828
Pro Cycling Manager
-
pekinger #748 Én Kohl-al +nyertem a Romandiai kört( holtverseny volt csak nekem volt szakasz győzelmem) és azóta már Rebellinnel a Giro-n is nyertem 2 szakaszt és még nem kaptam manager pontokat... vagy ezek hogy vannak?!
A CTT- körverseny nyerésért nem kapok manager pontot?
-
serjtankian #747 Astana 2008 folyt köv.
Dauphine Libré:
Szponzori kérés volt a top 3ba kerülés...
Klöden 4. lett úgy, hogy az utolsó szakaszon volt 42mp lemaradása a 3. Dekkerrel szemben. A szakaszon Valverde nyert Klöden 2. a többiek +30cal jöttek.
Kérdés: Miért nem kaptam 12mp jóváírást holott az szokott lenni? Ezáltal meglett volna a 3. hely mert Klöden még szakaszt is nyert. Valaki?
+kérdés: a fatigue mennyire játszik szerepet? ugyanis bringásaim harmada(köztük Klöden aki volt 3 körversenyen) már szinte 100%on vannak holott még csak most jön a tour...Ha az előírt traininget nézem most jön nekik egy kis pihenő. Visszaszerzik az erejüket?
a válaszokat előre is köszi.
-
pekinger #746 ésrtem köszönöm:)
a fejlődős dolog azért érdekelt h a leszerződött u23 bringások fognak -e normálisan fejlődni vagy nem éri + őket leigazolni köszönöm a hasznos infókat :) -
Etelkozi Vata #745 Igyekezz a sprintereddel jó pozicióba kerülni, azaz 12 km-en belül találj másik jó sprintert, vagy vonatot, akit követve igyekezz a sprint kezdeténél (3 km) kb. az első 10-ben lenni.
A sprintered állítsd agresszívra, és kövesd az elől haladókat. kb. 800-1200 méter körül kezdj el sprintelni.
Ha jó formában van a sprintered, akkor jó esélyed van egy jó helyezésre.
Az emberek fejlődése függ a tehetségüktől, az életkoruktól és az edzőtől, aki edzi.
Minél jobb ezek kombinációja, annál jobban és többet fejlődik a bringás.
Pl. Cavendishből lesz a top sprinter pár év alatt, mert fiatal, nagyon tehtséges. Ha mllé tesz valaki egy mythical edzőt, akkor 2-3 év alatt ő lesz a legjobb sprinter. -
pekinger #744 Sprintben segítsetek 1szerűen nem tudok jó helyezést elérni sprintben(79 sprint képességgel sem jutok tovább 7.helynél...:( )Aki sokadik évét kezdi az elmondaná h mitől fog fejlődni az emberem és mennyit? magától vagy h mennyit tréningezik? előre kösz:)
-
peter0 #743 Kérdésem lenne: ti milyen patch-ekkel játszátok a játékot????
Van egy ilyen a pcmdaily-n: NextGen_Sponsorkits_2008!!
Valaki ezt nem probálta még meg? Én akartam de nem tudom telepíteni valamiért!! -
peter0 #742 nekem is kilépett ugyanott!
-
Etelkozi Vata #741 A Paris-Nizza versenynek több fájlja is van, tekintve, hogy évente változó szakaszokból álló versenyről van szó. Azaz találhatsz több 3. szakasz file-t is.
Keresd meg az összes 3. szakaszos xml filet. Ezeket mind cseréld ki (vagy egyesével és próbálgasd, melyiknél fog működni.)
Ha működött, akkor hagyd úgy, és játsz tovább. -
tracy88 #740 hello!
Segítséget szeretnék kérni! Az problémám h a paris-nice 3. szakaszánál behal a játék. És sehogy nem tudom megoldani. Ha le akarom szimulálni a versenyt akkor is. Próbáltam ennek a szakasznak a fájlját kicserélni másikéra, de úgyse működött (bár ezt lehet rosszul csináltam). Másnál is volt már ez a hiba? És tudna vki vmi megoldást mondani?
