828
Pro Cycling Manager
-
kalimpa #348 Khm...a manual legalább 6 nyelven elérhető a játék cd-jén, ebből legalább kettőt tanítanak középiskolában is...vagy internetes szótár felüt, aztán kikeres. Hidd el rá fogsz jönni! :) -
peter0 #347 Mire jó az az observe??? az micsoda?? mert beállítottam egy másik versenyzőre és amikor rámentem a másik emberkére valami csík volt mellette!! MIRE jó ez?? a választ előre is köszönöm!!! -
kalimpa #346 Peter0!
Ha ennyire felhúzod magad a játékon, egyáltalán minek indítod el? Még az egészséged rovására megy...:)Amúgy nekem normálisan megy, 1280 * 1024, a shader a max-1-en, a többi maxon, és minden ok. A64 3500, 2 giga ram, és 6800 Gs van alatta. -
liverpool123 #345 hali!Olyan kérdésem lenne h a fizetést hogyan lehetne lejebb vinni mert a Caisse-al egy 1 év alatt csődbe mennék.1 hónap alatt -40ezret visz le -
peter0 #344 ez a buzi játék milyen gépen fut normálisan haa????
Mert jó gépen van, de 1024-ben, majdnem minden max-ra rakva hegyeken beakad kicsit!Meg ha rámegyek, hogy motorról nézzem ott is!!
MI EZ A JÁTÉK???Milyen gép kellene, kérjem el a FBI gépeit??:P
nekem 3300az Intel Celeron, 1024/677ez ram, GeForce 8600GTS, kell ennél több???FASZOM A JÁTÉKBA... -
atomanty #343 hi! olvass vissza -
RichieL #342 segítsen valaki! hogy kell sprintelni a végén? thx -
yozsee #341 Giro 'd Italia 2008 Fix -
RichieL #340 self ricco: nekem is csinálja a runtime-error-t de annyira nem zavaró, mondjuk ha 6-7 szakaszt játszok le egyben... nemtudom megoldást rá -
Scapolite #339 Sziasztok!
Szeretném +kérdezni,hogy van e olyan verzió amit könnyen el lehet indítani?Jól müködő crack stb..
Ismerősömnek kellene és már nem bír magával mert nem tudja összehozni.
Ez van neki +:Pro Cycling Manager 2007 [PC][CD][Multi3
ebben van mds és mdf file. -
Ricco87 #338 Na én már a 2.évben járok épp GIRO-n jött volna a 8.szakasz mire kapok egy RUNTIME ERROR hibaüzit is kilép...nem tok mit kezdeni vele:S vki 5let?
amugy elsö évbe Valverdevel 3. lettem TOUR-on (1.Vino 2.Menchov) Pereiro-val meg nyertem A Vuelta-t...CTT év végi listáján 1.Valverde 3.Pereiro...év végén jöttek az érdekességek hisz BOONEN nem kellett senkinek magam sem értem h maradhatott csapat nélkül...én is leigazoltam volna ha nem -21500on állna a fizetesi szarság... -
lampard99 #337 kinek van vistá-ja ? és neki müködik a game? -
RichieL #336 peter0: x2 3800+ , 2gb ram, x1600xt, fullra van állítva minden, és megy szépen, persze csak a patch telepítése után
behoka: olvass vissza, le van írva, dt legújabb verziója kell hozzá! -
behoka #335 hello segítsetek lécci mert felteszem a játékot és bejön egy ablak és aktiválni akar vmit ezt nekektek is csinálta? mondjuk nekem azt írja ki hogy error -
peter0 #334 nektek hogy fut a játék???
milyen gépetek van??írjátok le légyszi, és mellé, hogy milyen felbontásba játszotok!!!!!
köszi -
RichieL #333 Jah, még egy: mondjon valaki egy jó sprinttaktikát, mert most Freire-vel vagyok, de valahogy nem megy... -
RichieL #332 Hello!
Már egész jól mennek a versenyek, ezért gondoltam kezdek egy karriekt, itt lenne egyből az elején a kérdésem, hogy a játék elején a négy meghatározó beállításánál (Man management, Finance, Sport Management, Youth Developpment) hogy érdemes őket beállítani. Értem, hogy mit ír mellé angolul, de hogy ez pontosan a játékmenetben mit is takar, ez érdekelne, mert nem szeretném úgy elkezdeni, hogy aztán rájövök, hogy ezt és ezt másképp kellett volna csinálni.
Engem leginkább az igazolások a sponzorok, és maga a futamok érdekelnének, tud valaki tippet adni?
Köszi -
wba #331 lehet hogy az is gond lehet ha fennt van a daemon tools-on kívül az alcohol progi vagy más emuláló program -
lampard99 #330 Helllo starforce removal 1* sikerült felraknom és azota nem tallálom sehol de újra rakni se tudom!!!!!!
Vistán elindul a játék? -
#329 Helló! Nekem sem sikerül, azon leíráés alapján amit wba írt... Valaki segítene??? -
idarf #328 WBA! Köszi a segítséget, sikerült.
