828
Pro Cycling Manager
-
spcs #668 Bocsi, megint lenne néhány kérdésem.
Az "effort cursor" (pont-nyíl) mire jó? Kipróbáltam, de a versenyzőm leszakadt a mezőnytől. Mit csináltam rosszul?!
A "sprint" ikon melletti "nyíl-S" ikon mit jelent, mi a célja?!
-
I Vincent #667 DAVE001
1: effort 80-ra 45-50 sebességre felgyorsít (TT menütől függően) utána 65
effort végén 99 bodrogival így sikerült nekem nyerni a touron
2 ezt te érzed mikor kire van szükséged év elején átnézed milyen versenyek lesznek kit inditasz (érdemes +1 +2 főt bevenni hát ha valaki lesérül)
3Trainig camp: pre season: +fittness leisure: +morale a többi azt hiszem érthető azt tudni kell hogy sprint tt stb tábor csak 6 hétre dobbja meg az emberke tulajdonságait
4 nézd meg melyik piac érdekli Pl: Rabobank sok holland- holland piac persze ez sem biztos, viszont ha 1 bank már szponzorod akkor másik bank nem jön
5 ezt te tudod emberek száma és milyensége szerint esetleg pénzmag függvénye
remélem tudtam segíteni -
Dave001 #666 Üdv!
Nemrég kezdtem el játszani a pcm08 al korábban már a pcm07 el si toltam, lenne pár kérdésema játékmanettel és a karierrel kapcsoltaban.
1. az időfutamot abszolút nem értem mit kell benne van ott vmi +,-, legfőképp erre lennék kíváncsi hogy az mi, meg hogy az időfutamot taktikailag hogy érdemes csinálni
2.A training, érdemes e belepiszkálni vagy maradhat ugy ahogy a gép jónak látja a versenytők edzését
3.Training camp, mennyit érdemes edzőtáboroztatni egy hónapban a versenyzőket, és hogy ha van egy hegyi versenyzőm akkor azt csak hegyi edzőtáborokba vigyem vagy mehet a többibe is?
4. jelentkeztek egy sponzornál de nem fogadja el, midnig visszautasít, ez mért van?
5. rengeteg szabadkártyát kapok különböző versenyekre, ezeket a lehetőségeket érdees elfogadni vagy nyugodtan el si leeht utasítani őket, mert néha nagyon sok versenyme van és ez idegesít kicst
Egyenlőre ennyi. Lehet lesz még pár kérdésem
Segítségetek előre is köszi -
Etelkozi Vata #665 nincs kiírva, de ha be vagy regisztrálva valamelyikre, akkor alul a napokat mutató sávban az ilyen versenyek kapnak egy kis négyzetet a piros téglalapon belül... -
spcs #664 Köszi Vata!
A "cobblestone"-ban (macskakő?!) erős versenyzőt melyik versenyre érdemes nevezni? Még nem láttam, hogy egy versenynél ki lett volna írva. Vagy csak elnéztem?! -
Etelkozi Vata #663 A sprinthez néhány gondolat.
Előszőr is:
- figyeljük a szelet. Ha erős szél van (30-40 felett), akkor könnyen szétszakad a mezőny és ha leszakad a sprintered, soha nem fog felérni a peloton elejére. Tehát ilyenkor igyekezzünk a mezőny első harmadában, negyedében tartani a sprinterünket és a segítőit. Ügyeljünk arra is, hogy a kulcsok legyenek feltöltve, mert az ciki, ha sprint alatt kiszárad a sprintered...
- 20 km körül már mindenképpen érdemes előremenni, ilyenkor "keep pozition" és 99% az effort.
- A sprint már 12 km-nél megkezdődik, innentől lehet másokat követni.
Innen több lehetőség is van.
Ha van jó erőben lévő és jó flat (70 körül, felett) és sprint (70 körül) bringásod, akkor mehet az energizing gél, valamint a pont "effort" parancs és 99 %, míg a sprintered kövesse a csapattársat. Akár közéjük beiktathatsz más csapattársat is, akkor hosszabb lesz a vonatod, tovább tudják tartani a tempót. Ennek a lényege, hogy a sprintered minél kisebb erőkifejtéssel (ő egyébként legyen "follow"-n és 99%-on, valamint agressíve sprinten) minél jobb pozicióba kerüljön, azaz a mezőny elejére. De ezt lehet úgy is, hogy beállsz follow üzemmódban valamelyik, a mezőny elején relay-ező ember mögé, itt azonban nehezebb a jó időzítés. Vagy: beállsz valamelyik jó sprinter mögé és őt követed.
Ha nagyon jó erőben van az embered, és esélyes is, mert sprinternek is kiváló, akkor lehetsz legelől is, mert akkor téged kell a többieknek lehagyniuk, de ehhez több erő is kell.