Előre is köszi! -
cAmp4gNoLo #739 Hali
Van már olyan kieg hozzá amibe benne van a p-nivo? -
Etelkozi Vata #738 2013-ra sikerült a feljutás a Pro Tourba, a Health Net-tel.
2. helyen végeztünk, az FDJ mögött 1000!!! ponttal lemaradva, de a 3.-ra rávertünk 200-at.
Távozók: Vandevelde. Pont. Valamint kirúgtam 2 használhatatlan fickót.
Érkezők: Luis Sanchez, Stefan Schumacher, valamint néhány fiatal.
Leigazolhattam volna Evans-t is, de 100 000-et kért havonta. Igértem neki 50 000-et, de kiröhögött.
Budzsé: 5,4 milla (volt októberben, azóta ebből már szépen fogyott).
Feladatok:
- Top 10, Amstel Gold. Stefan Schumacherrel vágok neki.
- Top 10, TdF. Luis Leon Sanchez lesz a jelöltem.
- Stage win, TdF. Zabriskie-vel időfutamot szeretnék nyerni, talán egy jó szökés összejön valakivel, illetve bízom a sprintereimben, 2-őt is viszek (Haussler, Leezer).
- Top 5, Klassika San Sebastian, ide is Schumacher a jelöltem.
- Sprinter jersey, Vuelta. John Murphyvel igyexem megszerezni.
Fentieken túl kiemelt versenyeim a Paris-Nizza és a Lombardi egynapos októberben.
Nem teljesíthetetlen feladatok, de résen kell majd lenni.
Bízom a kapitányaimban.
Cél: a bennmaradás és legalább 3 feladat teljesítése, valamint excellentre hozni a szponzorokat.
Ha ezek meglesznek, akkor 2014-ben már nyerni akarok majd egy nagy körvesenyen.
-
shaggy bozont #737 egy kérdés...
az 1.0.1.4-es patchet hiába rakom fel mivel az eredeti játék crackelve van így nem tudom elindítani
kérdés: tud-e vki megoldást? másik vhol meghal-e a játék ha nincs patch-elve?
előre is kösz -
serjtankian #736 Egy kis beszámoló következik:
Astana, tirrén-adriai verseny után:
Gusev könnyebben lesérült, így a COB-os versenyeken nem tudott jól szerepelni( Gent Wevelgem 24., Paris - Roubaix 18.), a szponzorok elkezdtek hörögni (szürke csík - poor), ezért be kellett izzítanom nagyobb versenyzőimet.
Kezdésképp Vaitkus 5. lett a De Panne Touron, ám ez természetesen nem csalogatott széles mosolyt az arcukra.(+)
Gp Van Vlaanderen-en 8. lett Ivanov(Gusevet helyettesítette), ezt már elismerték h szép teljesítmény (++)
Közeledett a Giro, ám még számos fontos verseny volt hátra, de el kellett versenyeztetni Klödent, és Contadort is kipróbáltam, bár ő majd csak a Touron fog remekelni (remélem).
Gp Al Pais Vasco: Contador simán megnyerte Sanchéz(EUS) előtt, a hegyitrikót Paulinho megszerezte, továbbá a csapat is első helyen végzett! (++++)
Klöden eredményei eközben: Maastricht-Valkenburg, Fléche Wallone egyaránt 19. hely...kezdtem kétéségbe esni a közelgő Giro miatt...
Georgia Road: A Giro-n segítőként résztvevő Brejkovicot vetettem be, meg is nyerte egyből a pár szakaszból álló versenyt, a fehér trikóval együtt!(ha minden igaz +++)
Gp De Romandie: Klöden nagyszerű versenyzése meghozta nekünk az első helyet a ponttrikóval együtt!(++++)
Giro D'Italia: Klöden nagyon remekül kezdett, 2 szakaszt(hegyi és időfutam) meg is nyert, ám a végére egy kissé elfáradt (bár Recovery excellent volt), így viselte a rózsaszín és a hegyitrikót is 5, illetve 4napig, ám a 3.héten jött Valverde és mindenkit leiskolázott. Klöden +2.43-mal 2. lett! (Giro 2.+++++,Hegyitrikó viselése 4 napon keresztül ++++,Rózsaszín trikó 5napon keresztül +++)
Hát így állok most, sponsor confidence good, találtam egykét future greatet, monitorolom őket, Gusev morálja sajnos lecsökkent ám meg tudtam szerezni újabb két évre)
Klöden a 4., Contador a 14. a Seoson Rankingsben.
