828
Pro Cycling Manager
  • peter0
    Én 3 éve itt vagyok és normálisan beszélgettünk amíg ilyen kis szarháziak mint te vagy haverotok ide nem tévedt!!
    Azt te akarsz bannoltatni?húúú!
    De az sem hatna meg mert nincs semmi normális dolog itt, csak maximum annyi, hogy a GP de semmi versenyen amatőr szinten 2., meg 4. lettem...ki a szart érdekel ez...engem biztos nem!
    Miért nem lehet olyan dolgokról beszélni idén amit mindenki tud alkalmazni?? Ki milyen patch-et használ, milyen új dolgokat vett észre...ááá ez nehéz nektek!
    HAJRÁÁÁ, írjátok egymásnak az beszálolókat...
  • shaggy bozont
    nincs itt egy server aki tud bannolni embereket?:)
  • peter0
    Nemnem, tévedsz...nekem nem 356-oson van...de nem vitatkozok ilyen nyomorékkal mint te pedroka!! Így van pedroka nem is 300%-al hanem 800%-al gyorsabb a videókártya...csak az árán nem látszik!! De amit te mondasz az úgy van!! JÉZUSOMMMM!!! De az így van és igazad van abban is, az ár nem mind1! áááá!! Kinek mi a jobb...neked ezekszerint a 50Ft-os tesco cola jobb mint a 300Ft-os CocaCola!(valakinek biztos jobban izlik) csóró gyerek vagy te látom...de örülj neki, hogy ilyen "fasza" géped van! Én meg örülök annak, hogy nem ismerlek!!
  • donpedro
    Nézz meg pár tesztet, mert nagyon el vagy tájolva a teljesítményeket tekintve. A 8600 GTS-nél kb. 250-300%-kal gyorsabb a 3870, ebből sejtheted, hogy az ár mennyit számít. Megjegyzem, hogy nem is nagyon könnyen találsz olyan tesztet, ahol ez a kettő együtt szerepel, annyira más kategória a kettő.

Az is lényeges szempont, hogy a Celeronok a memóriasávszélességgel kapcsolatos feladatokban (mint amilyen a PCM) eleve mérföldekkel gyengébben teljesítenek, mint az AMD-k, egyedül tömörítésben, digitalizálásban, meg ehhez hasonlókban veszik fel a versenyt.

Az órajeledből kiindulva neked egy Celeron 356-od lehet (azt forgalmazzák 3.3 Ghz-en), ezt játékokban már egy alapórajelű AMD 3500+ is agyonveri, kb. 30-50% a különbség.

Itt egy teszt, hogy ne csak a levegőbe beszéljek:

A tiéd Celeron 356 - ezt hasonlítsd az Athlon 64 3500+-hoz

Remélem van benned gerinc, és visszajössz bocsánatot kérni a sértegetésért. Drukkolok.
  • Etelkozi Vata
    Azért ez nem egészen így van, inkább Andrisnak van abban igaza. hogy az ár nem minden.

A két VGA kártya között a klönbség és és föld, majdnem, de a memória sebssége is nagyon döntő tényező.

A Celeronod meg valszeg (nem néztem utána) nagyságrenddel lassabb lehet az én procimnál, ha másért nem, akkor azért, mert a különböző cashe-k a procin kisebb méretűek, ami nagyon lassítja...

Nem biztos, hogy teljesen így van, de erős a gyanum.
  • peter0
    mekkora király vagy te...
  • andris7
    OSTOBAVAAAAGY, neírjide. Légyszi! Köszi.
  • peter0
    de gondolom minél drágáb annál jobb te okosgyerek...jaa, szerinted egy 5 millás autó szarabb mint egy 3:)) Érdekes...lehet nem értek hozzá, de az árakat látom...
  • andris7
    Nem értesz hozzá, csak az árakat viszonyítod.
  • peter0
    Etelközi Vata: nem tudom miért írod ezeket amiket írsz de akkor leírom a dolgokat...
    - neked van egy AMD 5000+os procid, ami gyengébb mint az én Celeron 3,3 asom! (hogy ne csak hülyeséget írjak: a te procid ára 12000Ft az enyém 14500Ft)
    - videókártya: neked ATI 3870 ( 27.480Ft,) az enyém GeForce 8600GTS ( 25.349 Ft)
    - RAM: neked 2giga 800mhz, nekem 3giga Kingston 667MHz!
    Akkor most miről is beszélünk??? Mert szerintem ennyivel nem jobb a géped, hogy nekem akadjon 1024-ben totál alap grafikán!! Itt valami más baj lehet...szerintem!
  • Etelkozi Vata
    Maradjunk abban, hogy a PCM-nek írgalmatlan bika gép kell, ha magas grafikai részletességgel akarod futtatni.

