Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak hogy gergely elégedett legyen ez így nem off:
Továbbra sincs engedély a McAfee felvásárlására
Szombat van nárciszka!
Lehet nyitni kellene már egy topikot erre a célra vagy a sajátba vagy a gumiba:/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
<#wink>#wink>
és bocs a kérésért...
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Ha jól emlékszem beállítások bárbeszédpanelen....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
2.Ha kalóz jellegû kulcsot adnak akkor lesznek problémák hiszen mint az aviranál nincs promoció
3.Avast free-hez ingyenes 1 éves regisztráció jár. 😊
elõre is köszönöm remélem tud valaki segíteni...
Nálam az F8 billentyûvel lehet kiválasztani, hogy mirõl bootoljon. Arra jöttem rá, hogy mikor betettem a CD-t, már meg is adtam neki, hogy bootoljon CD-rõl, de még villogott a DVD meghajtó ledje. A tegnap úgy csináltam, hogy megvártam, amíg nem villogott többé és csak azután adtam az Enter-t.
Legalább tudjuk, hogy jó a falsetûrõképességed. 😄DD
Mert a helyzet az, hogy én pont azt tapasztalom, hogy nem sok.
1, De ugyebár kinek mi a sok.
2, a; ÉN NEM a TE és a tesód tapasztalatain fogom lenyilvánítani a helyzetet.
2, b; NEM tesztek alapján.
Így ÉN továbbra is azt fogom mondani, hogy nem sok a false :-)
A kulcsprobléma miatt?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
el,
hogy
sok.
De legalábbis több mint a konkurenciáé.
<#hawaii>#hawaii>
Tesómat õrületbe kergette, ezért lecserélte AVG IS 2011-re.
nem
sok
a
vakriasztás.
<#hawaii>#hawaii>
Az se rossz, de nem, túl sok a vakriasztása. Norton Internet Security-t használom megszakítás nélkül amióta kiadták a 2011-es verziót, angol nyelven.<#hawaii>#hawaii>
Lol1
Lol2
Lol3
Lol4
Szálljunk le a magas lóról, jó a Comodo, ingyen van, de ez a beképzeltség egyrészt megalapozatlan másrészt idegesítõ.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Nagyon erõs a fanboyizmus a Comodo-nál, nem csak a magyar fórumokon, de a külföldieknél is és ez teljesen háttérbe szorítja a szakmaiságot.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Dehogyis nem lesz, amint debütál CISben a DACS 😊
Ritkán írok be ide ide, inkább csak olvasgatom a hsz.-eket (ha éppen van rá idõm), de most én is szeretnék segítséget kérni.
2 hónappal ezelõtt próba képpen feltettem a tûzfalas Vipre Premiumot amit a 30 nap elteltével le is szedtem. Most vettem észre, mert kicsit takarítgattam a gépemet, hogy maradt belõle 2 db Sunbelt nevû mappa az All Users/Application Data-n belül. Sehogyan sem nem tudom törölni, még Unlockerrel sem. Állandóan ezt a hibaüzenetet kapom, pedig a mappa elvileg már üres.
Próbáltam csökkentett módban is törölni de akkor sem sikerült.
Most ESS van a gépemen és nem tiltakozott a telepítésekor, hogy van még másik tûzfal is, van annak maradványa a gépen, és ezért úgy gondolom nem lehet nagy a probléma, de én szeretném valahogy ezt a két mappát is már végleg letörölni.
Registry tisztítás is megvolt, Registar Registry Managerrel de az sem talált már semmi bejegyzést a Sunbelttõl, mégis ott van ez a két mappa.
Van valami ötletetek, hogy miképpen tudnám eltávolítani véglegesen ezeket?
Köszi elõre is.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence