Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
De az már nem kis mérték, watson. 😄

A RapidShare-t szemelték ki maguknak a spammerek

Na ne mond, sherlock 😄 Amúgy meg 1 korsótól se lesz bajod.

Elhanyagolta az adattorlest a nasa
Narxis
Kis mérték= 1 kis pohár

Csak hogy gergely elégedett legyen ez így nem off:

Továbbra sincs engedély a McAfee felvásárlására

Kis mértékben nem egészségtelen.

A rapidsharet szemeltek ki maguknak a spammerek
Narxis
Ne igyál, egészségtelen. kabcika

Tehetek róla hogy már dolgozik bennem az alkohol? :-)
Szombat van nárciszka!
Narxis
Kabuto nem bírt magával.

gergely1991
Látom megint alkottatok....
Lehet nyitni kellene már egy topikot erre a célra vagy a sajátba vagy a gumiba:/

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Be lehet ha torrent azt jelzi, hogy nem vagy aktív(pl. uTorrentnél zöld helyett más színû pipa).

Eset Smart Security tüzfalában van egy olyan hogy UPNP engedélyezése a megbizható zonában,és az ki van kapcsolva alapban.Torrent miatt be kell azt kapcsolni,vagy nem szükséges.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

köszi az infót ezt nem tudtam
<#wink>
és bocs a kérésért...

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

gergely1991
Például a kivételeknél vagy magát a fájlt vagy a mappát beteszed.
Ha jól emlékszem beállítások bárbeszédpanelen....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
1.Spammerek örülni fognak az e-mail címedtért😊 [ de kérésedre törlöm a hszt 😊 ]
2.Ha kalóz jellegû kulcsot adnak akkor lesznek problémák hiszen mint az aviranál nincs promoció
3.Avast free-hez ingyenes 1 éves regisztráció jár. 😊

Narxis
Bizony. Amúgy meg mindegyiknek van valami hibája.

gergely1991
Szerintem meg nem jó ötlet állandóan a saját vírusirtóját isteníteni a fórumon mert néhányaknak elégé idegesítõ és a vírusirtó elõbb-utóbb áruló lesz...

szevasztok valaki pls az új avast reg kódját írja meg nekem a [email protected] e-mailcímre
elõre is köszönöm remélem tud valaki segíteni...
Kissé nem jó a fogalmazás, kell szóljak a HG, hogy egy kissé módosítsa a mezõt, mert nem látok semmit attól: "Lehetõleg ne offolj....."
A tegnap betettem az Avira Rescue CD és hihetetlen volt, hogy ment, pedig ha visszaemlékeztek említettem, hogy egy adott pillalantnál leblokkolt.

Nálam az F8 billentyûvel lehet kiválasztani, hogy mirõl bootoljon. Arra jöttem rá, hogy mikor betettem a CD-t, már meg is adtam neki, hogy bootoljon CD-rõl, de még villogott a DVD meghajtó ledje. A tegnap úgy csináltam, hogy megvártam, amíg nem villogott többé és csak azután adtam az Enter-t.
Narxis
Ok, akkor neked nem sok a false.

Legalább tudjuk, hogy jó a falsetûrõképességed. 😄DD

Narxis
Nem hanem mert egyrészt nekem mindegy a nyelv, másrészt hamarabb kapom meg a program frissítéseket.

Nem hiszem el, mert:

Mert a helyzet az, hogy én pont azt tapasztalom, hogy nem sok.
1, De ugyebár kinek mi a sok.
2, a; ÉN NEM a TE és a tesód tapasztalatain fogom lenyilvánítani a helyzetet.
2, b; NEM tesztek alapján.

Így ÉN továbbra is azt fogom mondani, hogy nem sok a false :-)
Miért angol nyelven?
A kulcsprobléma miatt?
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ESS-ben, hogy lehet valamit kivenni a karanténból és "védetté" tenni. Mert amint kiveszem, vissza is teszi :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
Hidd
el,
hogy
sok.

De legalábbis több mint a konkurenciáé.

<#hawaii>

Tesómat õrületbe kergette, ezért lecserélte AVG IS 2011-re.

Nem sok a vakriasztás...azt hittem már kb. 1 év óta túl van ezen mindenki, de úgy látszik egy ember még mindig nem. Ismétlem Ryan közlegény,
nem
sok
a
vakriasztás.