Nálam:

- konfig: ati3870/512 vga, 2 giga 800mhz ram, amd5000+ proci
    - grafika: 1440/900, minden maxon, kivéve az AA, az talán 2-n van.

Na így akad nekem is, ha közeliben mutatja a bringásokat. Távolabbi kamerabeállításoknál nincs gond.

Sajnos az én konfigom az alap ehhez a játékhoz, igaz én magas felbontásban futtatom, de a monitoromnak ez jó. Valszeg 1024/800-ban semmi gond nem lenne.

Ilyen gép kell kb. ez van.
  • donpedro
    picco, hogy lenne igaza, ha már többen is írtuk, hogy szeretjük olvasni a beszámolókat, és ezzel nyilván azok is így vannak, akik írják őket. Ha van rá igény, akkor miért ne lehetnének ilyenek? Minden PCM fórumban vannak karriertörténetek (a PCM Hungary-n is voltak és vannak még most is), kivétel nélkül, és mindenhol nagyon népszerűek, utána lehet nézni. Háborogni ezen meg végképp nincs oka senkinek, pláne nem olyan stílusban.

peter0: 1024*768-ban nálam is akad egy kicsit, ezért vettem lejjebb, és vígan játszom vele már hetek óta 800*600-ban. (Ha a te gépeden a Crysis max grafikán simán megy, akkor gratulálok, tiéd a világ leggyorsabb 8600 GTS-e, celeronja, ilyen konfiggal ez senki másnak nem megy.) Mindenesetre sztem ne a Crysishoz hasonlítsd, hanem mondjuk a Medieval2: Total War-hoz, ugyanis a PCM-ben is egyszerre 180 "egység" van a képernyőn, nézőkkel együtt még több. Az ilyen játékokban nem elsősorban a videokártya a szűk keresztmetszet, hanem a processzor és a ram.
  • peter0
    Na mégis válaszolok...
    donpedro: lehet van erősebb cucc ami az enyém, de azért nehogy már egy ilyen játéknak ne legyen elég a videókártya...azért nem sok jobb van nála...lehet a proci kevés(ezt tudom én is) de ha jól megnézed mi az ajánlott konfiguráció akkor az én gépem azért klasszisokkal jobb annál!! Szóval ezért nem értem a dolgot!!
    Mennyire akad? ha leveszek szinte mindent 1024*768ban nem akad csak a sprintél kicsit...de engem ez is zavar...mert egy Crysis max grafikán simán megy! Ezért nem értem a dolgot!! És valljuk meg ez a játék király de grafikailag soha nem lesz élethű...
  • picco
    Részben igaza van Péternek, hisz itt nem a játékról, taktikáról lehet olvasni, vagy csak nagyon keveset, hanem hogy melyik versenyen ki hanyadik lett, ami érdekes és jó csak elég szubjektív, hisz nem mindenki azonos erősségi fokozaton játszik, és hát valljuk be nem nehéz kezdő szinten versenyeket nyerni. Más játékoldalon azért nem az van hogy lelőttem három katonát meg négy csomagot felvettem, hanem, hogy ki miként jutott el odáig...

Kár, hogy PCM Hungaryn már kevesen vannak és senki nem ír oda...
  • donpedro
    Ha kiborulsz, és másokat cseszegetsz, azzal nemigen jutsz közelebb a problémád megoldásához, mert az sem fog segíteni, aki tudna. Én nem írok ide piszok régóta, de szívesen olvasgatom az élménybeszámolókat. Bármelyik játék fórumába belépsz, tapasztalni fogod, hogy ugyanez megy ott is, én eddig jutottam, így csináltam, rohadt nehéz volt az a főellenfél, de így-úgy-amúgy lenyomtam, stb, stb.

Ami pedig az akadást illeti, a géped tényleg nem tűnik annyira erősnek, a 8600 GTS-nél ma már 3-szor gyorsabb kártyákat árulnak 25-30e ft-ért, ugyanígy a procik teljesítménye is nagyon megnőtt, egy átlagos Dual-Core tizenXezerért mérföldekkel gyorsabb, mint a Celeronod, és egyszerre akarsz futtatni két kivételesen memóriaigényes alkalmazást, a Vistát és a PCM-et. A 2008-as év mérföldkő volt ilyen szempontból, a játékok és a hardverek is hatalmasat fejlődtek egy év alatt, és a te géped még minden tekintetben az előző generáció átlagát hozza csak.

