828
Pro Cycling Manager
-
Etelkozi Vata #708 Mit röhögsz ezen? -
picco #707 Egyszerű, nagyobb versenyeken több pontot kapsz, kisebb versenyeken kevesebbet :) Az összetett végeredmény meg sok pontot hoz a konyhára :))
Két hét alatt 4 szezon :))))))))) -
Etelkozi Vata #706 Amúgy a szakaszokon az első három befutó (ha többnapos), míg egynapokon általában 10-20 versenyzőt pontoznak, mondom versenyfüggő...
Nyerd meg a versenyeket (de mindenképp TOP 10), akkor nem fogsz hátul kullogni. -
Etelkozi Vata #705 CTT versenyeken csak CTT csapatok és versenyzőik kapnak pontot, kontinentálisak nem (és ez fordítva is igaz).
Pontozást lésd a kézikönyvben, most nem tudom kinézni, minden versenyen más... -
Rooo007 #704 Nem tudja valaki h a CTT versenyeken miért kapok pontot mert eléggé hátul vagyok. Azt tudom h jár pont a dobogókért de így alig jön pont a többi csapat meg 1-2 hét alatt összeszed vagy 50 pontot?
-
Etelkozi Vata #703 Én csak a csillagos versenyeket játszom le, az nekem éppen elég. Én azt szeretem egy manager játékban, amikor a fiatal tehetségekből lesznek a top sztárok, és a helyükre újabb fiatal tehetségek lépnek.
Ehhez le kell tolni, 10-15 szezont.
Így is minden szezonban letolok kb. 20-30 3d versenyt, úgy, hogy kontinentális csapat vagyok.
Ha Pro tour csapat leszek, akkor nyilván a 3 nagy körverseny alap, plusz a csillagosok, az már kijöhet 80 szakszra is, majd ott belassulok. -
peter0 #702 Vata: de te hogyan játszol a játékkal???
Miért haladsz ilyen nagyon gyorsan??? már a 4.éved fejezted be?? Te szinte mindent simulálsz?? Én csak tényleg a nagyon jelentéktelen versenyeket simulálom le! Én még csak első év április közepén járok! Én a sík szakaszt is 3D-ben játszom, hátha nyerek sprintben! :))
Lapre jó kis csapat! -
Rooo007 #701 köszi a segítséget -
Etelkozi Vata #700 A scoutra:
A scout report képernyőn fel vannak sorolva azok, akiket talált.Ilyenkor ha valamelyiket monitorozod, akkor egy idő után felfedi a képességeit, szép lassan. Ekkor már láthatod mire képes (a tehetségét, tehát, hogy hova fog fejlődni, azt nem).
A potenciálja, hogy future great, vagy promising, az attól függ, hogy mennyire pontos értékelés, hogy milyen jó a scout... Nyilván a mythical a legjobb. -
Etelkozi Vata #699 A gél arra jó, hogy ha jól időzíted, akkor amíg villog, addig sokkal lassabban fogy a sárga és piros csík, azaz tovább tudsz támadni, vagy többet meg tudsz az erődből spórolni.
Kis tervezést igényel, tudnod kell előre, mikor akarsz támadni, vagy mikor számítasz az ellenfelek részéről támadásra, és kb. az előtt 3 km-el kell használni. Sprintereknek is hasznos sprint előtt. Én a felvezető embereimnek is be szoktam tolni vonatozáskor.
A Lampre amúgy jó csapat, Ballan megnyerheti bármelyik macskaköves, vagy dombos classic versenyt március április tájékán, ha jól időzíted a formáját, Cunego pedig mindenképpen esélyes hegyes és dombos szakaszon is a Touron. Figyelj oda az edzéstervére és a fáradságára, és nem lesz gond. Napolitano tényleg jó sprinter, ő is nyerhet szakaszt könnyedén.
Persze lesz konkurencia rendesen :) -
Etelkozi Vata #698 Befejeztem a 4. szezont a Health Net-tel.
Felemásra sikerült.
Ott hagytam abba legutóbb, hogy wild card kéne a TDF-re. Nos nem kaptam meg. Ezen kívül nem sikerült megnyernem a Tour de Wallonie versenyt sem, és az 5. feladatat sem (Giro Venetio megnyerése).
Végül 4. lettem a Continental Tour-on, kb. 250 ponttal lemaradva a feljutásról.