Egyelőre így állok.
Ti is írjatok, szép napot! -
liverpool123 #735 na itt a probléma mert hegyen amugy is sokkal nagyobb terhelés alatt van a gép.
Vedd ki a nézőket úgy tuti nem akad hegyen nekem is ez volt a baj. -
shaggy bozont #734 őszintén szólva a gépedet nézve és h milyen grafra van beállítva, fingom nincs h mi lehet a baj...:(
max még annyi h próbáld ki 800*600-ban, de sztem az sem fog segíteni... -
serjtankian #733 heló!
normálon.
Úgy fogom megoldani h Contador free lesz, de versenyen segít, az adott pillanatban attack, hogy legyen elől segítő, majd pár km múlva Leipheimer attack, és kiderül ki bírja jobban!aki gyengébb az fog segíteni.
Mondjuk Contit meg kéne tartanom, asszem ő a legígéretesebb.
Meg Ricco...vajon mért:) -
peter0 #732 Hát ezaz...le van húzva...1024-ben játszok és minden 0-án van kivéve a nézők vannak 2-esen...anit-sharing is 0-án van...ilyen, hogy város nincs bekapcsolva...ott semmi sincs kipipálva!! És hegyen mégis beakad nagyon is!!!!MIÉRT??????? -
shaggy bozont #731 peter0!
mennyire van felhúzva grafika?
engem annyira nem izgat a graf, lehúztam és jól fut egy p4 3ghz, 1gb ram, 256mb ati x800pro mellett...
próbáld ki h lehúzod a grafot...
remélem tudtam segíteni:) -
Etelkozi Vata #730 Nekem is sikerült eljutni augusztusig.
Néhány versenyt megnyerve, néhány jó helyezést elérve stabilan tartom a 2. poziciót a kontinentál tour-on, kb. 300 pont előnnyel.
Még indulok vagy 12 versenyen, szerintem meglesz a feljutás végre.
Stefan Schumachert próbálom most 7-es erősséggel leigazolni, ha feljutok a Pro Tour-ba, akkor szükségem lesz egy ace egynapos versenyzőre. -
liverpool123 #729 Hello!
Előszöris sok sikert.
Milyen szinten játszol?
Jah és vigyázz arra hogy pl Contador a Vueltán ha segítő lesz akkor a morálja ne csökkenjen mert akkor nagyon gyenge lesz.
Sok sikert! -
serjtankian #728 helló emberek!
2006-os pcmel kezdtem, annó asszem még petero megfejtéseinek köszönhetem, hogy el tudtam indítani a játékot. 2007-et kihagytam, mert nem jött össze az elindítása, a 2008asnak sikerült, és hatalmas örülés van emiatt!
Egyből karierr, "nagyfábavágó fejsze" - Astana!
Örömmel vettem tudomásul, hogy most már lehet a tréninget tervezni, így nem kell napról napra változtatni a training effortot. Tetszik a vízhordó szerep felélesztése meg a géldolog is.
Tirrén-adriai verseny után vagyok, szinte minden szakaszt lejátszok, így élvezetes:) (csak néha akad:( )
Célok? Szerintetek...? Tour, Vuelta győzelem főleg...Össze is állítottam a csapataimat jó előre, tehát:
Giro: Klöden, Brejkovic, Horner, Hasselbacher, Gusev, Muravyev, Joachim, Kemps, Rust (főnök, segítő1, segítő2, sprinter, szökő1,vízhordó, töltelék, sprintfelvezető, szökő2)
Tour: Contador(f), Klöden(s1), Leipheimer(s2), Vaitkus(spr), Ivanov(sz1), Muravyev(vh), Gusev(talajtempós), Kemps(spr-felv), Iglinskiy(sz2)
Vuelta: Leipheimer, Contador, Colom, Bazayev, Paulinho, Ivanov, Mizurov, Iglinskiy, Luis Rubiera) - a szokásos szerepekkel.