Megjegyzem, hogy az én videokártyám valamivel (nagyon kevéssel) lassabb a tiédnél, viszont a procim sokkal-sokkal gyorsabb, nem használok Vistát, és 4 Gb ramom van. Így éppen folyamatos a játék 800*600-ban, közepes beállítások mellett, nagyon ritkán beszaggat, de még elviselhető.

Ha mégsem ez lenne a gond, akkor viszont nem tudok segíteni, hisz az orvos se tudja személyes vizsgálat nélkül megmondani, hogy mi bajod, ha csak annyit mondasz neki, hogy fáj valahol. Kismillió oka lehet.

• Etelkozi Vata
    De ne mond, hogy nem próbálok meg segíteni (igaz nem tudok, de):

- Fogalmam sincs miért akad a játékod. A celeron elég gyengének tűnik, talán nem elég erős. Hiába van "viszonlag" jó videókártyád (mert valjuk be a 8600 GTS ehhez as játékhoz sajnos kevés a jó grafikai beállításokhoz), a proci nem hajtja meg, mert gyenge hozzá.
    - Másik tippem a Vista lehet, lehet azon nem fut jól valamiért.

Írd meg pontosabban is, mit jelent az, hogy akad?
  • Etelkozi Vata
    Te mit okoskodsz itt??
    "Melyik patch lenne a jó"???
    Azt ti honnan tudnátok, amikor mindenki warezol, talán nekem van egyedül eredetiben meg a játék itt a fórumon, és tudom használni a hivatalos patcheket!!
    Mindenki azt ír, amit akar, a jó ízlés határain belül.
    Ami nem a warezolást jelenti...

Ja, most látiom, már nem írsz ide többet... Szerencsére.
  • peter0
    janek91: köszi az infókat de lófasz sem olvassa végig!!!!
    Gondolom amatőr szinten játszol:))
    Na én elbucsúzom tőletek mert ennek így nincsen értelme!!! Azt legyetek boldogok hogy irogattok minden butaságot! Én 10. lettem a tour de anyámpicsáján...GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!
    De aki még a 06-07 nél itt volt már azok sem írnak mert látják mekkora egy fos lett a fórum!!!
    Ezennel búcsúzom a fórumtól!!!
    Azt írjátok csak a fos eredményetek!!!
  • janek91
    Én például pont azért járok ide, hogy megvitassam ki milyen taktikával versenyez, hogyan menedzsel egy szezont végig. Úgyhogy én is írok:

A Flandriai verseny után a GP al Pais Vascon indultam, itt már Rogers és Gerdemann is a csapatba került. Gerdemannal nem titkolt célom a fehér trikó megnyerése a Touron. nem lesz könnyű dolgom, elég csak Contadorra gondolni... Rogers ezúttal is csalódás volt, nem tudott a 10-be kerülni, csak 12. lett. Gerdemann egy bukásba is belekeveredett, így nem volt esélye az első 20-ba kerülni, 24.lett. Lövkvist azonban meglepően jól ment 13. lett összetettben majdnem megelőzve Rogerst.

Eztán folytatódtak a tavaszi egynaposok, ahol továbbra is Burghardtra, Hincapie-re és Klierrre építettem. A Gent-Wewelgwnen Burghardt 3. , Hincapie 8. lett. A Paris Roubaix nem igazán jött össze, elfáradtak a fiúk egy kicsit az egynapos szezon végére. 12. 13 hely lett a vége, Burghardt Hincapie sorrendben. Közben a Maastricht-Valkenburgon Kirchen is csak egy 21. helyre volt képes.

A GP de Romandie-n már a Giro csapatot próbálgattam, Possoni 17. Siutsou 23. lett. A Frankfurti egynaposon Kirchen 2.lett. A Dániában rendezett Classic Hernig aztán totális sikert hozott a csapatnak: a végső sorrend az 1-4. helyen: Klier,Hincapie,Grabsch, Cavendish.