5 feladatból 1 sikerült. A szponzorok így is maximálisan elégedettek voltak velem, és a pénzkeretem 3,7-ről 4,2 millára növekedett, és a fizetési sapkám is 130 ezer körülire.
Távozók a csapattól: Sevilla és McGee, mindkettő visszavonult.
Érkezők: Lövkvist, Kiryenka, Hesjedal, Haussler.
További erős emberek: Sutherland, Voigt (már 40 éves... :) ), Zabriskie, Bodrogi, Efimkin, Fran Perez, Vandevelde.
Az 5. szezon feladatai nagyon-nagyon jók, tulképpen mind teljesíthető.
3 TOP 10-es feladatom van, köztük a kedvencem, a Californiai körverseny (Vandevelde versenye lehet, de Lövkvistet is indítom), a Laigulia (Hausslernek ideális), van egy TOP 5-öm, a Nokere-Koerse verseny, ami egy jó sprinterrel (John Murphy) akár nyerhető is, valamint a Vuelta Asturian kell hegyi trikót szereznem egy napra. Ezt egyszer már megcsináltam, nem nehéz feladat, az első szakaszon el kell vinni az első hegyet, úgyhogy azt fogom támadni több emberrel is, kő keményen.
Egyértelmű célom most már a feljutás a TOP Tour-ba... -
Rooo007 #697 Hali! Meg lett a játék nekem naon tetszik. Karrierben most kezdtem a Milrammal. Célok Szakaszgyőzelem Giron és a Touron ugyanezeken befejezni a verseny a sprinterrel és megnyerni a Classic Hamburgot na meg értelmes helyezés a Cya TOp Tourban.
Az a gél szerintem arra jó hogy amíg használod nem vesztesz semmit az energiádból
Lenne egy kérdésem:Honnan tudhatom meg h mikor a scout egy versenyzőt talál az mennyire jó? -
peter0 #696 Itt az új játék, itt meg nagy a pangás!!!
Mi van veletek??
Kérdés: mire jó az a gél?????(a csíikok felett van)
Mert én nem igen vettem észre semmit...
Amúgy a Lampre csapatával vagyok...
célok: touron szakaszt nyerni(napolitanoval lehetséges)
meg egynapos versenyeket nyerni...
Cunego, és Ballan a favoritom! Ballan év elején villog! Cunego meg gondolom touron fog, mert még alig versenyzett... -
Etelkozi Vata #695 Legutóbb ott hagytam abba, hogy Vandevelde 3. 27. mp hátránnyal. Nos végül 5. lett, az uccsó szakaszon elbántak vele. Így a feladatot (megnyerni a Tour of Californiát) nem sikerült teljesíteni.
A következő feladatom a Vuelta Pais Vascon a TOP10-ben végezni.
Ehhez azonban előbb kellett egy wild card. Mivel 4. helyen álltam a Continental Touron, megkaptam a szabadkártyát.
A kapitányom a versenyen Jens Voigt volt. Nem okozott csalódást.
Két szakaszgyőzelmet arattam, egyet vele, akkor 37 mp.-el szólóban ért célba, és átvette az összetettben a vezetést (3. szakasz volt), majd a 4. szakaszon is nyerhetett volna, de a neki sokat segítő, az összetettben szintén 10-ben lévő Collier-nek átengedte a győzelmet.
Efimkin ezen a szakaszon 4. lett.
Az utolsó időfutamra 1 perces előnnyel érkezett Voigt. Thopmas Dekker vlt a fő ellenfél, aki végül meg is nyerte az időfutamot, de 2, azaz kettő másodpercet Voigt meg tudott tartani az összetettben, és megnyerte a Pro Topur versenyt.
A szponzori feladatot így bőven túlteljesítettük. Collier 6. lett ráadásul, tehát duplán teljesítettük túl.
A következő feladatom TOP10 a FLeche Wallonie versenyen lett volna, de oda nem kaptam szabadkártyát. Ez tehát bukó.
Mostani feladatom: szabadkártya szerzése a Tour de France-ra, és ott szakaszgyőzelem. Ha bejutok a versenyre, akkor a szakaszgyőzelem mindenképpen meg lesz, mert Zabriskie-vel, vagy a csapattal az időfutamot mindenképpen meg fogom nyerni (erre gyúrok: Zabriskie, Voigt, Bordrogi, McGee, Veelers mind időfutam menők).