3 km-nél indul a sprint. Kövess valakit, aki gyorsan halad elől. Ha könyeddén tucc menni mögötte, akkor kb. 800-1000 méternél a sprint gombbal megpróbálhatsz kilőni, hogy a célig lehajrázd. Vagy hamarabb, ezt már nektek kell érezni. Innentől meg győzzön a jobb. -
Etelkozi Vata #662 Liverpool123-nak: még nem tudom, kiket igazolok, de Garzelli visszavonul a szezon végén, míg Sacchi elfogadta egy másik csapat ajánlatát így a két kapitányomat elvesztem.
Jelenleg még nem tudok igazolni, mert csak 7000 euro maradt a keretemből, komolyabb bringás enyiért nem jön el.
Jelenleg ilyen szabad ügynökök vannak (illetve lesznek): Di Luca (ő az elsőszámú kiszemeltem), McEwen, valamint Menchov. Az orosz is jó lenne.
Most úgy sejtem, hogy ha sikerülne feljutnom, akkor kb. 200 000 euros lesz a fizetési keretem, és akkor meg tudom adni a menőknek a kb. 50-70-100 ezres fizetést.
A többieknek: a puncher valóban a dombos versenyek menője, legfontosabb tulajdonságai a Hill és a Stamina, de a Resistance is fontos lehet. Azonban nem csak az egynaposokon teljesíthetnek jól, mert van egy csomó verseny, ami csak sík és dombos szakaszokból áll, és nyílván az összetett verseny a dombos szakaszokon fog eldőlni (hacsak ne lesz egy írgalmatlan sikeres szökés).
A C-s éa a T-s versenyek között az a különbség, hogy a C-sek egynaposak (Classic), a T-sek több naposak (Tour). A CTT pedig a Cya Top Tour rövidítése, mely versenyek a 18 CTT csapatnak vannak elsősorban, mert csak ők szerezhetnek ott CTT pontokat. -
spcs #661 Köszi az eddigi segítséget.
Melyik a rangosabb verseny a C1 vagy a T1? Gondolom kiscsapattal inkább a kevésbé rangos versenyekre koncentráljak. -
I Vincent #660 köszi az infót -
shaggy bozont #659 a puncheur, aza versenyző aki a dombos versenyeken jó, pl. ardenneki versenyek(fleche wallonee, liege-bastogne-liege, maastricht-valkenburg) szal az egynapos versenyeken alakít maradandót
reméelm tudtam segíteni;) -
I Vincent #658 A trainers részen gondolom. -
cAmp4gNoLo #657 Azt akkor mondja ha defektet kap vagy leszakad a versenyző :D -
I Vincent #656 hali valaki tudja mit jelent a puncheur kifejezés? -
liverpool123 #655 a versenyek kategóriája.
CTT a pro tour sorozatba tartozik a Pro Tour csapat vagy akkor itt kapsz pontot ha jól teljseítesz.
2.Hc a második legrangosabb verseny.Itt ha continental csapat vagy akkor kapsz pontot persze ha jól szerepelsz.
1.Hc szintúgy continental de itt kevesebb pontot kapsz.
És így tovább stb...... -
liverpool123 #654 sprintelni 3km-től lehet kb úgy 1-1,5 el a vége előtt érdemes benyomni a sprint gombot.
kapcsolj nagyobb sebességre effort cursorral tudod és nagyobb %-ra kapcsolsz vagy azokkal a nyilakkal dolgozol.
Ez fölösleges sztem. Ha nagyon akarsz akkor 1 cégtől vegyél meg mindent.
Remélem tudtam segíteni ha nem akkor szólj. -
spcs #653 Ja, igen!
És mit jelentenek a versenyeknél a röviditések?! pl.: C1, T1, stb., a CTT azt gondolom mit jelent, de a többiről fogalmam sincs. -
spcs #652 Sziasztok!!
Lenne néhány kérdésem a versenyekkel kapcsolatban.
Mikortól érdemes a végén sprintelni?
A cél előtt kb. 30 km-re a mezőny általában begyorsít, az én versenyzőim meg lemaradnak, mit tudok tenni?
A felszerelést hogyan érdemes összeállítani a verseny előtt? -
liverpool123 #651 Hajrá hajrá jó lesz ez a karrier.
Kik lehetnek az új igazolások? -
Etelkozi Vata #650 Közben, hátha valaki a warez "nem indul" téma helyett ilyet is szívesen olvas:
3. szezon, Health Net, július vége.
5 szponzori feladatból 3 teljesítve (kettő lehetetlen volt).
Az utolsó: A Voelta Alturiason kellett viselnem a hegyi trikót egy napig. Nem hangzik túl nehéznek.
Az első szakaszon 1 hegyi hajrá volt, aki viszi, azé a trikó.
Természetesen a korai szökésben volt egy emberem, aki viszonylag jól bírja a hegyeket.