A Girora végül egy elég gyenge csapatot vittem ki, egyedül Rogers ment el a menők közül. Ő eddig elég gyenge formában versenyzett, ezért döntöttem úgy, hogy próbálkozzon a Giron. Az eredmény: 3 szakaszgyőzelem (2 időfutam, 1 hegyibefutó) összetett 7. hely közben 8 nap a Maglia Rosában. Ekkor döntöttem el, hogy ő lesz az első számú emberem a Touron:) Pinotti azonban nagyon megsértődött, hogy nem ő lett a Leader, hogy a Morale-ja elképesztő mértékben csökkent, sajnos a teljesítményével egyenesen arányosan. nem tudott bekerülni az első százba össz.-ben. Ezért őt nemes egyszerűséggel elbocsátottam, bár kicsit sokba került.

Ezután a Tour csapatot (Cavendish, Eisel, Gerdemann, Lövkvist, Hincapie, Burghardt, Rogers, Kirchen, Siutsou) elküldtem hegyi edzőtáborba. Ezért csak töltelékek kaptak lehetőséget a Dauphiné Librén, ez sajnos az eredményen is meglátszott. Nem került versenyzőm az első 50-be.

A svájci körversenyre már visszatértek, méghozzá hihetetlen erőben: Rogers megnyerte az összetettet meg a pöttyöst, Gerdemann 4. lett és a legjobb fiatal, míg Kirchen a hetedik helyet szerezte meg. Eisel két, Cavendish egy, Rogers két szakaszt nyert meg.
    A nezeti bajnokságok után (Gerdemann német bajnok lett) újabb hegyi edzőtábor következett, majd elindult a Tour.

Az első szakaszokon a sprinterekre dolgoztam, de csak egy-egy második hely jött össze Eisellel és Cavendishsel. A negyedik szakaszon aztán beindult a gőzhenger:L Rogers simán nyerte a szakaszt és átvette a sárgát. gerdemann sajnos az első szakaszon elesett, és négy percet kapott, de harmadik helyével ő is elkezdte ledolgozni mindezt. A következő szakaszokon a hegyeken és dombokon egyszer négyes győzelmet arattam (szakaszgyőztes Gerdemann) majd Siutsou és Kirchen is nyert szakaszt, miközben Rogers és Lövkvist is tartotta magát az élbollyal, perceket adva sastrének, Menchovnak és Evansnek. A 11. szakasz előtt az összetett állása:
    1. Rogers
    2.Lövkivist +3.14
    3. Kirchen + 3.40
    4. Contador + 3.54
    6. Gerdemann + 6.10
    13. Siutsou + 10.00

A csapatversenyt pedig 10 perccel vezetem a Rabobank előtt. Ennyit egyelőre most pedig előre a Tour sikerért!
  • peter0
    serjtankian: PCM06-nál legalább azt kérdezgették, hogy hogyan indul, de ha jól emléxem a 07-nél segítettem és lehet te is az én megoldásommal játszolttál!! De eddig legalább nem voltak ilyen dolgok, hogy hányadik lettem itt meg ott...Nem mind1?? Valaki a kezdő valaki meg nehéz szinten játszik!! Szóval az eredmény tökmindegy!! Ennek így nincs értelme!! De én már mondtam, hogy játszunk hálózatba!! Úgy már jobb lenne!! Mindenki lesz egy csapattal és úgy játszunk!!
    De szerintem nagyon szar, hogy mindenki felsorolja hányadik lett..
  • serjtankian
    pekinger, milyen szinten játszol??? Elég hihetetlennek tűnik az eredményed!
    Normál szinten sztem lehetetlen. Tourt kb 10 ember képes nyerni(Contador, Evans, Valverde, Klöden, Riccó...stb) akiknek 80 felett van a MO és 75 felett a TT.
  • serjtankian
    peter0 nincs igazad, a fórum neve PCM. Ebbe a témakörbe minden beletartozik. Talán azért nem válaszolnak neked mert nem tudják, hogy mi a gondod, és ha 14x megkérdezed akkor se fogják tudni, hogy miért akad a játék.Talán.

Én viszont szeretem olvasgatni az eredményeket, és szeretem másokkal is megosztani ezeket a dolgokat, mert általában aki idejár az ezeket olvassa.

Amúgy emlékszem PCM06-nál oltogattad az embereket, hogy miért nem tudják elindítani, meg ne legyenek már ennyire suták amikor le van írva.
    A Te problémádra én is ezt tudom mondani: Nem tudjuk mi a gondod, még ha 10x felteszed a kérdést is. Ha nem érdekelnek az eredmények, ne járjál ide.