A gond az volt, hogy régi volt a daemon verziója (3.47).
Lehet, Vasvilla, hogy nálad is ez van? -
Vasvilla #327 Üdv! Én is megpróbáltam futtatni a StarFucker progival de nekem sem ment. Miután felrakta és elindítanám feljön egy protection system ablak, ami mondja hogy fel kell rakni vmi drivert. MAjd ezután sziveskedjek urrainditani a gépet. MAjd amikor megint el akarom inditani, ugyanezt eljátsza... Létezik megoldás erre a problémára? -
lampard99 #326 NE válaszoljatok Vissza olvastam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
lampard99 #325 Hello le szedtem a mininovárol fel raktam meg a crack is és mindnere error ír ki pedig dforce6600 van meg vistám mi lehet a baj? -
idarf #324 megpróbálom harmadszor is, bár túl sok reményt nem fűzök hozzá... -
idarf #323 ezt én elhiszem, nekem viszont nem.
Szóval örülök a sikerednek meg minden, de ettől még tanácstalan vagyok.
-
attosz1120 #322 idarf!Én úgy csináltam ahogy WBA és sikerült -
idarf #321 Háát, megpróbáltam.
Most már el sem indul.
Lépésről lépésre azt tettem, amit írtál, de a végén a protection system nem enged be: rájön, hogy emulation copy.
Mi a rákot csináljak? -
attosz1120 #320 eléggé kezdő vagyok,tud vki segíteni,hogy kezdjem el a játékot?? -
attosz1120 #319 Hy WBA!Köszönöm az infót,sikerült nekem is elindítanom!Nagyon jó a játék!Köszi a segítséget! -
yozsee #318 Sziasztok!
Ha egyedül vagyok szökésben, akkor van valami jelentősége hogy maintain positionon, short relayen, vagy infinitive relayen van az emberem? Mert arra már rájöttem, hogy effort cursornál nagyon hamar lemegy az energiája és hamar elfárad az emberem(amúgy azt mikor kell használni?) -
idarf #317 köszönöm, megpróbálom -
wba #316 Hello Idarf! Szintén ezt csinálta nekem is. Amikor crackeltem a játékot, akkor kilépett, ha nem crackeltem akkor meg a checking disc-nél kiirta hogy error. De egy másik módszerrel amit már leírtam indul, és valszeg neked is fog. -
idarf #315 Ha valaki tud, segítsen, mert semmi ötletem nincs.
Letöltöttem, telepítettem, patchet telepítettem, el is indul. Csakhogy amikor akár egy tutorial pályát, akár karriert akarok kezdeni szó nélkül kilép.
Nem tudom, ez mitől lehet, hiszen a gépigénynek megfelelek.
szóval HELP PLEASE!!! -
wba #314 Még annyit, hogy legelőször a daemon-ban állítsd be az all options on-t ha eddig még nem volt ill. ha fut a játék akkor már visszaállíthatod a cdrom-ot az Sf-ben. -
wba #313 Hi Attosz! Sikerült elindítanom.
Először is uninstalláld a játékot és töröld ki a Dokumentumokon belül a játék könyvtárát is. (Nem biztos hogy minden lépés fontos, de én így csináltam.) Nekem az SFClone - Unleashed és a Reloaded verziója is meg van a játéknak, ez azért fontos mert az reloaded-nál bin és cue kiterjesztésü a képfájl, míg a másiknál mdf és mds a kiterjesztés. Én az mdf, mds verziójúval tudtam megcsinálni. Ha nem ez van meg akkor töltsd le (link).
Le kell még tölteni a starforce removal ill. a starfuck progit.
Indítsd el a removalt ez leszedi a feltett védelmet, majd újra kell indítani a gépet.
Most a starfuck-ot indítsd és jelöld ki a Starforce 3.4.63.2-t, majd disable cdroms (ha újra akarod használni a cdromot akkor majd állítsd vissza).
Ezután telepítsd a játékot a daemon-nal és ne indítsd el a játékot.
Ha ez is megvan, a starfucknál (SF) a preferences-ben ellenőrizd, h. a daemon tools mappa elérési útvonala helyesen van-e megadva.
Ezután SF-ben links generator-ban a protectionsben a legalsó, exe filera katt és add meg a telepített mappában lévő exe filet, image-nél pedig az mds image elérését. Katt. a create a link-re és adj egy nevet neki akárhova elmentheted de ezt a linket kell elindítani hogy fusson.
Innen szerintem már menni fog. -
attosz1120 #312 Hello WBA!Eddig még sajnos nem jöttem rá,mindig a cheking disck-nél kiírja,hogy error.Pedig nagyon szeretnék már vele játsszani!!!Vki tényleg segíthetne nekünk!:) -
wba #311 Hi Attosz! Nekem is ez a problémám, ha sikerült megoldanod le tudnád írni, hogy mi a titok nyitja. -
attosz1120 #310 és a 1.0.0.8-as patch-et honnan tudom letölteni??? -
levi8 #309 Tedd újra az egész játékot na lépj bele és tedd fel az 1.0.0.8-as patch-et és utána kieget!