Sajnos volt egy sprinthajrá útközben, illetve a CPU csapatok szerint veszélyes ember a szökésben, mert a sprintig befogták a szökevényeket és lement a sprint.
Utánna újabb szökés alakult ki, ahova ezúttal egy másik, de hasonló képességű emberemet delegáltam.
6 km-el a hegyi hajrá vége előtt a sor elejére álltam és tempot diktáltam, de csak annyira, hogy a végére ha kell, támadni is tudjak. 4 km-el a vége előtt ketten betámadtak, de nem volt elég erejük, sima infinity relay-jel tartottam őket, majd 1,5 km-el a vége előtt a legjobb pozicióból támadást indítottam.
Csak egy ember jött velem, de megelőzni nem tudott, így meg volt a hőn áhított hegyi trikó.
A második szakaszon is csak egy hegyi hajrá volt, ugyanannyi pontért, így, holtverseny, de jobb finish pozició miatt 2 napig viselhette emberem a hegyi trikót.
Szponzori feladat teljesítve! Yeah!
Jelenleg csapatom 4. a kontinentális touron, cirka 300 ponttal lemaradva a feljutó helytől.
A csapatomat még a szezon elején 3 részre osztottam, és Garzelli vezetésével augusztusra, Sacci vezetésével szeptemberre, míg Sutherland vezetésével októberre időzítettem a csúcsformájukat.
Talán nem lehetetlen annyi pontot gyűjteni, hogy meglehessen a feljutás, ami azért nagy bravúr lenne.
Ennyi.
Mehet tovább a warez... -
Etelkozi Vata #649 races menű, national team.
ott megtalálod. -
0ZSOLT0 #648 Hello!
Lenne egy kis problémám ...
1. szezonom kezdtem és aug 31.-én kiir vmi olyat hogy regisztrálnom kéne x
versenyzöt a VB-re,de sehol nem találok olyat ahol lehetne ... Ilyenkor mi a teendö?... Elöre is köszi a választ :) -
liverpool123 #647 nincs -
liverpool123 #646 Te a pcm08-ról beszélsz?
Mien verziód van?
-
davidson19 #645 helosztok. hát én letöltöttem a reloaded verziót az nemigen megy legalábbis nekem :( mikor elinditom kidob egy hibaüzenettel. lehet a crackel van valami most a németeset szedem már 47% on van :) remélem jólessz -
Djemba #644 MAGYAROSÍTÁS VAN AZ ELŐZŐ RÉSZEKHEZ??? -
#643 Bocs Protection -
#642 A Protectian az mi?
az nem lehet hogy a cracka baja? te mijen crackot haszálsz?
pls segíts pls pls -
#641 Nem szokott rákérdezni
PLS SEGÍTS PLS -
liverpool123 #640 először próbáldd meg tűzfalat kikapcsolni.
Ha nem megy akk kapcsoldd vissza.
De am. neked nem szokott a játékra rákérdezni mert akkor tiltás feloldás vagy hasonlóra menj.
Ha ez se segít akk rakdd újra és a c meghajtós mappákat töröldd ki.
Remélem valamelyikkel működni fog. -
#639 És hol kell be állítani?
pls segíts pls pls
köszi előreis -
liverpool123 #638 Mind a vírusírtóban, mind a windows védelmében kézzel be kell állítani, h. teljesen kiengedje a netre a játékot. -
#637 Sajna akkor se megy ha kitörlöm :(:(:(
PLS segíts pls pls -
liverpool123 #636 dokumentumok
vagy keress rá -
Etelkozi Vata #635 Akkor nyilván nem is fog fejlődni... Talán mert már öreg, vagy tehetségtelen. -
I Vincent #634 Hali!
Egy kérdés: mindenki mellé kell trainert leigazolni vagy lehet egyeseket trainer nélkül hagyni és úgy is fejlődnek, ugyanis valaki mellé magát az atyaúristent is hozzá rendelhetném a bonus kategória akkor sem megy 0% fölé. -
#633 Helló!!
És hol találom a pro cycling manageres mappákat?a C meghajtón belül???
PLS valak segítsen pls fontos lenne!!!! -
liverpool123 #632 talán próbáldd meg a C meghajtóban kitörölni a pro cycling manageres mappákat talán segít. -
#631 Helló
Amikor elakrom indítani a Carrier módot kidob ez mért van ????
pls segítsen valaki!!!! -
Etelkozi Vata #630 Venni és eladni csak október 15 és december 31 között lehet.
Bemész a fickó adatlapjára és a "purchase" ???? feliratú gombra kattintva, hajrá.
Eladni meg akkor tucc, ha valaki ajánlatot tesz érte. -
hertzui #629 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a Pro 2008-ban hogyan lehet versenyzőket eladni és venni? Válaszotokat előre is köszönöm!