• peter0
    Nem értem miért irogatjátok, hogy ki milyen eredményt ért el...szerintem nem sok embert érdekel!! Itt olyan dolgokat kéne megbeszélni, hogy milyen patch van ami jó, mi miért van a játékban, segíteni egymásnak!! Nem azt, hogy 2. lettem a Touron meg ez meg az...az senkit nem érdekel!!
    Ami érdekelne arra vagy nem válaszoltok vagy nem írtok olyat!
    Hagyjuk már ezeket az eredményközléseket!!!!!! Ezért nem jár ide sok ember már...
  • pekinger
    Vége a 1. Gerolsteineres évemnek!100%-ig teljesítettem a feladatokat, 1. lettem a csapat rangsorban és Rebellin révén + nyertem a pro tourt!
    Az fő Ardenneki klasszikusokat (Rebellin,Schumacher,Rebellin) +nyertem!
    Párizs-Nizza - Schumacher
    A Tirena Adriatico - Rebellin győzelmét hozta!
    Giro:Rebellin 3szakasz győzelem és 7.lett úgy h nem tréningeztem és a hegyeken nem voltak jó segítői, rajta kívül senki nem tudott csinálni semmit.
    Gp Vascio(vmi) Fothen győzelmét hozta!Helvét kör Zberg egy 25 perces sikeres szökés utánn a hegyeken + tudta őrizni a vezetését, Kohl 2! szakaszgyőzelmet aratott.
    Tour:Edzettem rá izomból Lang révén időfutam győzelem majd a hegyeken a 3(Kohl,Shumi,Fothen) nyerni nem de jöttek rendesen, majd 1 meglépés 3as győzelmet hozott végül Kohl 2. Shumi 3. Fothen 6. és Pöttyös trik lett!
    Vuelta Kohl 2. lett 3db2. helyé és 2 db 3. hellyel! (két szökésemet is csak sprintnél érték útól) összesen 50+ győzelemmel zártam az idényt 4 en mentek semmi fontos
    jött:Gerdeman,Rovny,Petacchi,és 2 Future great (66,67 átlag) jön a 2. felvonás :)
  • peter0
    köszi balika, de 1 hete még XP volt fent és ugyanígy akadt!!
    Szóval nem értem...
  • balika95
    hát nekem pentium3-as proci 2,6-os 768mg ram 9600 pro videokari a tied ennél sokkal erősebb nekem nem akad
    próbáld meg:
    1. kikappcsolod a nézőket és úggy talán felmehetsz medium grafira is
    2. ha ez sem segít akkor nem jó a 64 bit
    VALAKI TÖLTSE FEL NEKEM AZ ANGOL NYELVI FÁJLOKAT PLZZZZZZZZZZZZZZ
  • peter0
    Megkérek egy olyan embert aki ért a számítógépekhet válaszoljon nekem! De bárki megteheti!!
    Van egy PC-m, nem rossz( Celeron 3,3-as, 3giga ram, 8600GTS videokártya, Vista 64bit oprendszer) És minimum grafikán akad a játék!!!!! MI A BAJ??? Mert ez szerintem nem normális!!! Valaki légyszives segítsen mi a gond!! Köszönöm szépen!!!!!
  • turge93
    hellosztok megszereztem pcm 08-at és a második idényben megáll a játék, mi lehet a baj?
  • balika95
    Hello
    megszereztem ezt a játékot nagyon tetszik csak 2 dolgot nem tudok:
    1. németül van és semmit nem értek belőle az anglot jól értem dobna fel valaki egy language packot vagy linket ?
    2. hogyan kell nevezni versenyre ?

Szerintem egyenlüőre ennyi de majd még biztos lesz kérdésem.
    Előre is köszi
  • Rooo007
    sziasztok befejeztem az 1. szezonom a liburty sagurossal
    5 feladatból csak 2-t teljesítettem de sikerült az LRP mögött feljutni
    Érkezők: Sebastian Lang (egész jó kis időfutammenő) és David Lopez Garcia a Caisse d Epragnie-ból
    Cél a bennmaradás és egy sztár megszerzése 1. számú jelöltem Klöden
    üdv..
  • Etelkozi Vata
    még csak 2013-ban vagyok. nekem nincs ilyen nevű ember a játékban.
  • shaggy bozont
    én speckó nem ismerem
    mivel a csc-s kaland befuccsolt, így a kedvenc valverde miatt a caisse d'epargne-val kezdtem
    feladatok: - szakaszgyőzelem Paris-Nice-n (L.Sánchez)
    - Liége-Bastogne-Liége megnyerése (Rodríguez Oliver)
    - Dauphine Libére megnyerése (Valverde)
    - Tour megnyerése (Valverde)
    - Vuelta megnyerése (Karpets)

