi moldáv gyerek õ a jövõbeli stage race esélyesem, õ is átlag 70 és 19 éves+még vmi keleterurópai puncheur.
szerencsére õk csatatlakoztak rengeteg fiatalból álló csapatomhoz,de a kereset már havi -3750 :) ugyhogy októberig senkise :)
mivel több évre tervezek ezért edzõbeállításnak manmanagment:4 finance:1
sport managment:1 youth development: 10 választottam, így jan 1.-tõl 70-110 között van a versenyzõk bónusza, persze hoztam pár mytikus edzõt is, de a legnagyszerübb a csapatban hogy csak 3 olyan versenyzõ van aki nem kap bónuszt,a csapat 70%-a 25 év alatt van
célkitûzésekbõl a giro szakaszgyõzelem ami elég neccesnek tûnik, de bármi megtörténhet :), szóval optimistán állok a szezonhoz
saját céljaim hogy mind csapatban és mind egyéniben is nagy arányú gyõzelemmel,zárjam az évet
oktoberben pedig jól beerõsíteni a csapatom :)
kicsit bepipultam a játékra mert tönkretette az augusztusi mentésem, ami már sehogy se jó.
hiába a reinstall, patch meg minden fogja magát és kilép mikor napot váltok :(:(:( erre tud vki vmi megoldást?
most a pack pcm spainnel nyomom a Ceramica Panariaval, február maláj körverseny sprintereim nyerik a szakaszokat rendesen, igyekszem minnél több pontot szerezni az elsõ hónapokban.
sajnos a pcm spainos srácok kicsit visszábbvették a continental csapatokat mert a Panariának volt a legtöbb versenyzõje és a legjobb versenyzõi, de januárban csak 17ezres keresetért igazolhattam :(
bár így is sikerült a 3 legjobb 21 éves titánt megkapnom rassmussen dán sprinter átlagban 71es; vmi moldáv gyerek õ a jövõbeli stage race esélyesem, õ is átlag 70 és 19 éves+még vmi keleterurópai puncheur.
szerencsére õk csatatlakoztak rengeteg fiatalból álló csapatomhoz,de a kereset már havi -3750 :) ugyhogy októberig senkise :)
mivel több évre tervezek ezért edzõbeállításnak manmanagment:4 finance:1
sport managment:1 youth development: 10 választottam, így jan 1.-tõl 70-110 között van a versenyzõk bónusza, persze hoztam pár mytikus edzõt is, de a legnagyszerübb a csapatban hogy csak 3 olyan versenyzõ van aki nem kap bónuszt,a csapat 70%-a 25 év alatt van
célkitûzésekbõl a giro szakaszgyõzelem ami elég neccesnek tûnik, de bármi megtörténhet :), szóval optimistán állok a szezonhoz
saját céljaim hogy mind csapatban és mind egyéniben is nagy arányú gyõzelemmel,zárjam az évet
oktoberben pedig jól beerõsíteni a csapatom :)
kezd kihalni:(
Campus:Olvasd vissza légyszives!!!!!!!!!
Már leírtuk hogyan kell csinálni...
Már leírtuk hogyan kell csinálni...
Csak cd key kellene hozzá?
Sziasztok! Segítségeteket kérném. Feltelepítem Daemon 4.10el újraindítom Yes-sel és checkingnél hibát ír ki. Ezt: Attempt of using emulation software has been detected. Please, insert the licensed disc, deactive the emulation software and try again. Mit kell vele csinálnom h mûködjön? Elõre is THX!
nah de játékról senki nem ír, akkor már 1 kis helyzetjelentés elsõ évem a Tinkoffal
célkitûzéseket eddig teljesítettem top 3 pár t.1es versenyen
tirreno adrieticanon 3. lett marzoli 5. hamilton
tour of romandie-n 3. lett botero
giro-n csapatidõfutamot nyertem, majd rögtön a második szakaszt is ignatievvel 41 mp-s elõnnyel sikerült hazaérnem :)
a tinkoff tipikus szökevénycsapat, de eddig inkább csak protouros versennyen sikerült hazaérnem szökésbõl, pedig mindig szökök mindenhol :)
ranglistát már csak csapatba vezetem, mert pollack beelõzte marzolit és hamiltont, de ez annak köszönhetõ hogy túl sok protouros versenyen indulok, asszem a dauphnie liberé lesz az uccsó
kiv leszek giro végére boterot benn tudom e tartani a 10be most sprintbefutok következnek remélem cadamuro ott lesz mindig petacchi mögött :D
célkitûzéseket eddig teljesítettem top 3 pár t.1es versenyen
tirreno adrieticanon 3. lett marzoli 5. hamilton
tour of romandie-n 3. lett botero
giro-n csapatidõfutamot nyertem, majd rögtön a második szakaszt is ignatievvel 41 mp-s elõnnyel sikerült hazaérnem :)
a tinkoff tipikus szökevénycsapat, de eddig inkább csak protouros versennyen sikerült hazaérnem szökésbõl, pedig mindig szökök mindenhol :)
ranglistát már csak csapatba vezetem, mert pollack beelõzte marzolit és hamiltont, de ez annak köszönhetõ hogy túl sok protouros versenyen indulok, asszem a dauphnie liberé lesz az uccsó
kiv leszek giro végére boterot benn tudom e tartani a 10be most sprintbefutok következnek remélem cadamuro ott lesz mindig petacchi mögött :D
jaja én is néztem Laci nagyon nagy volt az idõfutamon
grat neki!