5. vagyok most a kontinentális túron, sajnos necces a wild card, mert sok a francia csapat, akik akkor is megkapják, ha mögöttem állnak. Most május eleje van, van 1 hónapom kb. hogy előrébb lépjek. -
peter0 #694 Nekem a Paris-Niza 3.szakaszánál mindig kilép!!!! ( PCM exe hibával)!!!
Miért van ez?? Valami ötlet????? -
liverpool123 #693 A hegyeknél is ugyanaz van kb 20 km-el a vége előtt már nem lehet frissíteni
Vigyázz ha hátramegy az embered vízért nem garantált hogy felér mindenkihez. -
picco #692 Hello, nem kell minden emberrel visszamenni, hátraküldesz egy embert vízért és az felviszi a többinek is (persze ha egy mezőnyben vannak).Szökésnél is lehet vizet felszedni. Hegyeknél nem tartok még, most nézegetem a játékot, és leragattam a pályakerékpárnál :P -
peter0 #691 NA mivan, alig írunk ide be...
Akkor én írok! Vagyis kérdések is lennének! Mire jó az a gél?? A 3-szög a csíkok felett!! Vagy, minden ember csak egyszer tud visszamenni a kocsihoz inni??? De nekem néha 3-szor is tud!! néha emg nézem és már nem tud 2.szor sem! Vagy a vége elött bizonyos km-el már nem lehet inni?? De maga iszik a fószer...bár még hegyeknél nem járok de ott nem lesz hátrány ez a módszer??? Mert tavaly amikor kevés energia volt ittam aztán újra támyadás...most én nem tudom irányítani, hogy mikor igyon...aki jár már a hegyeknél írjon már valami okosságot...:)) -
liverpool123 #690 inkább töltsdd le 08-at sokkal jobb azzal nem lesz ilyen baj -
Rooo007 #689 Sziasztok! most szereztem meg a 2007-es játékot, feltelepítettem majd mikor elindítanám bármelyik versenyt mindig kilép...szerintetek mi lehet a baj? -
liverpool123 #688 A zöld csík a frissítőt mutatja szal van még erőd tekerni.
A sárga csíkod ha van akkor tudsz menni a mezőnnyel ha nincs akkor leszakadsz.
A piros csíkkal tudsz támadni, viszont ha sárga nincs akkor se tudsz támadni.
Egyébként nálam is előfordul hogy néha kidob valami 3D errort ír ki. nem tom mitől van kibírom:) -
liverpool123 #687 nyerjél vele sok versenyt. vagy hosszabítsdd meg a szerződését. -
peter0 #686 EMBEREK!!!!
Több kérdésem is lenne!
1, Mitől lehet az, hogy kilépked a játékból?? Változó idöközönként!( elmegy a kép, elfehéredik a monitor, háttérben a zene szól és nem történik semmi! Miért lehet ez??
2, a gépem: Celeron 3,3-as, 1giga ram, 8600GTS videokari, vibyón sok hely van! Mitől akad a játék ennyire?? Én csak 1024-ben tudok játszani, anti-analising maximum 1-en lehet, a többi beállítás( pálya minősége, stb...majdnem minimumon van, a jobb oladli pipákból meg az utolsó kettő van bekapcsolva) így élvezhetően tudok játaszani!!
Mit tudnék csinálni, hogy jobban fusson a játék??
Vagy nektek is ennyire akad???????
Köszönöm a segítséget! Válaszoljatok!! -
0ZSOLT0 #685 Annyit szeretnék kérdezni hogy a morált hogy tudom visszavinni mert minden top versenyzömnek leeset Elöre köszi is a választ ;) -
peter0 #684 Nekem néha kilép a játékból! Fehér képernyő lesz és lefagy!
Nem tudjátok miért van ez??
Amúgy mire jó az a gél-es cucc??? Inni akárhányszor lehet csak hívni kell az autót!!!És mi micsoda? A zöld, sárga és a piros???
Köszi az infókat! -
Etelkozi Vata #683 Egy hiba, hátha másnak is előjön.
A Vuelta 9. szakasza a 2-es verziójú (V2_Espagna... stb) xml file hibás, mert a progi ott kiakad, nekem a 3. szezonban jött elő.
Én úgy oldottam meg, hogy a helyére betettem egy másik, működő szakasz xml file-ját. -
Etelkozi Vata #682 Nem, csak a csillagos versenyeket játszom le, az éppen elég.