ausztrál körön rojas 2. lett, paris-nice versenyt sánchez megnyerte, pavéra nem volt emberem, país vasco-n sajnos elengedtem egy szökést, pedig az 1-3. helyen megszereztem volna
    ardenneki klasszikusokon nem volt vmi kiemelkedő eredmény 1-5. ben ott volt, de nem nyertem semmit (feladatok 2-ből 1)
    pereiro 2. lett a romandiai körön és a giro-n, ahol l.sánchez hozta a fehér trikót és az összetett 7. helyet
    és innentől a szezon valverdéről szólt:
    - touron 1.hely összetettben és hegyen
    - san sebastiani és plouayi egy naposokat megnyerte
    - vueltán 1.hely összetettben, pontban és hegyen
    - világbajnokság mezőnyfutamát nyerte
    - zürichi és lombardiai egy naposokat megnyerte
    pro tour versenyben egyéniben:
    1. valverde 564 pt
    4. pereiro 237 pt
    9. rodríguez oliver 186 pt
    14. l.sánchez 167 pt
    20. karpets 116 pt
    csapatban:
    1. GCE 1416 pt
    2. CSC 701 pt
    3. THR 616 pt

csak a lényegesebb eredményeket soroltam el, a vezetőség excellent, pedig a giro előtt még poor volt...

hát kb. ennyi:)
  • serjtankian
    vki tud valamit Andreas Miessenről? Nagyon ígéretesnek tűnik 19 éves és 66 körül van minden fontosabb érték.
    hm?

Vata mi a helyzet 2014ben?:)
  • pekinger
    Hát még nem kenem oda-vissza a játékot (és nekem alap roster van) de monnyuk én hegyekre segítőt a Anna savonból Branislau Semilau aki nem rossz és fiatal + René Mandri a AG2R -ből bár ő segítő + Gerdemannra cuppantam rá igazából +az U 23-at nyerő csávót ha le tudom szerződtetni vagy + veszem !esetleg Stef Clement de a Rabóban vannak jó fiatalok(Gesink,Dekker)
  • andris7
    Havi 450.000 a fizetés, de mivel a Girot és a Tourt is nyertem, így most aránylag jól állok. Egyetlen bajom, hogy elvárás a Vuelta is, de Menchov már hulla, Dekker meg még nem hinném hogy nyeri. Majd meglátjuk.

Iszonyat hosszú amúgy egy szezon. Ami nem szponzori elvárás, azt már csak tekerem.