grat neki!
mostmár ezt is tudjuk!
Doppingolo Bettini... :D:D:D
ki is fütyülték, a németeknél meg nem is adták ezért a vb-t...
Laci tényleg nagyon jól ment! :)
Doppingolo Bettini... :D:D:D
ki is fütyülték, a németeknél meg nem is adták ezért a vb-t...
Laci tényleg nagyon jól ment! :)
na látom kezdd kicst zülleni a topic:S
Nézitek a vb-t?
Azért Laci nagy volt!!Holnap is szoritsunk neki!!!!Na meg Valverdének<#vigyor4>#vigyor4>
Sztetek ki nyeri?
Nézitek a vb-t?
Azért Laci nagy volt!!Holnap is szoritsunk neki!!!!Na meg Valverdének<#vigyor4>#vigyor4>
Sztetek ki nyeri?
nem vagy egyedül :)
4 naponta ki lehet birni szvsz
én naponta is csinálnám :)
4 naponta ki lehet birni szvsz
én naponta is csinálnám :)
van egy nagyon nagy problemam a pcm 2007 jatekal
mindent jol csinalok, a unleashed verziom van. Probabaltam siman a DT is es a starfuckal is..mindegyik megy, csak az a baj h mindig 4 nap utan ki irja a starforce hogy "Application period of validity without a disc in the drive has exceded..." es meg kell neze meg egyszer a cd-t.persze hogy nem sikeres a checkolas es ki irja hogy emulation software detected...
mar mindent meg probaltam es hiaba...4 naponta ujra telepitem a jatekot es jatszhatok. Nagyon idegesito ujra csinalni mindent 4 naponta es egy vegleges szoluciot akarok...
Kerlek segitsetek...mitt csinalok roszul...en ma' mindent meg probaltam
mindent jol csinalok, a unleashed verziom van. Probabaltam siman a DT is es a starfuckal is..mindegyik megy, csak az a baj h mindig 4 nap utan ki irja a starforce hogy "Application period of validity without a disc in the drive has exceded..." es meg kell neze meg egyszer a cd-t.persze hogy nem sikeres a checkolas es ki irja hogy emulation software detected...
mar mindent meg probaltam es hiaba...4 naponta ujra telepitem a jatekot es jatszhatok. Nagyon idegesito ujra csinalni mindent 4 naponta es egy vegleges szoluciot akarok...
Kerlek segitsetek...mitt csinalok roszul...en ma' mindent meg probaltam
2006ban a Rabobankkal nyomtam amugy, de az is elég erõs csapat
míg most a tinkoffot úgy építhetem ahogy akarom, jövõre remélem sikerül vmi fiatal magas recovery-s játékost magam mellé csábítani, meg vmi jó puncheurt aztán már jönnek az eredmények :D
míg most a tinkoffot úgy építhetem ahogy akarom, jövõre remélem sikerül vmi fiatal magas recovery-s játékost magam mellé csábítani, meg vmi jó puncheurt aztán már jönnek az eredmények :D
:) kis szerényen erre csak azt mondom nincs benne kihívás
igazából sztem continental csapattal jobban élvezhetõbb a játék, mert itt azért az alapokról indulsz rendesen, és így hogy van +161 verseny ez még inkább a cont. tour felé sarkall, amugy meg a tinkoff, így hogy bevásároltam van olyan erõs mint a bouyuges telecom meg cofidis meg ilyenek
igazából sztem continental csapattal jobban élvezhetõbb a játék, mert itt azért az alapokról indulsz rendesen, és így hogy van +161 verseny ez még inkább a cont. tour felé sarkall, amugy meg a tinkoff, így hogy bevásároltam van olyan erõs mint a bouyuges telecom meg cofidis meg ilyenek
hajrá atom!Nem akarsz Pro tour csapattal karriert?