Nagy verseny sok nem volt még számomra, a szezon elején Colom a leaderem, Horner is indul keményebb versenyeken.
Tour of California: 3 sz.győzelem Kempssel, összetettben talán vhol a 5-6. hely körül vkivel
Sajnos utána nem nagyon jöttek ki a versenyek, a nagy menőimet nem fárasztom még. Colom 9. lett a Párizs-Nizzán,Ivanov itt megnyerte a hegyitrikót, Horner 10. a Tirrénen.
Folytköv.
-
peter0 #727 Na senki nem válaszol a kérdésemre???????
Köszi szépen!! -
peter0 #726 Írjatok már pár szót, hogy milyen gépen játszotok ti...és hogy akad-e vagy sem! Mert akkor lehet veszek RAM-ot ha ezért akad! Szerintetek mitől akad az én gépem?
Intel Celeron 3300, GeForce 8600GTS, 1giga 667 MHz RAM,=> a RAm lehet csak ak baj?
Légyszi segítsetek, nehogy feleslegesen vegyek 2giga ramot azt úgysem lesz jó! Köszike! -
Etelkozi Vata #725 Azért a Lampre se kis csapat...
Én mindig mini csapattal kezdek, mert abban tényleg van igazi kihívás, eljutni a top tourba, és végül olyan csapatot összehozni, amivel a nagy körversenyeken is eredményes lehetsz.
A CM2-ben a Flanders-sel voltam, a CM3-ban aSelle Italiaval, aztán a CM4-től kezdve mindig a Wiesenhof-fal, de a PCM2007-ben és 2008-ban márnincsenek benne, így ezekben a Drapac Porsche-val kezdtem.
Most a Health Net-tel vagyok, de ha megüresedik egy Top csapat manageri állása, akkor azért rárabolok. Sajnos eddig még nagy csapattól senkit sem rúgtak ki, 4 év alatt, szerintem erre nem igen van esély.
-
peter0 #724 Shaggy: jól beválaszottál a csapatból...csc...azokkal az a baj, hogy mindent nagy versenyt meg kell nyerni...én ezért válaszottam egy viszonyleg középcsapatot a Lamprét! Jó kis csapat...Gironál járok, 8.szakaszon, vezet Cunego összetetben, Napolitano meg a sprint összetettet...és ezenkívűl az elvárások még, van vlaanderen-et meg kellett volna nyernem, Touron szakaszt nyerni, meg még szeptemberben van két egynapos verseny azokat megnyerni...eddig egy X-em van de a szponzorok elégedettek, good a szint... -
shaggy bozont #723 tour of australia-n semmi különös, f.schleck 7.helyen végzett(2 db 2. és 3. hely sprintben)
paris-nice versenyre nem voilt igazi emberen azt hagytam...
tirreno-adriatico-n arvesen nyert összetettben(2db 1. 1 db 2. és 3. hely)
milan-san remo 1-5 hely volt a vezetőség elvárása, hát sajna arvesen csak 7. lett, szal ez nem sikerült...
majd az egynapos macskaköves versenyeken cancellara alkotott, van vlaanderen-en 4.hely, gent-wevelgem és paris-roubaix-n 3.hely, szerencsére a paris-roubaix-t megnyerte o'grady ezzel a vezetőségi feladat teljesítve...
ardenekki egynaposokon f.schleck-re építettem, maastricht-valkenburg és liege-bastogne-liege versenyt is nyerte, a fleche wallone-on pedig 2. lett és elvitte a hónap sportolója címet...
itt járok, jön a romandia körverseny meg a giro d'italia
maradék feladatok: megnyerni a tour-t(sastre), vuelta-t(a.schleck) és a giro di lombardia-t(kroon), de ezek még messze vannak...
pro tour-ban vezetek, de az eredmények ellenére a vezetőség elégedetlen(poor)...
arra gyanakszok h azért mert többnaposokon nincs jó eredményem, de ha tutira tudja a megoldást akk írjon;) -
shaggy bozont #722 jól halacc
holidayről visszatérve kezdtem egyet a csc-vel a pénzügyi és a kitűzött célok megvalósíthatósága miatt, most járok milan-san remo-nál
majd ha már naon megy, és kellő tapasztalat lesz akk emelem a szintet extreme-re majd gyengébb csapatra:) -
Etelkozi Vata #721 Kicsit vissza PCM-hez...