Idén 1.5 millióm van igazolni, abból lehet valami nagyon tehetséges gyereket venni? Nem igazán ismerem még a fiatalokat, a nagyokat is éppen hogy tudom.
  • pekinger
    A pénz ügyben nagyobb csapatnak nagyobb keretet adnak a szponzorok, de a fizetések sokkal nagyobbak. Nekem a Gerolsteinernél 400 000 megy le havonta és equipment-eket csak 1 szer kell venni! minnél jobb a szponzorok feelingje és minnél több küldetést teljesítessz annál több pénzt fogsz kaptni kövi szezonra!Nem tudom h a Rabónak mennyi pénz megy el hó szinten(haver CSC-vel több mint 700 000 al fogy) de nekem még 1. szezon végén is maradt több mint 2 misim! próbálj + nagy pénzes versenyeken jól szerepelni!Ja és a játékosok szerződéshosszabításánál is a keretből fogy a nénzecske! DE az érdekelne engem h ha játékost eladok vmelyik csapatnak akkor a transzfer pénzbe megy az az összeg vagy a büggyébe!
  • janek91
    Az eddigi eredményeim:
    Az ausztrál körön eléggé betliztem, hisz csak akkor kezdtem el a játékkal játszani, kár hogy elvárás volt a megnyerése....
    az auszi bajnokságból viszont a maximumot hoztam ki, Rogersszel egy 3. helyet. Evanst nem lehetett megverni, SutherlaND MEG lesprintelt a végén. Tényleg a sprint eddig nem nagyon megy, valaki tudna segíteni?
    a GP de bessegés-en Siutsou-val összetett 9. lettem pluszba még jött a fehér trikó. Ezután jött a Califotnian Road, amire már nevesebb versenyzőket is vittem, de hiába viselte gerdemann napokig a sárgát, végül csak 14. lett. Rogers pedig a 24. helyével végképp betlizett.
    Ezután az egynapos Giro di laigueglia következett, amin jó taktikával sikerült a 3. heléyet megszereznem Kirchennel. Lehetett volna második is, csak hát a sprint...
    A Vuelta a Valencianan megszereztem első szakaszgyőzelmemet Burghardtal, voltam sárgában is, de az uccsó TT-n buktam sokat ezért végül összetett 5. lettem +fehér trikós. Lövkvist egy összetett 20. hellyel kezdte a szezont.
    A Gent Lokerenen végre sikerült versenyt nyernem: Hincapie ellen nem volt ellenszere senkinek, ráadásul az első 20-ba bejött még Burghardt és hammond is a 12. és 18. helyen.
    A Kuurne -brussels-Kuurne versenyt ismét Burghardtra építettem, azonban cancellara 15 Km-mel a vége előtt lerázott és lehetetlen volt utólérni. Hincapie 17. és Klier 19. helyének köszönhetően azonban a csapatversenyt megnyertem!
    Az ötszakaszos Vuelta a Murcián A hegy specialista Pinotti volt a leaderem, végül hatodik lett összetettben. az egy napos Monte paschi eroicaán kellemes meglepetésre Sieberg negyediknek jött be. Pedig a lehető leggyengébb csapat indult....
    A Pris-Nice-en szerettem volna trikót nyerni, ezért Siutsou-vcal ráhajtottam a pöttyösre. Sikerült is megszerezni, ám ennek az összett volt az ára ahol csak 130. lett... Kirchen azonban nyert 2 szakaszt, megnyerte a zöld trikót és összetettben második lett samu sanchez mögött!
    A párhuzamosan zajló Tirreno-Adriatico ra csak bescsületből, meg pesrze muszájból mentem el, Hincapie összetett 21. helye azért szép az öregtől.
    Főleg hogy igazából az egynaposokra készül, például a Milan-San Remo-ra. Végül örülhettem is meg nem is, mert a dobogó nem jött össze (Újra a sprint) de a 6. 7.8. hely azért igen. Burghardt, Kirchen, Hincapie.
    A Kölni egynaposon Siutsou második helye szép meglepetés volt nekem és a szponzoroknak is.
    A 3 napos kritérium versenyen Gerdemann 4. lett, és megnyerte a fehér trikót, csakúgy mint Possoni az 5 napos Coppa Ciclistán.
    A G3 Haarelbeke-n újra három versenyzőn végzett 20-n belül: 4.Klier 13. Hincapie 18. Burghardt.
    A settimana Lombarda többnaposon pedig Siutsou 5. lett és a fehéret is bezsebelte.
    A legutóbbi versenyem a Flandriai egynapos volt (GP van Vlaanderen) ahol Hincapie a 2. Burghardt 8. Klier 10. hammond pedig 20. lett. És persze megnyertem a csapatversenyt!
  • andris7
    Most tartok a tdf 6. szakaszánál, de nekem már 470 pontom van (eddig el is felejtettem nézni). Csapatom a Rabobank, az eredmények pedig egész szépen jönnek. 26 győzelem, 10 második hely, és 12 harmadik. Eddig az elvárások felét sikerült teljesítenem arányosan (tehát amiket már lejátszottam, azoknak a felét :D ), de jót mosolyogtam pl azon, hogy Giro sprint trikónak jobban örülnek a szponzorok, mint az összetett elsőségnek.

TdF eddig elég lazás, 6 szakaszból 3-at Freire behúzott, igaz az időfutamon kaptam egy laza perces hátrányt. Most jön az első hegyi szakasz, remélem Menchovot nem fárasztotta le nagyon a Giro.

Egy pár kérdés amit visszaolvasgatás (elég lájtos, sry ha valami volt már) után se tudtam:
    - a pénz amivel rendelkezel az az éves keret? Mert nekem hónapról hónapra hihetetlen mértékben fogy a pénzem, pedig se új versenyző, se új kontraktus nincs, és még csak felszerelést se nagyon vettem eddig

- következő a felszerelés. Egy Rabobank szintű csapatnak szinte zseppénz az összeset megvenni, ha mindet csak egyszer kell! Ebben viszont nem vagyok biztos, így szeretnék egy megerősítést.

- trainingnél nem látom, hogy ki mennyit fejlődik oda meg vissza, trainingek hatása, stb. (igaz ezt a részt hagytam eddig a játékra, de fiatalokat én is nevelnék)

- a fatigue értéke nálam is mindenkinél szinte már maximumon van, Giro után pl Freirét el is küldtem pihenni egy hétre, de semmi nem változott, viszont szépen tudom nyerni vele a szakaszokat. A kondiciója amit a verseny előtti "lapon" kiír, olyan 85-95 közötti szokott lenni.