Ha jól felkészíted a versenyzőket, jó a moráljuk és nem fáradtak, valamint a stratégiád is jó, akkor lehet nyerni is szimulált versenyeket (nekem szoktak). -
Szaby11 #681 Minden versenyt 3d-ben tolsz?Én próbáltam sim-el de nem voltam megelégedve az eredményekel! -
Etelkozi Vata #680 normál. -
liverpool123 #679 hajrá.
Nagyon jó kis csapat ez.
Mien nehézségi fokozaton tolod? -
Etelkozi Vata #678 HealtNet, 3. szezon vége.
Nagyon rosszul sikerült az Augusztus-október időszak, gyakorlatilag egyetlen komolyab eredményt sem sikerült felmutatni. Végül 19. helyen végeztünk a continental tour-on. De a szponzori feladatok közül 3 teljesítése, valamint a sok egyéb győzelem miatt a szponzorok tökéletesen elégedettek voltak a csapattal, aminek következtében a 4. szezonra az előző 1,7 milla helyett 3.7 millát szavaztak meg.
A nagy nevek közül távozott Garzelli (nyugdíj) és Sacchi (másik csapat).
Szerencsére azonban elég jónevű bringásokat sikerült igazolni.
Vandevelde, Sevilla, Zabriskie, McGee, Efimkin, csak hogy a fontosabbak említsem, ja és Bodrogi Lacit. Szépen fejlődik a top Sprinterem, Murphy, valamint a többnapos versenyeken jól teljesítő Collier.
ponzori feladatok azonban durvák:
- Megnyerni a Tour of Californiát,
- Top 10, Pais Vasco (CTT, csak szabadkártyával)
- Szakaszgyőzelem, Tour de France (CTT, csak szabadkártyával)
valamint 2 további verseny (most fejből nem emlékszem) megnyerése.
Nos amit meg kell nyerni, az eleve nehéz, de ahová előbb szabadkártyát kell szerezni, az még nehezebb, met azt jelenti, hogy a megelőző versenyeken sok pontot kell gyűjteni, hogy megkaphassam a szabadkártyát.
Jelen pillanatban a Tour of California utolsó szakasza előtt állok, és Vandevelde összetettben a 3., 27 mp-el lemaradva. Capecchi áll az első helyen. Az utolsó szakasz hilly, ahol van esélyem, de apecchi is jó benne, úgyhogy ha nyerni akarok, akkor majd kockáztatnom kell, és meg kell nyernem a szakaszt, amivel szerzek 20 mp. jóváírást, valamint némi plussz előnyt is ki kell csikarnom.
Nem lehetetlen, de majdnem... -
peter0 #677 Igen, már mrg is találtam.
Én a 220megás cuccot tettem fel! Tökéletesen működik!
Az első szakaszon már meg is nyertem sprintben:))
Murn-nal! Saunier-Duval csapattal vagyok!
Itt legalább nincsenek akkora elvárások!! -
liverpool123 #676 de vannak pcmdailyn -
peter0 #675 Na lejött a játék!
Majd este kipróbálom!
Amúgy még nincsen semmi kiegészítő progi hozzá??? -
Szaby11 #674 Köszi. -
liverpool123 #673 a napi formát jelenti -
Szaby11 #672 Azt szeretném kérdezni, hogy azok számok (+2,-5....stb)vagy vonalok a versenyző mellet mit jelentenek? -
I Vincent #671 Effort cursor: mennyit használ ki a versenyző az erejéből
->S kiválasztod a sprintered és jobb egérgomb egy másik emberen ezt fogja követni a sprintered és ha ő elkezd sprintelni a te sprintered mögötte marad addig amíg meg nem nyomod a sima S gombot
az irányításról ajánlom figyelmedbe a tutorial részt és a MANUAL menüt ha tudsz angolul -
bandy85 #670 PETER0!!! Ha nem sajnálsz rá kétszáz Ft-t akkor WANADOO!!!Nekem 400kb/s-el jött le pár órán belül!!!Bár ez nettől is függ!!Torrent az tényleg nagyon lassú!! És ezzel crackeltem: http://thepiratebay.org/tor/4266298/Pro.Cycling.Manager.2008-RELOADED_-_CRACK_ONLY -
peter0 #669 Hát én ezt nem hiszem el!
Nem tudom letölteni a játékot, mert akárhonnan probálom, mindenhol nagyon LASSAN jön!!
Mininova sem jó!
Valaki segítesen már nekem!! Pedig nagyon játszanák a játékkal!!
Legalább olyan oldalt mondjatok ahonnan 150kb/sec-el jön!!
Köszi srácok!!