Az 5. szezonomban sikerült eljutnom május végéig.
5. szponzori feladatom eddigre mind megvolt, 4 teljesítve közülük.
- TOP 10 a Tour of Californián. Lövkvist a 3. helyen végzett.
- TOP 10 Laugulia (vagy mi...). Haussler 7. lett.
- TOP 5 Nokere-Koerse, megint Haussler, ezúttal 3. lett.
- TOP 10 Tour de Finistere, ez nem sikerült, Haussler csak 14. lett.
- Climber jersey 1 napra Vuelta Asturias, ezt Sabido-val sikerült teljesítenem, úgy mint 2 szezonnal korábban. Az első szakasz egyetlen hegyi hajráját vittem el, ráadásul nem is támadtak, mentem elől a relayben felfele a hegyre, aztán ennyi.
Volt még egy csillagos versenyem, a Tour of Belgium, itt konkrét feladatom nem volt. Két sprintet megnyert Murphy, sajnos összetettben a 2. szakaszon, ahol a macskakövek vannak, gyakorlatilag elvérzett az egész csapatom.
Jelenleg (június kezdődik) 2. vagyok a kontinentális tour-on, 500 ponttal lemaradva az FDJ-től, sajnos ők túl erősek. De a 2. helyet megcélzom, fel akarok jutni végre a TOP tourba.
-
cAmp4gNoLo #720 és ezt te honnan veszed ennyire biztosan te adtad be neki a doppingot vagy mi???? -
shaggy bozont #719 nyilván, ez kenyéren és vizen nem megy, csak van aki nem bukik le, mert ügyesebb, van aki meg lebukik...
az elmúlt 10 év győztesei kivétel nélkül buktak...
szívem szerint én is Valverdének örültem volna, de ha vki megérdemli akk az aki támad alpe d'huez-en és végig teker egyedül 14 km-t...
de a dopping eredményre én is kiváncsi leszek -
peter0 #718 Sastre...ne legyen kétségetek, hogy doppingolt!!
Milyen érdekes, hogy hirtelen megtanult időfutamot menni...Eddig mindig 10perceket kapott az elsőtől most meg 2-őt! Gyanús ez nekem... -
liverpool123 #717 jaja.
Bár én egy Valverde győzelemnek jobban örültem volna. -
shaggy bozont #716 van igazság, Carlos SASTRE nyerte a Tour-t:D -
Etelkozi Vata #715 A legelső kérdésedre a válasz, hogy a pénzedet fejleszd...
A többire válaszoltál magadnak. -
pekinger #714 jah + még én a scoutot úgy szoktam csinálni h nézem a 23 év alatttiak versenyeit és pl 1 országosokra akkor gyorsan rámegyek és ha megtalálom az emberkét akkor majd igyekszek leszerződni vele! csak általában 1 másik csapatot választanaka jobbak és ha szponzorálom akkor biztos h hozzám fog leszerződni ha kap tőlem normális ajánlaot? előre is köszi :) -
pekinger #713 kérnék tanácsokat 1. h ha hosszabítani akarok emberekkel akkor mit fejlesszek!
2. Júliusban amikor lehet tenni ajánlatokat embereknek akkor úgy érdemes adni ajánlatot h amit az emberke szeretne ,vagy még rádobni kis pénzt h biztos hozzám jöjjön
(Gerolsteinerrel nyomom) -
peter0 #712 Csapatidőfutamot hogyan kell menni normálisan??? Mert szarrá vernek ott... -
Rooo007 #711 Köszönöm a válaszokat... -
picco #710 Semmit, csak furcsa, mert így nem is lehet csapatvezetőként játszani. Persze szintén ez csak saját vélemény. Mindenki úgy játszik ahogy neki jólesik és élvezetes ! Szóval hajrá ! -
peter0 #709 Csak fura, hogy ilyen gyorsan játszol a játékkal! Így szerintem nem is lehet élvezni! Ezsaját vélemény!!