Hirtelen ennyi ugrott be, most nekiállok Tourt nyerni! :)
  • janek91
    Sziasztok!
    Szeretném megosztani veletek a karrierem alakulását,jelenleg a Paris-Nice után és a Paris-Rubaix előtt járok valamikor április elején. Csapatom a Team High Road, jelenleg Columbia néven fut. Először nézzük a keretet:
    Michael BARRY - segítő, főlek a dombokon jó, az egynaposokon sokat segíthet Burghardtnak és Hincapie-nek
    Edvald BOASSON HAGEN- csak 20 éves de már 76-os a TT értéke, nagy érték lehet
    Marcus BURGHARDT - igazi macskakő specialista, az egynapos versenyek esélyese, nagy körversenyeken azonban csak vízhordó lehet
    Mark Cavendish - a leendő sprinterkirály a Tour-on a zöld trikó várományosa, de nehéz lesz végigmennie.
    Gerald Ciolek - a másik leendő sprinterkirály, de vigyáznia kell, ha nem bizonyít, könnyen Cavendish felvezetője lehet csak.
    Scott Davis - igazi töltelékember, sansza sincs bekerülni egy nagy körverseny csapatába.
    John Devine - az amerikai az egynapos versenyeken vízhordóként asszisztál
    Bernhard Eisel - Cavendish vagy Ciolek segítője, csak akkor sprintelhet, ha az előbbiek nincsenek a mezőnyben. Igaz akkor jó eséllyel.
    Linus Gerdemann - a jövő nagy reménysége lehet. TT-n és hegyen is egész jó, könnyen lehet a Tour fehér trikósa is.
    Bert Grabsch - TT-n használható, de ebben is többen jobbak nála a csapatból
    André Greipel - a csapat utolsó szamú sprintere
    Roger Hammond - COB specialista, Burghardt és Hincapie nagyszerű segítője
    Adam Hansen - TT-je elfogadható
    Greg Henderson - a csapat sokadik sprintere
    George Hinacpie - COB-on remek több egy napost nyerhet (Paris-Roubaix, és a nagy körversenyeken kiváló swgítője lehet Krchennek.
    Kim Kirchen - a vezér. Hegyen, dombon remek, TT-je még azért javítható.
    Andreas Klier - COB-on ő is kiválóan megy, de általában Burghardt alá dolgozik be.
    Servais Knaven - vízhordó a kisebb körversenyeken
    Craig Lewis - még egy amerikai töltelékember
    Thomas Lövkvist - hegyen TT-n kiváló, ráadásul fiatal is, fehér trikóra mindenképp sansza van a TDF-en.
    Tony Martin - csak 22 éves, de TT-n máris remekel.
    Marco Pinotti - a csapat veterán hegyimanója, a Giron akár Leader is lehet.
    Morris Possoni - Fiatal, jól bírja a hegyeket, de a Tour csapatba még nem fog beférni, a Giron azonban jó lehet.
    Frantisek rabon - Fiatal még, de igazándiból csak vízhordónak lesz alkalmas
    Vicente Reynes - még egy sprinter, ő majd a Vueltán próbálkozik
    Michael Rogers - hegyen is elég jó, emellett a TT-n Cancellaraval vetekszik, akár Leader is lehet belőle a Tour-on.
    Marcel Sieberg - egy remek fiatal segítő
    Konstantin Siotsou - egy szintén fiatal remek hegyimenő, sokat segíthet majd a Touron Rogersnek és Kirchennek.
    Bradley Wiggins - TT-specialista, a Giron akar indulni.
  • serjtankian
    na.lejátszottuk a tourt...egyetlen dombos szakaszt szimuláltam, Contador kapott egy laza 6 perces hátrányt, míg a nagy riválisok 3-4perc körülit...ezt kellett lehozni.
    ám az én tourom hihetetlen volt...
    Moreau nyerte(WTF???)...2. Contador 3.Evans 4. Sastre
    Riccó feladta:)

manager pontot keveset kap az ember én eddig 1 dolgot fejleszthettem, és az igen sikeres tour (2.,7.,14.hely összetettben, fehér trikó, csapat 2.) sem tudok fejleszteni még egyet...ilyen a karierr!soksok tapasztalat kell...