Pro Cycling Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
liverpool123 : team / training camps

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

van valaki a Caisse d'Epargne-val?

és forzapalermo hogy tudtad elküldeni õket edzõtáborba?
gabber_saviola
értem, köfi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Atesz89
egy 2007-es adatbázis:
PPDB Giant07 International v1

featuring:

177 teams (incl. the national teams)
2830 riders
479 races
1240 stages
new secundary sponsors
new staff
new seasongoals
new jerseys
new mini-jerseys
lots of 2007 profiles
real life startfields
realistic contracts
graphic improvements for surroundings
totally and stunning revised Champs Elysees-stage
new background
realistic stats, based on our experience and system that has been succesfull for 6 years in a row now
seasongoals for the new teams
etcetera etcetera

kb. ennyit tartalmaz 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

gabber_saviola
csácsá

PPDB 2007, azmiaz?

Atesz89
Szeva Gabber nyomassad 😛
Nekem annyira nem gyün be marad a 2006+a PPDB 2007 😊

gabber_saviola
kezdenek jönni az eredmények 😄DDDDDdd

gabber_saviola
azt te is megtudod oldani egy kolbásszal vagy egy szalonnával 😊
magyarításra gondolsz

Ezt az oldalt figyelgesd szerintem

magyarosítás várható?

gabber_saviola
császtok, végre nekem is megvan a gamma

csapatom:

most tréningezek Alcamóban:

Aztán irány Márszej:

Hello!

Nekem is szaggat meg kilép a játék, nincs valakinek valami ötlete?

Köszi
Aradebil2
amugy pcmdaily.com már kijöttek egész jó kis peccsek is,mezekkel meg normálisabb statokkal

rámész egy játékos infójára Contact és megbeszéled a részleteket...de csak júliustól lehet igazolni
Tavaj is az lett!!!
akvik
csupán csak azért nem tudják mert a belgák 5x jobb kerékpárosok ad a világnak mint mi.(és egy ember miatt meg nem fognak dolgozni vele,ráadásul minden évben hírdessék ki hogy Bodrogi lett magyar bajnok mert más magyar nincs a játékba)

Csá! Nem tudja valki hogy hogy kell carrer-be embereket átigazolni? Mer az 5 és a 6-ban tudtam de itt nem jövök rá?PLZ!!!
Szia! Köszi, de sikerült -hosszas kínlódás után- megoldani azzal, hogy leszedtem a géprõl az Alcoholt.... Amúgy nem rossz a játék, kicsit szaggat, viszont szerintem maga az irányítás elég jó. Mégegyszer köszi.
shad0w
daemon ikonra jobb click, emulation, all options on. ha nem jó akkor próbáld így h minden be van kapscolva újratelepíteni.

don't give a fuck

vagy talán a licensz kulcs lehet még megoldás...😞((((
Sziasztok! Letöltöttem, winrar kicsom., Daemon T. 4,09 (elõtte segédprogi) felrak, DT-vel setup, és mégsem indul el. A pontos szöveg: Attemp of using emulation software has been detected. Please, insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again. Légyszíves aki tud, segítsen. Elõre is köszönöm. Zoli
nálam sima C.A-s mez van rajta
kár ha nmár a belga bajnoki trikót meg tudták csinálni a magyart miért nem?
Helló! Van olyan akinek Bodrogin Magyar mez van???
nincs valakinek v.mi ötlete mér szaggat annyira nekem a játék?(ati x1600-m van)
Nagyon köszönöm a segítséget.
az mds kiterjesztésû fájlt nyitod meg a deamon toolssal

