828
Pro Cycling Manager
-
érdekelne, hogy ki hány edzőt alkalmaz, ha lehet akkor azt is hogy melyik csapathoz. továbbá az is érdekelne, hogy ki hogyan taktikázik a futamokon, mert az még nagyon nehéz nekem.
jaj még1 :)
szal az edzés erőségének a %-át valaki átveszi a géptől és saját erőséget állít be? -
peter0 #187 Nem tudom letölteni ezt a szar 315 megás cuccot!! HONNAN LEHET TÖLTENI??? -
liverpool123 #186 milyen körversenyt nyert L. Sanchez? -
sokaknak ez nehéz
-
Ricco87 #184 vicc h leszedtem daemonba betettem és hawaii...nemtom ezt h lehet elbaszni?:D -
"#67-től a #112-es kommentig szépen ki van tárgyalva a felrakás és elindítás" -
nyusz #182 hali! letöltöttem a 2007es verziot és nicns hozzá serial..... -
a PPDB-t egyszerűen csak be kell másolni a PCM 2006 mappájába úgy hogy a régi fájlokat felülírod :) -
peter0 #180 PPDB Giant07 International v1
ezt honnan lehet letölteni??? mert a procyclingmanager.com oldalról én nem tudom!!!! HELP -
Ricco87 #179 Lancere gondolsz?:D hirletel h igy olvastam h Lens aszittem a francia focicsapat:D
Armstrong hááát...ennyiszer zsinorba nyerni...emberfeletti?...és ha doppingolt?sztem is az élkerékpárosok 80%a vmilyen szinten doppingol...
kérdés ki mien modon...
na amugy megvan az elsö körverseny gyözelmem Sánchez révén:P jok leszünk érzem:P csak Valverde meg Pereiro Sio nincs még formában...:S de hát nekik elég ha tourra jok lesznek:P -
levi8 #178 Szerintem hagyuk ezt a dopping ügyet mindíg volt dopping és lesz is főleg a kerékpár sportban. És nekem ne mondja azt senki hogy Lens nem doppingolt! -
peter0 #177 Ja, valaki mondja már meg, hogy mi a patch teljes neve amivel a 2006-ból 2007-es adatok lesznek! Meg azt is, hogy hogyan kell feltelepíteni! Sok embernek segítene!Ide illesze be a honlapokat ahol le lehet szedni!
Előre is köszönöm sok ember nevébe! -
liverpool123 #176 nálam is ugyanez megy maradnék a 2006-nál de ezt a geci 315 mb-os patch-t a faszér se tom feltenni -
peter0 #175 inkább arra adjatok tippet, hogyan lehet megcsinálni, hogy ne akadjon ez a szar játék!! Ha így folytatja megy egy uninstall!Nem értem, grafika szar mint állat azt akad! Más játéknál meg full grafika azt semmi gond!!Érti ezt valaki??:P -
liverpool123 #174 azt a 315 mb-os patch-t hogy kell feltelepíteni? -
liverpool123 #173 de sztem idén 1.Vinokourov 2.Klöden 3.Valverde(?) -
liverpool123 #172 azért nem mindenki de 60%-a igen -
peter0 #171 Szobi 24: akkor csalódni fox, mert olyan nem nyerheti!! Merthogy mindenki doppingol!!!!!!!!! Te elhiszed, hogy egy csapatból vlaki doppingol valaki meg nem??Dopping nélkül nem lehet 40el átmenni a Pireneusokon!!MINDENKI DOPPINGOL AKI AZ ELSŐ 30KÖZÖTT VAN!!!!!!!! -
liverpool123 #170 bocsesz Szobi24 vegyél fe lMSN --re és elmondom:[email protected] -
liverpool123 #169 vegyél fel MSN-re:[email protected] -
Sok sikert! :)
Gilbert nagy ász! -
Szobi24 #167 Szevasztok!Légyszi mondjátok meg hol tudoom letölteni a játékot(ha lehet ingyen).Előre is köszi!
Egyébként mi a véleményetek:Ki fogja nyerni a Tourt?
Én remélem idén olyan valaki nyeri aki tisztán nyer és nem doppingol.
Üdv mindenki
-
liverpool123 #166 melyiket? -
peter0 #165 én felraktam a 2007-re a a patch-et és nem akad annyira!!!! -
liverpool123 #164 nem tudja v.ki h ha a 2006-koz felteszem azt a nagy paccsot akkor olyan lesz a Carrier mint 2007-ben?lesz benne magazin meg minden? -
nah este generálom a gammát :)
-
Könnyebb lesz Tourt nyerned :P -
Ricco87 #161 az biztos:P jo a csapat:P
monjuk akiket naon hiányolok az Ullrich,Basso,Landis...meg még sorolhatnám sztem...kiba*ott dopping:S -
levi8 #160 OK Kösz! -
Szinte minden nagyobb patchben benne van pl.PPDB,PCM Spain DB,German CYm Team Db stb... -
Azért Valverde és mondjuk egy Perez Cuapio vagy Sella közt van különbség :) -
levi8 #157 A 2006-os játékoz nem tud valaki olyan patc-et amiben bodrogin Magyar mez van? -
zsír, egyre többen vagyunk már a topikban :DDDDDDDDD -
Ricco87 #155 nekem valverdetöl meg pereirotol elvárják h valamelyiköjük nyerje meg a tourt...:D bár még csak március van nem szerepelnek olyan rozsásan... -
Pedig Lövkvist kb 22-23 éves :P
Hajrá,hajrá Benq( :D)
Egyébként én a 07-ben a Panariaval kezdtem igaz easyn de így is elég izzadós többek között az is elvárás a vezetőség részéről hogy nyerjek szakaszt a Giron + viseljem legalább 1 napig a maglia rosa-t(nem tudja hogy kell írni :))
a szakasz győzelem sikeredett... -
ezeket a képeket amit Oli beszúrt, az a PECCS után készült -
benq #152 ez egy mod már a 2007-hez.
Igazi nevek, szponzorok, versenynevek, mezek stb.
Initial mod -
benq #151 a második kép:
equipment -
benq #150
-
atomanty #149 én astanával kezdtem a 2007ben szvsz a legerősebb csapat, de a hírekben ilyet irt pl ki hogy lökvist befejezte a karrierjét :D há mi? és ha velük vagyok?