41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #37061 Valaki próbálta a Blue Point Security-t?
Ha valaki próbálta, akkor melyikkel lehetne összehasonlítani mint memória, processzor igény.
Pl. a VirusBuster kevés memóriát használ, de a processzort azért dolgoztatja mappa felnyitáskor, főleg ha több *.exe van benne.. -
KaBuTo666 #37060 Hát igen, ezért rakod havonta újra a windowsodat :D -
#37059 Nincs fent antivirus szal elcseszted:D -
#37058 Használj olyat amitől jobb lesz a skilled BF-ben. -
KaBuTo666 #37057 Úgy is tudjuk hogy Avirát használsz, hiába nem jelenítetted meg.
-
kl24h #37056 Itt olvashatsz a béta verzióról. Hát a KIS-nek ott van a SandBox cuccja, ami nagyon sokat ér. -
KaBuTo666 #37055 Ha ennyire bejön egy antivírus, ennyire szereted és az életedet is feláldoznád érte, érdekel az új verzió használni akarod, FIZESS ! 25%-KAL OLCSÓBB!!!!!!!!44444 OLCSÓBB LESZ!!! -
kl24h #37054 Ha úgy lesz, akkor marad a 2011 verzió. Ma is figyeltem, hogy Norton 360 olcsóbb a Norton IS 2011 képest. Gondolom a 2012 verzióknál nem lesz ilyen kiszúrás. -
#37053 Azert meg mindig nem raknek fel egy Nortont... Vagy VIPRE vagy Kaspersky Pure vagy a KIS 2012 de igen kerdeses mivel tud tobbet mik azok a +funkciok amivel bovult a programjuk. -
KaBuTo666 #37052 Én már megkérdeztem e-mailben őket és azt mondtál hogy nem várható ilyes jellegű jószívűség. Árban lesz 25%-kal olcsóbb. -
kl24h #37051 Meglássuk... eddig csak 15 napig működött, de mindig vannak ilyen rejtett helyeken a hivatalos oldalon 90 napos verziók, lásd Avira valamikor. -
KaBuTo666 #37050 Álmodik a nyomor, 30 napos verziót fogsz látni...:D -
kl24h #37049 Majd kicserélem mikor meglesz a 2012 végleges verzió és letölthető lesz a symantec hivatalos oldaláról egy 90 napos verzió plusz a Norton TR 2012 az internetről. -
KaBuTo666 #37048 Én is pont ugyan ezzel védekeztem volna! Biztos sörben és egyformák az ízlésünk hahaha.
De ha 2012-es Norton IS-t használsz, tessék az aláírásodban megváltoztatni az egyik számot a hitelesség kedvéért.
-
kl24h #37047 ... csak azért írtam így, hogy legyen megjegyzésed...
Egyszer használtam a KIS 2011-hez egy ilyen licenc meghosszabbító (egész 2037-ig) programocskát és megfigyeltem, hogy mit művel a KIS-el. Az volt az érdekes, hogy ez a kis trójai kicserélte egyik KIS DLL-jét, ez be volt téve a KIS kivételei közé és a fertőzés típusa is, ami azt jelenti, hogy az olyan típusú vírusokat nem vette volna figyelembe. -
KaBuTo666 #37046 Az első mondat első és második fele érthetetlen, legyen-szíves érthetően leírni!
-
kl24h #37045 Az a jó megoldás, szerintem csak a Tójai megoldás lesz, vagy ha megfizeted rendesen.
Ki használ itt Norton Internet Security 2011?
Minden nap megjelenik 2 vagy több Medium Risk a Norton Product Tamper Protection naplóban. Ezekről lenne szó: kép 1, kép 2, kép 3. Mindig a services.exe és a az explorer.exe csinálja. A NIS 2010 verziónál is így volt. -
#37044 Azt én is remélem. -
KaBuTo666 #37043 Remélem lesz valami jó fullá rakó megoldás kishez. -
#37042 Ősszel lesz Norton 2012, viszont Kaspersky 2012 végleges kiadása már jövő héten megjelenik ha nem találnak benne újabb súlyos hibát/hibákat. -
kl24h #37041 A Windows telepítés azt hiszen majdnem nem is szükség, inkább egy Windows Repair elintézi a problémát, igaz az is pont annyi időbe telik, mint egy Windows újratevés kivéve a formázási időt, alaplap programok telepítését és a felhasználói programok telepítését.
Ez a Windows Repair is csak akkor, ha a Rendszer Visszaállítás-sal nem oldódik meg a probléma (registry, stb.).
Látom már van 2012 csomag is G Data-ban, megelőzték a Symantec-et, de szerintem rövidesen lesz Norton 2012 is. -
#37040 Ha állandóan telepíthetjük a Windowst,akkor nem tesz jót a winchesternek (HDD) -
#37039 Nem szeretném ha ezt a topikot mindenfélével gyanúsítgatnának különféle szervezetek.
Más topiknál is így van, ezt sem kéne kivitelként besorolni:) -
#37038 elképzelhető hogy a ezen a ip-n, erről a portról megy a tevékenykedésed:) -
#37037 ezek szerint pont annyira triviális mint azt sejtettem?
Igazából csak azért kérdeztem, mert eddig nem csinálta:) -
KaBuTo666 #37036 Ótejóég. -
#37035 Kellene egy csöpp help
A Malwarebytes feldob egy bubit, amiben az utorrentet inzultálja.
"A hozzáférés sikeresen blokkolásra került a potenciálisan rosszindulatú webhelyhez: 180.130.176.5
Típus: bejövő
Port: 57660
Folyamat: utorrent.exe"
Miért van ez és mit jelent? Hogyan befolyásolja az utorrent használatát?
köszi -
KaBuTo666 #37034 Mert köztudott, hogy a comodo firewall maximális beállítással igen maximális teljesítményűen idegeli az ember idegszálait a végsőkig.
-
kl24h #37033 Miért nem a Kaspersky Internet Security maximális beállítással? -
KaBuTo666 #37032 Hát akkor rakd fel nekik a kaspersky antivírust maximális beállítással, és a comodo firewallt maximális beállítással. :P -
PunkZoli #37031 ezt a maces részt nem értem :)
avirából meg tényleg elegem van(több gépet teszek újra, másnál is pl), ingyenesek közül van, ami bevált már valakinek? -
KaBuTo666 #37030 Nem jobb az Aviránál de ha a Mac nem a kedvenced akkor ezzel megint bevághatsz nekik elvégre ez is Microsoft cucc.
(szervizt viszont nem vállalok ha MSE miatt akadnak majd problémáid! ) -
PunkZoli #37029 jó ez a microszoft féle cucc? avirát akarom lecserélni, sokat baszódik a kulccsal mostanában -
KaBuTo666 #37028 Deviantart -
KaBuTo666 #37027 Azt se használd. -
kl24h #37026 A Windows újratelepítése még nem garancia, hogy a probléma megoldódik.
Doomista: Egy pár naptól errefelé már nem használom az Advanced System Care Pro programot, elegendő nekem a CCleaner. -
#37025 -
KaBuTo666 #37024 Mindenkinek pro van, mert hát annyira egyszerű fullá tenni. -
#37023 Jaja, neked is pro verzsönöd van? -
kl24h #37022 [URL=http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1838]Adathalász támadás az Interware ügyfelei ellen/URL]