Kész van 100%-ig de most van két fájl egy .mdf és egy .mds nevû. Ezeket nem lehet a winrarral kicsomagolni. Mit tegyek?
winrar-al kicsomagolod és utánna Daemon toolsal felrakod! De a legújabb toolsal!(4.09) azt ok!
Még azt szeretném kérdezni hogy miután megvan 100%-ig akkor mit tegyek?
Ngyon köszönöm a segítséget már napok óta próbálkoztam de most végre jön lefelé. Nagyon kiváncsi vagyok már a játékra.
Igen, torrent oldal segítségével tudod letölteni!! pl: Utorrent! Ezt le kell töltened és úgy kell leszedned a játékot! azt a pár kb-os fájlt kell betölteni a torrentprogramba és ok! Sok sikert
Heló. Légyszi segítsetek nekem, mert egyszerûen nem tudom letölteni a játékot. Megnéztem a lentebb említett oldalakat amiknek a keresõjébe beírva meg is találtam a játékot, de amikor a zöld nyílra kapcsoltam és le akartam tölteni csak egy pár kb-es fájlt töltött le majd kiírta hogy a letöltés befejezõdött, pedig a játk kb 800 mega. Valaki mondja el hogyan kell letölteni. Lehet, hogy kell hozzá egy program amivel le lehet szedni? Elõre is kösz a segítséget.
én érdeklõdnék 😄
Ámberek!

Én régebben tagja voltam az ezzel a játékkal foglalkozó magyar oldalnak.
Azoknak tudom ajánlani, akik szeretni a kerékpárversenyt, és azoknak, akik az olyan manager játékokat kedvelik, ahol nem csak távolról adhatsz utasításokat, hanem pillanatról pillanatra beleszólhatsz hogy ki mit csináljon. Gyakorlatilag ugyanazt kell csinálni, amit a valóságos csapatvezetõknek, akik a bringás melletti kísérõkocsikban tartózkodnak, és rádión keresztül adják az utasítást a versenyzõiknek.
A játék évrõl évre fejlõdik, és mindig a Tour de France körül kerül piacra.
A magyar oldal, ahol pedig többet is megtudhattok a játékról és elõdeirõl, és akár multiba is beszálhattok: http://www.cycling-manager.hu/
klite meg nem lehet ha még is akkor www.codecguide.com
ugyanugy kilép és szaggat...:S
oké köszi már töltöm és akkor ezt feltelepítem vagy mit csináljak vele?
igen
driverfrissítésre gondolsz?
??????
driver?
figyi kéne egy kis help....nekem annyira akadozik a játék mint állat....pedig ATI X1600 pro-m van 2006 olyan lazán megy mint állat Carbon is megy pl zsírul de ez nem akar menni sztetek mi lehet a gondd?valaki esetleg tudna segíteni?elõre is köszi

UI:BOCS SHADOW
ezen van multi ugy hallotam de gondolom eredetin jó 😊
ja ténleg tarthatna valaki egy gyors talpalót mer én pl naon kezdõ vagyok ebben
már jó! edzeni is kell?? vagy csak elég ha versenyen mennek a biciklisek?? Vagy hogyan tudom az embereket max erõn nyomatni a versenyen?? Mi alapján lesz boldog valaki???
nem, de amúgy is nem tetszik 😊 csak az utat mutatja, helikopter nézetbõl nincs semmi textúra, elég gyengén van megcsinálva szerintem. Jobbra számítottam.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

shad0w
nem azért de nem a játékkal van a baj 😊 lehet benne nyerni, többféle képpen is, csak gyakorolni és próbálkozni kell... ha egy játékban elsõ vagy második próbálkozásra nem tudsz nyerni akkor már mehet is a kukába? 😊 érdekes felfogás 😊

don't give a fuck

😊 Azelõtt letöltöttem a honlapról az SPTD 1.50-et és nem inditottam újra a gépet. Az volt a baj, mostmár jó csak a játék nekem nem tetszik. Sosem tudok elsõ lenni. Most mentem az Austral bajnokságban Adelaide-Adelaide távot 48 km és Bodrogit az utolsó 7 kilométeren érte utól a mezõny, addig vezettem :S még próbálkozok és ha nem sikerül akkor mehet a kukába

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

nekem simán indul
Nekem 4-09esem van! elindítom a játékot, Protection System:YES újraindul a gép! Utánna újra indítom és újra ugyanez a kép jelenik meg! Újra kérdi, hogy újraindítom-e a gépet! Ez mitõl van?? Köszönöm a segítséget!!
Atesz89
visszaolvasás rulz 😊