<#hawaii>
Narxis
<#ticking><#ticking>

Az se rossz, de nem, túl sok a vakriasztása. Norton Internet Security-t használom megszakítás nélkül amióta kiadták a 2011-es verziót, angol nyelven.<#hawaii>

Tudom, már rég óta a az Avirát használod.
Narxis
Jó, mondjuk tényleg jó vírusirtónak tartom a Nod-ot de azért nekem tök mindegy, hogy most szidják vagy nem. Én már régóta nem is használom. 😄

Narxis
Nem érted mit akarok mondani. A Comodo közösség úgy viselkedik mintha õk találták volna fel a spanyolviaszt, DACS vagy mi a tököm ide vagy oda, nem lesz 100%-os védelem, mint ahogy eddig se volt mert a felhasználón múlik. Lehet itt jönni azzal, hogy milyen fasza HIPS és autosandbox van benne, de ezek szvsz többet ártanak mint segítenek.

Lol1

Lol2

Lol3

Lol4

Szálljunk le a magas lóról, jó a Comodo, ingyen van, de ez a beképzeltség egyrészt megalapozatlan másrészt idegesítõ.

Narxis
Én azt csak poénból csinálom mert jó téged meg lck-t idegesíteni, piszkálni ezzel. 😄

L7wy
Jó hát fanboyok vagy nem, de nézzük csak meg például hitman pro-t, õ ugye csak néhány motort használ és hát eléggé hatásos tisztítást ad, akkor még több motorral elvileg még jobb lehet...hacsak a false-k nem rontják el iszonyatosan, de talán nem fogják.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Sajnos a NOD fanboyizmus is nagyon erõs, a magyar fórumokon is, és ez szintén teljesen háttérbe szorítja a szakmaiságot. <#hehe><#vigyor>
Narxis
Nem szeretem amikor elõre isznak a medve bõrére... 😊 Még ha sikerül is a Comodo-nak valami forradalmian újat alkotni(amit erõsen kétlek) akkor is kár ezt 99,99%-os detektálást reklámozni lévén, hogy ezt pl. a G Data már elérte.

Nagyon erõs a fanboyizmus a Comodo-nál, nem csak a magyar fórumokon, de a külföldieknél is és ez teljesen háttérbe szorítja a szakmaiságot.

L7wy
Mit nevetsz már megint? Most mond meg hogy ha mûködni fog DACS ahogy kell akkor nem lesz elég erõs védelem, és indokold is...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Tévedsz, te vagy az ESET robotjának a barátnõje.

Épp azon gondolkodtam és rájöttem, hogy az eset robotja valójában-egyben a barátnõd is.
Narxis

Hát akkor mire vársz?! Írd meg a panaszlevelet az ESET-nek, áká rossz eset.
L7wy
"Idén sem lesz biztonságosabb az internet!"
Dehogyis nem lesz, amint debütál CISben a DACS 😊

Köszi a tippet!Nekem is a Malwarebyte's Antimalware segített!
Vipre cleaner tool:Link.

Ariane
Sziasztok!

Ritkán írok be ide ide, inkább csak olvasgatom a hsz.-eket (ha éppen van rá idõm), de most én is szeretnék segítséget kérni.
2 hónappal ezelõtt próba képpen feltettem a tûzfalas Vipre Premiumot amit a 30 nap elteltével le is szedtem. Most vettem észre, mert kicsit takarítgattam a gépemet, hogy maradt belõle 2 db Sunbelt nevû mappa az All Users/Application Data-n belül. Sehogyan sem nem tudom törölni, még Unlockerrel sem. Állandóan ezt a hibaüzenetet kapom, pedig a mappa elvileg már üres.
Próbáltam csökkentett módban is törölni de akkor sem sikerült.
Most ESS van a gépemen és nem tiltakozott a telepítésekor, hogy van még másik tûzfal is, van annak maradványa a gépen, és ezért úgy gondolom nem lehet nagy a probléma, de én szeretném valahogy ezt a két mappát is már végleg letörölni.
Registry tisztítás is megvolt, Registar Registry Managerrel de az sem talált már semmi bejegyzést a Sunbelttõl, mégis ott van ez a két mappa.
Van valami ötletetek, hogy miképpen tudnám eltávolítani véglegesen ezeket?

Köszi elõre is.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Narxis
Nem ihat.

Erre már lehet <#pias><#pias><#pias><#pias><#pias> egy jót.