Pro Cycling Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
puncher vagy mi a dombra jó
sprinter az a sprint, gyorsaság, stamina, esetleg flat
time trial az egyértelmü
stage race nah erre nem jöttem rá hogy pontosan miket is
northern classic ez meg a cobblestone
de az összes képessége fejlõdik azoknak akik még tudnak fejlõdni csak bizonyos képességek nagyobb mértékben, de pl hogy a recovery-t, meg a resistancet mi fejleszti az jó kérdés

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Honnan a picsából tudom letölteni a 315megás cuccot a 2006-hoz?????
köszi a választ!!
szerk: magyarosításhoz megteszi egy kolbász vagy egy szalonna is :ASDdasdd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"#67-tõl a #112-es kommentig szépen ki van tárgyalva a felrakás és elindítás"
eskü Te vagy itt a PCM-guru
többi versenynél már nem ilyen összetett
domboknál esélyed sincs ha nem rendelkezel 80 feletti skillü emberkével mert ilyen Sanchez Boogerd Rebellin Cunego-t szinte lehetetlen megverni, max ha megszöksz, és véletlenül hazaérsz
idõfutam az elég egyszerü, esetleg ha hegyiidõfutam van és az emberednek elég nagy a downhill skillje akkor érdemes több erõt hanyagolni a lejtõs részre sztem
macskakõnél vigyázni kell mert csomószor szétszakad a mezõny, mindig az elején legyél, sose vezess, max ha szétszakad a mezõny és lemaradnak az ászok 😄, nem érdemes szökni mert 200km feletti versenyek és a végén nagyon elfáradsz, így én az összes emberemmel védem az esélyest, akivel az uccsó 20kmreken szököm, vagy néha az is elég ha még birja erõvel
hegyen van talán a legtöbb taktika, mert van amikor már a verseny elején megszöknek az esélyesek, van amikor a végén, én sosem megyek utánuk a fõ emberemmel, addig amíg vannak segítõi, uccsó 20kmnél szoktam 70-80%ra rakni az effort cursort, és amíg a segítõk lassan elhullanak utol is érem azokat akik megszöktek
Passz próbáld meg még 1x
Ha nem jó akkor a hiba az Ön készülékében van 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
köfi
Én az egyik venezuelai tímmel kezdtem 😛
Megnyertem a Vuelta al Tachíra-t(14-bõl 8 szakaszt nyerve 😛)
Azóta több kisebb versenyt nyertem és kb 400 ponttal vezetek a Continental
csapatok között.Az egyéniben Gonchar 358 ponttal vezet mögötte szintén az én emberem José Chacón áll 288 ponttal.És április közepén járok 😊
sprintbefutónál ha nagyon jó a sprintered, és van még a csapatban pár 80 körüli flat skillel rendelkezõ egyén vagy gyengébb sprinter akkor csinálhatsz olyat, hogy ha müködik a follow gomb(12kmnél) akkor a 80 flat skillü playert 99%os effort kurzorra teszed a gyengéb sprinterekkel pedig követed, így tudsz te is vonatot csinálni a legerõsebb sprinter a legvégén, és 3 km-nél mikor lehet sprintelni a gyengébb sprinterrel sprintelsz így a fõsprinter még mindig csak utazik és a még legalább félig van az ereje, olyan 1,3 km-nél érdemes megkezdeni vele is a sprintet(jah és a sprintbeállításnál agresszívre kell állítani, mert csak így müködik a vonat) ez a taktika a Milramnál (Petachhi Zabel) szinte verhetetlen.
de csinálhatod azt is hogy beállsz a legjobb sprinterek mögé akkor is esélyes vagy az 1. 5be
rabobankkal kezdtem 1 játékot azért mert sztem ez az egyik legöszetettebb csapat(Menchov,Rasmussen esélyes a tourra, Boogerd a dombkirály,Freire Gomes meg tudja szorongatni Petacchit, Flecha macskakövön erõs, és az utánpótlás is nagyon ott van szinte a fél csapat U25 Dekkerrel az élen) kicsit már az az érzésem hogy túl erõsre csinálták ezt a csapatot
eddig az ausztrál sprinterrel megnyertem a katari meg vmi ausztrál körversenyt is
oks, köfi
meredek, de megpróbálom, köszi a választ
az edzés erõsségét pedig úgy állítsd hogy a fõ versenyzõk a fõ futamokon csúcsformában legyenek én pl 2006osba Bassot májusig nem is versenyeztettem
jaj még1 😊
szal az edzés erõségének a %-át valaki átveszi a géptõl és saját erõséget állít be?
ezt honnan lehet letölteni??? mert a procyclingmanager.com oldalról én nem tudom!!!! HELP
Armstrong hááát...ennyiszer zsinorba nyerni...emberfeletti?...és ha doppingolt?sztem is az élkerékpárosok 80%a vmilyen szinten doppingol...
kérdés ki mien modon...
na amugy megvan az elsö körverseny gyözelmem Sánchez révén😛 jok leszünk érzem😛 csak Valverde meg Pereiro Sio nincs még formában...:S de hát nekik elég ha tourra jok lesznek😛